Találatok a következő kifejezésre: Nyitott gercincbetegséggel szülni. Mire számíthatok (1 db)

Nyitott gercincbetegséggel fogok szülni. Mire számíthatok?

Én nyitott gerinccel születtem, élek, vagyok aki vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Létezik genetikai tanácsadás,szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani,hogy mik a kockázatok,örökölhetõ-e,vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos,hogy öröklött tényezõrõl van szó,lehet,hogy nálad valami befolyásolta a terhességet,mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod,hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve,milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom,némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához,és jó egészséget.

Szia! Létezik genetikai tanácsadás, szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani, hogy mik a kockázatok, örökölhetõ-e, vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos, hogy öröklött tényezõrõl van szó, lehet, hogy nálad valami befolyásolta a terhességet, mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod, hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve, milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom, némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához, és jó egészséget.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

39+5 hkm vagyok, 3-4 napja olyan fura hangokat hallok pocibol, hasonlo mintha a gyomrom dolgozna de megsem, vki hasonlo zajokat tapasztalt a vegen?

1

Szules napjan vagy szules elotti napokban mennyire volt aktiv a babad?

6

Dömötör Margit jó szülésznő, vállal még szüléseket? (SOTE 2)

0

Miért fektetnek be a kórházba 40+4 hetesen ha az orvos azt mondja nincs semmi gond és a méhszáj teljesen zárt?

5

Anyukák akik a Szent Imrében szültetek! Tudnátok ajánlani nagyon jó és tapasztalat orvost?

Aki mondjuk nem is a város másik oldalán rendel, és vállal új kismamákat. Köszönöm!

9

32. hét környékén levő kismamik féltek s züléstől? Gondoltatok már rá?

Én igazából nem félek, de még úgy bele sem gondoltam,hogy milyen lesz. Dokim azt mondta,hogy lehet császár szülés lesz (amit nem szeretnék). Első baba.
31+6hkm

8

Holnapra vagyok kiirva, de semmi jele, lehet ebbol barmi? Volt igy valaki h semmi jele es megis beindult idoben?

11

A debreceni Kenézi kórházban Dr. Kiss Ferenc telefonszámát megtudná adni valaki?

0

Székesfehérvári Kórházban mennyibe kerül a fizetős egy ágyas szoba?

Érdekelne mennyibe kerül székesfehérvári kórházban a fizetős szoba és hogy megy ennek a folyamata?
Mit tartalmaz az ár?

4

Gátseb-ez normális? Többi lent!

Vasárnap szültem vákuummal, szerintem elég nagy sebem van, és még mindig iszonyúan fáj, konkrétan csak feküdni tudok. Kikelni az ágyból kín, menni csoszogva tudok csak,ülni egyáltalán nem. Sajnos a babám kórházban van, nagy nehézség eljutnom hozzá, de szoptatni nagyon szeretném, ezért végigszenvedem, de már kezd elhagyni a maradék erőm is. Visszamenjek ambulanciára megnézetni, vagy normális hogy ennyire fáj?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!