Találatok a következő kifejezésre: Nyáron a utazok Bristolba (1 db)

Nyáron a Ryanair-el utazok Bristolba. Neten rendeltem jegyet.1 poggyász árát fizettem ki, de a kézi poggyászért kell külön fizetnem? Amúgy a laptopomat szeretném kézipottyászként felvinni a gépre. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Igen, én a Ryanairrel most jöttem vissza EastMidlands -bõl és mindenkinek kellett fizetni a kézipottyászért. És a csomag amit be check -olsz az csak 15 kg lehet.

Igen, én a Ryanairrel most jöttem vissza EastMidlands -bõl és mindenkinek kellett fizetni a kézipottyászért. És a csomag amit be check -olsz az csak 15 kg lehet.
A kérdező hozzászólása: és mennyit fizettél érte? és ezt lehet a repülõtéren is fizetni? vagy interneten kell megmódosítanom? köszi
A repülõtéren, a check-inkor történõ újabb csomag felvétele sokkal drágább, mint elõzetesen módosítani a rendelésed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van valakinek munkatapasztalata Ománban?

Esetleg turistaként járt ott valaki? Milyen volt?

0

MÁV kártya csalás? Megpróbálnátok?

A MÁV dolgozók, és az ők rokonai kapnak egy kártyát amivel ingyen utazhatnak. Viszonylag sokat utazok (heti 6 000-7 000 HUF). Szóval a kérdés, hogy van egy osztálytársam akinek van ilyen kártyája és megpróbálnám, hogy azzal utazok mert már láttam sok ilyent, hogy csak megmutatják a kártyát és az ellenőr igazából nem nagyon vizsgálja meg. Ti megpróbálnátok? És ha ki derül mi lesz a következménye? Köszönöm az értelmes válaszokat.

14

16 évesnek elég csak egy személyi igazolvány ha át akar kelni az osztrák határon?

3

Mit vigyek?

10 napra tengerre,apartmanban leszünk. Segitseg

6

Mit jelent ez a mondat horvátul?

dali ste se bavili stolarijom,-niste se javili ¹to je problem
mogu li pomoæi,puno pozdravite ¾enu i sina-ako nisam falila.

2

Ez a zászló melyik ország zászlaja!? :

http://www.loren-jim.com/Princess-08/Puerto-Rico-Flag.gif ?

4

Milyen bőröndöt/ táskát érdemes venni ha repülővel utazok? A mostani 6 repülő úttól totál szétment.

Az alábbi képen látható nagy méretű bőröndöm van, már használtam régebben is, semmi baja nem volt, szuper kis bőrönd. A 3. repülőúton letörték az alsó lábát, és a kitámasztóját. Szerencsére ezt javítani tudták.

Most kifelé menet nem tudom mi lett vele, darabokra tört a tetejében a merevítő, hazafelé jövet letörték a lábát és a kitámasztóját. Dobhatom el az egészet.


Milyen típusú bőröndöt érdemes venni, ami esetleg több repülőutat is túlél? Vagy vegyek olcsót, és dobjam el ha tönkre megy?

8

Szerintetek minimum mennyibe kerül egy út a fiji szigetekre? A legolcsóbb?

1

Mit csináljak, ha nem merek felszállni a repülőre?

Sziasztok! Most teszem fel életem első kérdését erre a honlapra,szóval szerintem nem jó témához tettem fel a kérdésem, de remélem válaszoltok majd így is:) Tehát ezért bocsánat. A kérdésem pedig: Hamarosan au-pairkodni fogok kint Amerikában, mivel még soha nem utaztam repülőn nagyon bevagyok pánikolva hogy milyen lesz majd utazni, és eléggé "rosszul levős" fajta vagyok, és nagyon izgulok hogy ugyan ott rosszul leszek-e. Már megvan a család és április végén megyek ki, de attól félek hogy amikor felszállnék a repülőre bepánikolok és képtelen leszek majd elindulni, és magabiztosan felszállni a repülőre. Mit csináljak? Szeretem ezt a melót, és a család is nagyon szimpatikus és nem szeretném se őket se magamat cserben hagyni. Előre is köszönöm a válaszokat!

18

Ha azt írja a rendszer hogy ár illeték nélkül és ezt akarja kifizettetni velem akkor nekem még fizetnem kell a reptéren?

Budapest T2B » Londres-Stansted
Viteldíj: 3 039,00 HUF
EU 261 rendelete : 850,00 HUF
internetes utasfelvétel : 2 380,00 HUF
ETS Adó : 85,00 HUF
Adminisztrációs díj: 2 380,00 HUF
Adók és díjak: 0,00 HUF
Bankkártyás fizetési díj: 174,68 HUF
Ár összesen: 8 908,68 HUF
Visszaút2013. 05. 14. 17:35
Viteldíj: 3 919,00 HUF
Adminisztrációs díj: 2 380,00 HUF
Adók és díjak: 0,00 HUF
Bankkártyás fizetési díj: 125,98 HUF
Ár összesen: 6 424,98 HUF
Ár összesen
Ár összesen 15 333,66 HUF
Kedvezményes fizetés bankkártyával: 15 033,00 HUF
Fizetés bankkártyával: 15 333,66 HUF

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!