Találatok a következő kifejezésre: Nyolc hete és (7 db)

Azt olvasom hogy nyolc honapos baba ha van mibe kapaszkodjon akar fel is all, az en babam jovo heten lesz nyolc honapos es meg nem ul csak segitseggel. Baj van vele?

Legjobb válasz: Dehogy van baj vele, minden babának meg van a saját ideje, hogy mit tesz, fontos hogy ne erõltessetek semmit, mert azzal lehet kárt okozni. Van amelyik baba kicsit lassabban érik, de utána utolérik a korosztályukat. Ha a gyerekorvos nem lát semmi rendellenességet amikor viszitek (vagy a védõnõ), akkor nincs baj, csak kicsit lassabban halad. Az enyém pld. elõbb állt fel, és csak utána ült rendesen... ez is furcsa. Elõbb járt és csak utána kezdett el mászni rendesen. Ettõl egészséges lurkó, egész nap a lakásban rohangál most már.

Dehogy van baj vele, minden babának meg van a saját ideje, hogy mit tesz, fontos hogy ne erõltessetek semmit, mert azzal lehet kárt okozni. Van amelyik baba kicsit lassabban érik, de utána utolérik a korosztályukat. Ha a gyerekorvos nem lát semmi rendellenességet amikor viszitek (vagy a védõnõ), akkor nincs baj, csak kicsit lassabban halad. Az enyém pld. elõbb állt fel, és csak utána ült rendesen... ez is furcsa. Elõbb járt és csak utána kezdett el mászni rendesen. Ettõl egészséges lurkó, egész nap a lakásban rohangál most már.
nyugi, a babád ettõl lehet még simán nobel díjas:) Akinek a gyereke meg szalad 5 hónaposan, simán lehet csavargó:) ))
Szerintem nincs. Az enyém 8, 5 hós, és tényleg feláll ha van miben kapaszkodnia, viszont az ülése nem stabil, megül ugyan, de ott a kezem, mert eldõl néha :) (ezenkívül kúszik hónapok óta, de mászni még nem tud)
Az enyém 9 hónapos elmúlt mikor egyedül felült és 10 hónapos volt amikor felállt. Ja, és 11 hónaposan kezdett mászni.
Nyugi a barátnõm gyereke 8hónaposan csak feküdt mint egy fa, talán kuszni tudott.Az én babám már 7hónaposan butorokba kapaszkodva szaladt.Most 1évesek a barátnõm gyereke önállóan jár, mi meg mindig csak kapaszkodva.Nincs semmi baj.
Szia! Semmi baj, majd csinálja még eleget ezeket is :) Az enyém gyors fejlõdésû ugyan ( 7 hónapos kora óta mászik, ül, áll) de a barátnõm kislánya pont az 1 éves szülinapján kezdett mászni, addig csak kúszott, na õ is be volt ijedve, dehát csak eljött ez is.
SZia, egy percig se aggódj, minden babának más a fejlõdési üteme. Nekem meggyõzõdésem, hogy az én fiam azért csinál mindent olyan gyorsan, mert rengeteget járunk össze a barátnõmmel, akink 2 hónappal idõsebb a kicsije. Minden találkozás után napokon belül elkezdte próbálni megcsinálni, amit látott a kis barátnõjétõl. Lehet õ sem fejlõdött volna ilyen ütemben, ha nincs akit utánozhat. És a gyerekek úgyis utolérik egymást egy idõ után, ki ekkor, ki akkor:) Jó babázást! ҝ
Az enyém még csak 7hónapos /mindjárt 8/ de nekem sem mászik nem ül fel és nem is jár!Csak kúszik meg odagurul inkább a játékért :) Felültetve szegényke meg eldõl még :) de a hintázás már nekünk is megvan :) Örülök ennek a kérdésnek mert erre én is kiváncsi voltam további szép estét :)
Szia! A lányom nyolc hós, kúszik és támasztva ül, de meg sem próbálkozott még a felüléssel, mászással, állással. A barátnõm fia egy nappal fiatalabb, már hetek óta mászik, két hete felállt, most egész nap ácsorogna. Különbözõek, pedig csak egy nap van köztük. Szerintem ne aggódj, én se teszem!
szia! az enyém 8, 5 hós de csak mászik és félih kúszig illetve néygkézláb állva hintáztatja magát, se nem ül, se nem áll. Az ülés nem is "érdekli" leültetem és meg csak mászik tovább:) :) Kérdezetem a dokit és a védõnõt is, azt mondták nem gond. Úgyhogy te sem aggódj!
Dehogy is!nem egyformák a babák ne aggódj.Mi most vagyunk 15 hónaposak, de az én fiam 7 hónapos korában 1 hét alatt lerendezett mindent:ülni ült, csak magától nem tudott felülni.Ezzel kezdte.Szóval felült, majd pár nap múlva már mászott és 1 héttel azután h felült magától megkapaszkodott a kiságybn és felállt.10 hónaposan pedig egyedül közlekedett.
Szia! Nincsen semmi baja ne aggódj! Az én kisfiam 5 hósan kezdett el kúszni és 7, 5 hósan felállt egyedül! Most 10 hónapos és kb. 1 hónapja, hogy felül egyedül, szépen lépeget kapaszkodva de egyedül még nem megy! Nálunk a mászás ami kimaradt de remélem, hogy majd egyszer elkezdi azt is :) !
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy szoptatok.
Normális. Végetért a gyermekágyi folyás, és megjött a menstruációd. Bár van, akinek szoptatás alatt nem, vagy rendszertelenül jön meg, van aki ugyanugy mensizik.
Én tíz hete szültem és kilenc hete vérzek folyamatosan. Én egy hétig szoptattam, hüvelygyûrûvel védekezek, (nem mintha élnénk házas életet), de a dokim szerint két három hónapba is bele telhet míg vissza áll a szervezetem a régi kerékvágásba. Veled érzek tehát, és ne ilyedj meg ez normális dolog. Bár én már nagyon unom, mert folyamatosan görcsölök is. Szedjél vitamint és vastablettát is mert én sajnos a szülés után abba hagytam és most annak iszom a levét. Vigyázz magadra és mielõbbi gyógyulást kívánok: T.

