Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán hol kismama (14 db)

Nyíregyházán hol van kismama jóga?

Legjobb válasz: nyíregyháza jég utca 6/c Gyerekvilág

nyíregyháza jég utca 6/c Gyerekvilág

Nyíregyházán hol tudok kismama bandázst venni?

És mennyibe kerül? Gondolom olcsóbb lenne mint venni 2-3 kismamanacit:)

Legjobb válasz: Én a Brendonban vettem, 2500 ft volt darabja, több színben kapható. Az eladótól kérd, mert eléggé eldugják, hogy véletlenül sem találja meg a kismama.

Én a Brendonban vettem, 2500 ft volt darabja, több színben kapható. Az eladótól kérd, mert eléggé eldugják, hogy véletlenül sem találja meg a kismama.
A C&A-ban biztos, hogy van 1.990, - a Brendonban meg 2.500 körül...
A C&A-ban láttam, azt hiszem 2-3 ezer Ft körül van.
szia én vettem egy méter passzét 400 ft volt és azt használtam nagyon jó volt
A kérdező hozzászólása: A passzé jó ötletnek tünt nekem is, de mindig felcsúszik a csipõmrõl (elég széles) és nem tartja meg a nadrágot. Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást mindenkinek

Nyíregyházán hol lehet kismama nadrágot venni nem horror áron?

Legjobb válasz: Én vaterán vettem 3db-t egy nadrág árán :) neked is ajánlom, nézz körül. Megéri. :)

Én vaterán vettem 3db-t egy nadrág árán :) neked is ajánlom, nézz körül. Megéri. :)


Debrecenben vagy Nyíregyházán hol találok kismama ruhákat (olcsón)?

Legjobb válasz: Nyíregyen van egy üzletem,a Micimackó Bababizományi.Elég sok kismamaruhánk van.Nadrágok 1000-1500 ftért,felsõk is kb ilyen árakon.

Nyíregyen van egy üzletem, a Micimackó Bababizományi.Elég sok kismamaruhánk van.Nadrágok 1000-1500 ftért, felsõk is kb ilyen árakon.
A kérdező hozzászólása: meddig vagy nyitva?

Nyíregyházán hol lehet 4d uh-t csináltatni? és mennyiért? 14. hetes kismama

Legjobb válasz: elõre is köszönöm a válaszokat!!

A kérdező hozzászólása: elõre is köszönöm a válaszokat!!
Dr.Medve László Nyíregyháza Szegfû Ut.25. Tel:0630/5351-702 12, 000.-ft és amit kapsz érte: -1db dvd kb.30 perces -1db cd képekkel kb 30db -2db nyomtatott színes kép -lelet a babáról A teljes vizsgálat idõtartama kb 40-50perc és ha nem jártatok sikerrel és nem látszott a baba akkor visszahív teljesen ingyen! Én csak ajánlani tudom mert nagyon, kedves, aranyos és alapos Dr.nõ(mert a felesége csinálja) Csúcs a minõsége a gépnek amit használ, gyönyörû felvételeket kaptunk!Teszek neked fel egy képet! 32hkm
[URL=http://kep.psharing.com/749647.jpg][IMG]http://kep.psharing... Õ az én pci lányom mi 28 hetesen voltunk! Te miért akarsz ilyen korán menni?
A kérdező hozzászólása: köszi, várom a képet! :) és ha felhívom csak ennyit kell mondanom h 4ds uht szeretnénk? vagy vizsgál is? mikor lehet õt hívni? válaszod nagyon köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: nagyon jó kép! :) nem most akarok, de kb 3-4hét múlva addig amíg egybe látom az egész babát a képernyõn! mégegyszer köszi!!! :)
Felhívod és mondod neki hogy szeretnél egy idõpontot 4D uh ra! Általában 1 héttel elõtte kell szólj mert úgy szokott idõpont lenni! Nem kell mást mondanod mert abban a vizsgálat is benne van!
Ja bármikor hívhatod szerintem, nincs megadott idõpont! Itt egy másik tel szám is ha véletlenül nem veszi fel az elõzõt:30/4681-741
Itt is csinálnak 4D-t: http://www.zold4d.hu/index.html :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!! :)

Nyíregyházi, debreceni kismamik Ti milyen babakocsit vesztek/vettetek és hol?

32 hetes vagyok és szeretnénk megvenni a babakocsit az elkövetkez? hetekben. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen babakocsit ajánlanátok? Mindenképp olyat szeretnénk, ami elég tágas belül, hogy télen bundazsákban is kényelmesen elférjen benne a pici. Jó lenne, ha babahordozó/autósülés is lenne a kocsihoz. El?re is köszönöm a segítségeteket.

Legjobb válasz: Szia!Én debreceni vagyok és ilyenem van,a Nyugati utcán a Babavilágban vettem.

