Találatok a következő kifejezésre: Nyolc hetes vagyok, (8 db)

Nyolc hetes vagyok, és néha még menszi szerű görcseim vannak! Mitől lehet?

Voltam hüvely uh-on, minden stimmelt! Mégis fáj néha!!!! :-(

Legjobb válasz: Ha az uh-n minden ok, akkor ne aggódj! Valószínû a méhnövekedés miatt van.

Ha az uh-n minden ok, akkor ne aggódj! Valószínû a méhnövekedés miatt van.
Hoho, meg hanyszor fog szurni, huzni, nyomni, csavarni, tekerni belul minden :) Az ido elorehaladtaval egyre inkabb jellenzo ez, az egeszseges terhesseg velejaroi ezek. NEM a gorcsokrol beszelek, a konkret gorcs es fajdalom soha nem termeszetes, de a fenti, par pillanatig tarto mindenfele erzesek igen. Ameh no, a szervek tolodnak el, kesobb rugdal a baba... :)
Szia! Ne aggódj azok a fájások amiket te írsz azok a terhességgel együtt járnak. A lényeg, hogy ne legyenek erõsek és ne vérezzél. Nekem is voltak ilyen jellegû görcsöléses fájásaim de nem tartottak sokáig. Egyébként azért fáj, mert nõ a méhed. A orvosodnak nem említetted? Mer tõlem rögtön kérdezte kb 5 hetesen, hogy görcsölgetek-e. Ne aggódj minden rendben lesz.

Kb nyolc hetes lehetek ha az vagyok. A tüneteim. duzadt mellek hányinger szédülés ingadozó vérnyomás. Mennyire biztos hogy terhes vagyok?

Ja és az állandó éhségérzet meg a sok csoki.

Legjobb válasz: Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.

Szia.A legfontosabbat nem írtad.kimaradt a mensid???? 99%hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe a négyszem után még kettõt kihagytam ennek kb 5-6 hete. a napokba kéne megjöjjön de semmi nyom nem utal rá hogy meg akarna jönni. Lehet hogy csak öt hetes vagyok?
Ha még nem maradt ki, akkor nem lehetsz 8 hetes... az elsõ elmaradt mesinél vagy 4-5 hetes, ami megtermékenyüléstõl számítva 2-3 hetes terhesség. Nekem 4 nappal mesi elõtt mutatta ki a teszt, nem reggeli vizeletbõl, igaz, nagyon gyengén. 2 nappal késõbb már igen erõsen látszott!
ez bizony nem baba! mert a teszt már kimutatta volna
A kérdező hozzászólása: igen de én azt olvastam tegnap egy szakembertõl hogy csak az elsõ vizelet a jó és én nem azt használtam. Ráadásul úgy halottam hogy volt akinél nem is mutatott a teszt semmit mégis terhes volt.
Szerintem akkor nem vagy terhes...mert a tesztnek már egy ekkora terhességet ki kellett volna mutatnia...
A kérdező hozzászólása: teszteltem de negatyv lett igaz nem a reggeli vizeletbõl csináltam és nem ismételtem meg a tesztet. a menszeszem még nem maradt ki de jóval kevesebb volt és gyengébb. Ráadásul a családomba elõfordult hogy valkinek a terhesség alatt is megvolt. Nekem még szokott szivárogni öt nap után is néha. De most három és fél nap mulva eltunt azóta semmi nyoma és akkor is csak gyenge vérzésem volt. A tüneteket nem beképzelem. Rosszúl lettem a suliba. Nagyon magas volt a vérnyomásom szédultem és nagyon erõs hányingerem volt.
Szia. Nekem is ilyen tüneteim voltak/vannak, én 11 hetes vagyok. Tesztelj, az a biztos!
Ha 8 hetesre tippeled, akkor a menstruációd elvileg rég kimaradt. Csinálj egy tesztet, mindent el fog árulni. A tipped alapján a 8 hetest tutira kimutatja.
A tünetek stimmelnek, de ezt csak az orvos tudja megmondani biztosra.
Szia! Én 36 hetes terhes vagyok, úgyhogy már átestem ezen.:) A duzzadt mell, hányinger, szédülés és az elmaradt menstruáció mind a terhesség tünetei, de hogy biztos legyél benne csinálj egy tesztet ÉS menj el orvoshoz is!!! Egyébként lehet mástól is, hogy kimaradt és a tüneteket már csak hozzáképzeled..., de nem tartom valószínûnek! MINDENKÉPPEN TESZT, aztán DOKI! Ha valóban 8 hetes vagy lassan a szívdobogása is látható a picinek ultrahangon és elengedhetetlen hogy megvizsgáljon egy orvos, védõnõhöz kell menned, ha a pici mellett döntesz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok babás megjött a mensim. Csak még egy kicsit izgulok mert volt a családomba hogy megvolt neki és terhes volt. Én csak nem vagyok az remélem.

