Találatok a következő kifejezésre: Nyúlós ragacsos folyik (3 db)

Reggeltől folyik a szememből ilyen nyúlós ragacsos fehér gennyszerűség. Alul fáj is a szemem. Kötőhártya gyulladás? Mitől?

Legjobb válasz: most menj el orvoshoz, mert jön a hosszú hétvége. nekem pl. egy levendulás tusfürdõtõl volt múltkor allergiás eredetû kötõhártyagyulladásom. de lehet fertõzés is, bármi, ahogy a többiek írták.

most menj el orvoshoz, mert jön a hosszú hétvége. nekem pl. egy levendulás tusfürdõtõl volt múltkor allergiás eredetû kötõhártyagyulladásom. de lehet fertõzés is, bármi, ahogy a többiek írták.
Igen. Lehet fertõzéstõl, de allergiától is (már javában tombol az allergiaszezon). Kamillateával megmoshatod, az enyhíti, de mindenképpen menj szemészetre, írnak rá szemcseppet, kenõcsöt.
A kötõhártya gyulladás sokmindentõl kialakulhat: huzat, por, piszkos kézzel nyúltál a szemedhez... Most már nem biztos, hogy el tudod olvasni, de addig amíg eljutsz orvoshoz tisztídsd ki kammilateával, és használhatsz Septosil kenõcsöt.
Igen.Menj orvoshoz.
bocsi múltkor éjszaka nem bírtam megállni hogy bele ne verjem bocsi
A kérdező hozzászólása: uccsó: ha ilyen kreativ vagy, akkor fuckyeahgyakon kötsz ki egyszer :D

Nyúlós ragacsos valami folyik belőlem. Ez miért van? Baba jele?

Legjobb válasz: Lehet, ha peteéréskor voltatok együtt és már beágyazódott. Ha késik, talán. Ha pozitív a teszt, biztos. Drukkolok!

Lehet, ha peteéréskor voltatok együtt és már beágyazódott. Ha késik, talán. Ha pozitív a teszt, biztos. Drukkolok!

A múlt héten háromszor voltunk együtt. Hétfő óta, nyúlós, ragacsos valami folyik. Úgy gondoltam, ez a peteérés jele, ezért ma is gyakorlatoztunk. Lehet ez a beágyazódás tünete?

Szurkál a petefészkem környéke is.

Legjobb válasz: Teljesen elképzelhetõ, hogy már beágyazódik. Mindenesetre ha késik, az még bíztatóbb... Drukkolok!

Teljesen elképzelhetõ, hogy már beágyazódik. Mindenesetre ha késik, az még bíztatóbb... Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!