Találatok a következő kifejezésre: Normálisan gondolkozom (19 db)

Szerintetek normálisan gondolkozok? Addig nem akarom elveszíteni a szüzességemet, ameddig nem lesz nagyobb mellem

Nemsokára 16 éves vagyok de nagyon kicsik a melleim..de tényleg, nem ilyen átlagos mellméret, hanem tényleg kicsike.. és ez engem nagyon zavarna hogy úgy lát a barátom hogy szinte alig van mellem.. az milyen már? De viszont azt se tudom hogy mikor lesz nagyobb, mert elég vékony vagyok, és a hízás se megy :S

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem gondolkozol normálisan

Nem, egyáltalán nem gondolkozol normálisan
Hát, nekem is kicsik a melleim, pedig én már 18 vagyok... és nekem se "kicsi" mint ahogy sokan rámondják a B-s meg C-sre, hanem A és abból is a kisebb fajta. Amúgy a hízás hülyeség, én is próbáltam, de nem oda ment :)
Megint a 3. vagyok. Ne arra várj, hogy nagyobb legyen a melled, hanem arra, hogy legyen egy olyan fiú az életedben, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és bízhatsz benne annyira, hogy része legyen abban a megtiszteltetésben, hogy megkapja a tested és neki add a szüzességed. De ez ne a mellméreted függvénye legyen!!!
ez igaz lehet h neked soha nem lesz annál nagyobb akkor örökre szûz akarsz maradni?
3. vagyok. Egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
Elárulok valamit. Vannak olyan nõk, akiknek egész életükben kicsi mellük van. Szóval Te apácának készülsz?
nekem sincs szinte mellem, mégis a fiú szerette és foglalkozott vele ;) ne ezen múljon, ha valaki szeret, akkor nem fogja zavarni hogy kicsi a melled, akk már alapból nem járna veled.
Szerintem ne ehhez kösd. Amúgy lehet, hogy nem lesz nagyobb, de az is lehet, hogy 1 év és irgalmatlan kannáid nõnek, ezt nem lehet megjósolni. Van akinek a fogamzásgátlótól nõ meg.
Jajj de butus vagy...Ha valakivel eljutsz odáig, nem fogja érdekelni, hogy mekkora melled van, ha normális az illetõ! :)
Jaj kiscsak ne aggódj :)
Hogy nevezhetsz a barátodnak olyan valakit aki mindig beszól? A "kiáll melletted" nem azt jelenti, hogy nem cikiz ha valamiben nem vagy jó, hanem bátorít?? Hagyd a francba azt a hülye p.csát.
A legjobb barátnõ soha nem tenne olyat, hogy leszól olyan dolog miatt, amirõl nem tehetsz!!! Az ilyen nem barátnõ!!! Megint a 3. voltam.
Szerintem inkább azért várj vele, mert még egy éretlen gyerek vagy, ne a mellméreted miatt 16 évesen amúgy is korai szexuális életet élni, és meztelen mutogatni magad a barátodnak is korai, na meg az együtt alvás, akkor sem késel el ha 3-4-5 év múlva szeretkezel elõször, csak legyél felkészült és érett, de ha az leszel majd magadtól is tudni fogod és nem azzal leszel elfoglalva, ne lássa a kis melleidet a barátod.megjegyzem fejlõdésben vagy, még sem lelkileg, agyilag, sem testileg nem vagy kialakulva.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm hogy milyen az egy más téma.. :) Nem most szeretném persze elveszíteni a szüzességemet, hiszen még barátom sincsen..
nekem is beszólnak a saját anyám is, legközelebb ha beszól megmondom neki hogy ha fizeted a mûtétet nem kéne beszólnod
A kérdező hozzászólása: De az mert kiáll mellettem meg minden.. csak élvezi leszólhat, mert valamiben jobb.. de hamarosan õ úgyis elköltözik :(
Akkor õ nem is a legjobb barátnõd.
Megint a 3. vagyok. Aki megszól azért, hogy kicsi a melled, annak az iq-ja nagyon kicsi, ugyanis annyi esze sincs, hogy senkit nem lehet olyan dolog miatt elítélni, megszólni, amirõl nem tehet!!! Szóval aki megszól a melled miatt, annak az értelmi szintje a béka segge alatt van!!!
Nem gondolkozol normálisan. Én se vagyok teljesen elégedett a testemmel (van némi mellem de igen kicsi, plusz széles csípõ, vastag comb), viszont mikor a barátommal eljutottunk idáig, ez már nagyon nem érdekelt. Ha neki erre feláll, és megdicsér hogy szerinte szexi vagyok, akkor nem fogok ezért várni. Ha a pasimnak bejön, én nem fogadok örök szüzességet azért, mert én nem tetszek magamnak. De ha lesz olyan párod aki érezteti veled hogy szeret, és tetszel neki úgy ahogy vagy, úgyse fogsz ilyeneken parázni. Amíg ezen aggódsz, addig látszik hogy nem vagy kész rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a kommenteket, aranyosak vagytok!:) csak nehéz vele megküzdeni, amikor szinte mindennap megszólnak érte, van hogy a legjobb barátnõm is tesz rá megjegyzést..
Ha most nagyon kicsi még nõhet, de ne várj csodát max egy kicsit teltebb lesz általában a nõknek 14 éves korukban kezd kialakulni, hogy mekkora lesz tehát neked soha nem lesz c-s és nem tinik baja , mert én már 20 éves vagyok és engem is zavar de még is alig bírom levakarni magamról a pasikat nagyon sok pasinak bejön de ettõl függetlenül meg fogom csináltatni magam miatt.
tini fiúk legnagyobb baja: Nem elég nagy a péniszem? tini lányok baja: Nem elég nagy a mellem? #firstworldproblems Többet érnél vele, ha elfogadod magad úgy ahogy vagy és lesz önbizalmad.
Nem, nem gondolkozól normálisan! Bocsánat! A kis melleket is meg lehet puszilgatni, simogatni, stb, stb! És attól még lehet szeretni egymást! Pasiként mondom, írom ezt!
A kérdező hozzászólása: Nem készülök annak.. csak olyan rossz hogy ilyen a genetikám :S már gondolkoztam azon is, hogy veszek tömegnövelõt, attól úgyis fogok hízni, és a mellem is nagyobb lesz.. meg olyan rossz hogy mindig megszólnak hogy deszka :S
Jaj kiscsaj ne aggódj :)

