Találatok a következő kifejezésre: Oda lehet egy (258 db)

Pettingnél mennyire lehet egy lányt felizgatni csak kézzel és szájjal úgy, ha közvetlenül oda nem akarok neki nyúlni, viszont minden máshol bármit csinálhatok?

Legjobb válasz: Uhhh hát ha így izgatod õt, akkor tudod a lehetõ legjobban felizgatni. A párom szinte mindig így kezdi, hogy sokáig csak úgy izgat, hogy oda nem nyúl. Ettõl annyira fel lehet izgulni, hogy utána veszettül kívánod, hogy végre ott is hozzád érjen.

Uhhh hát ha így izgatod õt, akkor tudod a lehetõ legjobban felizgatni. A párom szinte mindig így kezdi, hogy sokáig csak úgy izgat, hogy oda nem nyúl. Ettõl annyira fel lehet izgulni, hogy utána veszettül kívánod, hogy végre ott is hozzád érjen.
ez tényleg igaz.az én párom is ugy szokott õrülten felizgatni hogy oda nem nyúl.csak simogat, stb, és a végén már úgy kívánom h.majd rá ugrok:) ..ugyhogy ez a legjobb módszer szerintem:)
Csókold a nyakát, mellét masszírozd meg (erotikus masszázs), izgasd nyelvvel a melbimbóit, esetleg a füle mögött (igen, van akit ez izgat), és persze simogasd sokat pl.: a combjai belsõ részét. Ezektól vagy rádugrik vagy nemtom, bugyit cserél mert igencsak nedves lesz ^^
Akár orgazmusig is fel lehet így izgatni :) Persze azt csak igen ritkán, de amit eddig írtak, az igaz, ez a legjobb módszer hogy megõrjítsd.

Minecrafton a WorldGuard pluginba a levédett területen hogy lehet azt megcsinálni hogy oda jön egy egyszerű játékos akkor az meghal, de ha oda jön egy admin játékos akkor az ne haljon meg?

Legjobb válasz: Sehogy..... egyszerûen fa balta bal klikk egyik pont ,jobb klikk másik.aztán /region define név g: és akinek a nevére akarod levédeni.így nem tudnak ott rombolni és építeni

Sehogy..... egyszerûen fa balta bal klikk egyik pont , jobb klikk másik.aztán /region define név g: és akinek a nevére akarod levédeni.így nem tudnak ott rombolni és építeni
A kérdező hozzászólása: Az nem az.. az a levédés..
Nem értem a kérdést, írd már le magyarul
Ha meglátod, rohanj oda hozzá és mondd neki ezt: PÉNZT VAGY ÉLETET?!
vágj hozá eggy hejesirási szotárat!
Hogyan írjunk helyesen címû szöveggel próbáld meg elkérni a tollát.
legyél magabiztosabb, és menj oda hozzá, vagy legalább mosolyogj rá


A barátnõm nevét a tenyerembe szeretném tetoválni, de még ott nem nagyon láttam tetkót, oda lehet rakatni vagy értelmes oda rakatni? Árban mennyi lenne kb és Budapesten lakom valaki onnan ismer egy jó, megbízható helyet?

Barátnõmmel már régóta együtt vagyunk és már nagyon komoly a kapcsolatunk, és szeretném meglepni õt, a nevét szeretném tetoválni a tenyerembe, szeretném kérni a véleményt róla hogy oda mennyire értelmes rakatni és ha nem, akkor alkaromra szeretném. (Ez lesz az elsõ tetkóm)

Legjobb válasz: 1. barátnõ, barát, feleség stb nevét (se arcát) SOHA nem tetováltatjuk magunkra. 2. szerintem a tenyér mocskosul fáj. Soha nem láttam még senkin.

