Találatok a következő kifejezésre: Nyáron milyen és (206 db)

Hát, engem megb*szott az unalom, de néha a szülõk is k*rogattak, a többi szabadidõmet meg elvertem.
Azért kíváncsi vagyok, hogy az esetleges releváns válaszok mennyiben segítik az életedet kérdezõ. Komolyan érdekelne.
Szerinted a lányok 95%-a nyáron átvált ragadozó üzemmódba és trófeaként gyûjti be a pasikat? :D
A lányok élményei olvasásával akarod kompenzálni minõsíthetetlen férfias magatartásodat, hogy egy lánnyal sem lett semmi?
Itt akarod csiszolni a kis bohócodat a történetekre, te kisfiú? Vicces próbálkozás :)
A tandemugrásra én is beneveztem volna :( Emlékszel rá? Sokan azt mondják, hogy az elsõ alkalommal nem nagyon emlékeztek semmire az egészbõl.
Na akkor tessék egy válasz: - 18, abból volt 2 rafting, egy tandemernyõzés, 3 kör egy Subaru Imprezával salakon, átúsztam a Balatont, meg néhány pasival is lefeküdtem. - Pettinget nem számoltam, sajnos nem tudok erre kielégítõ választ adni. Majd ha felnõsz megérted. - 0 - 3 - 0 - 0 - legizgalmasabb élményem az volt, mikor apáddal háltam anyád ravatalozójában. Csak vicceltem, igazából nem.
Biztos, hogy a kedves kérdezõ elérte már a 18 évet? Mert azoknál, akik elérték ezt a kort, és kellõ intelligenciával rendelkeznek, ezek az adatok nem nagyon számítanak. Ráadásul a megszólítás, lányok. Nem csajszik esetleg nõk. Lányok. Szegényke. Tényleg sajnállak. Tényleg azt hiszed, hogy attól, hogy valaki ribanszkodik, vagy sok nõvel dug, akkor az már menõ? Remélem, még kinövöd!
Hát kevesebb mint ahány kérdést ide írtál...
-Egy kaland -Egy partnerrel petting -Egy tartós partner -Egy alkalmi -Anál -0 -Priviben:)
Cipõben egyértelmû, hogy zokniban mászkálok.
Cipõ alá természetesen veszek fel zoknit nyáron is, mert különben feltörné a lábam. Szandál alá nem viselek zoknit, mert a szandál épp arról szól, hogy szellõzik benne a lábam, ha meleg van. Valamilyen mértékben minden zokni büdösödik, hiszen beleizzadsz, és a tested kipárolgása, vagyis az izzadtság az, ami büdös. A pamut zokni jobb nedvszívó, míg a mûszálas, így egészségesebb viselet is. Hogy milyen hamar büdösödik, az leginkább attól függ, hogy mennyire izzadsz. Sportolás közben értelemszerûen hamarabb, mintha csak egy légkondicionált helyiségben ücsörögsz.
Sokat nem tudok hozzáfûzni, inkább keveset. :D Zárt cipõ nem szellõzik. Ez evidens. Ha bõr a cipõ, az szintekkel jobb, mint a mûanyag. Még egy utolsó: vannak büdösebb lábú és kevésbé büdös lábú emberek. Tény, mert vannak. Máshogy izzadunk. Még az izzadásnak is más-más a szaga Függhet genetikától és akkor semmit nem tehetsz ellene, vagy étkezéstõl...vagy használsz lábhintõport, sprayt. Tapasztalatból mondom, sokat segít.
Én nem, szandálhoz, papucshoz ugye eleve nem, de van olyan nyárra való cipõm is, amit simán fel tudok venni zokni nélkül, egyáltalán nem lesz szaga. Mondjuk szerencsére én nem vagyok lábizzadós fajta.

Hol nyaraltál tavaly nyáron 2 és 5 éves gyerekeiddel? Milyen gyerekbarát programok voltak? Ajánlod?

