Találatok a következő kifejezésre: Odafigyelek arra a (10 db)

Talán buta kérdés, de van aki odafigyel arra, hogy a cumi színe összhangban legyen a baba ruhájának színével?

Legjobb válasz: Ez nekem is sok egy kicsit...én arra figyeltem, hogy a lehetõ legjobb cumit vásároljam meg a babának...állkapocs és fog növekedést segítõ forma...még ha hülyeség is, legalább nem gátló...káros anyagokat nem tartalmazó ortopéd szilikon...ezek után, hogy milyen színû pfff...egyébként fehér, és egy pici sárga maci van rajta, szóval mindenhez okés lesz majd...:)

Ez nekem is sok egy kicsit...én arra figyeltem, hogy a lehetõ legjobb cumit vásároljam meg a babának...állkapocs és fog növekedést segítõ forma...még ha hülyeség is, legalább nem gátló...káros anyagokat nem tartalmazó ortopéd szilikon...ezek után, hogy milyen színû pfff...egyébként fehér, és egy pici sárga maci van rajta, szóval mindenhez okés lesz majd...:)
Ez aranyos:D Azt hittem csak én vagyok ilyen:D Naná h passzoljon miért is ne, de csak megyünk itthonról el:) ) Imádom amikor dicsérik mindenét, olyankor dagad a májam rendesen:)
csak ha olyan helyre megyünk ahol számíthat és nézik.Amugy otthon nem: D
Én sem vettem 20 cumit, jelenleg 2 van használatban. Csupán annyi heppem van, hogy a rózsaszín kabáthoz nem a narancssárga cumit adom. Ennyi. :)
Ezt mindenki komolyan írta?! Lelehet pontozni ezért de ekkora hülyeséget...Kit érdekel hogy milyen a cumi színe, nem veszek azért 20 színû cumit mert annyiféle színû ruhája van!
20:24-es: Nem azért mondtam:) Akkor teljesen megértelek ha még "csak" a pocakodban van. Amikor kint lesz meg leszel õrülve ilyen kis apróságokban is:) )))) Sok boldogságot, és egészséges kívánok Nektek!
Szóval egy csomóan vagyunk így! :) Még senkinek nem mertem mondani, de mindig odafigyelek, hogy a cumi passzoljon a rucihoz. :)
20:24 vagyok. Persze, ha lett volna több színben én is válogatok..:) Ráadásul az én elsõ babám még a pocakban, ki tudja milyen õrület jön majd rám, ha majd öltöztetem. Kislány, és azt mondtam minden csak ne rózsaszín, ehhez képest a múlt héten vettünk egy nagyon halvény rózsaszín-bézs-krém (kifejezetten kellemes) színû babatörülközõ/ágyvédõ/hálózsák szettet. Szóval nem ítélkeztem, csak nem gondoltam, hogy ilyesmivel eszembe jut majd foglalkozni.
Itthon nem számít, de ha sétálni megyünk, olyan cumit kap, ami passzol a ruhához. :)
20:21 es vagyok. Én is azt nézem h jo legyen neki, a fogainak stb. De a legtöbb ilyen cumi többféle szinben van! Akkor miért ne azt a szint vegyem meg ami szép, és illik hozzá?
mi az hogy:) Még a cumiláncnak is passzolnia kell! :) Nekünk plüssös cumiláncaink vannak és azoknak is mennie kell a ruhához:) Persze a ruha is teljes összhagban:) (pedig fiam van...)
Én is:) Tudom, hogy agyrém, de engem az ilyenek is érdekelnek:) Itthon engem se izgat, fõleg, mert csak alváshoz használja, vagy ha nagyon nyûgös, de ha elmegyünk, akkor mindig a ruhájával harmonizáló színû cumit viszek:)
Nekem eszembe se jutott ez soha. Alvashoz olyan cumija van, aminek nincs olyan muanyag karikaja, hogy ne zavarja, ha megyunk valahova ami tobb mint egy-ket ora, arra van ket cumija amit szep fa cumilancra tettunk, igen nehez is leszedni rola. De a szinet nem neztem soha. Csak azt, hogy a ruhai egymassal osszhangban legyenek.
A kérdező hozzászólása: De jó, nem vagyok ezzel egyedül! :) A férjem furán szokott rám nézni, hogy minek a kék ruhához kék cumi, a zöldhöz zöld, és miért nem mindegy, hogy passzol-e a ruhához a cumi.
:-) Azt hittem, et csak az én dilim. :-) Itthon nem számít, de ha megyünk valahová, akkor igen. :-)
A kérdező hozzászólása: Nekünk sincs 20..... 3 van: kék, zöld, fehér(átlátszó)

