Találatok a következő kifejezésre: Nyáron amikor van (144 db)

Ha csinálom a harcosok étrendjét és mellette fekvőzök meg hasra edzek mindennap akkor letudom adni azt a kicsi felesleget amim van? Nyárig szeretném. :D

Eddig sikeresen adom le a kilókat és már izmosodok.

Legjobb válasz: Nyárig? Egy hónap van nyárig, honnan tudjuk, rajtad meg mekkora a felesleg? Egyébként valami aerob edzés jól jönne, de ha úgy látod, az alkatod tolerálja ezt az életmódot, akkor nem lehetetlen, feltéve hogy már tényleg nem akarsz sokat leadni.

Nyárig? Egy hónap van nyárig, honnan tudjuk, rajtad meg mekkora a felesleg? Egyébként valami aerob edzés jól jönne, de ha úgy látod, az alkatod tolerálja ezt az életmódot, akkor nem lehetetlen, feltéve hogy már tényleg nem akarsz sokat leadni.

Melyik nyári cipő a jobb? Aminek van hátulja vagy nyitott? És ha most 15cm a lába akkor nyárra 26-os cipőt nézzek?

Legjobb válasz: A cipõméterezést itt találod:http://rolibaba.blog.hu/2010/09/18/cipomeret_labmeret Cipõt mindig csak a gyerek lábára próbálva vedd meg! engedd, hogy kicsit sétáljon benne, mert lehet, hogy bár jó a méret, mégis kényelmetlen neki. Kisgyereknek jobb az a fajta szandál, aminek hátul zárt a bokarésze, hiszen ez megfelelõen tartja a sarkát, bokáját.

A cipõméterezést itt találod:http://rolibaba.blog.hu/2010/09/18/cipomeret_labmeret Cipõt mindig csak a gyerek lábára próbálva vedd meg! engedd, hogy kicsit sétáljon benne, mert lehet, hogy bár jó a méret, mégis kényelmetlen neki. Kisgyereknek jobb az a fajta szandál, aminek hátul zárt a bokarésze, hiszen ez megfelelõen tartja a sarkát, bokáját.
Én a nyitottra esküszöm, minél kevesebb dolog legyen rajta nyáron a melegben. És elõre semmit nem veszek, fõleg nem cipõt... ha kell, vidd el és próbáld rá, úgyis annyi fazon van..
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!!!!Azért gondoltam olyat, mert fogná a bokályát!!!!

A gyilkos elmék ami az rtl klub-on ment, az most miért nem megy? Nyári leállás van?

mert talán 5 héttel ezelőtt mondták mikor vége lett h folytatjuk de azóta sem megy

Legjobb válasz: Szerintem nincs nyári leállás, csak az RTL klub nem veszi át a VIII. évadot. Amúgy a 7. évad utolsó két része összefüggõ volt: az utolsó elõtti rész címe: "Fogd a pénzt...", az utolsóé: "...és fuss!". Amúgy az AXN-en megy már május óta a VIII. évad szerdánként 21.00-tól, ismétlés kedden 22:00 körül.

Szerintem nincs nyári leállás, csak az RTL klub nem veszi át a VIII. évadot. Amúgy a 7. évad utolsó két része összefüggõ volt: az utolsó elõtti rész címe: "Fogd a pénzt...", az utolsóé: "...és fuss!". Amúgy az AXN-en megy már május óta a VIII. évad szerdánként 21.00-tól, ismétlés kedden 22:00 körül.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen nagyon sokat segítettél
Szívesen :)


Nyáron amikor reggel van és süt erősen a nap, miért alszok el tovább, talán elnyom a meleg?

Legjobb válasz: Mivel nyáron késõbb sötétedik, valószínûleg késõbb fekszel le aludni. Ezért alszol tovább, mint télen.

Mivel nyáron késõbb sötétedik, valószínûleg késõbb fekszel le aludni. Ezért alszol tovább, mint télen.
A kérdező hozzászólása: És nekem a 2.5Mb/s a may. sebesség.
A kérdező hozzászólása: *max. :)
Általában max. 20-50 szálon töltöd, hiába van többezer seeder. A (nagysebességû) feltöltõk is korlátozhatják, hogy tõlük egyszerre hány szálon tölthetnek. Ha neked úgymond nem jut nagysebességû seeder, akkor a kicsiktõl alig 100k jöhet össze.

Miért ingerlékeny mindenki amikor nyári kánikula van?

Akik télen is "dilisek" azok nyáron sokkal jobban csinálják. Ez miért van?

Legjobb válasz: Én szeretem a meleget, és tûröm is egy darabig. De van egy pont, amikor elszakad a cérna. Általában munkából hazafelé, a délutáni csúcsforgalomban, amikor izzadt avgyok, büdösnek érzem magam, ragadok és sok idegen hozzám dörgölõdzik a buszon, vonaton, és fulladok és szomjad vagyok és esik le a vérnyomásom és szédelgek. Jáj, ilyenkor nagyon nyûgös és hisztis vagyok. Mondjuk idegenekkel nem szoktam bunkózni, max. türelmetlenebb vagyok a megszokottnál.