1. barátnõ, barát, feleség stb nevét (se arcát) SOHA nem tetováltatjuk magunkra. 2. szerintem a tenyér mocskosul fáj. Soha nem láttam még senkin.
Tetováltasd nyugodtan a tenyeredre a nevét, hisz egész biztos, hogy ez az elsõ szerelem örökké fog tartani. Mert ugye ha valaha is szétmennétek, akkor hülyén mutatna rajtad a neve, de egy ilyen örök szerelemnél ez nem fordulhat elõ. Gondolkozz, ember, mielõtt hülyeséget csinálsz.
Onnét esetleg még hamarabb ki is kopik, minthogy szakítanátok. Láttam már tenyértetoválásokat, de nem maradtak szépek..
O de jo otlet. Mondd mi a foglalkozasod? Bizonyos allasoknal a lathato helyen levo tetko aztan kifejezetten elonyos meg persze100 % hogy orokre egyutt maradtok. Szerintem egybol tetovaltass a homlokodra egy «h..ulye» feliratot is.

Hova lehet egy napon belül oda-vissza olcsón repülni?

Még soha nem repültem, nem volt rá pénzem, és nem is lesz. Viszont most hogy megjött a Ryanair talán lesz egyszer rá lehetőségem. Viszont szállásra nincs pénzem és igazából csak az élmény miatt repülnék úgy hogy pl. reggel megyek este jövök. Van erre lehetőség úgy, hogy kijöjjön max 20.000Ft-ból? Hova repül így a Ryanair, hogy még aznap vissza tudjak jönni? Néztem a többi fapadost is, de azok sokkal drágábbak ennél.

Legjobb válasz: megnéztem neked, pl a WIZZairrel utazva Olaszországba (Bergamo /Milánó) a 17e ftból kijön mindennel együtt a repjegy oda-vissza itt találtam: www.repjegy.hu

megnéztem neked, pl a WIZZairrel utazva Olaszországba (Bergamo /Milánó) a 17e ftból kijön mindennel együtt a repjegy oda-vissza itt találtam: http://www.repjegy.hu
Mindenhol vannak akciók, nemcsak a Ryanairnél, és ha nem sürgõs neked az utazás, akkor kijöhetsz 20 ezernél olcsóbból is. Csak sûrûn kell nézni az oldalaikat, és ki lehet fogni oda-vissza utat 10 ezerbõl is, és még lehet hogy belefér egy 1-2 órás városnézés is.

Miért kotyog oda-vissza egy kicsikét a Ladám kormánykereke? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ha középállásban oda-vissza tudod forgatni ellenállás nélkül, az a holtjátéktól van. Pár fokos holtjáték esetén ez még nem baj, sõt, szükség is van rá, hogy ne feszüljön folyton a kormánymû. Ha ez a holtjáték nagyon nagy, akkor vagy után kell állítani a kormánymû kapcsolódási hézagát, vagy cserélni kell a kormányösszekötõ gömbfejeit. Vagy egyszerre mindkettõt meg kell tenni.

Ha középállásban oda-vissza tudod forgatni ellenállás nélkül, az a holtjátéktól van. Pár fokos holtjáték esetén ez még nem baj, sõt, szükség is van rá, hogy ne feszüljön folyton a kormánymû. Ha ez a holtjáték nagyon nagy, akkor vagy után kell állítani a kormánymû kapcsolódási hézagát, vagy cserélni kell a kormányösszekötõ gömbfejeit. Vagy egyszerre mindkettõt meg kell tenni.

Tegnap megmelegítettem egy egész üveges bébiételt, mert azt hittem, megeszi. Persze nem ette meg. Azt még ma oda lehet adni?

Csak mert elvileg nem szabad újra melegíteni.Bár amit magam készítek,azt szoktam másnap is odaadni.Dobjam ki inkább?Féléves baba,süt?tök-alma-sárgabarack ételr?l van szó.

Legjobb válasz: Hát én nem adnám oda:-( Én mindíg úgy csinálom hogy csak a felét rakom ki tálba, és azt melegítem meg:-)

Hát én nem adnám oda:-( Én mindíg úgy csinálom hogy csak a felét rakom ki tálba, és azt melegítem meg:-)
Ugyan így jártam, ugyan ezzel a kombinációval.Én kidobtam, nem kockáztatok inkább, megenni azért nem ettem mert nem szeretem :)
Így már én sem adnám neki oda. :( Én is elõször kiveszem a felét tálba, és megmelegítem, másnap pedig a kaja másik felét már az üvegbõl adom.
Én sem adnám oda. Amúgy meg én a gyümölcsöseket nem is szoktam melegíteni, csak a fõzelékeket, répát. Én a gyümiket pl. ha a spájzból veszek ki, és jó hideg, akkor max. ráteszem a radiátorra kicsit, és nem lesz jéghideg, picikét langyos.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, akkor kuka:(

Hogyan lehet oda menni egy lányhoz és mit mondjak neki?

