Találatok a következő kifejezésre: Normalis hogy csak a (834 db)

25 hetesen normális hogy csak a köldököm környékén érzem rugni a babát?

Annyian modják hogy kicsi a hasam és ugy is érzem hogy a baba is mintha nem is n?ne.17 hetesen voltam magzatvízvizsgálaton de annak az eredménye jó lett,tehát nincs rendellenesége a babának.18 heti ultrahangon is jók voltak az eredmények.Volt valaki még így?

Legjobb válasz: ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)

ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Teljesen normális! Most még van helye mozogni-forogni, de õ így szeret rugdosni, nincs ezzel baj! :-) Az én babám meg középre nyomja a fenekét, ami állítólag nem szokványos, mert vagy jobbra vagy balra szoktak dudorodni. Ez van! :-) Utolsó hetes km.
Furcsák ezek a babák. Egyik így, másik úgy... :o) Csak a pocakméretre írnék (a többit már megválaszolták). Nekem a második gyerekemmel (is) pici volt a hasam, végül senki nem is értette, hogy hova fért el egy közel 4 kilós, 56 centis baba. Már a 8 .hónapban voltam, amikor a buszon egy néni odajött, és megkért, hogy adjam át neki a helyem... :o)) Egyébként õ valahogy befelé terjeszkedett, mert levegõt alig kaptam, és mindenemet nyomta, lába pl. beszorult a bordám fölé. Mit nem adtam volna akkor érte, ka "csak a köldökömnél rugdosott volna" :o) Ha a vizsgálatok mindent rendben találnak, akkor nincs miért aggódni... Jó várakozást, szép szülést!
A kérdező hozzászólása: A JÖVÕHÉTEN MEGYEK A 26 HETES UH-RA REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESSZ.éN IS UGY ÉRZEM HOGY BEFELÉ NÕL MERT NAGYON NYOMJA A GYOMROMAT MEG A TÜDÕM IS PRÉSELÕDIK ÉRZEMHOGY NEHEZEN VESZEK LEVEGÕT.

Az normális, hogy "csak" a férjemre számíthatok az életben? 23/L

23/L, fiatalon házasodtam, egyáltalán nem bántam meg. Sőt!! A férjem az egyetlen ember, akire támaszkodhatok az életben (a családom mellett, de velük lazábban tartom csak a kapcsolatot). Tanulok és dolgozom egyszerre, de a kollégáimmal is csak felületes munkakapcsolatban vagyok. Barátnőim nincsenek.. és igazából nem is igénylem azt a tipikus barátnős pletykálkodós, soppingolós elfoglaltságot, viszont gyakran jól esne egy-két barátnő, hogy az ügyes bajos dolgaimat kibeszélhessem valakinek, akiről tudom, hogy fontos vagyok neki és érdekli, amit mondok, nem csak bólogat. Most gyakorlatilag minden szabad percemet a férjemmel töltöm, akit imádok és imádok vele lenni. Viszont bőven lenne időm, amit barátnőkre fordítanék, és akkor a férjem nyakán se lógnék állandóan, ő is megérdemel egy kis szabadidőt. De kíváncsi vagyok, ismertek-e még olyan embert, aki hasonló helyzetben van, mint én. Vagy ez a szitu már nagyon aszociális? :(( Elég hosszú lett, ne haragudjatok, de köszönöm annak, aki elolvasta! Tanács, vélemény, sztorik, mindenféle választ szívesen fogadok! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek

az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek
Az a helyzet, hogy a más kapcsolatok teljes hiánya elõbb-utóbb megfojtja a házasságot...
Olyan vagy, mint anyukám. Õ jól érzi magát így, ha neked megfelel, akkor jó, ha nem, tegyél érte.
Helló.Én ugyan abban a helyzetben vagyok mint te.21vagyok és én is nagyon fiatalon mentem férjhez.AZ én családom inkább az a fajta aki szeret beleavatkozni a dolgainkba de segiteni viszont semmit.Ennek ellenére én is boldog vagyok a szeretett férjemmel aki mindent megtesz azért hogy semmiben ne szenvedjek hiányt.Nagyon ügyes tettre kész és figyelmes ember.Az életem vele teljes és nekem se kell barátnõ ahhoz hogy kiöntsem a lelkem.Mert õ van nekem és én neki.Ez az érzés a legszebb a világon és tapasztalatból tudom hogy egy vagy több barátnõ csak ideiglenesen jó.Én örülök hogy õ az akire minden gondom bajom rá vethetem, hiszen egy ilyen férj manapság nagy kincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Kedves utolsó válaszoló, köszi, hogy ezt elmondtad, örülök, hogy van, aki hasonlóan gondolkodik :)
Nekem is a párom a legjobb barátom. Nem baj ez, neked sincs szükséged sok emberre magad körül. Viszont ha vágysz barátnõkre, akkor próbálj meg olyanok felé nyitni, akik szimpatikusak.

