Találatok a következő kifejezésre: Nyalástól miért tudok (3 db)

Nyalástól miért nem tudok elmenni?

a barátommal nem tudok orálisan kiülégülni, egyedül is csak szinte hason. Nagyon érzékeny a csiklóm és nagyon er?teljesen érzem a nyalást és ez már nem jó érzés, meg a csiklóm nagy is, ez is közre játszhat? van vmi taktika amit?l elélveznék orálisan....még soha nem sikerült sehogy sem vele(már le feküdtünk)(ezt csak ugy mellékesen)ja és gyakran masztizom kb napi:5 mostanába, de van id?szak amikor ennél jóval ritkább..

Legjobb válasz: nekem sem fekszik úgy a nyalás,én is jobban szeretem hogyha kézzel elégit ki...:) szerintem a barátod a nyelvével tul erõsen csinálja,ami nem csoda ha nem izgat fel...:( nem mindig éreznek rá a pasik hogy hogyan kell...:( talán ha mondanád neki? de ha ugy sem megy,akkor valszeg Te is olyan vagy mint én. Maradsz az ujjaknál...:D

nekem sem fekszik úgy a nyalás, én is jobban szeretem hogyha kézzel elégit ki...:) szerintem a barátod a nyelvével tul erõsen csinálja, ami nem csoda ha nem izgat fel...:( nem mindig éreznek rá a pasik hogy hogyan kell...:( talán ha mondanád neki? de ha ugy sem megy, akkor valszeg Te is olyan vagy mint én. Maradsz az ujjaknál...:D
Mondd meg a barátodnak úgy szerentéd, hogy ne a csiklódat nyalogassa közvetlenül, hanem a mellette lévõ bõrön keresztül csinálja oldalról. A volt barátnõmnek is nagyon érzékeny volt ezért fájt neki ha közvetlenül azt nyaltam, úgy kell hogy ne bújjon elõ a rejtekébõl. Mellé izgasson az ujjával is úgy hogy a hüvelyedben ki be és körkörös mozgást végez, ezt szeretik a lányok orális szex közben mint kiegészítés. Próbálhatjátok azt is hogy váltott tempóban nyal, tehát 3at gyorsan kettõt szép lassan, (mint lehet hogy te is így csinálod az ujjaddal) ez a hullámzó érzés elõbb elvezet az orgazmushoz, mert az is hullámzó élvezet. Szeretik egymást :)
lehet, hogy túl görcsösen gondolsz rá, hogy el szeretnéd érni az orgazmust. lazíts közben, idézd fel a kedvenc pillanataidat a pároddal.
Az én pasim sem tud kielégíteni orálisan. Mondjuk az újjával is csak mostanság érzett rá hogyan kéne. De attól is csak akkor megyek el ha legalább 5napja nem szexeltünk. Amúgy inkább mindketten a hagyományos szexet részesítjük elõnyben. És az csúcs, mert hüvelyi orgazmusom szinte mindig van vele. Énnem is eröltetem ezt a nyalás dolgot. Inkább csak elõjátéknak, de hogy ettõl élvezzek... na ez még nem történt meg.
Tessék.. A 2. válaszoló már választ adott a kérdésedre
Szarul csinálja a srác!
esetleg.... biztos jó ajtón kopogtat?:D
nyalással a legnehezebb elmenni
00:47-es fiú! Egészen felizgultam a szavaidtól! Irigylem a barátnõdet, tudod mit kell tenni! Bárcsak az én pasim is tudná!

Nem tudom elérni, hogy nyalástól elélvezzen a barátnőm, de kézzel mindig ki tudom elégíteni. Miért van ez?

Nagyon odateszem magam nyalásnál, mégse élvez el. Kézzel mindig sikerül.

Legjobb válasz: Talán a te technikád nem elég jó, talán õ nem tud ellazulni. Megkellene kérdezd tõle, hogy eltudja-e engedni orálisnál magát kellõképpen ahoz, hogy elélvezzen. Más csajjal mi volt eddig a tapasztalatod ?

Talán a te technikád nem elég jó, talán õ nem tud ellazulni. Megkellene kérdezd tõle, hogy eltudja-e engedni orálisnál magát kellõképpen ahoz, hogy elélvezzen. Más csajjal mi volt eddig a tapasztalatod ?
hát én lány vagyok és azt tudom h én iszonyat zavarban vagyok nyalás közben... nem igazán tudok ellazulni, pedig nagyon igyekszik a párom, de én percekig azon agyalok h jajj nem vagyok a büdös (mert amugy én különösképp figyelek odalent a higiéniára...) meg hogy milyen izem lehet, és h nem undorodik-e meg tõlem.. és ezen nagyon sokáig képes vagyok agyalni nyalás közben..aztán erõt veszek magamon.. és megpróálom átadni magam... de hát nem mindig jön össze... meg ahhoz nagyon sokáig kell csinálni... szóval lehet h ez a baj a lánykával, h zavarban van...
Igen én is így vagyok, mint az utolsó válaszoló.De én azt nagyon szoktam élvezni, ha a barátom csók meg minden helyett avval kezd.Szépen finoman, a leggyengédebben nyalogatja, szinte alig ér hozzá és totál felizgat ez, aztán kõrkörösen nyalogat a csiklónál, közbe gyengéden ujjaz, majd szopogatja a csiklót.Nekem ez a tuti.A gyengédség a lényeg, semmi durvulás.