Idei nyaralásunkat tervezzük, és jó lenne dönteni, szállást foglalni.

Legjobb válasz: Siófok. Balcsi, pancsolás, ingyenes a strand, ha rossz az idõ van wellness. Sok szép játszótér, lehet sétálni a parton, jókat enni, normál árak vannak mint Bp-en, este ha elalszik a babakocsiban a parti sétányon van élet, rengeteg a kisgyerekes, még este is sok 2-3 éves gyerek van kint, vagy pici babát toló szülök! Kocsival el lehet menni Tihanyba, kompozni, vagy hajókázni Siófokon. Mi mióta megszületett oda járunk minden nyáron, és az idén is megyünk, most lesz 3,5 éves, élvezi nagyon! Hattyúk az lehet etetni!

Siófok. Balcsi, pancsolás, ingyenes a strand, ha rossz az idõ van wellness. Sok szép játszótér, lehet sétálni a parton, jókat enni, normál árak vannak mint Bp-en, este ha elalszik a babakocsiban a parti sétányon van élet, rengeteg a kisgyerekes, még este is sok 2-3 éves gyerek van kint, vagy pici babát toló szülök! Kocsival el lehet menni Tihanyba, kompozni, vagy hajókázni Siófokon. Mi mióta megszületett oda járunk minden nyáron, és az idén is megyünk, most lesz 3, 5 éves, élvezi nagyon! Hattyúk az lehet etetni!
Belföld külföld? Horvátország itt: csak 5 évessel meg pocaklakóval, nagyon tuti hely volt: http://zaton.hr/en/camp?gclid=CIqOjvm4xK8CFQpb3wodTBEgbA Mi apartmanban voLtunk nem volt draga sem a 3 csillagos tokeletes volt. Viszaegyunk majd jovore
Három gyerek van.10, 7.5, 2.5 évesek.4 éve Noszvajra járunk nyaralni, házat bérelünk. Onnét bejárjuk a környéket: egri vár, Miskolctapolca-barlangfürdõ+bobozás+bringohintó+játszótér, Lillafüred kisvasút, Bélapátfalva minividámpark+Szalajkavölgy(erdei vasút, erdei séta, stb) Hirtelen ennyi jutott eszembe. Idén is oda megyünk.
Utolsó vagyok...Szalajka-völgyben is van bob, bringát is lehet bérelni, + még ezer dolog, ami leköti egy napra az egész családot:)
Nem értem, hogy a kérdés kiírója miért nem reagál a válaszokra...nem csak itt és most, általában...
A kérdező hozzászólása: Talán azért nem válaszolok, mert napok óta nem jártam erre! Ez nem merült fel benned, kedves ötödik? Köszönöm szépen a többi választ! Hasznosak!


Múltkor volt egy csomó Alkonyat a Cool-on, mai ugye szintén az RTL-hez tartozik. De am van újság, rtlklub.hu, port.hu stb.
HBO 2 2013. augusztus 17. szombat 17:50 Alkonyat - Hajnalhasadás I HBO 2 2013. augusztus 18. vasárnap 06:00 Alkonyat - Hajnalhasadás I Filmbox Extra 2013. augusztus 24. szombat 15:00 Alkonyat - Napfogyatkozás Filmbox Extra 2013. augusztus 27. kedd 14:25 Alkonyat - Napfogyatkozás Filmbox Extra 2013. augusztus 31. szombat 05:25 Alkonyat - Napfogyatkozás
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak sajnos nekem 7 állomásom van csak, és az rtl-en lenne jó, ha ott lenne.

