Találatok a következő kifejezésre: Nyárra várom babámat (6 db)

Nyárra várom 2. babámat. Miben kell kihozni ilyenkor? Pólya, pléd?

Els? babám téli volt, vele más volt a helyzet,de a nyg melegben nem tudom, miben hozzam majd ki. Augusztusra várom.

Legjobb válasz: Újszülötteknek még rossza hõháztartása, én adnék rá bodyt, vékony rugit, és ha fázna, kispléddel be tudod takarni. Az én lányom ugyan április végi, tavaly született, de alváshoz még a kánikulában is duplán be kellett takarnom, mert fázott!

Újszülötteknek még rossza hõháztartása, én adnék rá bodyt, vékony rugit, és ha fázna, kispléddel be tudod takarni. Az én lányom ugyan április végi, tavaly született, de alváshoz még a kánikulában is duplán be kellett takarnom, mert fázott!
hosszú ujjú body, rövid ujjú rugdalózó, és vékonyabb pléd.

A legjobb barátnőm babát vár. Nyárira tervezték az esküvőt. Nagyon kétségbe van esve, azon is gondolkozik, hogy elveteti. Mit tudjak tenni? Ti mit tennétek? Jogom van beleszólni?

Tudom mennyire szereti a gyerekeket, egy életen át lelkiismeret-furdalása lenne a dolog miatt. Régen együtt vannak már a párjával. Szerintem meg kellene tartania (persze tudom, nem az én döntésem). Kérlek segítsetek! Nagyon megvisel a dolog, nem akarom, hogy rossz döntést hozzon. Köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Az esküvõt elõbb is megtarthatják, vagy késõbb, esetleg ha ragaszkodnak a nyárhoz akkor egy évvel késõbb. Terhesen is meg lehet tartani. Énbiztos nem vetetném el emiatt...

