Találatok a következő kifejezésre: Nyaral a és ez (6 db)

Nyaral a párom és ez volt az 5. napja és még 1, 5hét. És ma hívott először mert tegnap küldtem neki smst és azt mondta nem tud senkitől telefont kérni azért nem hív, higyjek neki?

Mert simán van telefonfülke és azt mondta hiányzom neki,de ha annyira hiányoznék még az smsem el?tt elment volna egy fülkéhez nem? 100ft nem a világ és mondta, hogy majd csak hétvégén "tud" hívni,de szeret és hiányzom :S Már nehezen hiszek neki,mert amikor itthon van akkoris el?rébb valók jópárszor a barátok, mint én és nem a megcsalástól félek, hanem maga az,hogy ha szeret már el?bb keresett volna ha annyira hiányzom neki :S Én már aludni se tudtam nyugodtan mióta elutazott(Balaton - 150km), hogy miért nem keres már..

Legjobb válasz: szia. jól látod a dolgot.ha annyira szeret,felhívott volna.az én párom még néha külföldrõl is felhív(ott dolgozik)ha nem tud esetleg írni aznap vagy msn-re jönni. úgyhogy csak óvatosan a fiúval.

szia. jól látod a dolgot.ha annyira szeret, felhívott volna.az én párom még néha külföldrõl is felhív(ott dolgozik)ha nem tud esetleg írni aznap vagy msn-re jönni. úgyhogy csak óvatosan a fiúval.
Ha jól sejtem, te vagy az, akik megbeszéltétek, hogy mivel egyikõtöknek sincs pénz a telefonján, ezért majd néha megpróbál felhívni valahogy. Úgy látszik, a szülei nem engedték, és ki mástól kérne telefont? Elhiszem, hogy izgultál, de szerintem ne duzzogj :) , foglald el magad, és majd hétvégén megint hív. Nem mûködünk egyformán, nem hiszem, hogy okod lenne aggódni. Örülj, mikor hív, és várd haza, aztán dönts csak a kapcsolatotokról.
Hát az én párom is nyaral - kezdetõ vagyok megint. Igen 21. század. Másik kérdés, hogy ha majd hétvégén tud hívni, akkor most miért nem??? Ha annyira szeretne, már csak azért is felhívna, hogí hallja a hangod, vagy hogy elmondhassa mennyire hiányzol neki. Tehát ma fel tudott hívni mégiscsak... Akkor az elmúlt 4-5 napban miért nem? Lehet, hogy túlzottan nõi túldrámázás részemrõl, de én ilyenkor ki tudok akadni..
szerintem itt valami sunyiság van!!! Engem minden nap felhív a párom, külföldrõl is ha éppen kint tárgyal valahol. Nem mondom , hogy megcsal, de nem hiányzol neki, az pedig azt jelenti, hogy nem szeret. Kész. ez a XXI.század, nincs olyan hogy nem tud elérni ha akar!
Hát az én párom is nyaral, nincs net, de minden nap van sms/hívás, de tudom, hogy ha nem lenne pénz a kártyáján, akkor is hívna ülkébõl, vagy 1 sms-t írna valakinek a telefonjáról.. Vigyázz vele, ha hazajön legyél vele kicsit tartózkodóbb, és ha rákérdez, akkor mondd neki, hogy úgy érezted eltávolodott tõled a nyaralása alatt..
Szerintem is minden nap hívna, ha annyira fontos lennl neki. Telefonfülke mindenhol van, de szerintem ha nagyon akarná, akkor valakitõl el tudna kérni egy telefont. Én a párommal csak hétvégente tudok együtt lenni most nyáron, de így is minden nap felhív vagy ha tud, akkor ír msn-en.
Teljesen igazad van, nekem sem tetszen a helyzet. Mikor én 3 hétig voltam Angliában, akkor szinte minden nap valamilyen formában érintkeztünk (telefon, sms, email) Szerintem még a barátod még egy kicsit komolytalan és a haverok vannak az elsõ helyen. Te nem akartál vele menni a Balcsira? Petranova
Minek féltékenykedsz? emléxem, én apám még németországban volt 3 hónapig, fél évig dolgozni, h haza sem jött és akkor még telefonálni is alig lehetett. Inkább pihenj, hogy aztán nagyobb öröm legyen a viszontlátás.
A kérdező hozzászólása: Hívtak nyaralni, de a szüleim ne engedtek, amit mondjuk meg is értek, 17évesek vagyunk és csak pár hónapja vagyunk együtt. Amikor én voltam Angliába, csak más volt a pár (4napot voltam ott) akkor is mindennap felhívtam a párom fülkébõl, mer akkor meg én utaztam el és szerintem így volt a helyes. De ez a helyzet most így "nem helyes", már nem érzem sem a szeretetét, sem a szerelmét, de csak élõben akarok szakítani vele.
