Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán a hetes ultrahangot (5 db)

Nyíregyházán 18 hetes 2D ultrahangra bejöhet a férjem?

Legjobb válasz: Szia.Gondolom a genetikai uh-ra célzol. Mi Debrecenbe járunk és oda beengedik a hozzátartozókat is,de elõtte megkell kérdezni,de eddig még nem mondtak nemet nekünk:) ,de az ajtóra is kivan írva ha belépünk ,hogy ha az ultrahangot végzõk megengedik....jah és beszélgetni tilos ,mert általában többet hívnak be kb. 3emberenként aztán van akit vizsgálnak és zavarja õket..elvileg lehet képet is kérni na persze azt is csak ha elõre mondod nekik.Ha még nem tudod a nemét akkor it már megtudják mondani én ilyenkor tudtam meg hogy lány lesz.Szerintem Házán se lehet nagyobb különbség ebbõl...25hetes

Szia.Gondolom a genetikai uh-ra célzol. Mi Debrecenbe járunk és oda beengedik a hozzátartozókat is, de elõtte megkell kérdezni, de eddig még nem mondtak nemet nekünk:) , de az ajtóra is kivan írva ha belépünk , hogy ha az ultrahangot végzõk megengedik....jah és beszélgetni tilos , mert általában többet hívnak be kb. 3emberenként aztán van akit vizsgálnak és zavarja õket..elvileg lehet képet is kérni na persze azt is csak ha elõre mondod nekik.Ha még nem tudod a nemét akkor it már megtudják mondani én ilyenkor tudtam meg hogy lány lesz.Szerintem Házán se lehet nagyobb különbség ebbõl...25hetes
Én mikor voltam nem jöhetett be. Amugy is olyan szük ott a hej. Meg sietnek is.
Nem, de kb 3 perc, ès nem tùl közlékenyek, felesleges mennie.
Én már több helyen is voltam UH-n, a férjem mindig jött velem, fel se merült bennem, hogy nem kéne, vagy hogy egyáltalán meg kell-e kérdezni. Õ a gyerek apja, ugyanannyi köze van hozzá mint nekem, számunkra alap, hogy õ is ott van.
Sajnos nem. Mi három hete voltunk, de nem engedték be. Nem is értem az okát, hiszen a vizsgálatkor más kismama nincs bent, a vizsgáló asztal mellett pedig van egy szék. Nem volt ez mindig így, mostanában találta ki egy nagyokos, hogy nem mehet be az apuka. 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyokos lehetett aki kitalálta. Szomorú. Köszönöm a válaszokat.

Nyíregyházán a 12 hetes ultrahangot hason vag hüvelyi uton végzik a kórházban?

Legjobb válasz: Az még hüvelyi, a 20 hetes lesz hasi.

Az még hüvelyi, a 20 hetes lesz hasi.
Hüvelyi ultrahang még.
Nekem eddig nem is volt hüvelyi uh.. 12-heti se lesz az.. nem értem most, én is nyiregyi vagyok.
Nyíregyházán hasi uh-ot csinálnak a 12 hetesen! üdv: 30 hetes kismama

Nyíregyházán a 32 hetes ultrahangot a kórházban csinálják, vagy a magánorvos?

Legjobb válasz: Ha van fogadott orvosod akkor magán, ha nincs akkor a korházban, de a védõnõt is megkérdezheted.

Ha van fogadott orvosod akkor magán, ha nincs akkor a korházban, de a védõnõt is megkérdezheted.
Ha van fogadott orvosod, akkor is kell menni a kórházba. Legalábbis nekem kellett.
A kérdező hozzászólása: Most akkor melyik???? Mert nekem a védõnõ azt mondta az orvosom fogja csinálni, de másnak meg menni kellett a kórházba.Miért???
Nekem volt orvosom, de nem magánban csinálta, hanem a kórházba hívott be erre az uh-ra.4 évvel ezelõtt.
Nekem 2hete volt és a magánba csinálta. én ugy tudom hogy a két genetikait csinálják a korházba ha van magándokid, a többit õ a magánrendelõjébe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Jövõhéten megyek magánba, és remélem (ha már fizetek) akkor nem kell felesleges köröket futnom a kórházban.


Nyíregyházán dr. Orosz Lászlónál mennyibe kerül a 12. hetes genetikai ultrahang vizsgálat?

Legjobb válasz: Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!

Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!
Egyetértek! A 12. hetit és a 18. hetit is õ csinálta TB alapon - és ottt is nagyon kedves volt, és alaposan elmagyarázott mindent, mit miért vizsgál. A kombinált teszt viszont már pénzbe kerül nyh-án is, asszem 30 ezer :( Én nem csináltattam meg. Jó babavárást!
Elõzõ vagyok: Úgy tudom, hogy õ az egyik legdrágább orvos nyh-án. Igaz a legjobb is. Konkrét árat nem tudok, de szerintem egy magánrendelõs vizsgálat tuti 15 ezernél kezdõdik nála.
Nekem is Orosz csinálta a 12 hetes genetikait sztk-s rendelésen, ingyen, igaz 3 órát vártunk rá, mert a magánbetegei a másik ajtón szivárogtak befelé, de inkább vártam, mint fizessek érte. 24 hkm
Elsõ vagyok! Én sem csináltattam kombinált tesztet, mert nekem szepteember 4-én kelett menni a 12 heti genetikára és még semmit nem tudtak mondani, hogy hol csinálják. Sem az uh-n , sem a vérvételen. Mert szept. 1-töl lett fizetõs. Utána meg már szerintem nem valós eredményeket kaptunk volna, így megspóroltam 30 ezret, mert tényleg ennyi Dr Orosznál a magánrendelõben.
A kérdező hozzászólása: Most tudtam meg, hgy a kombinált tesztért fizetni kell, és nem tudom, hogy a kórházban mi a menete, és mennyibe kerül. Úgy tudom Orosznál a vért is leveszik, és jobb ultrahang gépe van, mint a kórházban, ezért szeretnék hozzá menni.
Megint elsõ! Csak az ultrahangot csinálja magánban! A vérvételt a korházban csinálják, ha bemutatod a befizetett csekket! Másnap leveszik a vért!A barátnõmnek összesen 30 ezerbe került!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, akkor ezek szerint rosszul tudtam.

22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!