Miért van az, hogy csak akkor tudok elélvezni nyalástól, ha a barátom közben ujjaz is?

Nagyon jó érzés, ha csak simán nyal, de nem élvezek el, de amint besegít az ujjával, max. egy perc és végem.

Legjobb válasz: Mert így tobzódnak az élvezetek.

Mert így tobzódnak az élvezetek.
13-as vagyok, csak értek a nõkhöz irigykedõ férfi társak:)
meghagyom benne a tényleges technikai leírást, erotikustörténetes borzongások nélkül :D Végig simít haj, lejjebb halad a kéz, végig simít a formás domborulatok körvonalait (= fogdossa a lány csöcsét, seggét) megcsókol a nyak, csókok mellkason, kéz tapiz, az ágyéknál jár a száj, a combokat csókolja, lentrõl felnyúl kéz, csöcsmarkolász, Vénusz domb nyalása, lassan csiklónyalás ez egy nagy kalap szar, ez egy átlagos fos nyalás :D a többi a begerjesztõ csetszexes szöveg. 60% hogy még szûz vagy, különben csak kiéhezett gyökér vagy :D
13-as ebbõl csak az jön le, hogy te egy csetszexes péniszverõ vagy. :D rájuk jellemzõ ez a mesterkélt fogalmazás
*.* mesélj még *.* mazlista a barátnõd..
Na, jó látom válaszolnom kell. Nem akarom fényezni magam, de én nagyon értek hozzá, és még nem volt olyan, hogy nem élvezett volna el a nyelvemtõl a leányzó. Valószínûleg vagy nem a megfelelõ technikával vagy nem a megfelelõ helyen csinálja a párod. Elõször is magát az aktust megelõzi ugyebár az orális kényeztetés, az orális kényeztetést megelõzi a kellõ tüzes szintre való felizgatás ami kötelezõ és sok esetben kimarad. Például hosszas simogatás, amely az egész testet kell, hogy érintse. Az érthetõség és példa kedvéért: Le fekszünk az ágyra egymás mellé. Végig simogatom a hajad, te behunyod a szemeid és élvezed az érintésem, lassan lejjebb halad a kezem a nyakad vonalában, elidõzök rajtad, végig simítom a formás domborulatok körvonalait, érzem egyre hevesebben ver a szíved, megcsókolom a nyakad, majd apró csókokkal borítom el a mellkasod, kezem szüntelenül járja a tested minden apró hajlatát, kellemes borzongás jár át, fokozatosan, de egyre lejjebb érek, az ágyékodnál járok, feltüzelt állapotba kerültél addigra alig várod, hogy megérezd a nyelvem simogatását, de én tovább húzom az idõt, nem hamarkodok el semmit, a combokat célzom meg forró csókokkal borítom, kezeim a melleidnél járnak, finoma masszírozom õket, mellbimbóid keményen merednek az égnek, visszatérek az ágyékodhoz ahol tüzes vulkán módjára lángol a tested, a Vénusz dombodon kalandozik a nyelvem, finoman sikamlik át rajt, érzem finom bársonyos bõröd, és kellõen forró barlangocskás, lassan ér hozzá a csiklódhoz a nyelvem hegye és szinte azonnal reagálsz rá egy hangos sóhajjal.... és így kezdõdik a megfelelõ orális kényeztetés , és garantáltan elélvezel úgy, hogy nem használok mást csak a nyelvem:) )
azért mert a csiklónak csak egy kis része "lóg ki" a nagyobb része mélyebben helyezkedik el, a hüvelyfal felé mélyülve ezért mindenkinek más élvezetet nyújt az ujjazás, attól függ, hogy mennyire lehet onnan izgatni a csiklót legalábbis van egy ilyen elmélet
Van ilyen, de... Szóval aki igazán tud nyalni, olyan férfival még valószínüleg bem találkoztál. Kevés van. Lehet jó érzés, stb. De mégsem tökéletes. Egyszer összehoz talán az élet egy.olyan férfival, aki valóban tud nyalni. Akkor fogod látni nyalás és nyalás között a különbséget.
Azért, mert így két ponton is izgat. Én is így vagyok vele - viszont ez szerencsés is, mert a szexben néhány pózban ugyanígy mûködik :) Egyébként némi gyakorlással lehet ezt fejleszteni, hogy nyalás nélkül, csak ujjazástól is el tudj élvezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Válaszul a Toldiból idéznék: "Nem."
hazudsz. :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem lényegtelen a kérdés szempontjából. 20 és 25 között vagyunk mindketten.
attól függ hány évesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Már nem azért, de mi a baj ezzel a kérdéssel? Szerintem kulturáltan fogalmaztam meg, és nem is bugyuta kérdés. Azt pedig megjegyezném, hogy túl vagyok a második x-en, szóval még tini sem vagyok.
De most komolyan, mi értelme van ennek a szerelem-szex kategóriának? A sok hasznos kérdés közé minek berakni unatkozó tinédzserek gyermeteg kérdéseit is? Külön kéne a ráérõ tinédzsereknek valami gumimaci szexoldal, vagy ilyesmi, ahol levezethetik felesleges energiáikat.
mert rosszul nyal... kend be mézzel a vagin4d és a kutyusod a mennybe juttat
volt már ilyen élményem nõvel
:D mire irigykedjek? ez még technikának is szar. :D a célod tudom, de nekem nincs ilyen gagyi módszere szükségem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!