Találatok a következő kifejezésre: Nyitott gercincbetegséggel szülni (1 db)

Nyitott gercincbetegséggel fogok szülni. Mire számíthatok?

Én nyitott gerinccel születtem, élek, vagyok aki vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Létezik genetikai tanácsadás,szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani,hogy mik a kockázatok,örökölhetõ-e,vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos,hogy öröklött tényezõrõl van szó,lehet,hogy nálad valami befolyásolta a terhességet,mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod,hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve,milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom,némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához,és jó egészséget.

Szia! Létezik genetikai tanácsadás, szerintem keresd fel a lakóhelyedhez tartozót.Biztosan fel fognak világosítani, hogy mik a kockázatok, örökölhetõ-e, vagy esetleg nálad csak véletlenszerûen alakult így.Nem biztos, hogy öröklött tényezõrõl van szó, lehet, hogy nálad valami befolyásolta a terhességet, mikor az anyukád téged várt.Azt nem írod, hogy milyen hatással van ez az életedre. Illetve, milyen az egészségi állapotod.Úgy tudom, némely esetekben nagyon szépen tudják korrigálni a hibát. Mindenesetre sok sikert kívánok neked a babához, és jó egészséget.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szules utani also szeklet fajdalmas? Akit vagtak is repedtvis hanyadik nap mert WC-re menni? Es mennyire volt fajdalmas?

13

39 hetesen ilyen eredményekkel szerintetek megindulhat korábban a szülés?

Grav3(elöregedett méhlepény), zárt méhszáj, ám egyre fogyatkozó magzatvíz, ráadásul a baba fekvése nem ideális, arccal felfelé van:S...
Egy hét múlva vagyok kiírva,mit gondoltok, kihúzzuk addig? Örülnék,ha hamarabb megindulna, mert különben 3 nap múlva be kell feküdnöm megfigyelésre...:(

12

Miket vigyek be a kórházba? Mert párszor voltam látogatni és azt láttam, hogy a kismamák szinte a fél házat bevitték magukkal. Tényleg ilyen sok minden kell?

5

Utolso heteket taposo kismamak es gyerekes anyukak: szerintetek eselyes h a keddi hidegfront szulesindito lehet?

Kb 8 fokot fog esni a homerseklet.
Aki mar szult nyaron volt h ilyentol indult be? Azert hetvegen veglegesitem a csomagot.
36+2 km

33

Légyszi segíts! 6, 5 hete szültem spontán. A vérzésem kb 10 napig tartott. Most nagyon sok van, ez normális?

6 hetes szülés utáni kontrolra hétfőn mentem vissza, ahol minden okés volt, előtte 3-4 nappal barnázgattam. Tegnap eléggé megjött a vérzésem, mára meg iszonyú sok van. Ma elfogyott már egy csomag betétem. Igy még soha nem véreztem. Ez normális ilyenkor?

5

Más is tapasztalt ilyen rosszullétet?

Egy hete szültem császárral, előtte sokáig vajúdtam. A szülés után két nappal arra ébredtem ,hogy remegek, émelygek, ájulás kerülgetett. A vérnyomásom felszaladt 160-ra, amire akkor kaptam gyógyszert. Napközben sokszor jött rám verejtékezés, azóta is étvágytalan vagyok. A remegés éjjelente felébreszt, de már vissza tudok tőle aludni. Még a kórházban elküldtek kardiológushoz, mert ott nem akart lemenni a vérnyomásom. Õ mindent rendben talált, addigra a vérnyomásom is lement 120-ra. Itthon szintén jó eredményeket mérek, de a rosszullétek sokszor előjönnek. Mi lehet ez? A háziorvosom szerint a vérnyomásomra kell szednem gyógyszert, mert ő is 150-et mért. Hiába mondtam neki, hogy otthon mindig jó. Volt már valaki hasonló helyzetben? Kérem ,írjon!

5

Fejér Megyei Szent György Kórházban már tényleg nem adnak 1 db pelenkát sem?

14

Győri szülőszobára mit kell össze pakolni?

segítenétek össze gyűjteni?

köszönöm!

8

Szült mostanában valaki Esztergomban? Milyen a kórház? Baba-mama barát? Nekünk kell vinni mindent pl pelus meg ilyenek?

5

Kinél nem szülnél szívessen Győrbe? Esetleg kivel van rossz tapasztalatod szülés terén?

Köszönöm!!!!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!