Találatok a következő kifejezésre: Oda lehet a nőgyógyász (4 db)

Az endokrinológus tulajdonképp pontosan milyen vizsgálatokat végez? Hozzá a nőgyógyász küldhet csak el, esetleg a házi orvos is, vagy oda is beutalóra van szükség, esetleg kartonozóba időpontot kérni vagy telefonon, vagy simán is be lehet állítani?

Ebb?l is van maszek, meg körzeti is? Endokrinológiai vizsgálat csak akkor javallt, ha a furcsa tünetek oka nem derül ki a vizsgálatokból, esetleg ha a hormonvizsgálat mégsem lett jó eredmény?, de még egyes lépéseket homály fedi.

Legjobb válasz: Házodiko is küldhet, mivel nem csak nemi hormonok vannak, az egész szervezet szabályozzák. szénhidrátanyagcsere, vizháztartás csak h pár "egybet " említsek. Az én városom kürházába telefonos idõpontegyeztetés kell.

Házodiko is küldhet, mivel nem csak nemi hormonok vannak, az egész szervezet szabályozzák. szénhidrátanyagcsere, vizháztartás csak h pár "egybet " említsek. Az én városom kürházába telefonos idõpontegyeztetés kell.

Oda lehet állni a nőgyógyász elé és megkérni, hogy írjon ki veszélyeztetett terhesnek, holott nem vagyok az?

6 hónapos kismama vagyok. A munkahelyen egyre nehezebben viselem a dolgokat. Napi 8 órán keresztül nem tudok már ülni, szeretném abbahagyni.

Legjobb válasz: En mult heten szoltam neki, 26 hetes vagyok, h nehez mar bejarnom dolgozni, nehez a munka is, szeretnek otthon maradni. Gond nelkul kiirt! Szerintem mondd te is az igazat, h mar nehezen birod, az a legjobb!

En mult heten szoltam neki, 26 hetes vagyok, h nehez mar bejarnom dolgozni, nehez a munka is, szeretnek otthon maradni. Gond nelkul kiirt! Szerintem mondd te is az igazat, h mar nehezen birod, az a legjobb!
Ekkor már nyugodtam kiírathatod magadta, a sok ülés egyébként sem tesz jót.Én 30hétig dolgoztam de ha tehettem volna kiírattam volna magamat, mert a dokim közölte 32hetesen, hogy megrövidült a méhnyak-ez lehet a sok üléstõl is(10órákt ültem a mhelyemen)és gyógyszert kell szedjek a görcseimre, most fogja leállítani.Szval ne szégyelld kérni amúgy sem jó már ekkor a sok ülés a vérkeringés miatt, meg nehogy te is úgy járj mint én, mert a méh súlya hüvelyre mehezedik-ezért lehet ez a rövidülés is, ami egyébként nekem is korán jött mert csak szülés elõtt szokott jelentkezni.35hetes kismama
Mehetsz szülõ nélkül is, beutaló nem kell. Ha van a közeledben tininõgyógyászat, akkor inkább oda menj. Remélem, h minden rendben lesz.
Szerintem menj el dokihoz nézesd meg. Itt a nyár ne halogasd.
Miért édesanyád nem kísérne el?
17 évesen már nyugodtan mehetsz egyedül is.


"Létezik" jó nőgyógyász Nyíregyházán? Aki oda is figyel a betegekre? (Eddig férfihoz jártam, de lehet nő is! )

Eddig a kórházba jártam vizsgálatra, de a legutolsó vizsgálat (kb. egy hete) katasztrofális volt. Nem lehet semmit kérdezni, mert a doki az asszisztensekkel beszélget, nevetgél. + úgy írja rá a papírra a cici vizsgálati eredményét, hogy meg sem vizsgált.

Legjobb válasz: Úgy tudom magánrndlésen Dr Seres Andrea nagyon jó fej. Én Péli Tóth Judithoz jártam magánrendelésre és a szülésre nem jött be:S

Úgy tudom magánrndlésen Dr Seres Andrea nagyon jó fej. Én Péli Tóth Judithoz jártam magánrendelésre és a szülésre nem jött be:S
Sziasztok! Nekem ugyan speciális problémám volt, amivel a nõgyógyászok endokrinológushoz, az endokrinológusok meg nõgyógyászhoz küldtek, de sikerült találnom egy nagyon rendes orvost. Nyíregyházán magánrendelése van, Dr. Szõke Józsefnek hívják. Egyáltalán nem pénzéhes, (rákszûrés, uh, meg manuális vizsgálatért 8-at, aztán mikor véreredményekkel hívott vissza akkor is uh+gyógyszerfelírás 4-et kért) Sok orvosnál megfordultam, s eddig õ az egyetlen, aki tájékoztat a terveirõl a kezeléssel kapcsolatban, az elért eredményekrõl, a gyógyszertõl várt hatásokról és mindenrõl, ami érdekelhet. Emellett biztat... ha és õ olyan doktorbácsi aki mosolyogva ki is kísér az ajtóig. Mindenkinek csak javasolni tudom. http://koranyirendelo.hu/szj/index.html On-line is lehet idõpontot foglalni. :)
Szia! Ha jó nõgyógyászt keresel, akkor én Dr. Seres Andreát javasolnám. Én nála szültem, és hozzá jártam a terhességem alatt is végig. Nagyon jó fej, alapos, és profi. Ért ahhoz amit csinál.
Sziasztok! Én nem ajánlanám Seres Andreát. Tiszteletlen a betegekkel, noha az egész életét õk "építik fel" a hálapénzbõl és a magánpraxisa áraiból. Már ha az embert nem is képes látni a másikban, de legalább a pénz forrásait tisztelhetné.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!