Találatok a következő kifejezésre: Oda lehet a (694 db)

Mit érdemes megnézni Bécsben? És hogy lehet oda eljutni a SÜDTIROLER Platz-ról? Olyan dolgok érdekelnek, amik beleférnek 1 napba.

A páromat a barátai meg akarják lepni egy kiruccanásra Ausztriába. Nekem szóltak, hogy intézzem úgy, hogy szabad legyen. Orangetours-szal megyünk és ahogy néztem SÜDTIROLER Platz-ra fogunk érkezni. De mivel csaj vagyok, és nem igazodok ki a térképeken, nem nagyon tudom, onnan merre érdemes menni. :) Köszi

Legjobb válasz: A Schönnbrunni kastélyt mindenképpen nézzétek meg!!! Sziszi egykori otthonát. Sajna nem tudom hogy juttok el odáig, énis sulival voltam, de hatalmas élmény volt!!! én mindenképpen szeretnék még oda elmenni! Ha ottvagytok kérlytek olyan kis lejátszót magyarra beállítva ami körbevezet az egész kastélyon és hihetetlen dolgokat mesél nektek közben:D Voltunk még ugyancsak Sziszi múzeumban, ahol a tárgyai és ruhái voltak kiállítva. Így lehet uncsinak hangzik, de ott eláll a lélegzeted is...nekem nagyon megérte ott lenni, pedig nagyon beteg voltam... 19,l

A Schönnbrunni kastélyt mindenképpen nézzétek meg!!! Sziszi egykori otthonát. Sajna nem tudom hogy juttok el odáig, énis sulival voltam, de hatalmas élmény volt!!! én mindenképpen szeretnék még oda elmenni! Ha ottvagytok kérlytek olyan kis lejátszót magyarra beállítva ami körbevezet az egész kastélyon és hihetetlen dolgokat mesél nektek közben:D Voltunk még ugyancsak Sziszi múzeumban, ahol a tárgyai és ruhái voltak kiállítva. Így lehet uncsinak hangzik, de ott eláll a lélegzeted is...nekem nagyon megérte ott lenni, pedig nagyon beteg voltam... 19, l
Schönbrunni kastély Schönbrunni állatkert Szépmûvészeti Múzeum Óriáskerék Császári Lakosztályok+Sisi Múzeum Albertina Múzeum Belvedere Dunatoronyban Hundertwasser-Házban Leopold Múzeum Bocsi, de azt nem tudom, hogy onnan, hogy jutsz Bécsbe!:S Jó szórakozást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Bár az eljutás még fontos lenne :)
Elsõ vagyok. Szerintem azt bízd a barátokra, ha õk találták ki, hogy oda viszik. Neked nem csak annyi a dolgod hogy akkorra szabad legyen?:p Legyen már nekik is valami dolguk:) Elfelejtettem a bécsi vidámparkot:D Nah az még egy nagyon szuper hely:D Tökéletes ha ünnepelni szeretnétek:D Amúgy jó utat és jó szórakozást!
Sönbrunnra 5 nap se elég... Óriási kastély, óriási térrel, nagyszerû álatkerttel mindennel.
Schönbrüni kastély-t nézd meg!!! NAGYON NAGYON SZÉP. az eljutást oda nem tudom sajna, de mindenféleképp nézd meg:) hihetetlenül szép:) 17/L
stephansdom. prater.
http://www.wien.at itt mindent megtalálsz, útvonaltervezést is
Ja bocsi a szóismétlésért.

Jászberény-Gödöllő kocsival, kb mennyi lehet a benzin pénz oda-vissza?

Legjobb válasz: kocsi fogyasztástól függ inkább. mivel ez 120-130km lesz (autópálya oda vissza) kb. ezért nem tudom 1-2-3 ezer Ft

kocsi fogyasztástól függ inkább. mivel ez 120-130km lesz (autópálya oda vissza) kb. ezért nem tudom 1-2-3 ezer Ft
jah kb
110 km , tehát mondjuk ez is 2000ft, 400ft/literrel számolva.
írd fel a kilométer állást induláskor és hazatérés után, és a különbözet xyz km lesz és számold ki a kocsid fogyasztásából :) jobbat nem tudok tanácsolni
A kérdező hozzászólása: autópályán nem megyünk hatvanból a 3as úton megyünk!
A kérdező hozzászólása: seat cordoba Jászberény-Bodonyt 2 ezerbõl jártuk meg
akkor a döntés joga a tied :) mennyit kérsz el csak ne túl sokat
2-3 ezer között. Legalábbis 130km nekem ennyire szokott kijönni.
tudod 100km/ x L, ezt próbáljátok meg átlagba kiszámolni gondolom elég erõs motorja van a gépezetben, ilyen 130 körül
5000

Megmaradt tápszert oda lehet adni következő étkezéskor a babának?

6 hónapos a lánykám és változó,hogy evéskor mennyi tápit eszik,így van,hogy megmarad akár 50 ml is az üvegben.Eddig kiöntögettem,de talán nem kellett volna? Kiöntitek? Megtartjátok? Kíváncsi lennék a véleményekre....