Terhesség alatt normális hogy csak a mensim késik? A mellem nem fáj, nem érzékeny, semmi. Hihetetlen, sokszor kételkedem a terhességemben. Miért?

4+6 hetes vagyok.Els? baba, és 22 éves vagyok. Néha megijedek hogy baj van.

Legjobb válasz: Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.

Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.
Nyugi, nekem sem volt semmi tünetem.A mai napig jól érzem magam, semmi nem volt.A párom erõltette a tesztet 8 hetesen! mert fel voltam puffadva.Csak lestem mikor pozitív lett. :-) 39 h
ja és nekem azért nem tûnt fel, hogy nincs mensim, mert barnáztam.nem tudtam mi az, és azt hittem menstruálok.
A kérdező hozzászólása: Nekem még barnázás sem volt. Egyszerûen késik. De persze a megjön érzés most is tart, és mindig azt hiszem meg fog jönni. Ezen kivül tünet mentes vagyok. Gratulálok, és könnyû szülést. :) Köszi hogy válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: És a melled mikor kezdett fájni? Vagy még most sem fáj?
Nekem a hasam a 20. hétig húzott le, mintha meg akarna jönni a bajom. Nyúlnak a méhszalagok, nyugi, ez természetes. Boldog Babavárást!
Még mindig én... A melleim egyszer sem fájtak, csak keményebbek voltak az elején.Most könnyûnek, lazának érzem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Megnyugodtam hogy a megjön érzés miért van. Sokat olvasok, nézek utána mi miért is van. Nektek is boldog babavárást :-)

Normális, hogy csak a hasam bal oldalán és ott is csak egy ponton érzek gyomorégést?

28+6 hetes kismami

Legjobb válasz: akkor az nem gyomorégés, hanem valami más. a gyomorégés az amikor sok a savad és már érzed, hogy föl akar jönni a torkodon, a torkod alján olyan kellemetlen, maró érzés.

akkor az nem gyomorégés, hanem valami más. a gyomorégés az amikor sok a savad és már érzed, hogy föl akar jönni a torkodon, a torkod alján olyan kellemetlen, maró érzés.

Normális, hogy csak a beszédből-gesztikulálás kizárva- 5 perc alatt leszűröm, milyen a velem szemben álló ember természete?

Legjobb válasz: Ha van hozzá érzéked sokat megtudhatsz,de azért legyél ezzel óvatos,mert nem minden az,aminek látszik-és hát 5 perc nem nagy idõ.

Ha van hozzá érzéked sokat megtudhatsz, de azért legyél ezzel óvatos, mert nem minden az, aminek látszik-és hát 5 perc nem nagy idõ.
Nem normális. „Én már abból megtudom, hogy a felvételi beszélgetés során a szemembe néz-e, hogy érdemes-e fölvenni.” - mondta egy nálunk híres szeszfõzõ. Persze úgy könnyû ebben a hitben élni, hogy nincs ellenpróba; akit nem vett föl, arról már nem tudja meg, hogy kiváló volt-e.
A kérdező hozzászólása: Csak a beszédbõl azért mindent nem szûrök le, de elsõre azért sokat meg szoktam tudni.60-70%osan be szokott válni.

Normális, hogy csak a bal mellem duzzadt fel?

A menzeszemnek már meg kellett volna jönnie tegnap, de emiatt nem aggódom. A melleim nem szoktak különös mértékben felduzzadni előtte, de most a bal mellem félszer akkorára duzzadt, mint a másik. Alapjáraton is pici melleim vannak, és a bal egy leheletnyivel nagyobb a másiknál, de ilyen még nem fordult elő. Az önvizsgálatnak azon részét elvégeztem, amivel megnéztem, hogy nincs e behorpadva, és nem tapasztaltam semmi furcsát; valamint végigtapogatni még nem látom értelmét. Szűz vagyok, ebből kifolyólag terhes nem lehetek, biztos, hogy a menzeszhez köthető. A kérdésem továbbra is az, hogy normális e az, hogy csak az egyik duzzad meg?