Ha a nem mozgok túl sokat, de odafigyelek arra, hogy mit eszem, akkor tudom tartani a súlyomat?

Az az igazság,hogy nem akarok fogyni,max 2-3 kg-t. Igazából csak tartani szeretném a súlyomat. Viszont rájöttem,hogy bizony már 30éves vagyok és ha nem figyelek,akkor elkezd n?ni az a fránya úszógumi. :/ Szerintetek pusztán azzal ha visszafogom magam,akkor tudom majd hosszú távon is tartani a súlyomat?

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben járok. Én elhagytam a késõ esti vacsorázást, ennyi elég volt. Most már este 8 után nem eszem semmit. Mozogni azért nem árt valamennyit, mert az egészséghez fontos. Elég, ha hetente néhányszor sétálsz egy nagyot, nem kell edzõtermekben kínoznod magad.

Ugyanebben a cipõben járok. Én elhagytam a késõ esti vacsorázást, ennyi elég volt. Most már este 8 után nem eszem semmit. Mozogni azért nem árt valamennyit, mert az egészséghez fontos. Elég, ha hetente néhányszor sétálsz egy nagyot, nem kell edzõtermekben kínoznod magad.
Inkább forditva csináld: egyél rendesen, de feltétlen kezdj el valamit mozogni - különben hiába figyelsz az evésre, az uszógumi elö fog jönni. (Mivel ahogy idösödsz, egyre kevesebb kajára lesz szükséged - 30 év múlva már csak az a választásod, hogy vagy eszel vagy hizol.)
Mozgás nélkül semmit nem ér. Pl. az is mozgásnak számít, ha autó helyett gyalog és tömegközlekedéssel jársz mindenhova.
Épp ma volt a tv-ben egy mûsor (sajna címét nem tudom), ahol úgy fogytak le páran, hogy a kutyát elvitték sétálni az erdõbe (csoportba tömörültek, mert úgy szórakoztatóbb), és ahogy a kutya kívánt menni a pórázon, a gazdik úgy sétáltak/loholtak utánuk. :) Nekem ez nagyon tetszene, de se kutyám, se erdõ a közelben.. :(
Ha tényleg odafigyelsz arra hogy mit eszel, és arra is hogy mit mikor, akkor a súlytartás mehet anélkül is. Inkább reggel egyél csak szénhidrátott, és este 6-7 között vacsorázz, valami könnyût, utána már ne egyél. Az ebéd persze legyen tartalmas!


Valahonnan mégis lenyúlta...
Ilyenkor tegyetek úgy, mintha nem hallanátok, és nem is lennétek a közelében. Hamarabb abbahagyja, mintha rászólnátok.
Szerintem se foglalkozzatok vele, el fogja hagyni. Bárhonnan lenyúlhatta Tv, környezet, bölcsi, ovi. Nekem a 3 èves lányom a buta vagy-ot használja mostanában!:-(

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.

3 hónap alatt ha nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek meg a tornára akkor mennyit fogyhatok?

Én egy 15 éves lány vagyok, 168 cm magas és 65 kg ...:(

Legjobb válasz: Te lány! 45 kilóra ne! Az már nagyon durván sovány (tapasztalat :S), és a családod frászt fog kapni, anorexiásnak mondhatnak, és elküldhetnek kivizsgálásra, ilyesmik (én most ezt járom, azért írom). Olyan 55 simán elég lenne, az alá ne menj. 3 hó alatt meg pláne ne, mert az kóros fogyás. Szépen lassan (kevesebb evés, több sport - fõleg futás).

