Találatok a következő kifejezésre: Odaadhatom a a hűtőben tartott (2 db)

A tegnap elkészített hűtőben tartott banános sütőtökpürét odaadhatom ma?

A banán megbarnult benne, az nem baj?

Legjobb válasz: szerintem nyugodtan add oda neki. Én egyszerre több adagot szoktam készíteni pl sütõtök-krémbõl vagy céklából is, amibõl kicsit elrakok másnapra, és a hûtõben eláll, a többit meg lefagyasztom.

szerintem nyugodtan add oda neki. Én egyszerre több adagot szoktam készíteni pl sütõtök-krémbõl vagy céklából is, amibõl kicsit elrakok másnapra, és a hûtõben eláll, a többit meg lefagyasztom.

Odaadhatom a babának a hűtőben tartott 1, 5 napja lefejt tejet?

Tegnap este egyszer felmelegítettem, nem kellett, visszatette a h?t?be. Ma reggel megin felmelegítettem, de most meg elaludt bánatában. Visszategyem megint a h?t?be vagy burítsam ki vagy fagyasszam le?

Legjobb válasz: Öntsd ki! Amit már egyszer felmelegítettél ne tedd vissza a hûtõbe öntsd ki rögtön ha nem eszi meg, nehogy valami baja legyen tõle.

Öntsd ki! Amit már egyszer felmelegítettél ne tedd vissza a hûtõbe öntsd ki rögtön ha nem eszi meg, nehogy valami baja legyen tõle.
Anyatejet csak 1-szer lehet melegíteni!!!! Ez ugyanolyan mint ahogy a fagyasztott dolgokat sem lehet újra fagyasztani! Öntsd ki! Dia
Az anyatejet lefejés után csak 24 óráog szabad hûtõben tárolni. Ha nem itta meg ki kell önteni. Ha sok van inkább fagyaszd le.
48 óráig lehet fejés után hûtõben tárolni. Lsd: http://www.anytejmisszio.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!