Találatok a következő kifejezésre: Nyitott gercincbetegséggel szülni. Mire (1 db)

Nyitott gercincbetegséggel fogok szülni. Mire számíthatok?

Én nyitott gerinccel születtem, élek, vagyok aki vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Létezik genetikai tanácsadás,szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani,hogy mik a kockázatok,örökölhetõ-e,vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos,hogy öröklött tényezõrõl van szó,lehet,hogy nálad valami befolyásolta a terhességet,mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod,hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve,milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom,némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához,és jó egészséget.

Szia! Létezik genetikai tanácsadás, szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani, hogy mik a kockázatok, örökölhetõ-e, vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos, hogy öröklött tényezõrõl van szó, lehet, hogy nálad valami befolyásolta a terhességet, mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod, hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve, milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom, némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához, és jó egészséget.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szült itt valaki Szolnokon a Hetényiben?

Minden érdekelne a szülésről, és a kórházban töltött napokról! :-)

3

Ez tényleg így van?

Tegnap óta nem olyan aktívan mozog a babám. Mozog csak másképp mint eddig :) Nem olyan erőteljesen alig érzem. Ez a szülést jelentheti? Mert azt halottam, hogy van akinél belassul a mozgás szülés elött. Vagy azt hogy kell értelmezni, hogy belassul? Semmi fájás az NST sem mutat semmit. Néha vannak enyhe görcseim de ezen kívül semmi. 39+2 hkm.

7

Mennyi az esélye annak, hogy azon a napon szüljek, amikorra kivagyok írva?

4. gyerek!

9

Ha 3 szülés természetes úton volt, akkor 4. szülésre programozott szülést kérhetek? A 3. babámnál volt egy kisebb komplikáció és elhúzódó szülés volt.

5

Hogyan kell pontosan mérni a fájások idejét?

A fájás elindulásától a következő fájás elindulásáig eltelt idő a két fájás közötti időérték, vagy az egyik fájás végétől a másik fájás kezdete közötti értéket kell nézni?

4

Mit csinaljak h gyorsabban forrjon, gyogyuljon a sebem? Kozeli allapotban van h szetnyiljon?

2

39 hetes vagyok, mensi szerű fájdalmam van, keményedések is, de össze-vissza. Szerintetek ez annak a jele, hogy hamarosan szülni fogok?

Mérni nem igazán tudom, vagyis próbálom, de az egész hasam sokkal keményebb, mint eddig volt és a fájdalom is van hogy 3 percig tart.... Szerintetek próbáljam mérni vagy ez még nem az a rész amikor a szülés kezdődik? Ez a 2. terhességem, de az elsőt indították, így ez a része nekem kimaradt....

4

Kismamák ti féltek/vagy féltetek a szüléstől? Milyen volt? Nagyon fájt? Sokáig vajlodtatok?

13

Választanál/választottál VIP szobát a nagy létszámú gyermekágyas kórtermek helyett? Akár igen, akár nem: miért?

Nekem a szülésznőm célozgatott rá, hogy nem hülyeség, nem csak egy ember jöhet be látogatni, sőt a kisfiamat is beengedik, ami ugye egyéb esetben kizárt. Pláne sok a kisebbségi, és sok a lopás a nagy kórtermekben.

Az első fiamnál eszembe sem jutott ez a lehetőség, és most is csak úgy jött szóba, hogy megkérdeztem, hogy ugyanazok az idióta csecsemősnővérek vannak-e, mint 3 évvel ezelőtt. Naná.

Aláírom, biztos jó lehet külön szobában, külön fürdővel, kettesben a babával, na de az ára... 10.000 Ft/éjszaka. Azért ez durván sok.

Mit gondoltok erről? Felétek mennyibe kerül?

17

Vicces szüléses történetek?

Valakivel történtek,vicces dolgok szüléskor?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!