Miért van az hogy a nyolc hónapos kisfiunk két hétig intenzíven fogzott és nem bújt ki egy új fogacskája sem?

Már fél évesen kibújt két foga, mindenféle nehézség nélkül. Most a fogzás tipikus jeleit produkálta vagy két hétig, de nem láttuk jelét az új fogaknak.Születése óta átaludta az éjszakát, de mostanság felkelt kétszer sírva, naponta legalább négyszer kakil, ny?gösködik, nem önmaga, mindent rágcsál és ömlik a nyála.Adtam neki Viburcol kúpot estére azzal most végig alussza az éjszakát.DE HOL VANNAK AZ ÚJ FOGAI??????

Legjobb válasz: Totál ugyanez van nálunk is, csak az én fiam öregebb (:))! Mintha én írtam volna! És fogak SEHOL :(

Totál ugyanez van nálunk is, csak az én fiam öregebb (:) )! Mintha én írtam volna! És fogak SEHOL :(
A fogzás folyamatos. Attól hogy elöre tör és ez zavarja a babádat még nem fog kibújni neki rögtön. Ez akár 10x is megismétlödhet mire kijön a foga neki. De én azért nem gyógyszerezném be a gyereket mert kicsit nyügös és te jobban aludjál. A gyógyszerek ennél nagyobb gondra vannak, és ha úgy gondolod olyan fájdalma van amit gyógyszerrel kell megoldani akkor vidd el elöbb orvoshoz aki megmondja van-e rá szükség.
A Viburcol nem gyógyszer... És erre van kitalálva.
Éppen ma beszéltem a védõnõvel, mvel nálunk is hasonló a helyzet, csak nem 2x kel fel éjjel, hanem akár 8x is :-( Szóval a fogak nem egyszerre bújnak ki, ahanem többször is elindul egy fogacska, nõ egy kisit, majd megáll és késõbb újra megindul. Több hét is lehet, mire egy fog kibújik. Kisfiam még csak a másodiknál tart, de hetek óta szenvedünk és fog még sehol :-( Nálunk még a kúp sem segít, van hogy azzal is óránként kel.
A Viburcol homeopátiás szer, kifejezetten fogzásra. Nyugodtan lehet adni a babának, hogy tudjon pihenni.
Mi a második fogra két hónapot! vártunk. Addig szenvedett vele szegénykém (meg mi), mire eljutott addig, hogy áttörje az ínyét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. A Viburcol kúp nem gyógyszer, erre találták ki.Akkor nem tehetünk mást minthogy várunk.

