Találatok a következő kifejezésre: Nyíregyházán a hetes (14 db)

Nyíregyházán a kötelező 32 hetes UH az nem genetikai uh, mert kértem időpontot és a fsz.7-be kaptam?

29 hetes vagyok ma kértem id?pontot mert a dokim mondta, hogy 32 hetes uhra kérjek majd, kaptam is a fsz. 7-es szobába, akkor ez már csak egy sima ultrahang nem genetikai?

Legjobb válasz: a 18 heteset hívják genetikainak, egyesek szerint a 12-t (is). De 32 hetesen már nem az.

a 18 heteset hívják genetikainak, egyesek szerint a 12-t (is). De 32 hetesen már nem az.
igen, sima ultrahang.nem genetikai. én is túl vagyok már rajta.35hetes kismama

Nyíregyházán a 12 hetes ultrahangot hason vag hüvelyi uton végzik a kórházban?

Legjobb válasz: Az még hüvelyi, a 20 hetes lesz hasi.

Az még hüvelyi, a 20 hetes lesz hasi.
Hüvelyi ultrahang még.
Nekem eddig nem is volt hüvelyi uh.. 12-heti se lesz az.. nem értem most, én is nyiregyi vagyok.
Nyíregyházán hasi uh-ot csinálnak a 12 hetesen! üdv: 30 hetes kismama

Nyíregyházán a kötelező 32 hetes uh-n lehet kérni a babáról képet?

Azt tudom, hogy a 12 hetes és 18 hetes genetikai uh-n lehet mert akkor kértem 1000Ft volt, de ez a 32 hetes nem genetikai, mert a fst.7 szobába kaptam id?pontot, ilyenkor is lehet kérni?

Legjobb válasz: Szia!Adnak ugyanúgy 1000ft-ot befizetsz,viszed a számlát és kapsz!Boldog babavárást!

Szia!Adnak ugyanúgy 1000ft-ot befizetsz, viszed a számlát és kapsz!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)


Nyíregyházán 18 hetes 2D ultrahangra bejöhet a férjem?

Legjobb válasz: Szia.Gondolom a genetikai uh-ra célzol. Mi Debrecenbe járunk és oda beengedik a hozzátartozókat is,de elõtte megkell kérdezni,de eddig még nem mondtak nemet nekünk:) ,de az ajtóra is kivan írva ha belépünk ,hogy ha az ultrahangot végzõk megengedik....jah és beszélgetni tilos ,mert általában többet hívnak be kb. 3emberenként aztán van akit vizsgálnak és zavarja õket..elvileg lehet képet is kérni na persze azt is csak ha elõre mondod nekik.Ha még nem tudod a nemét akkor it már megtudják mondani én ilyenkor tudtam meg hogy lány lesz.Szerintem Házán se lehet nagyobb különbség ebbõl...25hetes

Szia.Gondolom a genetikai uh-ra célzol. Mi Debrecenbe járunk és oda beengedik a hozzátartozókat is, de elõtte megkell kérdezni, de eddig még nem mondtak nemet nekünk:) , de az ajtóra is kivan írva ha belépünk , hogy ha az ultrahangot végzõk megengedik....jah és beszélgetni tilos , mert általában többet hívnak be kb. 3emberenként aztán van akit vizsgálnak és zavarja õket..elvileg lehet képet is kérni na persze azt is csak ha elõre mondod nekik.Ha még nem tudod a nemét akkor it már megtudják mondani én ilyenkor tudtam meg hogy lány lesz.Szerintem Házán se lehet nagyobb különbség ebbõl...25hetes
Én mikor voltam nem jöhetett be. Amugy is olyan szük ott a hej. Meg sietnek is.
Nem, de kb 3 perc, ès nem tùl közlékenyek, felesleges mennie.
Én már több helyen is voltam UH-n, a férjem mindig jött velem, fel se merült bennem, hogy nem kéne, vagy hogy egyáltalán meg kell-e kérdezni. Õ a gyerek apja, ugyanannyi köze van hozzá mint nekem, számunkra alap, hogy õ is ott van.
Sajnos nem. Mi három hete voltunk, de nem engedték be. Nem is értem az okát, hiszen a vizsgálatkor más kismama nincs bent, a vizsgáló asztal mellett pedig van egy szék. Nem volt ez mindig így, mostanában találta ki egy nagyokos, hogy nem mehet be az apuka. 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyokos lehetett aki kitalálta. Szomorú. Köszönöm a válaszokat.

Nyíregyházán a 32 hetes ultrahangot a kórházban csinálják, vagy a magánorvos?

Legjobb válasz: Ha van fogadott orvosod akkor magán, ha nincs akkor a korházban, de a védõnõt is megkérdezheted.