Te lány! 45 kilóra ne! Az már nagyon durván sovány (tapasztalat :S), és a családod frászt fog kapni, anorexiásnak mondhatnak, és elküldhetnek kivizsgálásra, ilyesmik (én most ezt járom, azért írom). Olyan 55 simán elég lenne, az alá ne menj. 3 hó alatt meg pláne ne, mert az kóros fogyás. Szépen lassan (kevesebb evés, több sport - fõleg futás).
A kérdező hozzászólása: köszi...:)
Nhogy lefoggy 45-kilóra mert úgy fogsz kinézni mint 1 anorexiás:S 3.-os kigyerekek 45-kilók
nekem egyébként kifejezetten tetszenek a 168 cm magas lányok 60-65 kilóval is, igaz, én nõ vagyok, de állítólag a nõi vélemény az igazi dicséret:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a hasznos válaszokat :) ...
igazuk van a többieknek, ráadásul lehetetlen ennyit leadnod ZSÍRBÓL. azt meg gondolom te sem akarod, hogy az izmod fogyjon, mert akkor végsõsoron zsírosodsz (az izom tömege egyre kisebb, akkor a zsír aránya egyre nagyobb lesz). lehet h 45 kilóval vékonyabb lennél, de a bõröd simán narancsbõrös lenne, és nem feszes popsid meg combod lenne, hanem löttyedt lennél mindenhol. 54-55 kg-ra simán lefogyhatsz 4-5 hónap alatt, de inkább a centiket nézd a mérleg helyett. ha megértetted a fenti izomvesztéses dolgot, akkor érted, miért becsapós a mérleg. http://www.2womenshealth.com/images/Anorex6.jpg itt van 2 lány 45 kg-val, látod, se mell, se alak se semmi, a fiúk nem szeretik ha a lány medencecsontja szúrja õket, ha átölelik. http://www.hotcute.cn/wp-content/gallery/Sexy%20Chinese%20st.. ez a lány pedig 55 kg, vékony combok, derék, de van melle, nem állnak ki a csontjai és formás :) remélem meggyõztelek :)
kislány, egy kérdésre válaszolj: szeretnél valaha gyereket? ha igen a válaszod, akkor ne akarj csontsovány gebe lenni http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/ de mint írtam, TESTZSÍRSZÁZALÉK MÉRÉS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom... nekem nem ez a véleményem, hogy csontvázak lennénk hanem az, hogy inkább véknyak lennénk...:) :(...
ne nõ a combod tõle, hanem izmosodik, feszesedik. én is kb 167 centi vagyok, 54-55 kiló, és hát én se vagyok épp vékony.. szerintem kb 50 kiló teljesen ideális, az alatt már csontsoványak lennénk..
A kérdező hozzászólása: Mindennap tornázok meg részt is veszek a tesiórákon, de egyébként én azt halottam hogy a futástól meg a biciklizéstõl nõ még jobban a combunk ....(
mielõtt bárki kilókat ajánlgatna (amellett, hogy igazuk van legalább 55 kg-nak tuti lenned kell ilyen magassághoz) 1 dobj magadról ide egy fej nélküli, felöltözött képet 2 menj el dokihoz és méresd meg a testzsírszázalékodat, ott meg fogják mondani neked, hogy számodra mennyi az ideális testsúly 3 ne csak tornázz, hanem vegyél részt aktívan a testnevelés órán, és heti 3* menj el futni vagy bringázni
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is köszönöm :) ...
A kérdező hozzászólása: köszi:) egyébként te mit csinálsz hogy most pont ebben a cipõben evezel vagy te hány kg voltál vagy vagy és hány éves ?:) egyébként bocsi a sok kérdésért csak nagyon leszeretnék fogyni és azért kérdezek ennyit :$ :) :(...
168cm és 45kg??? Te jó ég!!! Ne már!! 57kg lenne neked normális. Szerintem három négy hónap alatt le tudsz fogyni.
én 164 cm vagyok, és 58 kiló. mégis anorexiásnak szoktak nézni. szóval nem csak súlytól függ, h vékony vagy-e vagy sem. én hetente 2X1, 5 órát RSG-zek, az eléggé mozgásban tart. L/13