A kérdező hozzászólása: Igen én vagyok, mert az elõzõ kérdésre nem sok válasz érkezett :$ Én úgy állok hozzá ahogy az elsõ pár hozzászóló, sajnos én is nagyon kitudok akadni, fõleg azért mert az anyja(!) fizeti a cigijét(!) ami egy 500as és akkor ha egy dobozzal kevesebbet szív akkor feltudna hívni fülkébõl, ha 5ször felhívni vagyis minden harmadik nap akkor egy szavam nem lenne, és ha most nem írtam volna neki akkor fel sem hívott volna hétvégéig, még azt sem tudtam, hogy egyben megérkeztek-e :S
A kérdező hozzászólása: * 2napig tart nála egy doboz cigi... az 7x500 ft úgy durván .. abból ha 3-4napig kihúzná vele akkor simán feltudna hívni, nah mind1, szerintem nem lesz már nagy életû a kapcsolatunk :S
Értelek, de még mindig azt gondolom, hogy hihetsz neki, csak máshogy van 'összerakva'. Ezt neked nem kell feltétlenül elfogadnod, vagy 'megalkudnod'. Most lesz pár szabadnapod, töltsd az idõdet hasznosan, barátnõkkel, stb., aztán meglátod, hogy merre visznek az érzéseid.
Miért nem hivod fel, ha annyira beszélni akarsz vele??? Õ biztos tök jól érzi magát, hiszen nyaral, lehet, hogy eszébe se jutsz. Bocsi:) Inkább arra gondolj, hogy milyen volt a nyaralás elõtt, hogy akkor érezted e a szeretetét! Mert ha igen, akkor nem kéne rémeket látni, neki is kijár egy kis szabadidõ. De mondom nincs abban semmi, ha felhivod, legalább érzi, hogy hazavárja valaki, és ha szeret téged, jól fog esni neki, hogy gondoltál rá...
hol is van ez pontosan? :)
Szerintem nagyon gáz. Aki nudista az menjen a nudistaszrandra, a többi helyen fürdõruhában szokás fürödni.
Valószinûleg azért csinálja hogy a haverjaid nézzék. Gondolom élvezi.
én dzsekibe szoktam
Hívjatok már meg engem is!
Te is félmeztelenül fürdesz, nem? 22/L
Gáz? Éppen ellenkezõleg
A kérdező hozzászólása: Elsõ, én pasi vagyok megtehetem. Azért gáz, mert az összes haverom mindig a nõvéremet stíröli.
Ha nudista strandon vagy magán strandon teszi mindezt akkor nem. De ha sima strandon, akkor szimplán csak neveletlen. Akár esztétikus a látvány akár nem, mégsem illendõ kitenni mindenét a kirakatba.
Miért lenne gáz? Valahogy el kell tüntetni a bikini vonalakat :)
Mond meg neki, hogy te meg leveszed a gatyádat, hogy lebarnuljon a segged és a pötsöd.
vegyél játékot és kockulj, nézz tv-t, fõzz, olvass, fejts rejtvényt, menj ki a kertbe, fuss le 2km-t
Nézz animééét ! Ha eddig úgy voltál vele, hogy omg az kisgyerekeknek való, nem...! Csak legalább egyet nézz meg, és majd akkor elhiszed, hogy tökjó.^^ Én rengeteg idõt elbaszok anime nézéssel...:D Nézz pl. Nanat, az olyan szerelmeses, vagy Death Note, ez meg olyanolyan tökjóóóó én imádom, vagy ha harcolüsabbakat szereted akkor Soul Eater, vagy ha pl a véresebbeket Elfen Lied-et ajánlom. :) Vagy ha mondjuk vicceset akkor Golden boy, vagy a yaoi-ik is jók, (melegekrõl szól xD) pl. Gravitation, Strawberr Panic. (Google-ba beírod az anime nevét, + h 1.rész, kidobja, megtalálod..:) ) Jó anime nézést! (ha megfogadod tanácsom.) Nekem legalábbis nagyon tetszenek, pedig elõtte énis úgy álltam hozzá, hogy haggyanak már vele. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket! de sajnos se gépen játszani, se az animéket nem szeretem:) már próbáltam, de nem az én világom, de azért köszi:D
Ismerõs helyzet. Én rajzolgatok, eljárok napozni(igazából az árnyékban ülök és olvasok mert nem bírok a napon lenni)tv-t nézek, gépen játszok. Itt is szoktam munkálkodni : http://www.polyvore.com Blogokat olvasok, E-book-ot olvasok, lassan eltelik a nap... Esténként futok.
ha jól nézel ki, én szivesen elszórakoztatlak ;) de ha randa vagy akkor maszturbáljá
A kérdező hozzászólása: jól nézek ki, és értelmes idõtöltésre gondoltam.. a normális válaszokat köszönöm:)
maszturbálj vagy kérd meg egy barátnéd hogy jöjjön át :-P
Uristen, ez neked kerdes? Ennyi idös korban? Sajnällak, öszinten. Amugy meg olvass.
Akinek telik olasz nyaralásra......
Aki dolgozik annak telik ;)