Szia!Én debreceni vagyok és ilyenem van, a Nyugati utcán a Babavilágban vettem.
hopp a link:http://www.comparestoreprices.co.uk/push-chairs/maxi-cosi-mu..
Szia! Mi Nyíregyházán vettük a zsebibabaáruházban (van honlapjuk is) Kunert Vip babakocsit.37.000ft-ba került, nagyon tágas, masszív, átfordítható tolókaros, van hozzá mózes (babahordozót is vehetsz bele, az plusz 13.000ft) lábzsák, szúnyogháló, esõvédõ, pelenkázótáska, extra méretû bevásárló kosár, és azthiszem ennyi kiegészítõt adtak ezért az árért, és sportkocsivá alakítható. Nekem nagyon tetszik, bár aki sokat lépcsõzik, buszozik, annak talán egy kicsit túl nagy lenne, de nálunk ez nem áll fenn.
Épp ma voltunk nézelõdni. Ami legjobban tetszett az ez volt: http://babaszakaruhaz.hu/index.php?page=shop.product_details.. De néztünk a bababörzén Pierre Cardint, meg Chpiolino Luminát és Espiro Vectort is. Mondjuk nálunk alapvetõ szempont, hogy minél kisebbre lehessen csukni. Azért tetszik legjobban a Neonato, mert az esernyõre csukható. s a 4 színbõl 3 akciós a Nyugati utcán a Babavilágban.

Nyíregyházi kismamák, segítség? Most költöztünk nyíregyházára és neten nem találom sem azt hogy hol a terhesgondozó, sem azt hogy ki lehet a védőnőnk? Fel kellene őket sürgősen keresnem, 33hetes vagyok.

Tudnátok legalább egy kiindulási telefonszámot adni, ahonnan valaki elirányít a megoldáshoz? Nagyon köszönöm!!!

Legjobb válasz: szia. az Apácai iskola mögött van egy utca és ott van a terhes gondozó.zöld kerítése van és ki van rá írva. Hol laktok?

szia. az Apácai iskola mögött van egy utca és ott van a terhes gondozó.zöld kerítése van és ki van rá írva. Hol laktok?
http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyermekklinikak_korhazak_gy.. Itt találsz egy nyíregyházi elérhetõséget ott talán tudnak segíteni azt hiszem ott is van terhesgondozás de infojuk biztos van, amivel segíthetnek.
itt vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia, ne haragudj, nem voltam azóta fenn, a stadion utcaiba kell majd járnom. Köszönöm az infot!!!!

Nyiregyházi és környékbeli kismamák, hol érdemes beszerezni a babának a szükséges dolgokat? Hol az olcsóbb? minőség is számít.

Most még külföldön élek,de szülni haza megyek, ezért nem sok id?m lesz nézel?dni, hol a legjobb vásárolni.

Legjobb válasz: Szia! Én nagyon tudom ajánlani a Mesi Bababoltot Nyíregyházán!!!!! Nagyon jók az árak és a minõség is!! Mi is ott vettük a babakocsit. Akciósan volt 36.000 Ft mózeskosárral, szúnyoghálóval, esõvédõvel, táskával. A kiságyat is ott vettük. Igaz abból a legegyszerûbb tetszett nekünk, a hagyományos. Cseresznye színben került 10.500 Ft-ba. De van pl: görgõs ágynemûtartós és átalakítható majd ággyá = 23.000 Ft. (az nem pénz érte szerintem) Ott vettünk még matracot. Van kókuszmatracuk is. Pelenkázólapot. Szóval nagyon tudom ajánlani. A tûzoltósággal majdnem szemben van. Kállói út 3 sz. alatt

Szia! Én nagyon tudom ajánlani a Mesi Bababoltot Nyíregyházán!!!!! Nagyon jók az árak és a minõség is!! Mi is ott vettük a babakocsit. Akciósan volt 36.000 Ft mózeskosárral, szúnyoghálóval, esõvédõvel, táskával. A kiságyat is ott vettük. Igaz abból a legegyszerûbb tetszett nekünk, a hagyományos. Cseresznye színben került 10.500 Ft-ba. De van pl: görgõs ágynemûtartós és átalakítható majd ággyá = 23.000 Ft. (az nem pénz érte szerintem) Ott vettünk még matracot. Van kókuszmatracuk is. Pelenkázólapot. Szóval nagyon tudom ajánlani. A tûzoltósággal majdnem szemben van. Kállói út 3 sz. alatt
Azért még mondok más Bababoltot is, mert nem vagyunk egyformák. :) Árban a következõ olcsóbb, de a Mesitõl drágább az Amerikai Bababolt a Kossuth út és a Rákóczi út sarkán. A következõ az Emberke Bababolt a Kossuth úton. Ruhácskákat érdemes megnézni a Kenguru Bababoltban a Kossuth úton. Nagyon szépek vannak aránylag olcsón. A mellszívót orrszívót Tenna Lady-t, a Garmastan kenõcsöt, a lázmérõt a Rákóczi úti Gyógyszertárban tudod a legolcsóbban beszerezni. Ha bármi kérdésed lenne írj privibe: Zsuzsa
A Mesi bababolt az tényleg jó én is ott vettem majdnem mindent. De nem a tûzoltõsággal van szemben. De tényleg a Kállói út elején van. http://www.tikotiko.hu a weboldala.

