Találatok a következő kifejezésre: Nyomást érzek hasam (23 db)

Nem fáj és nem görcsöl a hasam, visszont állandó nyomást érzek a szeméremcsontomnál. Sokat pihenek, ilyenkor jobb, a babát is lent érzem mozogni.25hétben járok félek, hogy nyitva a mhészájam, ezért érzem ezt?

Legjobb válasz: Nyugi, én is 25 hetes vagyok, és szintén lent van a baba, nyomást érzek. A méhszáj zárt. Ha kinyílik az egészen más érzés. Egyszerûen csak a kicsi bevackolta oda magát, ideget nyom, vagy "rossz" helyre fészkelte be magát, ezért érzed ezt.

Nyugi, én is 25 hetes vagyok, és szintén lent van a baba, nyomást érzek. A méhszáj zárt. Ha kinyílik az egészen más érzés. Egyszerûen csak a kicsi bevackolta oda magát, ideget nyom, vagy "rossz" helyre fészkelte be magát, ezért érzed ezt.
Egyre nagyobb a babád, egyre jobban tágul a méhed, nyúlnak a szalagok, ezért érzed a nyomást a szeméremcsontnál.Nálam is volt ilyen.Biztos hogy nincs baj.Ha megnyugtat hívd fel az orvosod, de hidd el biztos nincs baj.Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, remélem odébb vándorol mert ez bár nem fáj, csak kellemetlen!

Kb. 6 hetes vagyok. Mi lehet az oka annak, hogy ha behúzom a hasam, akkor a bal oldalon a petefészkemnél tompa nyomást érzek?

de csak ha behúzom! amúgy semmi fájás,görcs...

Legjobb válasz: és ezt a nyomást se minden behúzásnál érzem,csak néha!

A kérdező hozzászólása: és ezt a nyomást se minden behúzásnál érzem, csak néha!
Egyrészt ne húzogasd! Másrészt ez teljesen normális. Feszül a méhed a szalagok és helyezkedik a magzat, csinálja magának a helyet. Fogod majd érezni húzogatás nélkül is egy kicsit késõbb.


18 és 4 naposan normális ha folyamatos enyhe nyomást érzek a hasamban? Főleg ha fekszek és forgolódok. Mikor fogom már érezni a baba mozgását?

Legjobb válasz: Szia az enyhe nyomást nem ismerem de itt fáj ott fáj az nekem is szokot lenni szerintem mindenkinél máshogy van de én mindig megkérdezem a dokit vagy a védõnöt attól függ kivel találkozok az események után hamarabb anak ellenére hogy itt is rákérdezek dolgokra nekem az mindig biztonságot ad ha õk rá bólintanak arra hogy ez normális szerintem te is kérdezél rá,a mozgást pedig figyeld nekem a tegnap volt az elsö mocorgás amire azt mondtam ez már biztos õ akkor 19+2 idösek voltunk nekem olyan mintha a vizbe kiduran egy buborék töbször egymás után csak figyelj ha jelentkezik biztos észre veszed nagyon érdekes jó baba várást

Szia az enyhe nyomást nem ismerem de itt fáj ott fáj az nekem is szokot lenni szerintem mindenkinél máshogy van de én mindig megkérdezem a dokit vagy a védõnöt attól függ kivel találkozok az események után hamarabb anak ellenére hogy itt is rákérdezek dolgokra nekem az mindig biztonságot ad ha õk rá bólintanak arra hogy ez normális szerintem te is kérdezél rá, a mozgást pedig figyeld nekem a tegnap volt az elsö mocorgás amire azt mondtam ez már biztos õ akkor 19+2 idösek voltunk nekem olyan mintha a vizbe kiduran egy buborék töbször egymás után csak figyelj ha jelentkezik biztos észre veszed nagyon érdekes jó baba várást
Lehet már a kisbabát érzed, csak még nem túl erõssen. Én már 17 hetesen éreztem. Ha pihensz s elfekszel figyelj egy kicsit. Nagyon furcsa érzés, olyan mint a bélmozgás, igazán a hasad alján érzed.Ha nem is ezt érezted eddig lassan már fogod.
Sztem a baba lesz az, nekem már mozog, de ha pl hanyatt fekszem mindig fura nyomás van a hólyagomnál.Elõször azt hittem felfáztam, de nem rájöttem a kislányom az, izeg-mozog.Sztem Te is a babád érezheted, csamég picike, egyre erõteljesebb lesz minden mozdulata.Sok boldog mocorgós napokat:-) 20 hetes kismami
3 napja késik.... már simán tutira kimutatja a teszt
A kérdező hozzászólása: Tegnap du csin egyet az negativ let.nagyon erös csikot mutatott ki
A kontrollcsík mindig erõs. A tesztcsík helyén nem volt semmi? Mert ha nem, akkor valószínûleg simán csak késik. Ha nem jön meg, két nap múlva érdemes még egyet tesztelni.

21 hetes vagyok. Tegnap óta a bal alsó hasi szakaszban intenzív nyomást érzek. Azt gondolom a baba nyom valami szervet, vagy belet. Ha ilyet tapasztaltál, hogyan tudtad ezt a kellemetlen szúró érzést elviselhetőbbé tenni?

