Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán dr. Antal (5 db)

Nyíregyházán dr. Fábián Antal szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Ööö,én még nem szültem,de ismerem. Remélhetõleg a kismamákkal normálisab,mint az életben általában...

Ööö, én még nem szültem, de ismerem. Remélhetõleg a kismamákkal normálisab, mint az életben általában...
Én 11 hetes kismama vagyok, nekem õ az orvosom már kb 12 éve. Én maximálosan meg vagyok vele elégedve, és nagyon sok ismerõsom is hozzá jár. A barátnõm is nála szült nem régen, semmi rosszat nem tudott mondani róla.
lehet hogy magánrendelésén pénzért cserébe jó doktor, de a kórházban rendelésen kritikán alulinak tudom értékelni.az én tapasztalatom abszolut negativ.és inkább nem leszek én a tahó, hogy az indokaimat is leírjam. elég annyi, hogy humanitásból, és még sok minden másból elõttünk leszerepelt

Nyíregyházán a Jósa András kórházban melyik nögyógyász_szülészt tudtok ajánlani? Hallottam hogy jó Dr. Fábián Antal? Neki van magánrendelése is?

És milyen a kórház?Rendesek,mert én most akarok váltani Debrecenböl ide a nyiregyibe mert amott nem igazán néztek vmibe,hiába adtam neki a lóvét és végre szeretném ha lenne vki aki több idöt ránkszánna.

Legjobb válasz: Dr.Karászi Gyulát ajánlanám.Nagyon jó orvos.Szülésznõ pedig Fodorné Németh Erika.Sok sikert

Dr.Karászi Gyulát ajánlanám.Nagyon jó orvos.Szülésznõ pedig Fodorné Németh Erika.Sok sikert
Én Dr Molnár Balázst ajánlanám, mint orvost, (Karásziról nincs jó véleményem saját tapasztalat alapján de nem vagyunk egyformák)és Fodorné Németh Erikát mint szülésznõt.
szia! Hát ha lehet, akkor Karászit messzirõl kerüld el, ezt saját tapasztalatból, és a szomszédom tapasztalataiból írom! Én tudom neked ajánlani Dr. Petróczy Ottót! Nekem õ az orvosom, de én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, és egyáltalán nem a pénzre hajt! De Fábián is nagyon jó, csak õ állítólag nagyon császáros! És akit az elõttem lévõ írt, valamilyen Balázs, õ róla is sok jót hallottam! Ha érdekel az én dokim, akkor írj, és megadok neked minden elérhetõséget! Nagyon emberséges, és minden "hülyeséget" megkérdezhetsz tõle!!

Dr Fábián Antal nyíregyházi nőgyógyásszal kapcsolatban bármilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: BAromi jó szakember ugyan nem õ volt az orvosom de a kórházban minden nap volt szerencsém hozzá 2 hónapig hétvége kivételével õ vizitelt. Azért jó õt választani mert ha valami bajod van terhesség alatt ne adj Isten, akkor a terhespatológián õ a fõnök és minden nap lát. Persze van egy stílusa engem meg is ríkatott egy uh-on de aztán bocsánatot kért mikor látta hogy kikészültem.

BAromi jó szakember ugyan nem õ volt az orvosom de a kórházban minden nap volt szerencsém hozzá 2 hónapig hétvége kivételével õ vizitelt. Azért jó õt választani mert ha valami bajod van terhesség alatt ne adj Isten, akkor a terhespatológián õ a fõnök és minden nap lát. Persze van egy stílusa engem meg is ríkatott egy uh-on de aztán bocsánatot kért mikor látta hogy kikészültem.


Mennyire megbízható dr. Fábián Antal (Nyíregyháza, Jósa András kórház)? Mennyibe kerül nála egy szülés?

Legjobb válasz: nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.

nagyon!!! én nála szültem és 50.000 -ret adtunk, de nem õ nem mond árat.

Mi Dr. Fábián Antal nyíregyházi nőgyógyász telefonszáma?

Mobii száma kellene

Legjobb válasz: [email protected] Tel. : (+36) 42 465-666 Tel. : (+36) 42 403-266

[email protected] Tel. : (+36) 42 465-666 Tel. : (+36) 42 403-266


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!