Találatok a következő kifejezésre: Nuva Ringet használok (3 db)

Nuva Ringet használok, ez a 3. ami bent van. A ciklusom felénél nyálkás folyásom volt, olyan, mint peteéréskor. Az első 2 gyűrűnél nem volt ilyen. Lehet hogy volt peteérésem?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!

Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)

Nuva Ringet (hüvelygyűrűt) használok. Szerda este veszem ki, és péntekre meg szokott jönni. De még mindig semmi. Lehet, hogy terhes vagyok fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: Szia, ezt csak egy teszttel lehet biztosan megmondani, szerintem ha hétfõig nem jön meg, vegyél egyet (gyógyszertár, drogéria). Vagy ha nem bírsz addig várni, most is vehetsz, már kimutatná. (én 3-4 nappal késõbb csináltam a kimaradás után és már egyértelmû volt) Sajnos a Nuva Ring sem 100%-os, mint ahogy egyik fogamzásgátlási mód sem az. De az is lehet, hogy csak késik, stressz, betegség miatt elõforduhat. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél..egy 24 hetes kismami

Szia, ezt csak egy teszttel lehet biztosan megmondani, szerintem ha hétfõig nem jön meg, vegyél egyet (gyógyszertár, drogéria). Vagy ha nem bírsz addig várni, most is vehetsz, már kimutatná. (én 3-4 nappal késõbb csináltam a kimaradás után és már egyértelmû volt) Sajnos a Nuva Ring sem 100%-os, mint ahogy egyik fogamzásgátlási mód sem az. De az is lehet, hogy csak késik, stressz, betegség miatt elõforduhat. Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél..egy 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, azt hiszem hétfõig várok, utána tesztelek...

Valaki használ NUVA RING fogamzásgátló hüvelygyűrűt?

Lassan 1 éve használom, úgy hogy 3 hétig benn van, után a meses id?tartalmára 1 hétre ki kell vennem. Majd ugyanabban az id?pont környékén kell behelyeznem a következ? gy?r?t.

Legjobb válasz: Szia! Én használtam, de nekem nem jött be. Szerintem nem kell külön óvszer, mert nem az elsõ hónap, hiszen már egy éve használod.

Szia! Én használtam, de nekem nem jött be. Szerintem nem kell külön óvszer, mert nem az elsõ hónap, hiszen már egy éve használod.
bizony hogy kell, 1 hétig.
bocsi lehet, h. én vagyok maradi de az mi? 33/L
ok már megleltem utána kerestem 33/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!