Találatok a következő kifejezésre: Nov. 22-én meg a mensim (2 db)

Nov. 22-én volt meg a mensim. Létezik, hogy a teszt még nem mutatja ki?

sziasztok már irtam nektek nov.22-én volt meg utoljára! dec.23-án egy napig barnázás azóta semmi tegnap este teszteltem de negativ lett ! létezik hogy még nem mutatja ki? az el?z? babámnál is igy voltam megcsináltam a tesztet negativ lett rá 10 napra pozitiv eredményt kaptam!szerintetek teszteljek még sziveszterkor? vagy felesleges?

Legjobb válasz: Szerintem már kimutatná, nekem nagyon hamar kimutatta. De ha az elõzõ terhességednél is így volt akkor van esély rá.Tesztelj nyugodtan.Nem árt:) Sok sikert szorítok. 7 hetes kismami

Szerintem már kimutatná, nekem nagyon hamar kimutatta. De ha az elõzõ terhességednél is így volt akkor van esély rá.Tesztelj nyugodtan.Nem árt:) Sok sikert szorítok. 7 hetes kismami
Ezek szerint most vagy 35 napos, tehát 5 hetes. Ilyenkor már kimutatja a teszt, sõt ultrahangon sokaknak már látszik a petezsák is. Persze váhatsz, delehet hogy fel kellene keresned egy dokit, aki egyrészt biztosan megállapítja, hogy terhes vagy-e, másrészt utánna néznek miért volt a mensesed csak 1 nap barnázás.
Veszteni nem vesztessz vele semmit:) csak annyit ajánlanék hogy ne este hanem reggel az elsõ pisiléskor tedd meg.Akkor magasabb az értékmvagyis jobban kimutatja.
Elõfordulhat, hogy kevés még a HCg, minden terhesség más. Várj még pár napot, majd teszt újra.

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!