Találatok a következő kifejezésre: Ok e, egy fiú (7 db)

Ok e, ha egy fiú gyantázza magát?

has, mellkas, hónalj, esetleg intim területek? mennyire elfogadott e? nem fura?

Legjobb válasz: igen:D söt én szeretem ha nem egy öserdõt kell fogdosnom:) de pl ha kevs a szörzte az nem baj de ha nagyon sok van neki akkor az elég hervaszto tud lenni nekem. Hónaljal ugy vagyok h õ is kezdjen vele vmit ha már énis:)

igen:D söt én szeretem ha nem egy öserdõt kell fogdosnom:) de pl ha kevs a szörzte az nem baj de ha nagyon sok van neki akkor az elég hervaszto tud lenni nekem. Hónaljal ugy vagyok h õ is kezdjen vele vmit ha már énis:)
A kérdező hozzászólása: félreértettél, borotválom a hónaljam és lennt is. konkrétan a gyantázásra lennék kiváncsi. de azért köszi
Ha kibírod, és a párod kedveli - miért ne? De elõtte kérdezd meg õt.
Én bírom, tök igényes, és sokkal jobban néz ki, mint borotválás után. Le szoktam gyantázni a barátom mellkasát, meg hátát.
A pasimnak már gyantáztam a lábát, sokkal jobban tetszett neki. Sõt a szõr megpuhul és ritkábban, lassabban nõl! Sok pasi használ epilátort, de azt én nem ajánlom, mivel a szõrtüszõd biztos állandóan gyulladt lesz. Nem szép a lábon a sok piros, gyulladt pont, amely átlátszódik még a nylonharisnyán is.
szerintem rendben van. :) ha mar borotvalod...a gyantatol csak jobban fog kinezni. a mellkas: ha nicns rajta tul sok xtem kar kinlodni vele, de te tudod. labat viszont xtem NE probald ki!! van 1 par fiuismerosom akiken lassan kevesebb szor van mint rajtam (es ne gondoljatok h en oserdo vagyok:P) xtem nem kell tulzasba esni. 1 fiun xtem normalis a szoros lab, sot! na meg.....mikor kezd visszanoni eleg hulyen nez ki.
egy kicsit buza vagy most vagy elfogadod a tényt és felszálsz a buza vonatra vagy elvagdosod az ereidet egy ekével!

Van egy 1, 5 éves bak nyuszim és egy 4hónapos nőstény törpenyuszim. Egy ketrecbe tehetem-e őket? A lány még nem ivarérett de azért félek hogy a fiú bántaná, mivel mikor kiengedem őket mindig ráugrál

Legjobb válasz: Nagyon rosszul tudod! 4 hónap kortól már ivarérett a nyúl. De még ilyenkor nem szabad fedeztetéssel probálkozni, mivel még fiatal. /A törpe nyusziknál 6-7 hónapos korban szabad elõször fedeztetéssel próbálkozni/

Nagyon rosszul tudod! 4 hónap kortól már ivarérett a nyúl. De még ilyenkor nem szabad fedeztetéssel probálkozni, mivel még fiatal. /A törpe nyusziknál 6-7 hónapos korban szabad elõször fedeztetéssel próbálkozni/
Szóval, ne rakd öket egy ketrecbe, mert ivarérett a kis nyõstény nyúlad! Együtt se enged õket ki, mert akkor is betudja fedezni, ha nem figyelsz rájuk. Amúgy csak kiskorba szabad együtt tartani két különnemû nyúlat. És úgy ahogy te akartad volna hogy 1, 5 éves + 4 hónapos nem jó. Mivel a fiú bak nyúlad már bõven ivarérett és szeretne lány nyúlat fedezni.
Ne rakd õket egy ketrecbe! Ahogy írták, már a lány is ivarérett. Ivartalaníttasd a bak nyuszidat, várj vele még utána is 1 hónapot (addig még nemzõképes!). Aztán fél éves korától ivartalaníttathatod a nõstény nyuszit is!


