Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán keresek nem (9 db)

Nyíregyházán keresek korrekt, nem túl drága orvost, aki figyelemmel kísérné terhességemet és le is vezetné azt. Ki ilyen?

Legjobb válasz: Szia Én most vagyok a 36. hétben és már 2 orvosom volt Nyíregyen!! Az elsõ Dr. Medve aki 5 perces vizsgálatért és egy babaképért kért el 8000ezer ft.-ot!! 33. héten ezt meguntam és felhívtam Dr. Lukács Róbert doktor urat! õ nem a magánrendelõjében fogadott hanem a kórházban tehát nem fizettem neki semmit!! Most kellenne mennem hozá de ugy döntöttem, hogy nem megyek magánrendelésre és bemegyek az sztk-ba hogy megnézzenek!! Én ha elölröl kezdhetném a terhességemet nem járnék magánrendelöbe, és szüléshez sem fogadnék meg senkit!! Kellemes babavárást

Szia Én most vagyok a 36. hétben és már 2 orvosom volt Nyíregyen!! Az elsõ Dr. Medve aki 5 perces vizsgálatért és egy babaképért kért el 8000ezer ft.-ot!! 33. héten ezt meguntam és felhívtam Dr. Lukács Róbert doktor urat! õ nem a magánrendelõjében fogadott hanem a kórházban tehát nem fizettem neki semmit!! Most kellenne mennem hozá de ugy döntöttem, hogy nem megyek magánrendelésre és bemegyek az sztk-ba hogy megnézzenek!! Én ha elölröl kezdhetném a terhességemet nem járnék magánrendelöbe, és szüléshez sem fogadnék meg senkit!! Kellemes babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most már tényleg nem tudom, mi lenne a jó.
Szia! Én Dr.Pap Károlyhoz járok. Igaz, hogy 9000 Ft egy magánrendelés, de én ha már meglátom is megnyugszom. 100%-ig megbíom benne és mindíg meg tud nyugtatni, és ezt szerintem mindennél többet jelent. Kedves, aranyos, folglalkozik a kismamákkal, nyugodt szívvel ajánlom. Bár már az is lehet, hogy választottál azóta. Én mindenféleképpen nyugodtabnak érzem magam, ha van fogadott orvosom, nem érezném magam biztonságban, ha nem lenne és idegen vezetné le a szülésem. Boldog babavárást! 18 hetes kismama

Nyíregyházán keresek műkörmöst, aki viszonylag olcsón dolgozik, és nem utolsó sorban szép munkái vannak?

Elsősorban géllakkozást szeretnék, bár nem igazán értek hozzá mennyiért mit lehet kihozni belőle :) Aki ismer olyat akire a fent említettek igazak, vagy önmagára ismer, írjon mindenképp! :) Köszi

Legjobb válasz: Dózsa György utcán a Lukovics szalonban van egy mûkörmös, õ a legjobb nyíregyen. Elsõ köröm olyan 4000 körül van, utána olcsóbb a töltetés.

Dózsa György utcán a Lukovics szalonban van egy mûkörmös, õ a legjobb nyíregyen. Elsõ köröm olyan 4000 körül van, utána olcsóbb a töltetés.


Valaki nem keres albérletet Nyíregyházán iskolához?

Legjobb válasz: De igen, én keresek Nyíregyházán.

De igen, én keresek Nyíregyházán.

Nyíregyháza utcáit járva, rengeteg fehér pettyet látok, járdán és úttesten. Gondoltam, széttaposott rágógumik de nem! -festékpettyeknek tűnnek. Mi lehet ez? -keresem a magyarázatot!

Pettyek nem találhatók:fákon,oszlopokon,tetőkön,udvarokban,parkoló autókon,mégis, hogy kerülhettek oda és miért?

Legjobb válasz: Nem ilyen széttaposott rágógumi szerûségek? MINDEN tele van velük!

Nem ilyen széttaposott rágógumi szerûségek? MINDEN tele van velük!
Nem lehet, hogy az útburkolati jelek festésénél nem voltak elég figyelmesek, vagy rosszak az eszközök és azért csepegett oda a festék?
Elsõ válaszoló vagyok, majd HA holnap nem felejtem el, lefényképezem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!