Legjobb válasz: Valamint még annyi, hogy emlékeim szerint 27.-én, reggelre alakult ez ki.

A kérdező hozzászólása: Valamint még annyi, hogy emlékeim szerint 27.-én, reggelre alakult ez ki.
biztos csak a hormonok miatt van.
Persze, ez teljesen normális. Az önvizsgálatot majd a menses után kb 5 nappal tartsd, mert addigra "normalizálódik" a mirigyek állapota.

Pettingelésnél normális, hogy csak a pasi nyal?

Legjobb válasz: Igen! Törvény írja elõ, hogy csak a pasi nyalhat! A pettingbe bármi belefér a dugáson kívül, nem kötelezõ a nõnek is szájjal csinálnia. Cél a közös örömszerzés.

Igen! Törvény írja elõ, hogy csak a pasi nyalhat! A pettingbe bármi belefér a dugáson kívül, nem kötelezõ a nõnek is szájjal csinálnia. Cél a közös örömszerzés.
szophat a lány is. ez pár függõ..
ha a lány valamiért undorodik a hogy a szájába vegye, akkor igen.

7 hetesen normális, hogy csak a jobb oldali petefészkemnél érzek szúrkálást?

ott van a sárgatestem az uh szerint

Legjobb válasz: van akinek szúr valamelyik oldalt a petefészek környékén ez azt jelzi hogy a szervezeted elfáradt avagy hátul van a méhed. szerintem pihenk sokat és hasalj sokat. nekem is ezt ajánlotta a doki

van akinek szúr valamelyik oldalt a petefészek környékén ez azt jelzi hogy a szervezeted elfáradt avagy hátul van a méhed. szerintem pihenk sokat és hasalj sokat. nekem is ezt ajánlotta a doki

Az normális, hogy csak a lezbi pornóra tudok izgalomba jönni? (többi lent)

van barátom már 1,5éve,de rendszeresen nézek pornót ahol lányok egymást nyalják,nem hiszem hogy lezbi vagyok,mert szeretem a barátomat,de normális az ha izgat ez? 15/L

Legjobb válasz: A lányok ált. azért szeretik a leszbi pornót, mert ott a lányok élvezkednek. A rendes pornó meg ált. a férfiaknak készül, durva, megalázó a nõkre nézve.

A lányok ált. azért szeretik a leszbi pornót, mert ott a lányok élvezkednek. A rendes pornó meg ált. a férfiaknak készül, durva, megalázó a nõkre nézve.
Úgy van, ahogy az elsõ mondja. A heteró pornó általában csak a férfi kielégítésérõl szól. Nyalást például ma már nem is találsz benne egyáltalán, ha ilyet szeretnél nézni, csak a leszbi filmekben. És a heteró pornó még sokszor durva is, nem egyszer megalázzák benne a nõket. A leszbi pornó általában érzelmesebb, romantikusabb, és mindig kölcsönösen kényeztetik egymást benne. Egyébként már tucatnyi ugyanezt firtató kérdést láttam itt GYK-n. Szóval nyugi, nem vagy egyedül, rengeteg lány van még így rajtad kívül. ;)
aztán, ha a barátoddal az õ hibája miatt szétmennél, akkor lehet, hogy kicsit felerõsödik az érdeklõdésed, és kipróbálod. az meg a kíváncsiság kategóriája, illetve a biszexualitásé... de az is normális
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Így már egy kicsit megnyugodtam.
Mármint képen? Azon persze. Ultrahangozás közben nem látszik minden része egyszerre a kicsinek, így képen sem látszódhat.
Igen. Valószínûleg közben elmozdult, vagy úgy tartotta és nem látszik. Nekem is így volt. A párom mikor meglátta meg is jegyezte hogy te jó ég nincs lába:D Pedig van :) Csak az árnyékok stb miatt nem látszik:)
Ha te, mint laikus nem látod egy állóképen, az normális. A lényeg hogy a vizsgálatot végzõ orvos lásson mindent. És ez biztosan így is volt, különben mondta volna hogy baj van. Vagyis ne aggódj!
Ne aggódj! Én is ugyanígy láttam (vagyis nem láttam) a 12 hetesen mint Te és hetekig rágtam magam emiatt. De a 16. hetin minden rendben volt, így megnyugodtam. Szólt volna a doki ha valami gond van, ez egészen biztos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!