Összeszoktatás? Sziasztok Van egy másfél éves fiú aranyhörcsögünk és most szereztünk mellé egy két hónapos kislányt. Kérdésem hogy 1 ketrecbe lehet-e őket rakni? Nem fogják bántani egymást? És nem akarnánk kicsiket. Köszi.

Legjobb válasz: Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.

Hát, azt kell mondanom hogy jól kigondoltátok! Ha az idõsebb nem fogadja el akkor nem tudjátok egy ketrecben tartani, ha meg elfogadja, akkor meg a kishörcsögök ellen nem tudtok mit tenni. Sehogy se lesz ez jó.
Ha nem akartok kicsiket ne tegyétek õket egy ketrecbe.
Két ellenkezõ nemû hörcsög egy ketrecben = kishörcsög vagy gyilkosság. Esetleg elõbb kishörcsög és azután gyilkosság.
Nem, nem lehet õket együtt tartani, ha nem akartok kicsiket, vagy nem akarjátok, hogy kinyírják egymást. Az aranyhörcsög szigorúan magányosan élõ állat, csak a párzás idejére viselik el egymást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget mindenkinek
Ha nem akartok kölyköket, akkor minek vettetek még egy hörit?
5cm??? az óriási biztos nem mm-t akartál írni?
5 cm az elég nagy, de nem jelent semmi bajt ha szõrszálak nõnek ki belõle, ha zavar szedesd le.
A kérdező hozzászólása: Igen 5cm. az hogy a szorszálak szine változik, vagyis õszül és csak az anyajegybe, a szakálamba nem
Hát ha nem akarsz vérfertõzööt kismadarakat. Jobb ha szét szeded õket.
A testvéreket nemek szerint mindig külön kell tenni a szülõktõl hogy se a szüleikkel se egymással ne tudjanak párba állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!A Kicsik közt 2 lány van és egy fiú. Ha úgy veszem õket külön, hogy a két csajszi meg a fiú az apujával, az úgy jó nem??
Jó lesz.

Szeretnék venni 2db tengerimalacot, 1 fiút és 1 lányt! Egy ketrecben legyenek, és csak párzás után válasszam el őket? Honnan tudom, hogy pároztak-e?

Legjobb válasz: Csak ha megszülettek akkor válaszd szét. De az elsõ válaszoló cikkéhez annyit tennék hozzá, hogy érdemes bepároztatni a tengerimalacot (asszem 10hónapos koráig), mert késöbb lehet cisztája emiatt.

Csak ha megszülettek akkor válaszd szét. De az elsõ válaszoló cikkéhez annyit tennék hozzá, hogy érdemes bepároztatni a tengerimalacot (asszem 10hónapos koráig), mert késöbb lehet cisztája emiatt.
Majd egy-két hónap után láthatod hogy terhes-e mert ez idõ alatt kigömbölyödik a hasa!!:) AKKOR VÁLASZD EL ÕKET AMIKOR MÁR BIZTOS VAGY BENNE HOGY TERHES!!De csak akkor állapíthatod meg hogy hány van mikor már egész nagyok az anya hasában!!:) Nagyon aranyos állatok!! Nekünk csak véletlenül lett, mert nem is tudtuk hogy egy pár van nálunk.Nekünk két átlagos malacból lett egy Rozettás ( borzos malac)meg egy átlagos mint a szülei!! De csak egy éves koráig lehet pároztatni!! (Arra is figyelj hogy ha állatkereskedésbõl veszed akkor ne testvérek legyenek!!Na jó ezt elõre nem lehet tudni.az elsõ alom nem is biztos hogy nyomorék lesz de a második lehet az !!!!)Ezen az oldalon több infót is találsz: http://www.malacok.hu Jó szórakozást!!:) :) :)
3-4 hétig kell eggyütt lennie a fiú és lány tengerimalacnak.utánna szét kell õket választani mert a szülés után a nõstény újra fogamzóképes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!