Az esküvõt elõbb is megtarthatják, vagy késõbb, esetleg ha ragaszkodnak a nyárhoz akkor egy évvel késõbb. Terhesen is meg lehet tartani. Énbiztos nem vetetném el emiatt...
Megtudná, hidd el. A barátnõm el akarta vetetni a babáját (végül meggondolta magát, megszülte, és most boldog édesanya). Innen vannak információim a folyamatról. Elmegy az orvoshoz, aki megállapítja a terhességét. Elmegy a védõnõhöz, aki próbálja rábeszélni, hogy tartsa meg. Elmegy egy központba (ezt nem elmékszem, hogy hívják), ahol szintén megpróbálják rábeszélni, hogy tartsa meg. Ha ezen túl van, akkor kérhet idõpontot a terhesség megszakítására. Legalábbis a barátnõmnél ez volt az ügymenet. Végül a védõnõnél õ megállt, mivel mégis úgy döntött, hogy megszüli a babát. Annyi idõ eltelik, és annyi emberrel kell közben beszélnie errõl, hogy kitudódhat simán.
Ebben az esetben mondhatod, hogy a nagyon vallásos kis falu pletykafészkei nyílván sokkal nagyobb bûnként értékelnék az abortuszt, mint azt, ha most vagy a baba születése után tartanak esküvõt.
Ne szólj bele, de tanácsot adhatsz. Akartak babát a párjával a közeljövõben? Ez fontos kérdés, mert ha nem a válasz, akkor lehet jobb, ha tényleg nem vállalja. Ha viszont egyébként is akartak babát az esküvõ után, akkor kizárólag az esküvõ miatt elvetetni butaság volna, és valóban nagyon megbánná. Lehet esküvõt tartani egy évvel késõbb. Képzeljen el egy édes egyévest koszorúslányként, vagy pici öltönyben:) Csinos lehet anyukaként is. Vagy tartsák meg az esküvõt, mielõtt a terhesség látszani kezdene. 16. hét környéke ideális. Se hányás, se hízás. De ezek csak ötletek, így nem ismerve a barátnõdet, nehéz teljesen hozzá passzoló tanácsot adni.
Nem szabad beleszólni. Ha kérdezi a véleményedet, akkor mondd el, egyébként ne
Elõször is leszögezném, hogy nem vagyok abortuszellenes, szerintem vannak olyan helyzetek amikor indokolt. De ez pont nem az. Ha ennek a csajnak fontosabb a falubeli pletykafészkek véleménye, mint a saját gyereke, akkor talán jobb is, ha nem lesz anya. Birom amikor ilyenkor a vallással jönnek. Nem nagyobb vétek megölni azt a szerencsétlen babát, csak hogy meglegyen a látszat, hogy jogos a fehér ruha? Hányok az ilyesmitõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök a válaszaitoknak! Próbálom összeszedni a fejemben a gondolatokat és mindenképpen beszélek vele. Ha kell ezt is megmutatom itt neki. (Õ is nagy dilemmába van, nem döntött még, csak felmerült benne az abortusz lehetõsége is) Köszönöm még egyszer mindannyiitoknak.
Hát igen, kedves utolsó. Egyetértek veled. Arról nem is beszélve, hogy szigorúan véve a fehér ruha akkor jogos, ha a menyasszony szûz. Gondolom, hogy ezt még a falu szája sem várja el a XXI. században...
Én is így voltam nyárra terveztük az esküvõt, és becsúszott a baba, így 2 hónap alatt január végére összehoztuk a lagzit, ugyanolyat mint amilyet nyárra terveztünk csak épp kellett a csizma meg a nagykabát, ráadásul sajnos elõtte 2 héttel meghalt a nagyim úgyhogy dupla dilemma volt hogy gyász meg baba mellett legyen e lagzi. Megtartottuk, az élet megy tovább alapon, nekem is rengeteg régimódi vallásos rokonom van de a baba híre mindenkit inkább megpuhított, különben is az a legfontosabb hogy õk mit akarnak minek foglalkozni azokkal akik rosszallják ezt, semmi közük hozzá igazából. Nálunk volt aki nem jött el a lagzira de õk nem is hiányoztak. A babám aki már azóta 5 éves a világ legnagyobb csodája lett számunkra, és a lagzit így különlegessé tette az is, hogy õ is ott volt a pocakban, meg az is hogy igazi hagyományos lagzit tartottunk de hóesésben.
És ez milyen országban van? nem tudom elképzelni milyen fejletlen hely lehet, ahol valakiben komolyan felmerül, inkább megölné a gyerekét, nehogy esküvõ elõtt érkezzen. Mondjuk, gonosz dolog, de egy ennyire egyszerû és elmaradott lélek, hogyan és mire nevelne egy gyereket? Meg egy ilyen elmaradott faluba is minek? Hogy legyen majd egy újabb munkanélküli, segílyen tengõdõ Jobb lenne elvetetni, ha hosszú távra gondolok és jobb lenne ha nem is vállalna gyereket, mert minek. Hogy eggyel többen legyenek a földön.