Legjobb válasz: persze..add neki oda nyugodtan, nem kell kiönteni! Csak tedd hûtõbe.

persze..add neki oda nyugodtan, nem kell kiönteni! Csak tedd hûtõbe.
Attól függ, hogy mennyi idõ múlva eszik újra, ha 4-5 óra múlva akkor kiöntöm. Most hogy nagyon meleg van sokszor kiöntöttem már még 1 óra múlva is.
Attól függ mikor eszik újra, ha olyan 3 óra, akkor add oda neki nyugodtan, csak tedd hûtõbe. Nálunk is van hogy megmarad, néha elég sok, és akkor késõbb megkapja. Eddig nem volt semmi baj tõle.
Én kiöntöm és újat készítek. Rá is van írva némelyikre, hogy elkészítés után max. egy órával meg kell inni.
én van, hog elõre csinálok, hûtõben eláll akár 24 órát is.de ha már beleivott, ki kell önteni


Azokban az ovikban, ahol túljelentkezés van, hagynak meg helyeket a fellebbezők számára? Esetleg fellebbezéssel már csak oda lehet bejutni, ahol nem volt túljelentkezés?

Legjobb válasz: Szerintem nem, fellebbezéssel max oda lehet bejutni ahol nem telt be a csoport vagy valakit felvettek de nem irata be anyuka a gyereket.

Szerintem nem, fellebbezéssel max oda lehet bejutni ahol nem telt be a csoport vagy valakit felvettek de nem irata be anyuka a gyereket.
Minket 2x utasítottak el. Tavaly és idén is. :( Mondjuk találtam már máshol ovit szerencsére. Itt nálunk úgy van, hogy hiába fellebbezel, nem történik semmi mert helyhiányra hivatkozva utasítanak el mindenkit. Ha nincs hely akkor nincs hely. :( De másért miért utasítanának el? :O Ha van hely akkor miért ne vennének fel?

A XIII. és/vagy a III. kerületben hol lehet "romantikázni"? Valami olyan helyre gondolok, ahova oda lehet menni kocsival, parkos, fás rész és nincs tömeg. Gondoltam a Hajógyári szigetre, oda még be lehet menni vagy már készülnek a Szigetre?

Legjobb válasz: A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.

A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.
III. kerület: Testvér hegy és Hármashatár-hegy XIII. kerület: Margitsziget

Üdv! Van egy Simson motorom, lett bele, új főtengej, csapágyak simeringek, új henger, és mikor oda van neki huzva és pörög vissza csörög, kopog (+alapjáraton is). Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szerintem rosszul lett a blokk összeszerelve... Alapjáraton kopog...Sztem vidd vissza oda ahol ezt csinálták! És így jobb lenne nem járni vele mielõtt további károsodás keletkezik.