Idén tavasszal és nyáron milyen színek a divatosak? és milyen ruhamenuk PL. ul a szoknyák kozul milyen vagy a trikor kozul szabársa formájára fajtájára gondolok

Legjobb válasz: elso vaalsozlo vagyok.. az odlal ciemt ahonnan olvastam en is a 2009es divatrol amr nem tudom.. de a pottyos csikos es viragmintas ruha darabokat helyezte elonybe.. megkeresem holbnap a cimet ha megtalalom es meg irok :) pusz

elso vaalsozlo vagyok.. az odlal ciemt ahonnan olvastam en is a 2009es divatrol amr nem tudom.. de a pottyos csikos es viragmintas ruha darabokat helyezte elonybe.. megkeresem holbnap a cimet ha megtalalom es meg irok :) pusz
egyszerre több trend is lesz természetesen pl fiatalos, akkor rikító színek, sárga, (most jön a kék!!!), lila, pink még marad, zöld, narancs is most jön aztán a romantikus: pasztell színek, virágminta, csipke szavannás stílus: állatminták (pl zebra, párduc, tigris), saruk, homokszínû sortok és kis felsõk tengerész stílus: ugyanúgy marad tavalyról, tengerészcsíkos felsõk, nadrágok, piros fehér és kék színekkel kombinálva ja és overállok is divatosak, cicanadrágok, telitalpú cipõk és szandálok, övek, kiegészítõk közül a mûanyag karkötõk és hangsúlyos fülik
ugyanazok mint tavaly :P amugy altalaba 2 evig van divatba valami :) iden is befuto lesz a sarga a pink a lila a zold es meg sok szin :P

Nyáron milyen faktoros és márkájú napkrémet ajánlotok 2 hónapos babának? Ha árnyékban van (a mélykocsiban) , akkor is kell rá kis sapka, kalap?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy milyen napkrémet érdemes vásárolni, mert sajnos még nekünk sincs és a válaszok engem is érdekelnek. Viszont gondoltam leírom mit mondott nekünk a gyerekorvos, a mi babánk is 2 hós. Azt mondta, hogy ha meleg van kint sapkát már nem kell tenni a babára, csak ha hideg van, vagy fúj a szél. De a kocsiban akkor sem kell sapka, fõleg egy mélykocsiban.

Azt nem tudom, hogy milyen napkrémet érdemes vásárolni, mert sajnos még nekünk sincs és a válaszok engem is érdekelnek. Viszont gondoltam leírom mit mondott nekünk a gyerekorvos, a mi babánk is 2 hós. Azt mondta, hogy ha meleg van kint sapkát már nem kell tenni a babára, csak ha hideg van, vagy fúj a szél. De a kocsiban akkor sem kell sapka, fõleg egy mélykocsiban.
Babe 40 faktoros ill Vichy Baby (Mind a kettõ kifejezetten kisbabáknak való) Dia
Szia.Én a 4 hónapos babámnak Nivea 50 faktoros baba krémet vettem. Ha nem ´ri a nap és nem fúj a szél, akkor lehet sapi nélkül.
Szerintem a legjobb és leghatékonyabb megoldás, ha de. 11 és du. 15 h között nem viszed napra. Olvastam egy orvosi tanulmányt, miszerint a napfényvédõket ill. naptejeket forgalmazó cégeket kötelezni fogják, hogy ne álítsák tévesen, hogy a csecsemõk és kisgyermekek számára a naptej védelmet jelent az UVA és UVB sugarak ellen. Ahhoz, hogy hatásos legyen a krém 2 mg/cm2 mennyiségben kell felvinni a testfelületre, ami egy tubus harmada és legalább fél óránként újra kellene krémezni. Tehát nem sokat ér, csak pénztárca lehúzás ez is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a gyerekorvostól kérhetem, hogy írjon fel a gyerekeknek naptejet. Nem tudom milyen, mert mi már vettünk Avont, ami nekünk bevált a nagynál, illetve használtunk még DM saját márkáját is, az is jó volt.

Fiúk! Nyáron milyen női ruhák indítanak be? Milyen kiegészítők tettszenek egy csajszín? Na és a bugyi, tanga legyen?

Mondjuk ha egy buliba vagytok és megláttok egy csajt..