Nem olvastam el a hozzászólásokat, nincs hozzá türelmem:) Nekünk úgy alakult, hogy az esküvõnk a kislányunk 9 hónapos "szülinapjára" esett. Semmi gond nem volt vele, szépen viselte, kivéve az éjszakai vacsorát. Annyira fel volt pörögve, hogy nem akart aludni, órákat tologattam babakocsiban az utcán menyasszonyi ruhában, de jöttek a barátnõim is, és így jót dumáltunk:) Ja, és az esküvõvel egy idõben megtartottuk a keresztelõt is, két legyet ütöttünk egy csapásra:) Manapság egy keresztelõ legalább akkora felhajtás mint egy esküvõ, meg kell vendégelni az egybegyûlteket. Próbáld meggyõzni a barátnõdet, hogy másnál is elõfordul ilyesmi, nem dõl össze a világ, emiatt nagy butaság egy babát elvetetni.
Jézusom, nagyon buta begyöpösödött falusi liba ha elveteti ne harahudj....és ezt meg is mondanám neki nagyon szivesen, akár a helyedben is. És aztán jövõ ilyenkor meg elkezdenék gyártani az "igazi" gyereket???Ennek mi értelme???Milyen emberek vannak...próbálj azzal érvelni, hogy ugyis tudja mindenki a faluban hogy régtõl együtt vannak, hogy esküvõt, babát terveztek, ez miatt senki nem fogja megszólni!!!Hisz nem egy futó kapcsolatról van szó.
Én 14 hetes várandósan mentem férjhez, nem túl fiatalon (28 évese) több éves kapcsolattal, terveztük az esküvõt, de a baba meggyorsította az eseményeket:) Keresztanyám volt, aki megjegyzéseket tett (falusi, pletykás, mindenrõl véleménye van asszony)ránk a hátunk mögött, amit persze visszahallottunk. Igazából nem érdekelt a véleménye. Fél év sem telt el, és a saját lánya is hasonló korú várandósan ment férjhez, egy alig fél éves kapcsolat után. Az unokáit (azóta már több is van neki) imádja, a lányával és a családjával tök jó a kapcsolata. Szóval én a barátnõd helyében magasról [email protected]ám, hogy mit beszél a falu szája. Õk sem különbek nála...
és mi lenne, ha addig nem mondaná el? ha az abortuszt nem tudnák meg, akkor még azt sem tudják, hogy terhes. Még koraterhesen nem nõ a has és ugyanúgy férjhez mehet, mintha nem lenne terhes, aztán a nászéjszakán becsúszik az a baba, senkinek sem tûnne fel, az idõkülönbség. Remélem megtartja. Én azért elmondanám neki, hogy ha elveteti élete végéig végigkíséri, illetve le tud-e élni egy életet úgy, ha netalántán nem lehet többet gyermeke, mert ez is benne van egy abortusz után. Nálunk a férjem nem akarta a gyereket (akkor még nem voltunk házasok) én megtartottam, rá 15 hónapra össze is házasodtunk és most gyúrunk a kistesóra már 13 hónapja, de nem akar jönni. Egy baba mindig tudja mikor kell érkeznie, lehet utána akarnak majd és évekbe telik míg lehet gyermeke. Én nem bántam meg a döntésem, mindketten imádjuk a fiamat, aki már elmúlt 4 éves. :) Remélem meg tudod gyõzni a barátnõdet.
Ne haragudj, de ez durva, hogy emiatt képes lenne elvetetni a babáját, mert esküvõ elõtt lett terhes. Nem ítélek el én senkit, lehet akrámilyen vallásos a falu, azért 21. század-ot írunk, nem egészen úgy mûködik már az a vallási dolog, mint anno. Javaslatom az lenne, esküvõ és majd utána baba. Inkább szólják meg amiatt, hogy esküvõ elõtt lett terhes, mint hogy megtudjátk, azért vetette el a babáját, mert a falubeliek a szájukra vették volna. Az ilyen dolgok seperc alatt kiderülnek, mert pont akkor és ott találkozik a falu legpletykásabb emberével, stb... Én magasról, nagyívben tojnám le mások véleményét, fel sem merülne bennem a kérdés... És ne haragudj, az õszinteségemért
A kérdező hozzászólása: Lehet, de szerintem ez nem is lényeges. Én nagyon drukkolok, hogy megtartsa, még ha most nehéz is. Biztosan nem bánná meg.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt mondtam, csak tudod az van, hogy azt senki nem tudná meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nehéz megállnom, beleszólás nélkül, de nem akarom megbántani.
A kérdező hozzászólása: Szerettek volna babát az esküvõ után. Szerintem megtartaná, ha nem félne attól mit mondanak mások. Itt felénk nem elfogadott az ilyesmi, de szerintem ez szinte most lényegtelen ebben a helyzetben.
A kérdező hozzászólása: Õk is arra gondoltak, hogy megcsinálnák most az esküvõt. Csak tartanak a nép szavától. Nagyon vallásos kis faluban laknak, ahol leszólják az ilyesmit. Nem akarnak baba utáni lagzit. Hiába mondom, hogy tegyen magasról arra mit mond más, nem tudja figyelmen kívül hagyni..
A kérdező hozzászólása: Elvárni elvárnák, de ez most már mindegy. Összeházasodtak és vállalják a babát! Szerintem csak egy hirtelen ötlet volt ez a fejében és nem is gondolta komolyan. Most nagy izgalommal várják a picike érkezését! Hihetetlenül örülök! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, véleményeket!