Én szeretem a meleget, és tûröm is egy darabig. De van egy pont, amikor elszakad a cérna. Általában munkából hazafelé, a délutáni csúcsforgalomban, amikor izzadt avgyok, büdösnek érzem magam, ragadok és sok idegen hozzám dörgölõdzik a buszon, vonaton, és fulladok és szomjad vagyok és esik le a vérnyomásom és szédelgek. Jáj, ilyenkor nagyon nyûgös és hisztis vagyok. Mondjuk idegenekkel nem szoktam bunkózni, max. türelmetlenebb vagyok a megszokottnál.
én vagyok ingerlékeny, csak most érettségi idõszakba:P
21:53-as mondta jól, nálam is ez van, ha izzadok, és folyik rólam a víz, ak pillanatok alat nagyon ideges tudok lenni, pedig am nagyon nyugodt vérmérsékletû vagyok. Ilyenkor könnyebb felhúzni, senkivel sem akarok kapcsolatba kerülni, egydül az a célom, h vhogy lehûljek. Természetesen másokkal én sem vagyok bunkó, de aki am is az, az a kellemsebb idõben nem nyilvánul úgy meg, mikor róla is folyik a víz.
Én sosem vagyok olyankor ingerlékeny, sõt akkor érzem elememben magam. Imádom a meleget!
A kérdező hozzászólása: A kérdésem inkább arról szól, mitõl lesz ilyenkor bunkó sok ember. Fiatalok fõleg.
Mert egyébként is azok. A melegben meg többen vannak az utcán mint télen, ezért több hülyét látsz olyankor. Ezek télen is dilisek, csak akkor fáznak és bent vannak a házaikban.
Bizony bizony. Pont ezért ingerlékeny mindenki. Sok ember nem szereti a meleget. Én is gyûlölöm a meleget. Ilyenkor még otthon sem lehet megmaradni. Feszült lesz tõle az ember.

Nyáron mennyire ciki ha fiú létemre olyan biciklivel biciklizek amin van rózsaszín szín és elég régi model?

Legjobb válasz: az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...

az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...
Aki kicsit is otthon van a kerékpárban az nem fogja cikinek látni, épp ellenkezõleg.A giro d'italia-n is az összetettben vezetõ rózsazsín mezben teker(maglia rosa) és egész olaszország rózsaszínbe öltözik.Ott mindenképp kifejezetten menõ dolog. Más kérdés, hogy aki még egy háromhetest sem látott és nem igazán van otthon a kerékpárkultuszban az cikinek fogja-e látni.Talán igen, de ne érdekeljen.
vagy annó Pantani

Milyen kutyás sportok és játékok vannak, amit egy beagle-vel el lehet végezni? Milyen nyári táborok vannak, ahová a kutyát is el lehet vinni, illetve ott foglalkozni vele? (training, aglity stb. )

Legjobb válasz: Agility, apportírozás, és ami jó lenne még, az a kutyás frizbi. A kutyás frizbinek nézz utána, egy külön sportág, rengeteg lehetõséget nyújt, akár hobbiból csinálod, akár versenyzel is. A beagle mérete szerintem ideális hozzá. Nekem ez az álmom :) sok sikert!

Agility, apportírozás, és ami jó lenne még, az a kutyás frizbi. A kutyás frizbinek nézz utána, egy külön sportág, rengeteg lehetõséget nyújt, akár hobbiból csinálod, akár versenyzel is. A beagle mérete szerintem ideális hozzá. Nekem ez az álmom :) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, És a dog dancing az hogy mûködik?
a dog dancera is jók nekem az egyik ismerõsöm ûzi vele ezt a sportot nagyon ügyesek
A kérdező hozzászólása: Uhh, az nagyon jó :) És ez hogy mûködik?? Tudnátok olyan oldalakat mondani ami segítségével én is taníthatom a kutyámat?

Van Szombathelyen, vagy a közelben olyasmi munka egy 16 éves lánynak nyárra, amit élvezne is? . ->

Tudom..fura kérdés. De arra lennék kíváncsi, hogy milyen lehet?ségeim vannak, illetve mikor és hol ajánlott az érdekl?dés, esetleg jelentkezés. Kemény fizikai munkát nem szeretnék az egészségem miatt, sokkal jobban tetszene, ha egy irodában lehetnék pl. segéd, vagy ilyesmik. Ordítsátok le a fejemet így a távolból, interneten is, ha sokat képzelek.:)

Legjobb válasz: Na ezek azok a munkák, amiket kizárólag ismerõsön keresztül van esélyed megszerezni.

Na ezek azok a munkák, amiket kizárólag ismerõsön keresztül van esélyed megszerezni.
Hát irodában nemtudom de Bükfürdõn nyára vesznek fel diákokat én is voltam és kemény meg fárasztó de elmegy...
A megyei napilapban szoknak hirdetni, hogy diákokat keresnek ilyen meg olyan munkára.Amúgy neked a hosstess munkát tudom elképzelni

Nyáron kb. mennyi gyümölcsöt egyek, és mit, amiben van sok vitamin?

Nagyon szeretem a gyümölcsöket, mindent megeszek.

Legjobb válasz: Akkor ami épp idénygyümölcs. Most épp barack,dinnye,amennyi jólesik.

Akkor ami épp idénygyümölcs. Most épp barack, dinnye, amennyi jólesik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, és sokat egyek belõlük, mert azt olvastam, hogy olyan 40 dkg gyümit vagy zöldséget meg kéne enni minden nap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!