Szerintem rosszul lett a blokk összeszerelve... Alapjáraton kopog...Sztem vidd vissza oda ahol ezt csinálták! És így jobb lenne nem járni vele mielõtt további károsodás keletkezik.
tûgörgõket is cseréltél az miatt is lehet
A kérdező hozzászólása: Attol baja nem lehet ha meggyürüzöm ugye, csak erõsebb lessz?
Ha csörög és zörög akkor felesleges a gyûrûzéssel és egyebekkel foglalkozni. Elõször hárítsd el a problémát mielõtt szétpereg velemi a blokkban. Aztán utána jöhet a többi. Bár épp eszû ember új hengerhez kapásból új dugót és gyûrûket tesz. De manapság ezt már nemigazán lehet elvárni...
A kérdező hozzászólása: Ezt a gyürüzést úgy ajánlották nekem, hogy az új henger falán a durva honolás elkoptatta a gyürüket és ezért kellene új gyürüket felrakni.. +tügörgõt is cserélni.
Elkoptatta a hónolás? wtf mivel csinálták azt? Hiltivel? Inkább cseréld ki a hengert egy normálisra... Aztán meg új dugó és új gyûrûk hozzá. Meg persze közben a tûgörgõket is cseréld ki. És nem ártana átnézni a csapágyakat is hogy nagyjából rendben vannak-e(attól függetlenül hogy újak)
Hát a csapágyak is mindenképpen nézd meg amúgy meg lehet próbálni meg gyûrûzni max egy szerelést vesztesz vele meg vagy 600forintot mert annyi hozzá a gyûrû amúgy milyen henger van rajta + os?
Hy! Elösször is új csapágyakkal és ój hengerrel óvatosan kell mászkálni mert az új csapágyaknál is ugyanúgy bejáratós a motor.A csörgés valamelyik tûgörgõ hibája lehet a kopogás viszont fõtengely csapágyra utal. Szerintem vegyél egy jó fajta dugót aztán ahoz fúrasd ki a hengert , a tûgörgüket is vehetsz bele újat, a csapágyakat hát a kopogás nem csak amiatt lehet, feküdj be alá és próbáld meg kihalgatni kitapogatni hogy merrõl jön a zaj . Jótanács:bejáratós a moci, szal ne húzd neki és használj bele fulszintetikus olajat. Szerelõnél csináltattad ezeket vagy maszekba egyik havernál?
Meg ezt nem értem hogy azt ajánják hogy csak új gyûrûket kell bele tenni.Te jó ég!!! A gyûrûkkel nem kell szarozni, ha valami nem okés akkor úgyis fúrni kell, az a megoldás. Amúgy ha új gyûrût teszel bele azzal is bejáratós a motor.Szóval ezekre oda kell figyelni. Üdv!
A kérdező hozzászólása: IGEN TASCO NEM TESCO!!
Nekem volt Slavia 631-en is távcsõ, már úgy kaptam 15 évesen... :D Igaz az elmúlt 7-8 évben csak párhavonta belefújok némi fegyverolajat a csövébe, használaton kívül van szegénykém. Minél pontosabban tudod hogy mennyivel lõttél mellé, annyival jobban tudod beállítani. Úgyhogy lõj valami nagyobbra, amin meglátszik ha a lövés 20-30-40-50 centivel megy félre.
A kérdező hozzászólása: oks megpróbálom Tasco csinál légpuska távcsövet is
Hellóó! Lehet, hogy a szerelékkel van a gond, nekem is volt egyszer egy Zeiss céltávcsövem, és 5x lõttem vele, utána sorban hibázgattam , és kiderült, hogy a szerelék mászkál, Ilyen esetben javasolt egy másik céltávcsõ és szerelék! Üdv.: Hunter
Ja és egy jó tanács: SOHA NE OLAJOZD BE A CSÕ BELSEJÉT!! , mert akkor dobálja a lövedéket! Tapasztalatból mondom.
Ha valami nagyobb ütõdés érte, akkor a legrosszabb esetben a szálkereszt is mászkálhat! Mekkora körben szór? ha egy 5-10 centis körbe megszórod az még jó. De egyébként én minen puskámat úgy lövöm be , hogy 50m-en visz fölé 2cm-et és akkor 200-250-is pontlövõ.. persze a kalibertõl is függ ..
A kérdező hozzászólása: hát kb 7 cm visz odébb és nem olajoztam be a csövet a szerléksín viszonylag jó állapotban van
A kérdező hozzászólása: és ha mászkál a célkereszt akkor mit tudok vele csinálni?
Abban az esetben, sajnos elkell küldeni javításra, vagy lecserélni :/ ..
A kérdező hozzászólása: mondjuk egyszer odakoppant a távcsövem a falnak nem olyan vészesen de az nem rázta szét (remélem)
A kérdező hozzászólása: de még mindig nem tudom hogy mitõl lett annyira ramaty a távcsövem pedig alig állítottam
A kérdező hozzászólása: khm de ha légpuskáról van szó akkor szórakozás-játékokba írok
Amennyire emlékszem az én ugyanilyen márkájú távcsövemnél úgy volt, hogy van felirat az állítórészeken. Pl. a felsõn az van hogy UP, vagyis felfelé. Emlékeim szerint ha jobbra tekered akkor állítod abba az irányba ami az állítócsavarba van beleütve (vagyis itt felfelé). Az oldalsóba talán LEFT volt beleütve, de nem emlékszem pontosan. Ha megvan a papírja abban le van írva. A lényeg hogy minden állítás után lõj és így be tudod állítani. Persze optimális céltáblára lõni, ahol látod mennyi az eltérés, ráadásul ha lehet valami fix pozícióból, hogy a kezed miatt ne csaljon a dolog.
A fegyvernek van szórása, nem fog ugyanoda lõni kétszer, ha nincs közel a torkolathoz a cél.
No és mivel lõsz, ugye nem légpuskával?
A kérdező hozzászólása: már volt hogy rádupláztam egy pontra és telibe de 170m nél volt probléma és ide oda ment a golyó de utána 150m-nél olyan mintha nem is lett volna célkereszt olyan pontatlan volt
A kérdező hozzászólása: ez utána volt (állítás után)
A kérdező hozzászólása: K G jól emlékszel így van és az UP, LEFT nél van egy nyilacska hogy hova tekerjem fel illetve le de így sem az igazi én borosüvegre lõttem de 10/1 ha eltaláltam állítás után
A kérdező hozzászólása: persze légpuskával az biztos szétviszi 150m rõl a borosüveget
Mibõl kellene tudni, ha nem írod le? Tudod vannak olyan balfékek is, akik ráteszik a Slavia-ra a távcsövet, aztán csodálkoznak, hogy szétrázza! Na ezért kérdeztem a légpuskát!
A kérdező hozzászólása: okés
képet lehet betenni.
Komolyan s5230-at akarsz venni?????? Ne tedd, magaddal cseszel ki.
A kérdező hozzászólása: az elsõnek köszi.;) a másodiknak meg : amugy már megvettem nem októberbe csak kérdeztem ... :D amugy meg nekem beejön a teló ;]

Hogyan lehet itt a pszichológus válaszol rovatba írni? Az emailre kell írni vagy valahol máshol hogy oda kerüljön a kérdésem?

http://www.irtzlkaroly.hu/

Legjobb válasz: szerintem írsz az email címre,válaszol neked,aztán kikerül oda.

szerintem írsz az email címre, válaszol neked, aztán kikerül oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!