17 hetes kismama vagyok. Úgy érzem odafigyelek arra, hogy mit eszem, mégis folyamatosan hízom. Azt mondják nem látszik, mégis a mérleg már 5 kg-mal mutat többet. Miért van ez? Mit csináljak, hogy ne hízzak ilyen gyorsan?

Legjobb válasz: Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass,de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod,kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj,majd lemegy.

Sztem semmi baj nincs azzal az 5 kg-al.Hidd el majd leadod.Ha nem vagy eltíltva tornázgathatsz, sétálgass, de csak amíg nem érzed, hogy elég, ne erõltess semmit!Többször kell keveset enni, nem gyorsan szépen megrágni a falatokat.És ha sokat ég a gyomrod, kerüld amég több savat okozó gyümiket.De sztem ne aggódj, majd lemegy.
Szia. majd lemegy, ne aggódj rajta.Én sem szerettem volna sokat hízni, mégis 25kg van rajtam.Egye´l sok gyümit, és sok folyadék.A hízás alkati kérdés is. 40hetes kismama.
Én 14 hetes múltam és 4 kg-ot híztam, pedig pl. édességet egyáltalán nem eszek. Próbáld meg a szénhidrátokat elkerülni a zsíros dolgokat is, nagyon sok zöldséget egyél, fõzeléket. Persze ez egy más állapot, ha valamit kívánsz, szerintem azt a baba is kívánja, sanyargatni semmiképpen nem szabad magad. Nekem diétázni kell, mert kicsit duci vagyok, de azért pl. durumtésztát eszem, ha nem bírom már a fõzeléket.
Szia! Én 18 hetes kismama vagyok, 53 kilóval kezdtem a terhességem, most 56 vagyok. Ezt a 3 kilót az elmúlt 1 hónapban szedtem magamra, addig mindent kirókáztam. A dokim szerint, ha igy folytatom nem fogom bírni akkora leszek. Nem eszem többet mint terhesség elõtt. Reggeli, ebéd, vacsi, közte gyümi, zöldség Édesség, csoki nem, nem szeretem. Enni pedig muszáj, mert a pocaklakó nem éhezhet. Majd szülés után lemegy.

Anyu szerint beteges az, hogy megnézem a csomagolást, és odafigyelek arra mit eszem. Tényleg így van?

Anyu szerint beteges az, hogy most már odafigyelek arra mit eszem, mi van abban az ételben amit megvesz a boltban, aztán h?t?be rak, nem eszem meg a az ízfokozós-színezékes vackokat, az el?re gyártott hentesárut meg a sertéshúst, és szeretnék teljes kiörlés? kenyeret kapni reggelire. Szerintem mint anyának és mint feln?tt embernek neki kéne jobban figyelni erre! Vagy rosszul gondolom? Tényleg beteges lennék?

Legjobb válasz: Nem beteges, csak tudod ezek a teljes kiörlésû cuccok, meg a bioételek barmi drágák, és végülis azon nõttél fel amit anyud eddig is adott és egészséges felnõtt lett belõled mégis. Szóval ebbõl nem kéne presztizs kérdést csinálni, generációk nõttek fel anyáink által készített ételeken. Persze nem kell gyorsétterembe járni, meg kólát szlapálni, meg dohányozni, meg mértéktelenül szoláriumozni és akkor már sokat tettél az egészégedért. A másik meg hogy ha te ezt meg azt meg amazt szeretnél kapni reggelire, akkor keresd meg a rávalót.

