Találatok a következő kifejezésre: Normal esetben napig lehet (4 db)

Normal esetben hany napig lehet erezni a peteerest? En mar 6. napja erzem rosszul magam es tobb mint 1.5 hete volt meg. Faj a fejem, hanyingerem van, kicsit szedulok, faradt vagyok, nincs etvagyam, mindjart megjon erzesem van!

Legjobb válasz: A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..

A peteérés igazából csak 1 nap, elötte-utánna lehet tüneted, de enyhébbek, mint amiket írtál. Lehet, hogy nem a pé miatt érzed magad rosszul..

Ha megjön, és tampont használok, 3 nap és vége, normál esetben 5-6 nap, ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Mert a tampon magába szívja, a betéttel meg megvárodmig kifolyik.

Mert a tampon magába szívja, a betéttel meg megvárodmig kifolyik.
A vér a méhbõl folyik ki, és a tampon onnan nem tudja kiszívni, és vérzés folyamatos, nem úgy van, hogy jön egy nagyadag, és az lassan kicsordogál. Ez csak véletlen lehet.
Nekem meg forditva szokott lenni, tampon nelkul rovidebb... ugyhogy nem tunik logikusnak igy hirtelen.
Nekem is rövidebb tamponnal, de szerintem ez csak véletlen, még ha hihetetlennek is tûnik. :D
nem feltétlen, de elõfordulhat, én is görcsöltem alatta, de remélem most már nem fogok
Igen, lehet attól. Nekem a fejem is nagyon fájt:S De kb. két hét múlva semmi baj nem volt már:)

3 napos menstruációm után közvetlenül erős folyásom van. A ciklusom 28 napos, most is időben jött, de normál esetben mindig 5 napig tart. A 4. napon reggel nyúlós nyákot is tapasztaltam. Mi lehet?

Nem vagyok felfázva és fert?zésem sincs.

Legjobb válasz: Hát az tényleg érdekes hõmérés lenne:) Mivel nem vagyunk egyformák, ezért elõfordulhat. Én ezt egy könyvben olvastam: Zita West: Gyereket szeretnék. Nagyon szuper könyv, minden benne van érthetõen. Akkor most mindent bele:)

Hát az tényleg érdekes hõmérés lenne:) Mivel nem vagyunk egyformák, ezért elõfordulhat. Én ezt egy könyvben olvastam: Zita West: Gyereket szeretnék. Nagyon szuper könyv, minden benne van érthetõen. Akkor most mindent bele:)
Hallottam már olyanról, hogy valakinek a menstruációja után közvetlenül volt peteérése. A hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Éppen most néztem meg az ovu mikroszkópom (a reggel 7kor vett mintát, amit elfelejtettem akkor megnézni) és páfrányos félig. Múlt hónapban is ekkor kezdõdött, de létezik egyáltalán ilyen? HIszen még normál esetben majdnem mensiznem kéne. A 6. napon vagyok. Hõmet nem mérem, a 3 éves fiam kelt minden nap, ágyban maradni, míg hõmérõzök szinte lehetetlen mellette :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, minden esetre érdekes, már az elõzõ hónapban is furcsálltam, hogy miért ilyen korai. Lehet, hogy felkeresem a nõgyógyászom, hogy ez normális-e.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!