Legjobb válasz: Hát hogy beinditson mindenképp szexi legyen. Személy szerint nem tanga hanem francia párti vagyok:D

Hát hogy beinditson mindenképp szexi legyen. Személy szerint nem tanga hanem francia párti vagyok:D
ha egy buliban meglátok egy csajt és azonnal a bugyiját is akkor máris kihuztam a lehettséges listámról... egy nõ nyáron is öltözködjön izlésesen azért. Legyen kihivó, de ne legyen k*rvás. Amugy meg fehérnemüben a divatos holmikat kedvelem azokból is a vörös és fekete szinüeket leginkáb :)
A munkahelyre motorral járok, ott meg nincsenek csajok így keveset látom.De a rövid vagy mini szoknya a nyerõ
Mini farmer, forrógatya.
Testhezálló és tanga , na ez beindít.De haza nem vinném mert attól anyám készûlne ki.
Nyáron ruha? Nem kell az... meleg van :) Amúgy amilyenben jól érzed magad! :)
miniruha, magassarkú szeretem a tangát és a francia bugyit is.

Koszorúslány leszek a nyáron, milyen legyen a sminkem és a hajam?

A ruhám meggypiros színű,apró,fehér virágok vannak a szoknyáján.A szemem zöld színű,a hajam pedig sötétbarna.A hajamat nem szeretném teljesen feltűzetni,vagy kontyba csavarni.

Legjobb válasz: Szerintem ezt beszéld meg a fodrászoddal, õ tudja milyen haj áll neked a legjobban. Sminked szolid legyen, szintén olyan, ami jól áll.

Szerintem ezt beszéld meg a fodrászoddal, õ tudja milyen haj áll neked a legjobban. Sminked szolid legyen, szintén olyan, ami jól áll.
Elõzõ vagyok, hajból nekem ez nagyon tetszik: http://4.bp.blogspot.com/-0Iq0ytcssFQ/TvMBHG2_pXI/AAAAAAAAAH..
A kérdező hozzászólása: http://breakfastatfruh.blogspot.com/2010_12_01_archive.html Ehhez hasonló jó lesz?
Mondjuk mindenképpen olyan sminked legyen, ami a ruha színéhez passzol. Annak valami árnyalata. És a hajad is, a ruhádhoz próbáld igazítani. Pl. ha pántos, vagy nyakba akasztós a ruha, akkor konty, néhány lelógó loknival igazán elegáns hozzá. Viszont, ha pánt nélküli a ruhád, ahhoz elég kicsit feltûzni, vagy teljesen leengedve hagyni, becsavarva, kisimítva, ahogy jól áll...
A kérdező hozzászólása: Pánt nélkül lesz a ruhám, mert azzal nem tetszik.Köszönöm a tippeket, aranyos vagy. :)
Ez a smink nagyon szép, de meggypiros ruhához a színe nem passzol (legalábbis én piros ruhához nem csinálnék rózsaszín sminket). Én vagy ilyen szürkéset csináltatnék: http://www.bien.hu/m/?nid=112687 Vagy ilyen aranyosat: http://delina.hu/?p=3469 Vagy vmi natúrt, + szemcerka/tus.

Kamaszok! Milyen gyakran jártok szórakozni év közben és nyáron? Milyen helyekre jártok? (diszkó, házibuli. ) Szoktatok inni? Ha igen mennyit? Kort nemet is.

Legjobb válasz: Még soha sem voltam szórakozni (discoban, egyéb szórakozóhelyen), nem is szeretnék. Hetente egyszer-kétszer megiszok 1-2 kávéscsészényi bort. 18/F

