Találatok a következő kifejezésre: Novemberre vagyok kaptunk egy (2 db)

Be vagyok jelentkezve a munkaügyi központba már június óta, azóta kaptam egy könyvet és megbeszéltük ha nem találok munkát akkor menjek vissza november 7-én mert akkor keresnek nekem. Hogyan tovább?

7-én éppen külföldön voltam próbáltam munkát találni, ezt tudattam is a munkaügyis csajjal. Azt mondta kapok haladékot 1hetet adott (ez csütörtök-pénteken volt). Közben vissza jöttem még hétvégén mert nem jött össze a munka külföldön, de olyan szerencsém volt hogy szerdán már találtam állást és be is jelentettek. Viszont a munkaügyis csaj már szerdán kiküldte a figyelmeztet?t hogy menjek be vagy felbontják velem a szerz?dést.

Legjobb válasz: Ha felbontják a szerzõdést, 1 éven keresztül semmire nem leszel jogosult, max regisztrálnak, de semmifele segelyt nem kapsz. Nem olyan nagy dolog arra az 5 percre bemenni.

Ha felbontják a szerzõdést, 1 éven keresztül semmire nem leszel jogosult, max regisztrálnak, de semmifele segelyt nem kapsz. Nem olyan nagy dolog arra az 5 percre bemenni.

Novemberre vagyok kiírva, kaptunk egy babakocsit, nincs hozzá se hordozó se mózeskosár. Melyiket vegyünk majd hozzá?

Melyikben lesz jobb hazahozni a babát? Van autónk én ezért inkább a hordozóra gondolok, de sokan meg a mózeskosár mellett vannak a gerince miatt. Mi tév? legyek? Legyen mindkett? inkább és majd meglátjuk?

Legjobb válasz: Elég a hordozó ! Nem egész nap fogod abban tartani,gondolom a babakocsit el lehet dönteni teljesen.

Elég a hordozó ! Nem egész nap fogod abban tartani, gondolom a babakocsit el lehet dönteni teljesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, a babakocsi több fokozatban állítható. Én is arra gondoltam, hogy hordozóba nagyon max. csak 1 órát lesz, mert ha visszük is valahova úgyis kivesszük belõle. Köszi szépen a választ!
Az autóban mindenképp a hordozó a jobb.Egy véletlen ütközésnél a feje nem mozdul el és stabilan van benne a pici.A mózesban elmozdul a feje egy fékezésnél is.Amúgy viszont a gerincének mindenképp a mózes a jobb.Abban tolni a kocsiban, illetve ha mentek valahova abban aludhat is (nagyszülõkhöz).4500 Ft ért lehet kapni már merevített falu textíl mózest.Nekünk is ilyen van és szereti, ráadásul nagyon könnyû.Ha megtehetitek szerintem vegyetek mindkettõt, mert megéri.Mi ha kiszálunk a kocsiból mindig áttesszük a mózesba, nem is ébredfel tõle, viszont kényelmesebben alszik tovább, nem olyan görnyedve.
Elõzõ vagyok.Ha teljesen el lehet dönteni a kocsit akkor tényleg elég a hordozó.
A hordozo tokeletes foleg ha autotok is van. Mozeskosar teljesen felesleges kb 2 honapig tudtuk benne a babat altatni, penzkidobas! Gondolom nem abban fogjatok altatni a babat marmint a hordozoba setalasra es kocsikazasra teljesen praktikus es semmi baja nem lesz a gerincenek elvileg babaknak talaltak ki. 5 honapos a babam mindent megvettem neki az osszes penzem ra koltottem de mar tudom mit nem fogok venni a 2.babanal majd te is latni fogod.:) A te dontesed en igy gondolom. Sok szerencset es addig meg boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget meg a jókívánságot!:) Akkor marad csak a hordozó. Nem abban fogjuk altatni.:) Nektek is boldog babavárást, babanevelést!:)
Csak még egy jó tanács a hordozóhoz, hogy vegyetek bele újszülött szûkítõt, hogy a kocsiban ha mentek vele ne járjon ide-oda nagyon a pici feje, mert õk még nem tartják a fejüket. Egyébként én is csak a hordozót javaslom, nekünk is van mózes is de jó ha 3x 4x használtuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsot!:) Veszünk majd bele. További szép napot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!