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy és mikor menjek oda hozzá és mit mondjak. Mi lenne a legalkalmasabb pillanat?

Legjobb válasz: hogy hogy menj oda hozzá? a lábaiddal. hogy mikor? amikor meglátod. hogy mit mondj neki? azt, hogy nagyon tetszik neked és szeretnél vele megismerkedni. Bár azért ne rohand le egybõl szal elég az utóbbi.. de ahogy te jónak látod. A legtöbb lány szereti, ha körülötte legyeskednek és udvarolnak neki, szóval ne legyél te is "félénk" ahogy manapság a legtöbb pasi, elvégre úgy romantikus, ha a fiú hódítja meg a lányt:)

hogy hogy menj oda hozzá? a lábaiddal. hogy mikor? amikor meglátod. hogy mit mondj neki? azt, hogy nagyon tetszik neked és szeretnél vele megismerkedni. Bár azért ne rohand le egybõl szal elég az utóbbi.. de ahogy te jónak látod. A legtöbb lány szereti, ha körülötte legyeskednek és udvarolnak neki, szóval ne legyél te is "félénk" ahogy manapság a legtöbb pasi, elvégre úgy romantikus, ha a fiú hódítja meg a lányt:)
Én is ebben a cipõben járok. Jóképû vagyok, sokat dumálok (nem hülyeségeket :) ), van ízlésem, meg nagy arcom, de ha csajok közelébe kerülök...nem azt mondanám, hogy lefagyok, hanem, hogy furcsa érzés fog el. :) Valahogy le kell küzdenünk ezt a gátlást... :)
A kérdező hozzászólása: Egyetértek a kollégával. Bár én nem vok olyan beszédes, de ha kell éppen nem probléma, de egyszerûen nem tudom, hogy menjek oda a lányhoz és mit mondjak neki h ne nézzen hülyének és ne küldjön el a francba.
én a helyedben inkább elõször msnre venném fel és ott beszélnék vele. mert így legalább jobban megismernéd mielõtt mindent kitálalsz neki de te tudod! :D
Semmiképp se tálalj ki neki egybõl, hogy tetszik neked, szerintem ez elég gáz és meg is ijesztheti a lányt. Ha mondjuk már szemeztek vagy mosolyogtok egymásra akkor úgy is érzi már hogy bejön neked. Mindenféle apró ürüggyel odamehetsz hozzá, pl segítségre van szükséged valamilyen tantárgyból stb... Az msn nem rossz dolog én is így jöttem össze a võlegényemmel, mert nem mert kezdeményezni...:)
A kérdező hozzászólása: ok Tetszenek az ötletek, de ha felveszem msn-re az nem jön le úgy neki mintha nyomulnék, vagy csak én gondolom így?

Hogy lehet egy lányt rá venni arra hogy szexeljen? Pl:az utcán oda megyek mit mondjak? :D

Privi-be vagy kommentálj pls

Legjobb válasz: Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet,akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!

Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet, akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!
Mondd neki, hogy a farkad helyén béka van és ha pár percig szopogatja, királyfivá változol! :D
Ha ilyennel oda jönne egy pasi, tudod mit kapna...... Nem hinném hogy sok csajt fel fogsz tudni szedni az utcán rögtön szexre.... Buliban annál inkább.
Szia kislány, én vagyok a város csõdöre, szeretnélek meghágni. Tuti befutó leszel.
Szerintem minimum 1 millióval, ha nagyon jó, akkor kétmillával! Általában ennyibõl ki szokott jönni egy tisztességes szex! És egyetértek nagyon is az elõzõ, kioktató és felnövést javasló válaszadóval! Ahhoz, hogy meghódíts és ágyba vigyél egy nõt, kevés a "rávevés"! Szerinted nem is kell teljesítened csak kérni? Tényleg azt hiszed, hogy a lányok dugni akarnak és alig várják, hogy valaki felajánlja a farkának legnagyobb méretét? Volt már barátnõd? Mert képzeld el, az én párom nem akart minden percben dugni, mint én és még csak véletlenül sem azon járt az esze, amin nekem! Nagyon egyszerû a magyarázat: õ NÕ, én meg FÉRFI! Igen furcsa elmélet keringhet a fejedben, ha ilyeneket kérdezel! 42/F
1. Told le a bugyit, te nõstény! 2. Most hipnotizálni foglak. Szexelni akarsz velem... 3. Gratulálok, Ön nyert egy ingyenes szexmaratont. Itt a kupon, nálam váthatja be.
Jövök, lövök! :)
Amúgy szerintem a mai Magyarországon amennyi nehéz helyzetben élõ ember van, köztük én is, nem elképzelhetetlen hogy az utcán egy nem k+rvát csupán laza erkölcsû lányt be lehetne fûzni egy szexre némi pénzért. Nem is kéne ide a millió, lehet akár pár tízezerrel, vagy egy százassal.. Ha hétvégén ingyen is oda adja magát egy vadidegennek, miért mondana nemet annak hogy kiegészítse hétközbe a minimálbérét? Elgondolkodtató gondolat, nem szép de biztos vannak ilyen lányok.
Utolsó, sajnos egyet kell, hogy értsek veled. Én már nem fûzöm a lányokat, de amit manapság látok/hallok ... Elhiszem, hogy így van. Persze a millió csak poén akart lenni, ha biztosra akar menni. Valójában tényleg az az igazi, hogy meg kell hódítani és utána elcsábítani. Hogy manapság ez egy este alatt is megy, az sajnos a lányok hibája is, de inkább a szüleiké, mert elmaradt a felvilágosítás! Ma-holnap én is készülhetek rá, mert a legnagyobb lányom 9 éves ...
Ha nem fizetõs a hölgy, akkor semmivel. Úgysincs nála esélyed, ha ilyeneken töröd a fejed...
Bölcs vagy igazságos utolsó 80%-os pacsi! :) ) Egyetértek.
Az elõzõben a szexet ksz-el írtam, Bocsi.
A "szia, dugunk?"50%-os hatékonyságú..vagy bejön-vagy nem.
hát ha egy pasi odajönne azzal hogy dugni szeretne, mondjuk éppen velem..az arc jó nagy szerepet játszana 2 funkcióba:elõször: kb pofánröhögném :D másodszor:ha erõsködne meg pofonvágnám :D :)
Sörmennn
"szükségem van a ruháidra" "engem azért küldtek vissza a jövõbõl h megakadályozzam h ma orgazmus nélkül maradj" napszemcsi + bõrkabát elengedhetetlen kellék :)
Sajnos... De nem mindegy a nevelés hogy milyen mintát kap otthonról azért vannak ma is rendes gyerekek! :) Remélhetõleg a lányoddal se lesz gond, de tény elõbb kezdik a pasizást ma már egyre gyakoribb hogy 13, 14!! éves korban. Én annyi idõsen még fociztam a parkban játszottam a haverokkal..

Vonzalom, szerelem, kémia és mindenféle oda képzelés nélkül lehet egy nőnek orgazmusa egy férfival?

Nem azt mondom hogy undorító a nőnek a férfi, csak nem vált ki belőle olyan komoly érzelmeket. Így lehet orgazmusa ezzel a férfival? 17/L

Legjobb válasz: Lehet. Bár némber egy felfogás. Miért nem keresel olyat, aki vonzalmat is ébreszt benned? Gyerek vagy még.

Lehet. Bár némber egy felfogás. Miért nem keresel olyat, aki vonzalmat is ébreszt benned? Gyerek vagy még.
Ha jó vagy, lehet. Persze könnyebb lenna, ha nem undorodna tõled.
oda képzelés
Ilyen férfival az ember lánya alapesetben nem fekszik le.
oda​ ​ ​ ​képzelés (!!!)
a szex orgazmus az hajkurászás szinonímája? mert most megint nagyon öregnek érzem magam.
Nálam semmilyen összefüggés nincsen. Úgyhogy lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!