Találatok a következő kifejezésre: Nyúlós, ragacsos, folyás (5 db)

Amikor nyúlós, ragacsos, áttetsző folyásom van, az azt jelenti hogy olyankor hamarabb teherbeeshetek? Nekem eleg sokat szokott tartani.4-5nap korulbelul. Valaszoljatok legyszi.

Legjobb válasz: Szia.A nyúlós,ragacsos folyás tüszõrepedés elõtt (akár 4-5 nappal) is jelentkezik,majd azzal ér véget,hogy az érett petesejt kiszabadul a tüszõbõl.Ezek a napok a termékeny napok.Ajánlatos minden nap,vagy minden másnap együtt lenni,ha babát akartok.Én még ajánlanám a hõmérõzést,abból pontosan tudni,melyik az ovuláció (tüszõrepedés) napja.Igaz,hogy csak visszamenõleg állapítható meg,de ha minden hónapban figyeled a hõdet,akkor tudni fogod,melyik az ovud napja. Sok sikert a babához!

Szia.A nyúlós, ragacsos folyás tüszõrepedés elõtt (akár 4-5 nappal) is jelentkezik, majd azzal ér véget, hogy az érett petesejt kiszabadul a tüszõbõl.Ezek a napok a termékeny napok.Ajánlatos minden nap, vagy minden másnap együtt lenni, ha babát akartok.Én még ajánlanám a hõmérõzést, abból pontosan tudni, melyik az ovuláció (tüszõrepedés) napja.Igaz, hogy csak visszamenõleg állapítható meg, de ha minden hónapban figyeled a hõdet, akkor tudni fogod, melyik az ovud napja. Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt :)

Nyúlós, ragacsos, áttetsző folyás. Ez most ovulációt, vagy babát jelent?

Ciklus.hu szerint kedden lenne ovulációm. Az elmúlt 2 hónapban csak 1 napra jött meg a mensi, mindkétszer. A teszt 2 hónapja negatív volt, dokinál is votlam, ? hüvelyi ultrahanggal nem látott semmi problémát. Most akkor ez mi? Lehet baba?

Legjobb válasz: 2 hónap elmultával ultrahanggal már kellene látni vmit...Hormonok rendben? Egyébként a nyúlós nyák ovura vall.

2 hónap elmultával ultrahanggal már kellene látni vmit...Hormonok rendben? Egyébként a nyúlós nyák ovura vall.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h rendben vannak e, de ezek az egynapos mensik a gyógyszer abbahagyása elõtt voltak. Gyógyszert még csak néhány hete hagytam el. Dokinál az elsõ ilyen 1napos mensi után voltam.
Most nem értem. Amíg szedted a gyógyszert (fog.gátló?) volt 1 napos a mensid?
A fog.gátló szedése alatt a vérzés sokszor (nálam is) minimálisra csökken, volt olyan, h. szinte észre sem vettem , h. menzeszelek. A nyákod leírás alapján peteérésre utal, pár napig ilyen lesz. Ha babát szeretnétek, szeressétek egymást most!
A kérdező hozzászólása: Igen, a fog.gátló alatt volt 1 napos mensi, 2x is, a következõt nem tudom, még csak most fog következni. Gyógyszert kb 2 hete hagytam abba. A nyák valószínû hogy tényleg csak peteérést jelez, mert vettem egy tesztet ami negatív lett. Aminek örülök mert még várnunk kéne néhány hónapot, meg el is vagyok keseredve, mert már nagyon várom :)

6-án nem kellene megjönnie de pár napja fehér folyásom volt most meg ilyen ragacsos nyúlós majdnem színtelen a folyásom ez azt jelenti hogy akkor megfog jönni?

Léci írjatok!!!

Legjobb válasz: Igen lehet átlátszó a folyás mielõtt megjön. A tojásfehérjéhez szokták hasonlítani az állagát, viszont akkor is ilyen mikor peteérés van. ~üdv~

Igen lehet átlátszó a folyás mielõtt megjön. A tojásfehérjéhez szokták hasonlítani az állagát, viszont akkor is ilyen mikor peteérés van. ~üdv~
na milett?
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ akkor babára nem is utalhat?
nekem is ezvolt!fehér folyás és tojásfehérje nyálka azthittem babára utal de sajna nem!
A kérdező hozzászólása: Szia Hát azóta 7 hónapos terhes vagyok és kislányt várok!!!! És már nagyon várjuk!!!!

Sárgás folyásom van kicsit ragacsos, nyúlós. (Bocsi tudom undorító) Jelent valamit? 9 nap alatt 3x ment el bennem.

Legjobb válasz: Sárgás? Mert az akkor valami fertõzésre utal. A normál folyás fehér vagy átlátszó.

Sárgás? Mert az akkor valami fertõzésre utal. A normál folyás fehér vagy átlátszó.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom nem teljesen sárgás csak nem tudtam, hogy megirni.Inkább vaj szinü.
Hol tartasz a ciklusodban? Mert a nyúlós folyás peteéréskor szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Pete érésem most hétvégén volt.

Ciklus 11-12. napján fehéres színű, sűrű ragacsosan nyúlós folyás mit jelent?

Szinte nem is folyós, mert inkább egy-egy darabban össze van álva. Bocs a részletezésért.

Legjobb válasz: Talán a pé-d?!

Talán a pé-d?!
A kérdező hozzászólása: Annak örülnék, de most figyelem elõször rendesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!