Nyolc hetes terhes vagyok, de az ultrahangon csak a szikhólyag látható, gyerek sehol. Lehet, hogy álterhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az idõt számoltátok rosszul. Legalábbis engem ezzel nyugtaott a doki, mikor másodszorra mentem vissza, és még mindig nem látszott semmi.

Lehet, hogy az idõt számoltátok rosszul. Legalábbis engem ezzel nyugtaott a doki, mikor másodszorra mentem vissza, és még mindig nem látszott semmi.
szia . én is így voltam de azért nem látta a doki a babát mert hájjas a hasam. a doki szerint.
az elõbbit én írtam. utána való héten mentõt hívott és lebeszélte az azonnali mûtétet mert hogy méhen kívüli terhesség. amíg írt megszöktem. kerestem egy másik dokit aki megnyugtatott hogy semmi gáz. azóta 8 éves a lánykám. ne aggódj .szia
Ilyenkor még csak a szikhólyagot lehet látni, abból lesz a magzat egy idõ után. Mondták volna, ha nem baba lenne.
SZia! A harmadik válaszolónak válasza alapján az ilyen orvosok nevét nyilvánosságra kéne hozni és kizárni a kamarából. Ezek nem is orvosok, állatok.
A harmadik hozzászóló története valóban brutális! Ez nem lehet igaz! Valóban ki kéne zárni az ilyen orvosokat a kamarából, és nem engedném praktizálni. Menjen bolti eladónak... Szerintem nem vagy álterhes, lehet hogy rosszul számolták a heteidet...
Elõfordul kiskutyáknál.
kiskutyusok csuklanak :)
A kölykök gyakran csuklanak, majd kinövi :)
Kölykök gyakran, felnõtt kutyák ritkán csuklanak. Igen ez normális, és jó pofák. :-D
Jaj de cuki lehet!! Nekem is labim van, de már 3 éves. Bár még most is ari, de 8 hetesem emlékszem zabálnivaló volt.. Ja, hogy válaszoljak is, igen, szerintem normális a csuklás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszi. Megnyugodtam.kis aranyos mikor csuklik. Csak megijedtem de akk rendben.

Nyolc hetes terhes vagyok, vereztem. Mit tegyek?

Tegnap este erõs piros verzesem volt, mintha szövet is lett volna benne. Nem menses szerû hanem higabb.

Legjobb válasz: Azonnal ügyelet! Lehet vetélés! Kapsz hormont, rendeben lesz minden, anélkül... :(