Nem beteges, csak tudod ezek a teljes kiörlésû cuccok, meg a bioételek barmi drágák, és végülis azon nõttél fel amit anyud eddig is adott és egészséges felnõtt lett belõled mégis. Szóval ebbõl nem kéne presztizs kérdést csinálni, generációk nõttek fel anyáink által készített ételeken. Persze nem kell gyorsétterembe járni, meg kólát szlapálni, meg dohányozni, meg mértéktelenül szoláriumozni és akkor már sokat tettél az egészégedért. A másik meg hogy ha te ezt meg azt meg amazt szeretnél kapni reggelire, akkor keresd meg a rávalót.
Én addig nem kritizálnám a kaját, amit kapok a szüleimtõl, amíg õk fizetnek mindent!
AEzek az "egészséges " ételek nem biztos, hogy valóban is azok, csak most divatosak.Régen nem evett senki korpáskenyeret, mert a korpát csak a disznóknak adták, és senki nem lett a fehér vagy rozskenyértõl beteg.A sertéshúst legalább olyan nyugodtan eheted, mint a baromfihúst.Ha egészségesen akarsz étkezni, akkor egyél sok gyümölcsöt, fõzeléket, tejterméket, tojást, húst, mindent mértékkel és mozogj sokat.Ne a Tv vagy a gép mellett ülj egésznap.A bió termékek nagyon drágák, és nem is biztos, hogy megérik az árukat.És pl.nem kell kólát meg hasonló üdítõket inni, mert az is nagyon ártalmas, a víz sokkal egészségesebb.És ahogy már írták, ha majd te keresed meg a neked szükséges dolgokra a pénzt, akkor úgy válogathatsz, ahogy neked jól esik.
de a családban nem csak te élsz, és nem csak a te kis önzõ kivánságaidat lesik. És kell fizetni számlákat, reszit meg minden szart, téged ruháztatni, iskoláztatni. Nah amúgy második válaszoló vagy ismét, de mostanra felhúztál.
beszéld meg anyukáddal, hogy mit szeretnél és mit nem és ésszerû határokon belül biztos belemegy, hiszen neki is fontos, hogy egészségesek legyetek. De Te is értsd meg, hogyha azt mondja, hogy nem fér bele anyagilag a biocucc és olyan amiben semmilyen adalék és tartósítószer nincs, mert az sokszor 3-4-szer többe kerül. Allergiás vagyok az ízfokozókra és a laktózra, így nekem mindent meg kell néznem a boltban és egy csomószor inkább nem veszem meg olyan cuccból ami nem feltétlenül szükséges amit megehetnék(pl. keksz, puding, rágcsálnivaló), mert éppen elég az, hogy a felvágott, kenyér, tejtermékek többszörösébe kerülnek.
Az elõzõ vagyok! Te nem egészségesen akarsz élni, hanem csupán válogatsz!Anyukád olyan ételeket vesz, ami szerinted nem egészséges, ezért te állandóan zabálsz.Vagy úgy gondolod, hogyha a kívánságod teljesítené, akkor feleannyit ennél?Ne zabálj, hanem csak annyit egyél, amennyi egészséges!
amikor én vásárolok be, akkor én is megnézem, de amíg eltartanak, nem fikázom le, hogy anyám mit vesz - sajnos tudom, hogy az árat nézi elõször, mert ha mindenbõl a legjobbat, legegészségesebbet venné, akkor feleannyi kaját se tudna venni, mint így :( ez van, ne bántsd majd ha külön laksz, akkor úgyis azt veszel magadnak, amit akarsz
A kérdező hozzászólása: Nekem jobb lenne a feleannyi kaja, mert így is állandóan zabálok! :P
Hát...ha ennyire válogatós vagy, akkor sajnos a civilizáció elõrehaladtával lassan nem lesz mit enned.Én már a bio cuccokban sem hiszek...megeszek mindent.Anyudnak jobban oda kéne figyelni?Tudod mibe kerül az ½egészséges½ étel? Örülj a mi világban, hogy van mit ennetek!!!
Határozottan nincs azzal semmi baj, hogy oda figyelsz az egészségedre. Sõt késõbb a saját gyermekedet is nevelheted ebben a szellemben. A Bio kaják valóban nem olcsók, de kinek mi az olcsó és drága. Jól körül kell nézni, mert nem minden egészséges étel drága. Pl magadnak is süthetsz akár rozs kenyeret. Én már évek óta egészségesen élek és kitapasztaltam, hogy mit hogyan csináljak és közben kímélem a pénztárcám.

