Találatok a következő kifejezésre: Nuva Ringet használok. Szerda este veszem (1 db)

Nuva Ringet (hüvelygyűrűt) használok. Szerda este veszem ki, és péntekre meg szokott jönni. De még mindig semmi. Lehet, hogy terhes vagyok fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: Szia, ezt csak egy teszttel lehet biztosan megmondani, szerintem ha hétfõig nem jön meg, vegyél egyet (gyógyszertár, drogéria). Vagy ha nem bírsz addig várni, most is vehetsz, már kimutatná. (én 3-4 nappal késõbb csináltam a kimaradás után és már egyértelmû volt) Sajnos a Nuva Ring sem 100%-os, mint ahogy egyik fogamzásgátlási mód sem az. De az is lehet, hogy csak késik, stressz, betegség miatt elõforduhat. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél..egy 24 hetes kismami

Szia, ezt csak egy teszttel lehet biztosan megmondani, szerintem ha hétfõig nem jön meg, vegyél egyet (gyógyszertár, drogéria). Vagy ha nem bírsz addig várni, most is vehetsz, már kimutatná. (én 3-4 nappal késõbb csináltam a kimaradás után és már egyértelmû volt) Sajnos a Nuva Ring sem 100%-os, mint ahogy egyik fogamzásgátlási mód sem az. De az is lehet, hogy csak késik, stressz, betegség miatt elõforduhat. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél..egy 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, azt hiszem hétfõig várok, utána tesztelek...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Menstruáció előtt 1-2 nappal elég kevés az esély peteérésre, jól gondolom?

Van már egy kislányunk és egy kisfiunk.Egyenlőre nem akarunk babát, viszont későbbre tervezzük a harmadikat.Jelenleg óvszerrel védekezünk de 2 napja együtt voltunk védekezés nélkül, de ma megjött.Ezt esetleg szerintetek be lehet így vállalni, hogy menszesz előtt 1-2 nappal együtt legyünk védekezés nélkül? Nem lenne gond ha becsúszna a baba, csak kicsit későbbre van tervezve.

2

Ugye olyan nincs, h. szept.29-én teherbe estem és 1-jén már pecsételtem a beágyazódás miatt?

de ha 21-én,akkor valószínű...

3

Szerintetek lehetek terhes vagy nem?

A párommal együtt voltunk kb a ciklusom közepén, nem védekeztünk és egy kevés jutott belém is a "dologból" :) kedden kellene megjönnie. Néhány napja észrevettem hogy a testhőm estére mindig felmegy 37.1 re, ezen kívül nincs más tünetem Lehet ,hogy baba? Örülnék neki :)mikor érdemes legkorábban tesztelni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!