Találatok a következő kifejezésre: November 26-án, kellett (2 db)

Nekem november 26-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mivel nem jött meg csináltam tesztet de az negítiv lett. Terhesség kizárva?

Ezek után dec.2án jött ilyen ilyen barna maszatoló.Az kb 2-3 napig tartott. és most menstruációs görcseim vannak de mégsem jön semmi. Mi lehet az oka? ezek lehetnek a beágyazódás jelei is? írjatok pls!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.

Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! azóta sem jött meg és most már alul a jobb oldalon szúrkálásokat érzek :S ma megyek nõgyógyászhoz és remélem kiderül minek az oka lehet ez az egész... majd írok hogy mi volt ...

November 26-án, hétfőn kellett volna megjönnie. Mennyit érdemes várni még? Teszteljek vagy orvoshoz menjek?

nov 26an hetfon kellett volna megjonnie,a mellem egyszer ketszer ereztem h nyomasra erzekeny,megkivantam egy ket etelt amit maskor nem,mas tunetem nincs,ja a faradtsag,de az is sokmindentol lehet.szombat reggel teszteltem negativ lett,meddig varjak mert meg mindig nemerzem h megakarna jonni,eleg rendszertelen a ciklusom egyebkent.mit tegyek?mennyi az elfogadhato keses nem terhesseg eseten?

Legjobb válasz: hasonló cipoben jártam ..van akinek már a harmadig nap a mensi kimaradása után kimutatja a teszt , hogy babát vár..Nekem 10-napot késett, majd megjott, várj még majd csinálj egy tesztet....

hasonló cipoben jártam ..van akinek már a harmadig nap a mensi kimaradása után kimutatja a teszt , hogy babát vár..Nekem 10-napot késett, majd megjott, várj még majd csinálj egy tesztet....
Én ugyanígy vagyok mint te, én is 26.-ra vártam, tegnap csináltam tesztet, semmi. Még egy hetet adok amgamnak, azaz jövõ péntek, ha se mensi, se egy poz. teszt, akkor orvoshoz megyek. Sajnos én már elkönyveltem magamnak, hogy most nem sikerülta projekt, remélem, neked igen.
Ha rendszertelen a ciklusod, nehéz megmondani, meddig várj. Ha kibírsz egy hetet, lehet, hogy azt kéne megvárni. Utána már akár elmehetsz orvoshoz is, ultrahangon hátha lát valamit. Ha babával próbálkoztok, ajánlom: ciklus.hu Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!