Találatok a következő kifejezésre: OKJ-s tanfolyamon nem sikerülnek (2 db)

OKJ-s tanfolyamon ha nem sikerülnek a modulvizsgák attól még vizsgázhatok a végén? Vagy az is beleszámít? Ha nem sikerülnek a modulvizsgák mindenképp pótvizsgázni kell?

Legjobb válasz: Az okj-s bizonyítványt akkor kapod meg, ha a különbözõ modulvizsgák is megvannak, de ezeket külön-külön is ismételheted. Tehát nem kell pótvizsgázni, de érdemes.

Az okj-s bizonyítványt akkor kapod meg, ha a különbözõ modulvizsgák is megvannak, de ezeket külön-külön is ismételheted. Tehát nem kell pótvizsgázni, de érdemes.
Igen, mindenképp.
Persze, hogy mehetsz. De miért jelöltél meg olyan szakot, amit nem szeretnél tanulni?
Ha olyat jelölt volna be, akkor 1 évet csak szenved az újra felvételiig, mert nem szereti tanulni, ráadásul a támogatott félévek is fogynak. Jobb ez így.
A kérdező hozzászólása: Rossz döntés volt, tudom. De akkor még annyira nem is izgattam magam a dolgon , és fogalmam sem volt, mit akarok. Most egész más irányba mennék el, és tudom hogy teljesen felesleges ezt elkezdeni, mert egyrészt a tantárgyak nem mennének, másrészt meg nem érdekel. Egy egy éves OKJ-s tanfolyam meg egy emelt szintû érettségi vajon mehetne egyszerre?
Persze, én az egyetem mellett csináltam az emelt szintût.
A kérdező hozzászólása: és akkor már fizetni kell érte?
Az érettségiért? Mindenképp kell. Mandula! Feltételes módban írtad, pedig a Kérdezõ már a kérdésben kijelentette, hogy nem szeretné tanulni.
Az állam 12 félévet támogat, ha osztatlan 12 félévesre mész, akkor azt hiszem 14-et, szóval akár x év után is mehetsz egyetemre még államilag támogatott félévekre. Semmi baj nincs ezzel, 1 év hamar eltelik és máris felvételizhetsz oda, ahová szeretnél. Mellesleg az OKJ még jól is jöhet, sosem lehet tudni mit hoz élet. Én is rosszul döntöttem az elsõ felvételikor, már azután rájöttem hogy nem azt akarom, miután felvettek. Nehéz ma eldönteni hogy mi lenne a megfelelõ számunkra. Ne hallgass másokra, ha biztosra érzed, hogy nem azt akarod tanulni ahová felvennének akkor hagyd, jövõre majd bejutsz arra amit szeretnél. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!