Azonnal ügyelet! Lehet vetélés! Kapsz hormont, rendeben lesz minden, anélkül... :(
Bocsi, igazad van. Ez esetben azonnal kórház kellett volna.
Eros verzest irt a kerdezo. Ez esetben kiment volna a mento.
Mentõ meg enyhe vérzésre nem megy ki a 8. héten, csak erõs görcsök, méhenkívüli esetén.
Hiába kaptál volna pótlást, a 8. héten, már késõ! A progipótlásnak akkor van értelme, ha a terhesség legelején elkezdik. Akkor is abban az esetben csak, ha a progeszteron hiány áll fenn.
"Ha nem ömlik a vér, nincsen dráma." de igenis lehet dráma, sajét tapasztalat. nekem csak egy kis barna pötty volt, nem mentem ügyeletre, gondoltam másnap úgyis van idõpontom az orvosomnál. hát késõ volt. hiába kaptam progeszteronpótlást, már nem segített. Nem véreztem, nem görcsöltem, egyáltalán nem is fájt a hasam. Ehhez képest az erõs piros vérzés és a barna szivárgás durvább. Én nem nyugodnék meg, hogy elállt. Hívhattál volna mentõt is, és a lányodat is bevihetted volna magaddal, bát sajnos verõs vérzésnél+ ha valóban szövetdarab is volt, akkor ott már kapkodás se segít a legtöbb esetben. Mindenképp nézesd meg magad orvossal, és írd m, eg, hogy mi lett.
Ilyenkor azonnal dokihoz kell menni. Ha máshogy nem tudsz, mentõt hívsz.
Miért kell rögtön hülyézni? De utálom az ilyet. Semmit nem tud , és rögtön ítélkezik. Kedves Kérdezõ! Majd írd meg , hogy mit mondott a doki.
Vagy korai vetélés volt, vagy hematóma miatti vérzés. Ha nem ömlik a vér, nincsen dráma, de be kell menni a kórházba. A progeszteron ilyenkor már általában nem segít, mert késõ. Az alap, hogy terhesség alatt minden nemû vérzés kórosnak számít.
Akkor ma otthon van a férjed? Menj ma be.Nem ártana megvizsgáltatni magad.Mentõt is hívhattad volna, vagy a kórházat.
A kérdező hozzászólása: Éjszakás mûszakban dolgozik a férjem. Itthon voltam a négy éves lanyunkkal. Õt hová tettem volna. Az ügyelet 25 km. Vonat már nem volt, autónk nincs. A vérzés teljesen elállt
Már akkor ügyeletre kellett volna menni.
Édes istenem hogy lehetnek ilyen hülye feleõtlen nõk? nem való neked gyerek...
Szerintem mindenképp menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nos, kisemeltem a kérdést, hogy lathassatok a választ. Amint tudtam, eljutottam dokihoz. Ugyanabba a kórházbá mentem, és a gépben látta, hogy a családsegítõbe irányítottak. Na innentõl emberként se kezetek. Ultrahangot nem csinált a doki, csak durván megvizsgált, és kijelentette hogy biztosan hazudok, mert meg akarom úszni az ab költségét. A történet vége, hogy mikor 11. héten befekudtem a kórházba, ultrahangot csináltak, én meg felhívtam a férjemet, hogy mit szólna ha inkább hazamennek. Szóval, lassan 13 hetes vagyok, veszélyeztetett terhesnek nyilvánítottak a két orvosnál járás miatt, hiába döntöttem én úgY hogy megtartom. De nem számít. Már meseltunk a lanyunknak róla, hogy jön a kisteso, és nagyon várja. Az uh képet is le kellett fenymasolni neki, és válogatja a jatekait hogy melyik legyen a kistesóé. Be van indulva teljesen.

Nyolc hetes terhes vagyok, szeretném a babát de a párom " alkalmattlan" a gyerekneveléshez. Ha elvetetem lehet többé nem lesz gyerekem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ?????? Ha a párod alkalmatlan, õt kell kidobni, nem a gyereket, mert legközelebb se lesz alkalmas. Jesszus!!! (Miért ne lehetne gyereked többé?)