20 éves vagyok, és lehet hogy babát várok, nehéz anyagi körülmények között élek a párommal, mivel még a párom a nyáron fog munkába állni. Az Abortusztól rettegek, semmi képpen nem akarom elvetetni egy nagy szerelem gyümölcsét! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami

Ha valaki kulfoldre koltozkodik, akkor nem a problemak elol menekul el, hanem a normalis elet remenyeben! A valaszolok, akiknek a kulfoldi otlet nem tetszik, gondolom irigykednek, hiszen Magyarorszagon akkora "jolet" van, hogy tenyleg arra buszke lehet mindenki:) ))) Igenis, ha tudtok menjetek ki kulfoldre, mert sokkal jobb az elet kint! De talan nem is vagy terhes.
Én 20 éves vagyok és 12 hetes terhes. Teljesen kiborultam mikor kiderült, hogy terhes vagyok. És még nem volt olyan biztos a kapcsolatom, csak 3-4 hónapja ismertem a párom, akit egy hosszú kapcsolat után ismertem meg és lelkileg még nem rázódtam teljesen helyre. Képtelen voltam elvetetni a gyereket pedig lehet, hogy még együtt sem maradunk életünk végéig... Szerintem kicsit depressziós is lettem annyi minden jött egyszerre, de bízom benne, hogy ha a kezembe lesz nem bánom meg a döntésem, persze a jövõtõl nagyon félek... Te legalább fülig szerelmes vagy a párodba és biztos a dolog, uh. örülj neki és csak a picúrra gondolj! Ha máshogy döntenél lehet egész életedbe bánni fogod!
Elõször is ha tényleg jó a kapcsolatotok és elbír egy ekkora "terhet", akkor tényleg nem szabad elvetetni! Aztán lehet, hogy életed végéig csak bánnád. Írd meg nekünk légyszi, hogy a párod hogy reagált! Kíváncsi vagyok! :) Sokan vállalnak rosszabb anyagi körülmények között babát. Most mondjam azt, hogy bár 24 vagyok és mindketten dolgoztunk a férjemmel (de én táppénzen vagyok már 7 hetes korom óta és a táppénzem 30-40 ezer 96500 bruttó után), van egy lakásunk (ami még a banké)..... Amúgy sok olyat ismerek, ahol a gyereknek mindent megadnak, mégsem boldog. Na és miért nem? Mert mindent megkap, csak a szeretetet nem! Szóval az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást, a többi majd jön! Sok boldogságot kívánok nektek és kitartást! 23 hetes kismami
szia!!Én 18 éves vagyok!5 hetes a kisfiam, mi sem élünk könyû anyagi helyzetben!!És nem bántam meg!a legcsodálatosabb érzés hogy a kisfiam a karomban tarthatom!!Hidd el te sem fogod megbánni!!sok sikert és boldog babavárást
A lényeg, hogy legyen apja, anyja, és sok szeretet! A pénz nem minden. Azért ha valaki nagyon akarja, akkor a legalapvetõbb dolgokat biztos megtudja adni majd a picinek. És mint írtad, nagy a szerelem is! Boldog babavárást!
