Találatok a következő kifejezésre: Oda lehet a nőgyógyász elé (2 db)

Oda lehet állni a nőgyógyász elé és megkérni, hogy írjon ki veszélyeztetett terhesnek, holott nem vagyok az?

6 hónapos kismama vagyok. A munkahelyen egyre nehezebben viselem a dolgokat. Napi 8 órán keresztül nem tudok már ülni, szeretném abbahagyni.

Legjobb válasz: En mult heten szoltam neki, 26 hetes vagyok, h nehez mar bejarnom dolgozni, nehez a munka is, szeretnek otthon maradni. Gond nelkul kiirt! Szerintem mondd te is az igazat, h mar nehezen birod, az a legjobb!

En mult heten szoltam neki, 26 hetes vagyok, h nehez mar bejarnom dolgozni, nehez a munka is, szeretnek otthon maradni. Gond nelkul kiirt! Szerintem mondd te is az igazat, h mar nehezen birod, az a legjobb!
Ekkor már nyugodtam kiírathatod magadta, a sok ülés egyébként sem tesz jót.Én 30hétig dolgoztam de ha tehettem volna kiírattam volna magamat, mert a dokim közölte 32hetesen, hogy megrövidült a méhnyak-ez lehet a sok üléstõl is(10órákt ültem a mhelyemen)és gyógyszert kell szedjek a görcseimre, most fogja leállítani.Szval ne szégyelld kérni amúgy sem jó már ekkor a sok ülés a vérkeringés miatt, meg nehogy te is úgy járj mint én, mert a méh súlya hüvelyre mehezedik-ezért lehet ez a rövidülés is, ami egyébként nekem is korán jött mert csak szülés elõtt szokott jelentkezni.35hetes kismama

Az endokrinológus tulajdonképp pontosan milyen vizsgálatokat végez? Hozzá a nőgyógyász küldhet csak el, esetleg a házi orvos is, vagy oda is beutalóra van szükség, esetleg kartonozóba időpontot kérni vagy telefonon, vagy simán is be lehet állítani?

Ebb?l is van maszek, meg körzeti is? Endokrinológiai vizsgálat csak akkor javallt, ha a furcsa tünetek oka nem derül ki a vizsgálatokból, esetleg ha a hormonvizsgálat mégsem lett jó eredmény?, de még egyes lépéseket homály fedi.

Legjobb válasz: Házodiko is küldhet, mivel nem csak nemi hormonok vannak, az egész szervezet szabályozzák. szénhidrátanyagcsere, vizháztartás csak h pár "egybet " említsek. Az én városom kürházába telefonos idõpontegyeztetés kell.

Házodiko is küldhet, mivel nem csak nemi hormonok vannak, az egész szervezet szabályozzák. szénhidrátanyagcsere, vizháztartás csak h pár "egybet " említsek. Az én városom kürházába telefonos idõpontegyeztetés kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!