Odafigyelek arra hogy a barátommal a szex ne legyen uncsi, pl multkor beszereztem egy olyan fehérnemű szettet amit ő ajánlott. Viszont amikor sort kerítettem a használatára annyit mondott hogy jó és kész. mi a baja velem?

azt nem lehet mondani hogy nem néztem ki jol,mert ezzel nem volt semmi baj.Amúgy ugy érzem hogy bármit teszek soem fogok neki megfeleni.

Legjobb válasz: Egyrészrõl, ha õ talál ki valami és te megcsinálod, az leginkább tényleg csak jó. Mivel õ találta ki, nincs benne semmi meglepõ, semmi új. Másrészrõl egy pasi finoman fogalmazva is, nem egy verbális fenomén. A jó lehet a maximuma is annak amire képes.

Egyrészrõl, ha õ talál ki valami és te megcsinálod, az leginkább tényleg csak jó. Mivel õ találta ki, nincs benne semmi meglepõ, semmi új. Másrészrõl egy pasi finoman fogalmazva is, nem egy verbális fenomén. A jó lehet a maximuma is annak amire képes.
Nem kell neki mindent megtenni. Vagy olyan dolgot tegyél, amire nem õ kér meg, de tudod, hogy neki tetszeni fog. Akkor kiderül, hogy mennyire dobja fel a dolog, hátha akkor nem csak annyit mond, hogy jó.
En eltoltottem par evet valakivel akinek folyamatosan meg akartam felelni es mintha csak magamat hallanam a szavaidban... Semmi baja. Az ilyennek magaval van baja, amit ugy vezet le, hogy teged bizonytalanit el. Ne haragudj, hogy igy irtam ezt hiszen enm is ismerem a parodat. De nagyon elegem van az ilyen tipusu pasikbol. Remelem te elobb rajossz arra amit most irtam mint en anno.
Kicsit egyetertek az ezelotti velemennyel. Az en baratom is olyan volt mindig. Model vagyok, par fotozast csinaltam, stb...tehat nem egy dundi csaj v valami, nem is bolcselkedes, de jol nezek ki, buszke lehetne ram, hiszen erte is rendezem magam. Viszont ha uj ruhat vettem, v akarmit akkor "ok, jol all...aha.." De ha pont meglatja ugyanazt azelott a kirakatba akkor wow meg szuper, de rajtam nem annyira. Rengeteg ido telt el, amig megtudtam h tenyleg sajat magaval van baja, hiszen nekem szep barataim voltak, meg model vagyok, meg ez meg az..es kisebbseg erzete volt, h en ot barmikor egy "jobb"ert otthagyom. Es ugyanezert, h ne menjen a fejembe a dolog. Probald nyiltan megbeszelni vele, h neked arra volna szukseged, ha megmondana a velemenyet es ha orvendene h te erte megteszed ezeket az aldozatokat.:)
lehet, hogy nincs magával baja, csak simán nem tudja érdekelni semmi normálisan. vagy lehet, h csak nem tudja kifejezni. az én barátomtól is sokáig vártam az elismerést, bíztatást, de rájöttem, fölösleges, képtelen bárminek is örülni, sõt, érzelmekre is alig képes. de ez más sztori. próbáld meg elmondani neki, hogy jól esne neked, ha bíztatna, ha picit növelné az önbizalmad. de ne támadd le, az nem sülne el jól, csak bújj hozzá, és mondd neki, hogy "olyan jó lenne, ha értékelnél" vagy "úgy szeretnék neked tetszeni". sok sikert!
Amennyit a nagygazdák hálából a földért adnak neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!