Én általában kéthetente megyek el szórakozni, koncertekre, vagy egyéb helyekre "beülni" egyet a többiekkel, ilyenkor iszok egy alkoholos koktélt, 1-2-szer ittam vodkanarancsot, ilyesmit, de töményet csak szilveszterkor, szülinap...Tudom hogy nem nagyon kellene, de úgy gondolom két-három hetente belefér.:) Discokba, kocsmába nem engednek, és este 10-11-re legkésõbb itthon vagyok mindig, ha koncert van, általában bátyám hazahoz, vagy apa értem jön.:) 15/L
Még soha sem voltam szórakozni (discoban, egyéb szórakozóhelyen), nem is szeretnék. Hetente egyszer-kétszer megiszok 1-2 kávéscsészényi bort. 18/F
Koncertek, zenész ismerõsök "underground" fellépései, nyáron házibulik, télen Szilveszter is általában házibuli, de néha elmegyünk csak valami kávézóba, egyéb nyugis kis helyre. Inni csak nagyon néha szoktam, akkor se sokat, max. 1 tömény vagy 2 sör, inkább csak nagyobb eseményeken. 14L
Havonta 1x kb évközben. Idén nyáron nem jártam szórakozni, de majd jövõnyáron szerintem minden hétvégén. :) Diszkó, házibuli, éjszakai sétálgatások, minden. Szoktam inni, változó, hogy mennyit. 14/L
én minden héten péntek szomban, iszogatunk bulizgatunk jól érezzük magunkat, nyáron meg szokásos péntek szombat meg sokszor hétközbe valamelyik nap is szoktunk
Diszkóba sosem járok, eddig 1x sem voltam. Nem szeretem a diszkó zenét így nem éreztem még, hogy el kellene mennem :D De kipróbálom majd milyen, lehet megtetszik. Igazából sehova nem járok, csak kocsmákba. Van, hogy gyakorlat után ha marad még 1-2 órám a vonat indulásig akkor elmegyünk 1-2 haverral és legurítunk pénztõl függõen pár kört. De nem iszom részegre ilyenkor magam. 1x volt csak de az nyáron, hogy jól beittunk na akkor jó világ volt :) De van, hogy iskola közben is elugrunk. 3 tesi óra unalmas. 18f
Akkor megyek bulizni, ha van a környéken olyan hip-hop buli, ami érdekel. Általánosságba 2 hetente. Házibulikba nem járok. Szoktam inni, de mértékkel. Mindig tudom magamról, h mit csinálok, h viselkedek. 16/L
nem járok szórakozni. de vedelek mint az állat. munka után/közben szoktam inni. közbe kevesebbet, hogy ne legyek matt részeg. de utána hazafelé nagyon berúgok. 19/f
Persze, hogy szoktak. Elég sokat.
Soha életemben nem voltam még ilyen helyeken szórakozni, csak itthon ünnepeltem bármit még, és azt hiszem, ez nagy részt marad is így, nem igazán jön be az a stílus (viselkedésileg, zeneileg, emberileg) ami manapság a "szórakozással" egybeforrt.:) Igazából még olyan sem fordult elõ velem, hogy barátaimmal, "haverjaimmal" menjek bárhova is, mindig õk jönnek hozzám. Ital fogyasztás az az ünnepi alkalmakon fogyasztott egy pohár boros kólában, illetve néha, maximum egyszer egy héten megiszom otthon egy sört. 16/F

Milyen olyan kicsi virágok vannak (fajta), amik ültethetők most is (nyár közepén), és van belőlük vörös és sárga is? (több lent)

A kertbe szeretnék ültetni, egy olyat, hogy van egy kör, amiben egy 5 ágú csillag van. Mindezt virágokból, tehát a csillagot vörös virágokból ültetném, a többit körülötte a körön belül sárgával. (A hollywood-i csillagokról jutott ez eszembe.) Viszont, ha már itt tartunk, szerintetek úgy jobb, ha a csillag vörös és körülötte sárga, vagy fordítva? Bár Hollywood-ban vörösek a csillagok... Gondolom, ilyenkor egynyári virágokat szokás ültetni magról, de nem vagyok otthon a kertészetben... Válaszokat előre köszönöm!

Legjobb válasz: Vagy esetleg, vörös és fekete petúnia? Az nagyon durva kombináció?

A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg, vörös és fekete petúnia? Az nagyon durva kombináció?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!