17. születésnapom ünneplem és gondoltam, hogy csinálnék egy házibuli jellegű valamit. Heten-nyolcan lennénk, 17-21 évesig. (? )

Lenne süti, rágcsa, szendvics, üdit? és minimális alkohol is. Zene, tánc, de nem jut eszembe semmi ötlet, hogy milyen "játékokat" lehet csinálni, ami jó, ötletes, egyáltalán nem unalmas, szórakoztató, vicces és mindenki jól érezné magát. Este 7-t?l lenne a banzáj és itt is aludnának.

Legjobb válasz: Te egyedül lány és 7 fiú? Na ott már az orrlyukadban is lesz valami

Te egyedül lány és 7 fiú? Na ott már az orrlyukadban is lesz valami
A kérdező hozzászólása: 4. válaszolónak köszi a tanácsot, van benne valami :)
Hívjál lányokat is, akkor izgi a buli, ha a fele-fele arányban vannak fiúk/lányok. Akkor talán külön program sem kell, mindenki csajozni/pasizni meg táncolni fog. Akkor a legérdekesebb, ha nem ismer mindenki mindenkit, ha osztálytársaid hívod fõleg, akkor legyen egy-két unokatesó vagy szomszéd, akik új arcok. Amúgy sztem lehetne activity, bekötött szemmel piafelismerés, tortán gyertyagyújtás. Meg persze amikor jó a hangulat, be lehet tenni poénból Halász Judittól a Boldog szülinapot:) Szendvicseket megcsinálhatod úgy, hogy vicces figurák/arcok legyenek. Talán lehetne Halloween party is, ha mostanában lesz, öltözzetek be, ha vevõ rá a társaság. Ennyi idõs koromban asszem mi Twisterezni is szerettünk bulikon, a fiúknak jó indok volt odabújni a lányokhoz. Néha kapcsold le a villanyt és kiáltsd el magad, h szabad a csók:)
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy lány vagyok, de a meghívottak 99, 999999% fiú.
Ennek így eléggé gang bang szaga van.XD Amúgy talán a felelsz vagy mersz.
a 17-21 éves fiúk ha nem lesznek csajok és csak minimális alkohol lesz, akkor nyolckor le fognak lépni valami buliba te meg ott maradsz sírni egyedül :D bocs de ez tényleg igy lesz muszály volt õszintének lennem :D
uristen xd hát nemtudom hogy 17 évesen ki vágyik ilyen bulira de ha neked ez kell :D este 7kor a banzáj xdd süti és rágcsa ez olyan aranyos :D
A kérdező hozzászólása: akkor ajánljatok valami jobbat pls. :)

A keksz és nyolc zöld tengapelőtt három aminek keksz a só és hét. Érted?

érted?:D

Legjobb válasz: Annyira pirosan kékül ez a zöldes fehér lila,hogy mindjárt a két kekszbe.

Annyira pirosan kékül ez a zöldes fehér lila, hogy mindjárt a két kekszbe.
Nem vagyok benne biztos, mert a három kék holnap csoki megbanánítja és akkor három citrom =S
nem
A kérdező hozzászólása: 18:18 UGYE EZ NEM KOMOLY?:O
Már értem! Az eredmény a Pilóta Piskótatallér xD

Eddig nyolc hónapja ugymond küzdöttem egy lányért, most körülbelül már 3 hete nem beszéltünk semmilyen formában és nem is találkoztunk, szerintetek ugy vette le hogy nem érdekel többet?

Mert sajnos ö sem keres és én meg arra várok hogy majd egy kis idö elteltével talán felkeress,mert az eddigiek alapján ahogy megitéltem eléggé fontos vagyok neki. szval várjak még vagy ez egy elég hülye gondolkodás ?

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik, hogy nem érdekled.

Nekem úgy tûnik, hogy nem érdekled.
Akkor várhatsz még jó sokat, ugyanis nem fog rád írni. Nekem akármennyire tetszik is egy pasi nem írok rá. Ha neki fontos, majd megkeres. És a három hét az sok, ilyenkor már rég lemondtam volna róla. Szóval írj rá míg nem késõ...
Ne keresd. Ennyi idõ alatt rendes lányt is találsz akinek bejössz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jah azt elfelejtettem közölni hogy a lánynak kapcsolata van :D szval ez igy még rátesz hogy hogy hagyjam inkább és keressek mást
Én se szoktam ráírni arra aki tetszik. Szerintem lépjél Te:)
szia Martin!
igen.
A kérdező hozzászólása: meddig tart(hat) még?
egész hónapban. majd elmúlik. 3-4 hónap után már csak a szünetben jön meg addig elõfordul pecsételés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!