Találatok a következő kifejezésre: Nyáron megyek angol családhoz (1 db)

Nyáron megyek egy angol családhoz dolgozni. 4 gyerek +2 szülő. Vettem nekik egy-egy könyvet. Mit írjak nekik a könyvekbe?

Milyen idézetet írjak bele az elejébe? Vagy egyáltalán mit írjak bele? Ha lehet akkor mindenkinek mást szeretnék írni. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Tudsz tobbet azon kivul, hogy 4 gyerek meg 2 szulo? Milyen konyvet vettel nekik? Ha tobbet tudsz roluk, valamint a konyv amit vettel nekik tartalmilag mirol szol, valoszinu ki is deritheto, hogy mit irj bele. Ha vegkepp nem megy...akkor a sablon: Thanks, for the fantastic four weeks! I had the time of my life! It was a great experience. I hope that I'll see you soon in Hungary, Love, xyz

Tudsz tobbet azon kivul, hogy 4 gyerek meg 2 szulo? Milyen konyvet vettel nekik? Ha tobbet tudsz roluk, valamint a konyv amit vettel nekik tartalmilag mirol szol, valoszinu ki is deritheto, hogy mit irj bele. Ha vegkepp nem megy...akkor a sablon: Thanks, for the fantastic four weeks! I had the time of my life! It was a great experience. I hope that I'll see you soon in Hungary, Love, xyz
A kérdező hozzászólása: A szülõknek: Magyarország gyöngyszemei (3 nyelvû könyv /magyar, angol, német/) Gyerekeknekek pedig kifestõ könyveket. Mert azt írták, hogy a gyerekek nagyon szeretnek színezni és rajzolni. Az anya pedig azt írta, hogy szeretnének többet megtudni Magyarországról.
És akkor akarod odaadni, mikor mész, vagy amikor eljössz? Mert az elõzõ hozzászólás a második verzióra jó. Ha mindjárt odaadod akkor én a gyerekekébe nem is írnék semmi mást csak max. hogy "From xy to xy from Hungary". A felnõttekébe is csak hasonlót.
Az elso hozzaszlo vagyok. Sajnos nagyon igaza van az elso hozzaszolonak...en az USA-ban elek es hat igen, nagyon kevesen ertekeltek a dolgokat amit nagy szeretettel ajandekoztam....es igen, a konyakmeggy -amit nagyon nehezen szereztem be - meg mindig ott figyelt vagy 3 ev utan is a szekrenyben... Nekem szarul esett de megtanultam, hogy ez anyagihelyzet es gyereknevelesi taktika eredmenye. A baratnom gyerekei pl. imadnak mindent ami magyar de oket pici koruk ota ismerem. Szoval ne vidd tulzasba az ajandekozast ez tobb mint sok amit viszel magaddal. Erezd jol magad es sok-sok elmenyt kivanok neked iden nyarra!
Azért ne szomorod el ha magasrol lekakilják a könyveidet. én voltam ang´liába és amerikában is au-pair lány, szuper család, mindenem meg volt, de valahogy nekik nem volt nagy dolog ha vittem ezt azt. egyiknél sem. ja de az amerikai családnak nagyon bejött a magyar pálinka. ha vittem csokit vagy valami kis kedveséget jól megköszönték meg minden de talán aztán egyszeresem nyúltak hozzá. amúgy ez nem bunkóság tölük csak mások az értékek.
Bocs a harmadik hozzaszlot akartam irni....I'm on lala land right now....
szia shakespeare sonett http://www.john-keats.com/ amúgy: tudnál segíteni h tudnék kimenni sitterkedni?(priviben)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lefújjam a naplóm hajlakkal?

Tollal vezetem, de anya szerint el fog mázolódni az évek folyamán. Néha látszik rajta ilyesmi. Esetleg ha lefújom hajlakkal, az fixálhatja annyira, hogy megakadályozza ezt a folyamatot?

2

Milyen magazinok vannak, amikbe lehet saját novellát beküldeni és fizetnek érte?

Én a Látképre vagy a Hihetetlenre emlékeztem, de most megnéztem, és nincs benne ilyesmi.

3

Melyek a biztonságosabb kertvárosi részek Budapest XIX. , XX. , XVIII. , X. , XVII. , esetleg a XVI. vagy XXIII. kerületeiben?

Ezen kerületek valamelyikébe szeretnénk költözni, kertvárosi részre, családi házba. A XIX., XVIII., XX. lenne a legjobb, de a többi is szóba jöhet. Elsődleges szempont a kulturált lakók és a közbiztonság, ne legyenek csendháborítók, betörések stb. Kérlek, hogy konkrét részeket írjatok az említett kerületeken belül!

4

Az ARC kiállítást éjszaka is meg lehet tekinteni? Ki van világítva?

1

Tudnák a japánok? (többi lent)

Ha egész nap napszemüvegben kapucnival a fejemen mászkálnék,kiszúrnák,hogy nem vagyok japán?

4

Szeretnék elkezdeni egy regényt írni, csak nem tom milyen témájú legyen. Esetleg tudnátok segíteni?

9

Ismer valaki Derecskeit, járt már ott, vagy esetleg lakik itt valaki?

24

Mit érdemes csinálni?

Mit érdemes csinálni annak az embernek, aki szeretné hasznossá tenni magát úgy is, hogy mások (a köz) számára is jó, hasznos, értékes legyen a tevékenysége? Amit eddig próbáltam tenni, létrehozni, közkinccsé tenni, nem nagyon érte el az emberek ingerküszöbét, pedig különleges, jó kezdeményezések voltak (és vannak), csak a közöny, a letargia, a morális, és mindenféle egyéb válság okán, vagy nem tudom még miért, nem nagyon találok követőkre, visszhangra, csatlakozókra, munkatársakra, olyan önkéntesekre, akik hasonlóan gondolkodnak, éreznek, tennének valami jót, hasznosat. Életszínvonalam emelésére nem törekszem, elvagyok egy gyenge közepes szinten.
Ami manapság trendi, szokásos, stb. az többnyire önző, harácsoló, mások rovására történő gyarapodással kapcsolatos valami, ami a jó lelkiismerettel nem egyeztethető össze. Ilyesmibe nem kívánok belefolyni, távol áll tőlem ilyen módon gyarapodni, növekedni. Egy szűkebb kör, csoport szolgálatába állni sem kívánok, valami szélesebb körű, a jókat, igazakat, értékes embereket segítő, tovább emelő, és másokat is vonzani tudó dologhoz, tevékenységhez éreznék kedvet, ambíciót, illetve ezúton is keresek hasonló értékrendű, szándékú embereket, ha vannak még ilyenek, mert lehet, hogy jó, ha tudunk egymásról.

4

Monarch-programozott gyerekek? Valós-e az MK Ultra program?

És egyáltalán: hogyan valósulhatott ez meg, már ha igaz? Milyen módszerekkel történt ez? És beszélhetünk-e egyáltalán múltidőről?

13

A következő gimnáziumokban mennyi csaj van? Kiváncsiság

Csak azért kérdezem mert egyik haverom kiváncsi erre ezek a gimnáziumok érdekelnek Budapest mint:
Eötvös József Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium
Trefort

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!