Szerintem minden kisbaba meg akar születni! Ne vedd el a kicsi életét, fõleg ha szerelemgyerek! Mikor megtudtam, hogy babát várok, én is megijedtem, a párom akkor vesztette el a munkahelyét és attól féltem, hogy nem tudjuk neki megadni, amire szüksége van. Aztán megtartottuk õt. Azóta, ha eszembe jut (már egy éves a kisfiú), hogy mit akartam tenni, elszorul a szívem. A nagy kerek világon nincs semmi és senki, akit jobban szeretnék Tõle és ami a legfantasztikusabb, ez kölcsönös. Amikor a pici orrocskáját a nyakamba nyomja és érzem a szuszogását, megáll a világ! Az Isten mindig megsegít és miatta érdemes is küzdenünk a világban. Még most sem rendezõdtek az anyagiak teljesen, mert a férjem azóta is egyik munkahelyrõl a másikra megy, mindent elvállal, de a kicsinek mindig jut annyi, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Kérlek majd tudasd velünk, hogyan döntöttetek!
Én ezt a külföldre menekülést nem nagyon javasolnám, fõleg, ha vannak szüleitek, akik egy kicsit is tudnak segíteni. Nem menekülni kell a problémák elöl, hanem megoldani azt. A legvégsõ esetben mennék külföldre. Itt nem ezen van a hangsúly, és egyáltalán nem biztos hogy az ember ott megtalálja a számításait. EGy pici babával elég kockázatos így útra kelni.
É 19évesen lettem anyuka :) Egy percig nem bántam meg! IMÁDOM!!
Ezek szerint már eldöntötted h mit fogsz tenni, s én nagyon becsüllek érte, sztem jól döntöttél, egy kisbabát nem fogsz megbánni:) Kitartás s úgyis rendezõdni fog a helyzetetek, minden jót s drukkolok. Ja s gratula::)
en sem:) kulfoldon szultem meg a gyerekemet is ugy hogy a parom magyarorszagon volt kozbe, de hal istennek kijott utannunk igaz akkor tudott kijonni mikor mar 2 honapos volt a babank !
Ahogy tudtok, koltozzetek ki kulfoldre, en csak azt tennem. Sajnos Magyarorszag egyre jobban csak pusztul, nincs jovo, az biztos. En nem szenvednek otthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat ! Ma csináltam meg a második tesztet , az is negetív lett, csak azt nem értem , hogy miért nem akar megjönni a menstruációm, ezért elfogok menni orvoshoz, mert már 2 menstruációm maradt el! A párom rettentõen örülne egy pici babának...mikor megnéztünk egy abortusról szóló videót, könnyes lett a szeme mert hogy õ ezt nem engedi! Azt mondja , ha bármikor is babánk lenne , akkor õ kidolgozza a lelkét értünk, de abortusról hallani sem akar, és megmondom õszintén én sem! Elmondhatom, hogy nagy szerencsém van , hogy ilyen férfit találtam! A babával kapcsolatban, nagyon megijedtem ... mert a szüleim is mondták, hogy vetessem el, mivel, hogy még nem dolgoztam és mibõl tartanám el?! Rettentõen jólesett, hogy ilyen válaszokat kaptam a kérdésemre! Nagyon köszönöm! :)
Elõször is a külfölddel nem értek egyet, mert tényleg nem elmenekülni kell a problémák elõl. Kivéve ha akad egy nagyon jó lehetõség, ami jelentõsen fordítana az eddigi életeteken! Mi is gondolkodtunk már ezen, de csak azért, hogy kicsit jobb legyen, nem megyünk a nagy idegenbe mindent és mindenkit magunk mögött hagyva. Nagyon örülök annak, hogy a párod így áll hozzá! Szerencsés vagy! Mint azt már egyszer írtam, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást és ez fog nektek sok-sok erõt adni, hogy megkûzdjetek a gondokkal! Hogy nem mutatja ki a teszt? Hmmm. Mindenképpen menj dokihoz! Talán õ biztosabbat tud majd mondani, mint egy teszt! 23 hetes kismami