Legjobb válasz: Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.

Nos, az én babámnak ez volt a rejtekhelye. Ha hirtelen erõs hanghatás érte, vagy valami baja volt, mindig odakuporodott a bal alsó hasi részbe. Nagyon feszített, kellemetlen volt, de amikor egyszer UH-n megláttam, hogy a kicsikém feje van ott, ahol éppen nekem annyira fáj, tökre elmúlt minden fájdalmam, illetve azt mondtam magamban, hogy ha õ ott szeretne lenni, mert ott nyugszik meg, akkor legyen ott, s már nekem ez nem is fáj. Ez a legkevesebb egyébként majd meglátod. Az enyém már nagyfiú. Most már mindenhol nyom szegénykém, de nem tehet róla, kicsi a helye már. Én ezt a helyzetet elfogadtam.
Mindenkppen nezesd meg dokival, abbol baj nem lehet.Utanna megnyugszol.
Az is lehet, hogy felvagy fázva.Nem pisilsz többet?
Azonnal menj el belgyógyászhoz, mert ez bizony lehet vakbél-gyulladás is. Ha perforálódik, akkor abból nagyon komoly baj is lehet!
Nekem peteéréskor, vagyis középidõben szinte mindíg így fáj egy-két napig, de aztán elmúlik. Ha neked tovább tart, akkor menj el orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen.
Amennyiben nõ vagy, akár terhességre is utalhat a szurkálódás....

15-hetes kismami vagyok! Lehetséges az, hogy ha lehajolok, vagy leülök nyomást érzek a hasamban? Babát érzem, hogy nyomna?

Legjobb válasz: elképzelhetõ, lassacskán el kell felejteni a hajolást. Guggolni kell :) és combból felállni :) vagy megkérni valakit :)

elképzelhetõ, lassacskán el kell felejteni a hajolást. Guggolni kell :) és combból felállni :) vagy megkérni valakit :)
Hát, lehet! Ne hajolj, hanem inkább guggolj!! Ha leülsz, akkor meg egyenes derékkal meg háttal tedd!
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat! miért nem lehet hajolni???(elsö baba)
lehetni majdnem h lehet, csak nem fogsz tudni, 1. mert útban lesz, 2 mert kényelmetlen, majdnem fájdalmas ha megnyomod a pocit. de majd kitapasztalod

Érdekes apró nyomásokat érzek a hasam alján, mintha nyomnák ki a bőrőm nagyon finoman, és lassan. Nagyon furcsa érzés, és nagyon finomak a mozdulatok. Nem hiszek magamnak, lehetbe kébzelem. A babámat érzem?

Most leszek szombaton 14 hetes terhes.Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Én is ezt éreztem a 17. héttõl, most a 20. héten már biztos vagyok benne, hogy õ volt. Folyamatosan erõsödni fognak neked is a mozgások!

Én is ezt éreztem a 17. héttõl, most a 20. héten már biztos vagyok benne, hogy õ volt. Folyamatosan erõsödni fognak neked is a mozgások!
A kérdező hozzászólása: Én túlságosan kórainak találom nálam ezt.Azért írtam ide:) Olyan jó, hogy lakik valaki a hasunkban:) Boldog baba várást!
Könnyen lehet, hogy Õ az.Én 15 hetesen éreztem elõször.Egy-2 napig nem voltam benne biztos, mert korainak tartottam elsõ terhességnél.Eleinte csak este jelentkezett amikor hanyatt feküdtem, de csak egy két mozdulat volt.Harmadik nap már reggel is jelzett, akkor tudtam, hogy 100% Õ az.Ahogy hallom szinte mindenkinél hanyattfekve jelentkezik elõször.Gratula a picurhoz!:) 30 hetes kismami

38 hetesen nyomást érzek a hasam alján. Sokszor annyira kellemetlen, hogy menni is alig tudok. Lehet ennél rosszabb is? Ez normális?

Legjobb válasz: Nagy a baba, kevés a hely, tágulsz. Teljesen normális. Pihenj amennyit tudsz, nemsokára vége :)

Nagy a baba, kevés a hely, tágulsz. Teljesen normális. Pihenj amennyit tudsz, nemsokára vége :)
Ahogy az elsõ is írta, normális. A baba nõ és egyre jobban fészkelõdik, súlya is van már. Mondjuk nekem a 38. héten már helyre rakta magát, elõtte sokat mocorgott és feszített minden hol.
A kérdező hozzászólása: Székelési ingert is érzek.többször egy nap.Ez lehet elõjel?
persze hogy elöjel a 38- hétben vagy. A test már hetekkel a szülés elött kezd felkészülni a szülésre. A másik hogy nyom a baba, vagy be van már ékelödve a feje és azért vagy azért mert most ékelödik be. A jósló fájások is telejsen temrészetesek. kevés az a kismama akinek semmi kellemetlenség nincs az utolsó hetekben és csakugy hipp hopp megisnul a szülés.
székelési inger nekem is van már 3.napja...és nyilall is odalent


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!