Találatok a következő kifejezésre: Nyertünk egy hétvégét, (2 db)

Állítólag nyertem egy 1 hetes spanyol utat és egy hajdúszoboszlói hétvégét, hol tudom megnézni, hogy ez átverés-e?

Felhívtak, hogy tavaly válaszoltam életmóddal kapcsolatos kérdésekre, sorsolást tartottak és nyertünk, Pesten kellene átvenni a nyereményt a VI. ker-ben, az Aradi utcában, a cég neve Rezsenszi Tours. Nekem ez nagyon sántít...Hívtak már titeket ilyennel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szerintem egészen biztos hogy átverés. A szüleimet is meglepték ilyennel kapcsolatban, õk el is mentek és ott jöttek rá hogy rajtuk kívül még jópár ember "nyert". Az igaz volt, hogy nyertek egy üdülési lehetõséget Spanyolországban, de ez csak egy szállás, az odautazásról nekik kellett volna gondoskodni. Ezek után kérdezgettek mindenfélét, pl hogy hol szeretnek nyaralni, tengerparton, szállodába, apartmanba stb. Az egész egy felépített marketing, mert a végén kinyögték a lényeget, hogy tulajdonképpen nagyon akciósan üdülési jogot szeretnének eladni, ami nagyon megéri mindenkinek! Közben különbözõ reklámajándékokat osztogattak, ami igazából semmire se jó. Már több ilyenen is voltak, mert sajnos a telefonszámuk ezután nyilvános lett a hasonló cégek körében, ezért állandóan hívogatják. Ráérnek mert nyugdíjasak, el szoktak menni, de rábeszélni egyelõre semmire nem tudták õket. Ezzel nem lebeszélni akartalak, el lehet menni kiváncsiságból, nem vesztesz semmit, csak az idõdet, de ingyen szerintem semmit nem kapsz.

