Találatok a következő kifejezésre: Nyitott belső mennyire (3 db)

Nyitott belső méhszáj mennyire gáz, ha a külső zárt?

Legjobb válasz: Szia! Nem értem a kérdést.Ha a külsõ méhszaj zárt,a belsõ hogy lehet nyitott???Talán fordítva!!!!

Szia! Nem értem a kérdést.Ha a külsõ méhszaj zárt, a belsõ hogy lehet nyitott???Talán fordítva!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem fordítva!

Bő 1 ujjnyira nyitott méhszáj (külső és belső is), 38. hét, 2. gyerek. Vajon mennyit kell mág várnunk az érkezésre?

Esetleg tapasztalatok, hogy hasonló esetben mikor lett baba bel?le? A doki nyilván azt mondta, hogy 1-2-3 héten belül tuti :)))))

Legjobb válasz: Én azért szurkolok, hoyg legalább novemberbe csússzunk át, mert ok 29 a szülinapja a kisfiamnak és nem bánnám, ha azt még meg tudnánk most ülni, másrészt pár napnál több lenne a különbség. De hát kiderül, csak ma izgatott lettem ettõl a hírtõl (az elsõvel ilyenkor mentünk be a kórházba).

A kérdező hozzászólása: Én azért szurkolok, hoyg legalább novemberbe csússzunk át, mert ok 29 a szülinapja a kisfiamnak és nem bánnám, ha azt még meg tudnánk most ülni, másrészt pár napnál több lenne a különbség. De hát kiderül, csak ma izgatott lettem ettõl a hírtõl (az elsõvel ilyenkor mentünk be a kórházba).
37 hetesen voltam megrövidülve picit, s egy ujjnyira nyitva - kívül, belül - , s még mindig nem bújt ki. :S 40+4 hetes kismami
37. héten (második baba ráadásul mint utóbb kiderült több mint 4 kilós kiscsajommal) 2211es méhszájam volt, 39.héten 2222 mégis 40+1re szültem...de nem akarlak elkeseríteni:) lehet h neked hamarabb jön :) Tavaly ilyenkor azért szurkoltam h jaj csak ne nov.1-én szülessen:) )) de hallgatott rám és kivárta az idejét :) )

A mai nap a kiskönyvbe az alábbi értéket írták 3100. 3 ujjnyi a méhnyak, 1 ujjra nyitott a külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt. Vajon mennyi idő van még hátra?

39 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos ebbõl elég nehéz messzemenõ következtetéseket levonni. Mindenkinél más ütemben nyílik a méhszáj. Én is a 40. hétben vagyok, de az orvosom azt mondta, hogy még nincs teljesen beilleszkedve a baba feje.

Szia! Sajnos ebbõl elég nehéz messzemenõ következtetéseket levonni. Mindenkinél más ütemben nyílik a méhszáj. Én is a 40. hétben vagyok, de az orvosom azt mondta, hogy még nincs teljesen beilleszkedve a baba feje.
eBBÕLNEM LEHET KISZÁMOLNI, LEGALÁBB KÉT ILYEN ADAT KELL MÉG, mert a változásból tudják majd milyen ütemben tágulsz, kell-e segíteni . Ez csak egyállapot, ami korábban is elõfordul és nem biztos hogy hamar szülés lesz belõle.. Legtöbb 2 heted van vissza, mert a 41. hét után már megindítják , ha jön, ha nem ...addig türelem, talán magátólkinyílik a többi rész is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Remélem magától beindul majd. Nem szeretném ha beindított szülés lenne. Tudja az a baba mikor kell, mikor akar megszületni. Nem?
Szia! De igen, õ tudja a legjobban. :) Boldog babavárást és szép szülést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!