Ha van fogadott orvosod akkor magán, ha nincs akkor a korházban, de a védõnõt is megkérdezheted.
Ha van fogadott orvosod, akkor is kell menni a kórházba. Legalábbis nekem kellett.
A kérdező hozzászólása: Most akkor melyik???? Mert nekem a védõnõ azt mondta az orvosom fogja csinálni, de másnak meg menni kellett a kórházba.Miért???
Nekem volt orvosom, de nem magánban csinálta, hanem a kórházba hívott be erre az uh-ra.4 évvel ezelõtt.
Nekem 2hete volt és a magánba csinálta. én ugy tudom hogy a két genetikait csinálják a korházba ha van magándokid, a többit õ a magánrendelõjébe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Jövõhéten megyek magánba, és remélem (ha már fizetek) akkor nem kell felesleges köröket futnom a kórházban.

22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

13 hetes kismama vagyok és a később esedékes cukorterheléses vizsgálatról szeretnék érdeklődni. A nyíregyházi Jósa András Kórházban fogják megcsinálni, tényleg igaz az, hogy porcukros vizet kell majd inni? (Nem bírom az édeset. )

Legjobb válasz: Én nem nyíregyházára járok,de nekem 2dl vízben feloldottak cukoroldatot,és azt kellett az elsõ kortytól számítva fél órán belül meginni.Nem kertelek végig öklendeztem az egészet,viszont bevihetsz citromot és akkor nagyon édes limonádét kapsz,én a másodikat így ittam,mert az elsõnél én hülye citromlevet vittem be,azt meg nem fogadták el,mert tartósítószert tartalmaz.Kitartás hozzá

Én nem nyíregyházára járok, de nekem 2dl vízben feloldottak cukoroldatot, és azt kellett az elsõ kortytól számítva fél órán belül meginni.Nem kertelek végig öklendeztem az egészet, viszont bevihetsz citromot és akkor nagyon édes limonádét kapsz, én a másodikat így ittam, mert az elsõnél én hülye citromlevet vittem be, azt meg nem fogadták el, mert tartósítószert tartalmaz.Kitartás hozzá
Én is rosszul vagyok a sûrû, édes folyadékoktól. Hát ez pont ilyen. Én már többször is voltam ilyen terhelésen. Nálam a legcélravezetõbb az volt, hogy befogtam az orrom, így még kevésbé éreztem az ízét, és amilyen gyorsan csak lehetett, lehúztam. Nem kellemes, de azért ki lehet bírni.
Szerintem nem olyan szörnyû, mindenki engem is csak ilyesztgetett, hogy nem lehet meginni. Én egyhúzásra megittam, és még citromot sem vittem bele. Utánna megittam egy csomó vizet, de én azt mondom nem kell rágodolni hogy mit iszol, és nem jön ki. amúgy én sem birom az édeset.

Nyíregyházán dr. Orosz Lászlónál mennyibe kerül a 12. hetes genetikai ultrahang vizsgálat?

Legjobb válasz: Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!

Miért akarsz maszekalapon genetikai ultrahangot? A korházban is õ csinálja vagy Dr Fábián, õ másik legjobb genetikus itt nyíregyházán! Én is maszek alapon járok de a genetikát a korházban csináltattam!
Egyetértek! A 12. hetit és a 18. hetit is õ csinálta TB alapon - és ottt is nagyon kedves volt, és alaposan elmagyarázott mindent, mit miért vizsgál. A kombinált teszt viszont már pénzbe kerül nyh-án is, asszem 30 ezer :( Én nem csináltattam meg. Jó babavárást!
Elõzõ vagyok: Úgy tudom, hogy õ az egyik legdrágább orvos nyh-án. Igaz a legjobb is. Konkrét árat nem tudok, de szerintem egy magánrendelõs vizsgálat tuti 15 ezernél kezdõdik nála.
Nekem is Orosz csinálta a 12 hetes genetikait sztk-s rendelésen, ingyen, igaz 3 órát vártunk rá, mert a magánbetegei a másik ajtón szivárogtak befelé, de inkább vártam, mint fizessek érte. 24 hkm
Elsõ vagyok! Én sem csináltattam kombinált tesztet, mert nekem szepteember 4-én kelett menni a 12 heti genetikára és még semmit nem tudtak mondani, hogy hol csinálják. Sem az uh-n , sem a vérvételen. Mert szept. 1-töl lett fizetõs. Utána meg már szerintem nem valós eredményeket kaptunk volna, így megspóroltam 30 ezret, mert tényleg ennyi Dr Orosznál a magánrendelõben.
A kérdező hozzászólása: Most tudtam meg, hgy a kombinált tesztért fizetni kell, és nem tudom, hogy a kórházban mi a menete, és mennyibe kerül. Úgy tudom Orosznál a vért is leveszik, és jobb ultrahang gépe van, mint a kórházban, ezért szeretnék hozzá menni.
Megint elsõ! Csak az ultrahangot csinálja magánban! A vérvételt a korházban csinálják, ha bemutatod a befizetett csekket! Másnap leveszik a vért!A barátnõmnek összesen 30 ezerbe került!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, akkor ezek szerint rosszul tudtam.