Tavaly nyáron 40. héten méhen belül meghalt a kisbabánk. Az orvos mondta, hogy már próbálkozzunk, most megint babát várok. Nagyon félek. Ugye nem lesz semmi baj?

Legjobb válasz: Atyaég.... Részvétem... :( Mikor missed ab. mûtét után ismét terhes lettem én is rettegtem, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a villám kétszer nagyon ritkán csap ugyanarra a helyre. Nyilván egy 9. hetes terhességet nem nagyon lehet összehasonlítani egy 40. hetes terhességgel. Én mikor túl voltam az elsõ három hónapon, azért "fellélegezhettem", de bele se merek gondolni, hogy egy ilyen élmény után hogyan telne el 9 hónap. Gondolom az orvos azért mondta, hogy mi volt a probléma és mennyi az esély, hogy újra bekövetkezzen ilyen katasztrófa? Nagyon sok erõt kívánok nektek, hidd el, nem lesz semmi baj!!! Csak arra próbálj meg koncentrálni, hogy újra nem történhet ilyen és egy gyönyörû, egészséges kisbabád fog születni. Õrá már egy igazi angyal is vigyáz!!!!

Atyaég.... Részvétem... :( Mikor missed ab. mûtét után ismét terhes lettem én is rettegtem, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a villám kétszer nagyon ritkán csap ugyanarra a helyre. Nyilván egy 9. hetes terhességet nem nagyon lehet összehasonlítani egy 40. hetes terhességgel. Én mikor túl voltam az elsõ három hónapon, azért "fellélegezhettem", de bele se merek gondolni, hogy egy ilyen élmény után hogyan telne el 9 hónap. Gondolom az orvos azért mondta, hogy mi volt a probléma és mennyi az esély, hogy újra bekövetkezzen ilyen katasztrófa? Nagyon sok erõt kívánok nektek, hidd el, nem lesz semmi baj!!! Csak arra próbálj meg koncentrálni, hogy újra nem történhet ilyen és egy gyönyörû, egészséges kisbabád fog születni. Õrá már egy igazi angyal is vigyáz!!!!
Úgy kell hozzáállnod, hogy minden rendben lesz. Ez biztos nagyon nehéz lesz. Lehet tudni, hogy mi okozta a babád halálát? Borzasztó lehetett, hogy tudtad túlélni?
Nem lesz baj, nehogy így indulj neki! Az egy másik eset volt, egy másik terhesség, hidd el, most az élet kárpótol majd érte, és születik egy gyönyörû és egészséges kisbabád! Részévtem az elõzõ piciért, és minden jót, csupa pozitív gondolatot most!!!
Szia! Nekem egyik barátnõm járt pont így 5 éve és a következõ terhessége teljesen problémamentes volt, most már van egy 3 és fél éves gyönyörû és egészséges kisfia! Neked is hasonló jókat kívánok a jövõben! Azt nem mondom, h ne izgulj, mert nyilván annyira benne van az emberben a múlt, de tényleg arra kell gondolnod, hogy ez egy teljesen másik kisember... nincs két egyforma baba, úgyhogy minden rendben lesz! MInden jót!
Sajnos én is jártam igy mint te. Rettegtem a következõ terhességtõl. Rengeteget izgultam. De az segitett, hogy találtam egy kitûnõ magándokit, akit bármikor hivhattam, ez azért megnyugvást adott. Problémás terhességeim voltak, de azóta 3 egészséges gyerekem született. Tudom hogy nehéz, de valóban pozitivan kell gondolkodni. Nyugodtan irhatsz privibe ha esetleg kérdésed lenne, szivesen válaszolok. Minden jót! :)
Írd be a keresõbe hogy:Üdülési csekket elfogadó szállások, tavaly mi is így találtunk rengeteg helyet, barátságos áron.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Nyár végére várom első babám. Vegyek textilpelenkát? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Én használok textilpelenkát, a babakocsiban a feje alá, a kiságyba tettem a feje alá, amikor pici volt a fürdõkádja aljára is. Büfizésnél is sokszor vettük hasznát, ezt lehet legkönnyebben tisztán tartani. Ha erre gondoltál. Pelenkázásra én nem használok, csak eldobható pelenkát.

Szia! Én használok textilpelenkát, a babakocsiban a feje alá, a kiságyba tettem a feje alá, amikor pici volt a fürdõkádja aljára is. Büfizésnél is sokszor vettük hasznát, ezt lehet legkönnyebben tisztán tartani. Ha erre gondoltál. Pelenkázásra én nem használok, csak eldobható pelenkát.
Még a baba érkezése elõtt mosd is ki és vasald ki, mert a kórházban is jobb, ha a sajátodat teszed a baba feje alá és nem a kórházit! 10 hónapos és pelust használunk az evésnél is, mert a partedlik túl kicsik. Elég, ha tüsszent egyet kajcsi közben! :)
15-20 az optimális, kelleni fog :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Ezeken kívül az én kislányom imádja gyûrögetni, "rágcsálni". Nekünk 16db van, éppen optimális mennyiség.
Én is pont úgy használom, mint az elsõ válaszadó. Popsira én is csak az eldobhatót. Szükséged lesz rá, vegyél!
Igen vegyél mert a kiságyba, babakocsaiba azt kell a kis feje alá tenni! Kell még a böfiztetéshez, ha orvoshoz viszed vagy tanácsadásra mert azt teszed a baba alá. 10-12 db elég belõle.:)
Szia! Büfizéshez, tanácsadáshoz (a mérlegbe ajánlott egyet tenni, mielõtt a meztelen babát belefekteted), egyéb vizsgálatokhoz (pl. csípõszûrés) szükséges lesz. Mindenképp sûrû szövésût vegyél. Mi 20 db-ot vettünk, így hetente elég egyszer mosni õket (szerencsére a mi fiunk nem bukós, bár most már annyira nyáladzik, hogy naponta néha többször is cserélem a büfizõs pelusát). A.
Én két csomaggal vettem(24db), de a nõvéremtõl és a sógornõméktõl is "örököltünk" jópárat. Így lett kb.55db. Képzeld el, szükség volt rájuk, mivel a kisfiam refluxos volt, rengeteget bukott, így gyakran jártunk úgy, hogy az utolsó tiszta pelust vettem ki a komódból(pedig hetente kétszer mostam neki). Remélem, Te ne fogsz így járni. Az elején úgyis kiderül, legfeljebb még vásárolsz.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!