Találatok a következő kifejezésre: Normalis dolog szakitani (3 db)

Normalis dolog email-ben szakitani?

Az ex most mar masodjara szakitott velem emailben tok bunkon mintha en tehetnek mindenrol holott semmit sem csinaltam. az elsonel meg megbocsajtottam es kibekultem vele de ujra ugyanazt tette. egyik nap meg tok kedves aranyos velem naponta kuld 10 sms-t, msn-n beszelunk, a kovetkezo nap mar be sem jelentkezik az msn-re majd 3 napra ra szakito emailt kuld. h a kapcsolat nem mukodik. Mgejegyzem egy hangos szo vita nem hangoztt el kozottunk. allitolagosan tetsztelt h miket mondok es hogyan, es nem alltam ki a \'probat\', pedig csak magamat adtam.. olyan m intha vizsgan lettem volna es megbuktam. ez normalis? Vagy a pacak hulye?

Legjobb válasz: A pacak hulye. Egyrészt mondd meg neki, hogy az új telefonját tesztelgesse, ne a barátnõjét. Másrészt a kõbunkók szakítanak e-mailben meg smsben. Normális ember személyesen közöl ilyesmit.

A pacak hulye. Egyrészt mondd meg neki, hogy az új telefonját tesztelgesse, ne a barátnõjét. Másrészt a kõbunkók szakítanak e-mailben meg smsben. Normális ember személyesen közöl ilyesmit.
hát...sztem nem normális mert ha szakitani akarsz vele akkor mond meg a szemébe hogy ez meg ez a problémád vle és szakitani akarsz ennyi!!!
Milyen pasi az olyan, aki a barátnõjét tesztelgeti, utána meg e-mailben szakít vele, ha nem jó a válasz...Ilyet még nem is hallottam.Valami nem kerek nála, az fix.Gyávaságra is vall szerintem, ha valaki e-mailben szakít, nem pedig személyesen teszi meg azt.
Nem hinném, hogy túl komolyan vett téged, ha e-mailben dobott ki. Egy komolyabb kapcsolatot nem nagyon lehet nem személyesen lezárni (maximum távkapcsoaltot, de azt sem túl jó...).

Távkapcsolat esetén normális dolog telefonon szakítani?

Kezdjük ott, hogy eddig soha életemben nem vetemedtem arra hogy telefonon szakítsak. (Nem hogy sms-ben, msn-en vagy hasonló) De az exeim mind itt laktak a városban, könny? volt találkozni.

Legjobb válasz: Megkérdezhetném, hogy mennyire volt komoly ez a kapcsolat? Mióta tart, hány évesek vagytok mennyire volt õszinte, mennyire szerettétek egymást, mennyire bíztatok egymásban stb..??

Megkérdezhetném, hogy mennyire volt komoly ez a kapcsolat? Mióta tart, hány évesek vagytok mennyire volt õszinte, mennyire szerettétek egymást, mennyire bíztatok egymásban stb..??
Tök mindegy. Szakításnál mindenképp bunkó leszel... ez csak egy plusz dolog lesz csak.
Sajnos amúgy szakítást kevesen tudnak lerendezni úgy hogy netántán késõbb barátok maradjatok, fõleg a te esetedben mert elég nagy a távolság. Szóval telefonon vagy személyesen de teljesen mindegy jelenleg. DE! Annyira legyél emberi hogy felhívod és nem egy száros sms-el lerendezed.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: A kapcsolat 2 hónapos, nem valami komoly, és pont azért szakítok vele, mert rájöttem, hogy nem szeretem, és soha nem is szerettem.
Akkor meg hívd fel, akkor sem lenne jobb ha találkoznátok, sõt valamelyikõtök egymagába szomorkásan utazgatna hazafelé jó sokáig. de ha kérhetlek ne egy sms-el dobd csak meg hívd fel, legalább legyél határozott és egyenes!
A kérdező hozzászólása: Az sms eszembe sem jutott mint lehetõség. Ezt rendesen kell elintézni, egyszerûen gerinctelen dolog dobni 120 karaktert...
Tudom, hogy nehéz lesz, de én azt tanácsolom, mégis inkább személyesen szakíts vele. Tudom, hogy hosszú az az 5 órás út, de próbálj olyan járatot keresni, hogy max 1 órát kelljen várnod visszafelé. Pláne, ha eddig õjárt hozzád renszeresen. Szerintem ennyit megérdemel, ha normáis és rendes volt veled.

A barátom szakítani akart velem mert nem pipsziztem le szerintetek normális dolog volt ezt csinálnia?

Mint minden kapcsiba oké kell ez is de ha egy ideig nem tudja csinálni a pár mert mindig közbe jön valami akkor nem tehet semmit. És mikor már ott volt hogy na oké csak mi akkor meg nem volt kedvem. És ? erre kapta fel a vizet. Azt mondta hogy szeret de nem tudok neki hinni ,Nem tudom mit tegyek szakítsak vele mert kés?bb roszabb lesz vagy hagyam anyiban a dolgokat és csak azt csináljam amit ? mond ja és persze lehülyézett meg stb..és én meg akkor is vissza sírtam magam

Legjobb válasz: szerintem fiatalka vagy meg a lepipszizeshez...