Voltál már Ibizán? Idén ott nyaralok, és rengeteg rosszat hallottam, például az autókat feltörik, a hotelben lopnak, így széfbe kell zárni mindent. Igaz ez?

Legjobb válasz: Minket tavaly 3x (háromszor) loptak meg 10 nap alatt. Elõször a parton a táskánk tûnt el, pénzzel, telefonnal, stb... Másodszor pénztárca, harmadszor pedig amit vettünk ajándékokat, ruhákat szatyorral együtt. Nem tudom, hogy hogy csinálták, mert a lábunk mellett volt a szatyor a kávzó teraszán. :o

Minket tavaly 3x (háromszor) loptak meg 10 nap alatt. Elõször a parton a táskánk tûnt el, pénzzel, telefonnal, stb... Másodszor pénztárca, harmadszor pedig amit vettünk ajándékokat, ruhákat szatyorral együtt. Nem tudom, hogy hogy csinálták, mert a lábunk mellett volt a szatyor a kávzó teraszán. :o
Hotelben semmi nem tûnt el, ott nagyon rendesek voltak. Nyakba akasztós pénztárca javasolt!
Választhattad volna St.Tropezt is ott nagyobb a biztonság. Ibizán az átlag szórakozik, sok a kelet-európai söpredék. Szerintem egyébként max lopás lehet, ami megtörténhet veled, de az ki lehet küszöbölni. Viszont a bankkártyás fizetésnél is figyelj, ne engedd elvinni a kártyát egy étterembe, vagy szórakozóhelyen sem.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy írtál. És a hotelben is tûnt el valamitek? Vagy csak az utcán kell figyelni?
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam hogy övtáskát viszek majd, és abba rakom a pénzt, ilyesmit. Olvastam útibeszámolókat a neten, és ott azt írták, hogy a hotelszobájukból tûntek el dolgok, a takarítókra gyanakodtak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!