?????? Ha a párod alkalmatlan, õt kell kidobni, nem a gyereket, mert legközelebb se lesz alkalmas. Jesszus!!! (Miért ne lehetne gyereked többé?)
?????? Az én férjem is nálam lakik. Szerintem ez normális. :) Ha gyereke van, az nem gond. Ha felesége is, és az nem te vagy, az már inkább alkalmatlanná teszi.
Elõször is "alkalmatlan", mert nem múlt idõ. A fura az, hogy az ember lánya elvileg genetikailag olyan férfit keres, aki alkalmas rá. Ha alkalmatlannak tartod, miért vagy vele? Vagy már korábban tudtad, hogy úgyis elhagyod, ha majd gyereket szeretnél? Ennek semmi értelme. Amúgy lehet gyereked nagy eséllyel, de persze már elõfordultak olyan esetek, amikor a mûtét rosszul sikerült.
Miért alkalmatlan 12 éves tán?
mit értesz az alatt, hogy alkalmatlan?
Attól még lesz gyereked, ha elveteted. De ha nincsenek meg a megfelelõ körülmények a felneveléséhez, a párod nem akarja, vagy valóban alkalmatlan rá, akkor ne szüld meg. A gyereknek is ez lenne az érdeke.
Figyelj ne vetesd el! Édes kicsi emberke lesz.Õ már most szeret téged! Már most te vagy a mindene. Annyi ember vágyódik gyermek után, add örökbe ha nagyon nem akarod...
A gyereknek az az érdeke, hogy haljon meg? Bevallom, én ilyet még nem hallottam.
NE VETESD EL!! semmiképpen sem! az gyilkosság! Egy élõ ember születne, de TE megölnéd. Kérlek ne vetesd el. Utána neked is egész életedben bûntudatod lenne. szerintem tartsd meg mindenképpen, és maximum kérj meg valakit, hogy segítsen a felnevelésében( pl: szüleid)
Minden gyerek a maga sajátos küldetésével születik a világra, némelyik, hogy beragyogja napjainkat, némelyik, hogy próbára tegye türelmünket, némelyik, hogy célt adjon életünknek, és némelyik, hogy gondoskodjék rólunk. Így van: mikor világra jönnek, a gyermekek mindent megváltoztatnak, különösen, ha senki sem hívta õket.
Dolgozik a parod? Hany evesek vagytok
A kérdező hozzászólása: 14-es. Mi van??????
Igy dgondolkodsz rola minek vagy vele komooyan nem ertem actisztelet hianyat felexes a baba fele.
Azért alkalmatlan mert nálatok lakik és nincs háza? Ezt nem értem. Nekünk sincs még házunk, most készülünk venni és mégis a második babát várom. Eddig az én szüleimnél laktunk, és mind a ketten jó szülõk vagyunk akik mindent megadnak a gyereküknek. Az hogy ki alkalmas meg ki nem nem ettõl függ. Szeretnéd miért vetetnéd el? Csak mert anyagilag kissé húzos lenne. Na és akkor? Az hogy több száz ezer forint kell egy babához nem igaz. A párod is dolgozhat és te is ha nem vagy veszélyeztetett. Lehet keresni olcsó albérletett. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell. Tarsd meg mert lehet hogy nem lesz több gyereked. De ki tudja az is lehet hogy soha nem bocsájtod meg magadnak.
Több dolgot nem értek. Ha a késõbbiekben szeretnél gyereket, de párod erre alkalmatlan, akkor miért nem teszed õt alkalmassá erre? Ha õ valóban nem alkalmas apának, akkor hogy lesz gyereked? Az elvetetem a gyerekem pedig azt jelenti, hogy megöleted szegényt. Ugyanennyi erõvel örülhetnél is neki, hogy már van, él, létezik. Próbáljatok azon gondolkozni, hogyan lehetne felülemelkedni a nehézségeken, legyõzni a gondokat és az aggodalmakat, és felnevelni a ti közös gyereketeket. Egy ilyen picike babának már a szívverését is látni ultrahangon és teljesen gyanútlanul fejlõdik benned. Miért kellene elárulni? Biztos van megoldás, járjátok körbe a lehetõségeiteket!
Ha együtt élsz valakivel, aki szerinted alkalmatlan a gyerekhez, akkor gondolom te sem akarnál gyereket. Ha ez így van, akkor meg úgy kellett volna védekezni, hogy szinte semmi esély ne legyen rá. Az a baj, hogy van már gyereke, vagy az hogy nálad lakik? A meglévõ gyerekekkel foglalkozik?
A kérdező hozzászólása: A párom nem azért "alkalmatlan" mert nem szeretem hanem azért mert neki már van kettõ és nincs lakása, nálunk lakik.
Csak arra nem válaszolsz, hogy miért ne lehetne gyereked azért mert mondjuk most elmennél abortuszra?? Én se biztatlak erre, bár amiket írsz, hogy a párod alkalmatlan azért mert nincs saját háza, hát ezzel együtt bemutatkoztál te is... te se vagy alkalmasabb... nálad meg a felfogással vannak gondok! Miért nem tudsz vele beszélni, hogy szerinted ez meg ez lenne a jó, és hogy mondjuk keressen jobb munkát, vagy mit tudom én... Bár még mindig azt mondom, hogy attól hogy nincs háza még nem alkalmatlan... akkor lenne az, ha felelõtlen, alkoholista, verekedõs lenne.. na az már az...