Nyíregyházi kismamák ti hol csináltattátok meg a kombinált tesztet?

Nekem a védõnõm adott papírt, de a 12 hetes uh-n, közölték nem írnak rá tarkóredõ méretet, ezáltal nem is tudtam elmenni a kombinált tesztre. Felháborító.

Legjobb válasz: En most 26 hetes vagyok. Kombinaltat nem csinaltattam. Mi az, hogy nem irjak ra a 12 hetes genetikain a tarkoredo meretet??? Az nagyon fontos!! Nekem rairtak decemberben, NT a jelolese.

En most 26 hetes vagyok. Kombinaltat nem csinaltattam. Mi az, hogy nem irjak ra a 12 hetes genetikain a tarkoredo meretet??? Az nagyon fontos!! Nekem rairtak decemberben, NT a jelolese.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tudom mi a jelölése, már van egy gyermekem, vele még ráírták. Most valami harc van az ÁNTSZ meg a korház között, és hiába viszed a papírt, csak annyit irnak rá hogy Cut-off alatti, orrcsont detectálható. Most már nem írják rá. Csak ez annyira bosszantó.
Mondjuk en eleve csak kiskonyvvel mentem be. De leletet amit kaptal azon rajta van?
A kérdező hozzászólása: Nincs.
Kedves kérdezõ! Gondolom már mire ezt olvasod, már nem aktuális ez a dolog. De én ugyanígy jártam, ahogy Te is. Elmentem a friss 12 hetes genetikai UH-os lelettel az ÁNTSZ-be, ahol közölte az asszisztens, hogy mivel nincs lemérve a nyaki redõ, emiatt nincs értelme az egész vizsgálatnak. Nekem is annyit írtak, hogy cut off alatti, de ide számszerû adat kellene, mivel azzal kalkulálnak késõbb. Én még visszakocogtam a nõdokimhoz, hogy akkor most mi is van? Aztán megsúgta, hogy az a lényeg, hogy az ÁNTSZ nem járható út. Elmehettem volna magánba, ki tudtam volna fizetni, de úgy felhúztam magam az egészen, hogy hagytam az egészet. 19 hetes kismama
Azóta én hétfõn átestem Debrecenben az amnión, amit egyébként is megcsináltattam volna. (39 éves vagyok) Három hét múlva kész az eredmény is. Úgyhogy most arra várok. Veled mi újság? Mennyi idõs várandós vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen arra megy ki az egész, hogy magán uton fizesd. De akinek nincs annyi pénzel elveszik ezt a lehetõséget. Én most vagyok a 21. hétben. Minden rendben van velünk. Ti hogy vagytok?
Igen, sajnos ez van. Én annyira felhúztam akkor magam, hogy csak na. De most már nem zavar, mert amúgy is akartam amniocentézist. Mi jól vagyunk, köszönöm szépen. Máj. 28.-án megyünk Debrecenbe, genetikára, akkor tudjuk meg a magzatvízvétel eredményét. Mivel nem hívtak fel, gondolom minden rendben van. :) Voltunk 4D UH-on is a héten, nagyon jó volt látni, hogy jól érzi bent magát a kisfiunk. Én okt. 2-ára vagyok kiírva, Te mikorra várod a babádat? A legjobbakat kívánom Neked/Nektek, boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Én október 3-ra vagyok kiírva, és 18 hetes genetikán kislányt mondtak. Majd írj m volt az eredmény, kiváncsi vagyok, de szerintem minden rendben lesz. Mi is nemsokára készülünk 4D-re, már apa is szeretné látni a babát :)

Nyíregyházi kismamák szerintetek hol érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni? Mennyibe kerül? Mi tartozik az árba?

Legjobb válasz: Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket,sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta,tökéletesen látszanak a vonások,a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.

Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket, sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta, tökéletesen látszanak a vonások, a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.
A kérdező hozzászólása: De igen, átmennénk, a dokimhoz is oda járunk :) kaptatok DVD-t, képet és magáról a vizsgálatról egy papírt, amin a mért adatok vannak? Köszi a válaszodat.
Írok privit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!