A 12 hetes uh-ra bejöhet velem a párom a nyíregyházi kórkázban? Hasi vagy hüvelyi uh lesz?

Legjobb válasz: Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)

Hasi Uh-t csinálnak, de a párod nem mehet be, senkinek sem engedik be a párjukat, sõt az egész egy 3 perc mert elég sokan szoktak lenni, mikor én voltam akkor is sokan voltak, de fényképet kérhetsz, 1000Ft, vizsgálat elõtt kell jelezni, hogy szeretnél, én is Nyíregyi vagyok és én a 18 hetesen kértem képet, mert elõtte nem tudtam, hogy lehet, ha megyek a 32 hetesre akkor is fohok kérni, Boldog babavárást, 24 hetes kismama:)
Szia! Nekem a 12 hetes ultrahang hüvelyi volt és a párom bejött. Nem volt belõle probléma. Képet nem adtak.
Uccsó!Ez érdekes, mert nekem sem engedték be a párom egyik genetikai uh-ra sem, pedig eü.dolgozó vagyok, és a kép tényleg 1000 Ft.
Uccsó vok.És képet mindegyikrõl kaptam ingyen.
Nekem eddig 4 vagy 5 uh, -m volt és mindegyiknél bent volt a férjem!Nem kérdeztük csak jött be velem és nem mondták hogy menjen ki!Szerintem bemehet mért ne mehetne, ráadásul biztosan õ is szeretné már látni a picikét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, elég eltérõek voltak, majd akkor kiderül, ha ott leszek. Az viszont akkor biztos, hogy hasi uh, mert ezt még csak az elsõ válaszoló írta meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors és részletes választ.Neked is boldog babavárást:)
Hát nemtudom mért ne mehetne be a férj?Nálunk ez soha nem volt probléma!Úgylátszik nem mindenhol egyértelmû ez!Mért beakar menni és kiküldték vagy hogy?A képért soha nem fizettünk sõt a doki volt hogy megkérdezte volt hogy automatikusan a kezünkbe nyomta!
A helytõl függ hogy bemehet-e. Aki a konkrét kórházról írt, annak hihetsz. Nálunk -bpest-pl. csak bizonyos idópontokban lehet papával menni, külön így kell kérni. A normál nagyüzemben két kismama öltözik, míg egyet vizsgálnak, és pucér popsival váltják egymást- na ilyenkor természetesen nincs bent apuka. Magánnál csak Te vagy bent egyszerre, ott nem fogják kizárni az apukát. Érdeklõdj telefonon.
Elõzõ vagyok, hüvelyi volt nekem is, én azt olvastam hogy a 12 hetes mindig az. Plusz nekem megnézték hason k eresztül is. Inkább készülj erre.
A Nyíregyháziban nem engedik be a párunkat! De hasi uh van, nekem már 9hetesen is az volt! 38hetes
Eslõ vagyok ismét, én konkrétan a nyíregyházi kórházra gondoltam, mert én helybeli vagyok, teljesen biztosra mondom, hogy apuka nem mehet be és képet se adnak ingyen kérni kell 1000Ft, van fogadott dokim, dr. Karászi Gyula, hozzá járunk havonta, a magánrendelõbe õ vizsgálat után az uh-ra bahívja a férjem mert ez természetes, hogy õ is láthassa a kis drágánkat, de ez a magánrendelõben van így, mert a kórházba a kötelezõ genetikai Uh-ra nem mehet be a kismamán kívül senki, remélem tudtam segíteni:)

Mit takar pontosan a levelező képzés pl. a nyíregyházi fősulin? Mert erősen gondolkozom, hogy jelentkezzek, csak most vagy 21 hetes kismama! Vajon megoldható lenne, hogy eljárjak?

Legjobb válasz: Szia! Én is levelezõ tagozatra járok a Nyíregyházi Fõiskolára. A levelezõ képzés azt jelenti, hogy csak hétvégenként van óra, de akkor egész nap, pénteken és/vagy szombaton. De mivel levelezõ, nem nézik, hogy ki van ott órán és ki nem, figyelembe veszik, hogy azért a többségnek családja van. Szóval ha valaki kölcsönadja a jegyzeteit, akkor nincs gond. Én is csináltam már úgy meg egy félévet, hogy egyetlen órán sem voltam bent a félév során...

Szia! Én is levelezõ tagozatra járok a Nyíregyházi Fõiskolára. A levelezõ képzés azt jelenti, hogy csak hétvégenként van óra, de akkor egész nap, pénteken és/vagy szombaton. De mivel levelezõ, nem nézik, hogy ki van ott órán és ki nem, figyelembe veszik, hogy azért a többségnek családja van. Szóval ha valaki kölcsönadja a jegyzeteit, akkor nincs gond. Én is csináltam már úgy meg egy félévet, hogy egyetlen órán sem voltam bent a félév során...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!