Nyolc hetes kismama vagyok. Mit tegyek ha fel fáztam de az orvos nem add semmi gyógyszert?

Elmentem a házi orvoshoz hogy nagyon fáj a vesém és s?r?n kell pisilnem és hogy fáj is. Azt is mondtam neki hogy nagyon aggódom mert kismama vagyok. Erre megkérdezte, hogy hány kilót híztam és azt mondta biztos a súly gyarapodás miatt fáj. Kiírt valami ken?cs?t. Jaj nagyon félek már volt egy vetélésem és most nem tudom mit csináljak. A laborban két keresztes gennyt találtak a vizeletembe, de a házi orvos megsem nézte. Most hová forduljak, mi lesz így velünk, mit csináljak? Vannak valamilyen hatékony praktikák amik segítenek?

Legjobb válasz: Bele ne kezdj semmi házi praktikába! Urológiára menj el ott alaposan megvizsgálnak. Ha van fogadott nõdokid hivd fel. Jobbulást!

Bele ne kezdj semmi házi praktikába! Urológiára menj el ott alaposan megvizsgálnak. Ha van fogadott nõdokid hivd fel. Jobbulást!
Elõször is nyugodj meg!!!Aztán, ha van orvosod hívd fel, ha nincs menj sztk-ba nõgyógyászhoz.Egy kis segítség gyorsan:az én dokim azt mondta, hogy fõzzek kb.1 liter kamillateát 2 filterbõl, öntsem bele lavórba/ne legyen forró, csak meleg/és üljek bele, de ne hûljön ki.Aztán fõzzek még és töröljem magamat odalent félóránként a kamillás teával!Ja és igyál sokat, hogy dolgozzon a veséd!Remélem segít egy picit!!! 26h km
Urológiára kéne menned, nekem is 8 hetesen volt elég súlyos felfázásom, és abból bizony lehet vesemedence gyulladás, engem is elhajtott a házidoki. Amit még tudsz otthon tenni, de nekem nem volt elég, ihatsz mezei zsurlófû teát, de abból sem sokat kb napi 1 litert, mert ugye ez hiába természetes, de vízhajtó ami nem a legjobb terhesen. Nekem felírtak antibiotikumot utána pedig nagyon vigyáztam, hogy nehogy újra felfázzak. Minden jót! 28 hetes
Urológia okvetlenül!!! Én nem terhesen is voltam 4 keresztes, a házidoki egybõl urológiára irányított. Terhesen veseproblémáim adódtak, és akkor kórházban landoltam, az ügyeletes oda küldött. Addig pedig igyál rengeteget, a folyadék nagyon fontos ilyenkor, hogy minél elõbb helyrejöjj. A kórházban nekem lökésterápiám is volt!
Szia. Én is felfáztam a 20.hét körül, napi 1 liter kamilla teát ittam+2liter ásványvizet. És tõzegáfonya kapszulát szedtem, azt azóta is szedem, azta semmi baj nincs. Egyébként a körzeti orvosom írt fel antibiotikumot, amit mondtam a nõgyógyászomnak, aki azonnal megtiltotta hogy azt szedjem, tehát nõgygyásszal beszélj mindenképpen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!