Szerintem egészen biztos hogy átverés. A szüleimet is meglepték ilyennel kapcsolatban, õk el is mentek és ott jöttek rá hogy rajtuk kívül még jópár ember "nyert". Az igaz volt, hogy nyertek egy üdülési lehetõséget Spanyolországban, de ez csak egy szállás, az odautazásról nekik kellett volna gondoskodni. Ezek után kérdezgettek mindenfélét, pl hogy hol szeretnek nyaralni, tengerparton, szállodába, apartmanba stb. Az egész egy felépített marketing, mert a végén kinyögték a lényeget, hogy tulajdonképpen nagyon akciósan üdülési jogot szeretnének eladni, ami nagyon megéri mindenkinek! Közben különbözõ reklámajándékokat osztogattak, ami igazából semmire se jó. Már több ilyenen is voltak, mert sajnos a telefonszámuk ezután nyilvános lett a hasonló cégek körében, ezért állandóan hívogatják. Ráérnek mert nyugdíjasak, el szoktak menni, de rábeszélni egyelõre semmire nem tudták õket. Ezzel nem lebeszélni akartalak, el lehet menni kiváncsiságból, nem vesztesz semmit, csak az idõdet, de ingyen szerintem semmit nem kapsz.
Igen, engem is hívták már, hogy nyertem Svájcban és hajdúszoboszlón is. Annyi a sztori, hogy a szállásodat fizeti az adott cég. A kiutazásról neked kell gondoskodnod, és a költõpénzrõl is. Úgyhogy nagy humbukk, mert a nyereményed kb 20 000 E ft-t ér vagy még annyit sem. A saját költség meg sokszorosa.
Ellentmondok az eddig hozzászólókkal szemben!! Annak ellenére, hogy utazásszervezéssel foglalkozom, és meg tudtam volna magamnak is szervezni bárhová az utamat, elfogadtam a felajánlott nyereményt. Nagy valószínûséggel nektek is a Kanári szigetekre szól, Teneriffere a Regency Club hotelba. Ez egy 4*-os apartmanhotel, sok apró épülettel, medencével, gyönyörû kilátással, és jó elhelyezkedéssel. Az apartmanok konyhával, hálóval, nappalival, fürdõvel vannak felszerelve, kényelmesek, komfortosak. Ezt adják ezzel az utalvánnyal ingyen egy hétre. Amit nektek kell külön állni az az odautazás, és az ellátás. És itt van a bökkenõ, mert ha jó idõben szeretnéd felhasználni, marha drágán találsz csak jegyet. Néha elõfordul úgy január vége, febr. eleje táján, hogy egy-két iroda kidob olcsó jegyeket, de ezt sem kapod meg 70-80 alatt + illetékkel már ott vagy, mintha egy kedvezményes csomagot vennél meg. Ami viszont még benne van a pakliban, hogy itt helyben megpróbálnak rávenni ingatlanjog vásárlásra, majd kint egy teljes napig be is mutatják azt az ingatlant, amit már megvettél, vagy ott próbálnak a vételre rábeszélni. De ha mindenhol ellenállsz, és olcsó jeggyel ki tudsz jutni, akkor egy nap elvesztegetéssel ugyan, de egy kellemes nyaralás részese leszel.
Én is úgy jártam, mint a 3. válaszoló..
A kérdező hozzászólása: Most 10 hetes vagyok.
szerintem a furdes, uszas oke, de a szaunat hagyd ki.
Szia. Én még hozzátennék annyit, hogy a termálvizes, vagy meleg vizes medencét kerüld el. És hallottam már olyat, hogy canestenes tampont raktak be arra az idõre amíg medencében voltak. De megkérdezheted az orvosod õ mit tanácsol.
A tampont ne!!! Óriási tévhit! Fõleg az elsõ 12 hétben kell kerülni minden gyógyszerféleséget, ilyenkor árt leginkább a babának. Az úszás viszont kifejezetten jót tesz. Ha jólesik, ússz nyugodtan! A szaunát, ha hozzá vagy szokva és rendszeresen szaunázol, akkor rövid idõre igénybe veheted, de ha nem , akkor inkább hagyd ki. A termálvizes medencét is jó kerülni, mert a víz túl meleg lehet, az pedig szintén nem jó a babócádnak. Jó hétvégét!:-)
Szauna és melegvíz nem, de a hidegvizes úszás, masszázs, pakolás jöhet:-) De jó neked, irigyellek:-)
Úszni csak normál vizes medencében szabad, a termál, meleg és egyéb gyógyvizes medencéket kerüld el és mindenképpen figyelj papucs hordására nehogy elkapj valami lábgombát. Tõlem, mint 1, 5 éves szaunázótól fogadd meg azt a tanácsot, hogy nem szaunázol sem gõz, sem infra, sem semmilyen szaunában. Nagyon sok jótékony hatása van alaphelyzetben, de mivel az infrasugár (infraszaunánál) 4-5 cm mélyen behatol a szövetekbe a babócának nem tesz jót. Még az Uh sem jó gyakran, mert minimális mértékben az is felmelegíti a szöveteket és ez zavarja a babát nem még egy 75, esetleg magasabb hõmérséklet. A gõzben meg rosszul lehetsz és az izzadás is nagyfokú folyadékveszteséggel jár. Viszont megkérdezhetnétek, hogy az állapotodra való tekintettel nem vehetnétek-e szülés után igénybe a nyereményt, szoktak ilyenkor engedményeket adni.
Nyugodtan fürödjél, mert nagyon jót tesz.Szaunázni sajnos nem szabad terhesen.A canestenes tampon viszont nem hülyeség, nekem orvos ajánlotta.És 10 hetesen is nyugodtan alkalmazhatod.Szerintem a termálvízben is megfürödhetsz, csak ne tölts benne sok idõt.Ha zárva van a méhszáj, akkor semmi bajod sem lehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!