Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán hol 4D-s (5 db)

Nyíregyházán, hol csinálnak 4D-s Ultrahangot?

Régebben tudom, hogy csináltak Örökösföldön de a doki már nincs itt és úgy tudom már a kórházban sem csinálnak, a férjem nagyon szeretne, most 28 hetes vagyok, meddig érdemes csináltatni és mennyi id?vel el?tte kell bejelentkezni, ja és mennyiért csinálják:)

Legjobb válasz: Nyíregyházán a Vital egészségházban csinálnak 4D-t, de azt javaslom, hogy inkább menj Debrecenbe, mert a Vitalból eddig még senki nem jött ki pozitív tapasztalatokkal. Oda vinned kell magaddal a nyersanyagot ( a hirdetéssel ellentétben) és kb. 20 percet foglalkoznak veled és kapsz egy 15 perces dvd-t, mindezt 15.000 ft-ért, Debrecenben a Bajcsy úton, 1 óra hosszát foglalkoznak veled, kapsz egy 40 perces dvd-t, egy cd-t kb 35 db fotóval és kettõ darab színes fotót, mindezt 9800 ft-ért és nagyon kedvesek és segítõkészek!

Nyíregyházán a Vital egészségházban csinálnak 4D-t, de azt javaslom, hogy inkább menj Debrecenbe, mert a Vitalból eddig még senki nem jött ki pozitív tapasztalatokkal. Oda vinned kell magaddal a nyersanyagot ( a hirdetéssel ellentétben) és kb. 20 percet foglalkoznak veled és kapsz egy 15 perces dvd-t, mindezt 15.000 ft-ért, Debrecenben a Bajcsy úton, 1 óra hosszát foglalkoznak veled, kapsz egy 40 perces dvd-t, egy cd-t kb 35 db fotóval és kettõ darab színes fotót, mindezt 9800 ft-ért és nagyon kedvesek és segítõkészek!
Szia! Elsõ vagyok! Mi 3 nappal elõtte jelentkeztünk be. Tényleg sokan járnak oda, de nagyon rugalmasak, ha csak késõ este felel meg neked akkor is tudnak fogadni vagy bármikor. Ha nem sikerül õket elérni akkor sem kell aggódnod, mert ha látják a számodat akkor visszahívnak. Azt nem tudtam, hogy Nyíregyházán még ilyen sok helyen van 4d, de örülök, hogy sok pozitív tapasztalat van. http://www.4dultrahang.info.hu/ Ez annak a helynek a honlap címe ahol én is voltam, ha gondolod nézd meg! :-)
A kórházban már nem csinálnak! Én pont a multhéten kérdeztem meg, mert oda szerettem volna menni, de már nem csinálják idõ hiány miatt! Nekem ugy ajánlott Orosz doktort! Boldog babavárást!
Utolsó vagyok. A kórházban is csinálnak. Régen 12.000 volt, most 10.000. Nem tudok róla többet, de a vérvételkor láttam meg a plakátot a kórház nõgyógyászatán. (fsz. 2. szoba)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, minden jót:)
Ez a száma Dr.Orosz Lászlónak:06-30-93-55-575! Ha felhivjátok, ne add fel ha nem sikerül elsõre, én talán három nap után tudtam elérni, mert hol megbeszélésen volt, hol szülni...stb! De hála az égnek kitartó voltam, és nagyon megérte! Mert én csak jót tudok rá mondani, amilyen kedves volt velünk!
A kérdező hozzászólása: Igen érdekel, a férjemmel úgy terveztük, hogy olyan két hét múlva szeretnénk, akkor 30 hetes leszek:)
Azt elfelejtettem irni, h ez Nyíregyházán van! Csak, mert látom szó van Debrecenrõl is! Egyébként van más helyen is nyiregyen, de azokról nem tudok véleményt irni! Utolsó voltam!
Szia! Én a múlthéten voltam 4d-s uh-on, akkor voltam 27 hetes! A víz utcán voltam Dr.Orosz Lászlóhoz! 15000ft, kapsz egy 40-50 perces dvd-t a babáról! Én kb másfél órát voltam bennt, addig folyamatosan néztük a babát! Végtelenül kedves orvos, folyamatosan beszél, és mondtza mindig mit lát.Nekem megnyerte a tetszésemet már azzal, h beszél a babához is! Szerintem érdemes hozzá menni! Annyi, h mindig este vállal 4D-t, mert igy elidõzik vele! Ja, én elõtte négy nappal kértem tõle idõpontot. Ha érdekel megadom a tel számát! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Debrecenben mennyi idõvel elõtte kell bejelentkezni, mert biztos sokan járnak oda?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, felkeltette az érdeklõdésemet a Szegfû utcai, jól hangzik és jó tudni, hogy 30 hetesen a legjobb, nagyon örülök neki, minden jót nektek:)

Nyíregyházi kismamák szerintetek hol érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni? Mennyibe kerül? Mi tartozik az árba?

Legjobb válasz: Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket,sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta,tökéletesen látszanak a vonások,a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.

Debrecenbe nem mennétek át?Mi ott voltunk (160km-t utaztunk)és maximálisan megérte.Mindenki dicséri a felvételeket, sehol nem csináltak ennyire profi képeket:tiszta, tökéletesen látszanak a vonások, a szonográfus vérprofi. Mi 2x is voltunk. Nobilis a Nagy Lajos Király téren. Neten is rá tudsz keresni. 9500.- és EP számláról visszaigényelhetõ a teljes összeg.
A kérdező hozzászólása: De igen, átmennénk, a dokimhoz is oda járunk :) kaptatok DVD-t, képet és magáról a vizsgálatról egy papírt, amin a mért adatok vannak? Köszi a válaszodat.
Írok privit.

Nyíregyházán hol csinálnak 4D ultrahangot? (Medve Lászlón kívül :S)

Legjobb válasz: Most hirtelen nekem is csak õ jut eszembe. Vele gondod van?

Most hirtelen nekem is csak õ jut eszembe. Vele gondod van?
Én anno az elsõ gyermekemnél dr. Orosz Lászlónál csináltattam. Akkor még csak neki volt. Én meg vele nem voltam teljesen megelégedve. Hiába volt idõpontom, az összes betegét behívta elõttem (nem õ volt a fogadott dokim), ráadásul a géphez se értett olyan nagyon, úgyhogy DVD-t nem tudott csinálni, csak videokazettát, ami ugyebár nem egy csúcsminõség. A tesómnál meg az UH végén derült ki, hogy elfelejtette elindítani a felvételt...Mehetett újra. Ezek után örülem, hogy lehetett Medvénél is csináltatni. A következõ 2 gyermekemnél nála voltam, nem tudok rosszat mondani rá. Mondjuk nem is õ, hanem a felesége csinálja. Õ ott sincs. Alig kellett várnunk és a felvétel is nagyon jó lett. A nyomtatott képek között meg óriási a különbség. Sokkal jobb minõségû és szebb, amit Medvénél csináltattunk, mint amit Orosznál.
A kórházban is csinálnak.


Nyíregyházán hol csinálnak 4D-s ultrahangot?

Legjobb válasz: Szia! Magánrendelõben Dr. orosz László.Egyébként a kórházban csinálnak még.

Szia! Magánrendelõben Dr. orosz László.Egyébként a kórházban csinálnak még.
Szia! A korházban csinálnak. 15.000 Ft, ha többet is szeretnél akkor a következõk 12.000 ft-ok. Még úgy hallottam, hogy Dr. Medve is csinál a magánrendelõjében. De én is a korházba fogok menni. Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!