pipszi :D
szerintem fiatalka vagy meg a lepipszizeshez...
" nem pipsziztem le" még egyszer magyarul, mit nem csináltál?
A barátod egy bunkó, önzõ dög.Minél elõbb dobod ki, annál jobb.Én a helyedben már akkor kidobtam volna.
pipsziztem?????
mi az a pipszi?
:S hány évesek vagytok?
mondjuk igazság szerint egy ilyen után én egy életre kiábrándulnék a barátomból :S az elõzõ
Nem normális. Dobd, biztos vagyok benne, hogy lesz jobb, mert van jobb!
ne õ szakítson veled. te hagyd ott õt, de elõtte közöld vele h mekkora egy bunkó.
valaki mondjamármeg hogy mi az a pipszi :D
lol
azta O.o egy ufó
20.21! Errõl csak annyit, hogy 21 éves nõ vagyok és én is kérdeztem, hogy mit jelent.
19.58 javítás: az elõbb egy kicsit félreértettem, de olyan is volt már, h neki nem volt kedve hozzá. megesik, õ is ember, inkább ne csinálja, minth erõltesse, de ne élvezze közben. tudod én nemcsak a szex miatt vagyok vele együtt, vagyok olyan mint akinek azért van folyton "valami" a szájában, hogy leplezze, mennyire ostoba, és egy értelmes mondatot nem tud megszerkeszteni...
mi a f*szom az a pipszi? :D xd
19.58: képzeld, mondtam már ilyet a barátomnak, nem is egyszer, de vhogy nem lett belõle dühöngõ bunkó h mit képzelek magamról. az ilyen abszolút hangulatfüggõ. nem szívesség, de nem is kötelesség szerintem.
14 vagyok, de én se tudom mit jelent.... Elsõre azthittem, hogy nem pisiltem le...
srácok látom ti sem mozogtok eleget lányok körében :D pipszi - pipázás becézése ez olyan mint a be vagyok baszcsizva a sok üccsitõl mert taliztam a barcsiaimmal és iszcsiztunk. Nah puszcsi! Feláll a hátamon a szõr....brrr
Én sem ismerem a kifejezést. Pedig elég sok ilyesmit ismerek ;) F/13
szerintem pipszi=pisi :D de már nagyon esz a kíváncsiság mi ez a szó :D de attól félek kiscsaj nem árulja el, mert ciki. bocs; cicki XD 21/L
van egy érzésem, hogy egy 13 éves lányka cumizási problémáiról van szó.
csak nem a sz*pásról beszélünk. Sose értettem. Ilyen fiatalon menjen az ember a barátaival focizni, babázni, moziba vagy csak simán rosszalkodni kicsit. De maximum pepszizni. Figyi a csapból is a szex folyik. Mire vársz szerencsétlentõl? Hagydd a retekbe, minek idegesíted szerencsétlent. Amikor úgy érzed, hogy szívesen "pipsziznél" vagy bármi mást csinálnál akkor pasizz. Addig meg olyat keress, akinek más is elég. Csak azért ne erõltesd magadra a "pipszizést", mert õ akarja, de ne is szivasdd szerencsétlent.
de tényleg, mi az a pipszi? :S valaki mondja már el nekünk szegény tudatlanoknak:D
gondolom a pipszi=szájjal való kielégítés. de ez csak tipp :P
Ez tök jó!!! Senki sem tudja mi az a pipszi, és mégis nyomják az ostoba tanácsokat! Kíváncsi lennék, ha egy hónap után a válaszadók többségének a pasija(mert lerí, hogy a válaszadók többsége nõ, legalábbis aki azt tanácsolta, hogy hagyd el) egy hónap kemény nélkülözés után azt mondaná, hogy bocs, de most nincs kedvem "pipszizni", akkor azonnal meg lennének sértõdve... Sztem pipszizd le a pasidat!!! Ha a barátoddal együtt akarsz maradni sokáig, akkor amikor csak tehetitek pipszizzetek!!! Remélem valami hülye társasjátékról van szó... ;)
Köszönöm annak aki felvilágosított, hogy mi is a kérdés. Már csak arra lennék kíváncsi ez a szó mióta létezik, és melyik korosztályban ismeretes?:D úgy látszik 21 évesen öreg lettem:)
Én 18 vok d eén s etom.....xD már itt az ovisok is a dugással kötik le magukat....
Az egy dolog h nõ vagy nem irta h hagyja el. de igazuk van. Kedves kérdezõ. Fontos a szex egy párkapcsolatban, de nem igy. ebbõl lejön egybõl, hogy a baratod csak a szexvégett van veled. oké, mig nem lehetett birta, de ilyenkor mar egybõl felmérged. én ilyen utan egybõl elhagynam, hiaba szeretem. utanna persze megprobalja visszakönyörögni magat meg kibeszéni, de ez akkor is csak a szex miatt van veled.
Most miért vagytok azon fennakadva, hogy becézi a sz..pást?Egyébként meg baromira mindegy, nõ vagy férfi tanácsolta-e, hogy hagyja el, én is azt tanácsoltam, mert a barátja egy bunkó [email protected] a szexre kell neki a kiscsaj.Amúgy igen, értetem, mirõl van szó, és mivel azért van ez az oldal, hogy tanácsot adjunk, hát megtettem.Vannak ugyanis, akik azért járnak ide, hogy tanácsot adjanak, és nem azért, hogy lealázzák azt, aki kérdez.Mielõtt jönnétek a biztos azért véded, mert TE is 13 éves csaj szöveggel, nem, nem vagyok 13, már régen nem.A becézgetéseket egyébként én sem bírom, de nem a stílusa miatt fogom leugatni, az nem rám tartozik.Szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!