Normálisan gondolkozok, hogy bejelentett, nettó 100 ezer Forint alatt nem megyek el dolgozni?

Gyõrben lakom, itt tényleg csak az nem dolgozik, aki nem akar. Ismerõsöm 64 ezer Forintért talált most munkát. Azt mondta neki elég, jól össze is veszett velem. Szerintem ennyiért nem szabad elvállalni itt az osztrák határ közelében.

Legjobb válasz: Érdekes. Az én családom Gyõr mellett lakik, és sok éve nem talál munkát. Küldj már nekem létszíves privátba pár olyan munkahely nevet, címet, ahova a 45 éves nõvérem eltudna helyezkedni. Mert évek óta keres

Érdekes. Az én családom Gyõr mellett lakik, és sok éve nem talál munkát. Küldj már nekem létszíves privátba pár olyan munkahely nevet, címet, ahova a 45 éves nõvérem eltudna helyezkedni. Mert évek óta keres
itt nem az a kérdés, hogy a kedves munkavállaló mennyiért szeretne dolgozni, hanem az, hogy a munkaadó milyen fizetésért hajlandó foglalkoztatni e kettõ között óriási különbségek is lehetnek, aminek szimplán annyi a következménye, hogyha az állásinterjún megkérdezik, hogy mennyiért vállalnád el a munkát, akkor két ugyanolyan jelentkezõ között azt veszik fel, aki kevesebbet kér és amúgy ha én munkáltató lennék, és lenne két ugyanolyan szimpatikus munkanélküli jelentkezõ, akik közül az egyik közmunkán vett\vesz részt, míg a másik nem, akkor azt választanám, aki közmunkázott
Kicsit fura: egy munkanélkülinek aki nem akar közmunkára menni, mást mondanátok ugye??? Nagyon érthetetlen ahogy gondolkodtok és megítélitek az embereket.
Szerintem 200.000 alatt ne menj el xD .
Jók lenne valami erõs szakszervezet, ami kiharcolja a nettó 100-as minimálbért.
Ha a saját keresetedbõl kellene megélni, lakást fenntartani, akkor te is elmennél ennyiért is. Inkább, minthogy éhen halj. Ha neked ez kevés, akkor van aki eltartson.
normálisnak csak az a kérdés, hogy milyen végzettséged van, meg milyen tapasztalatod mert egy szimpla érettségivel ilyet ne is akarj keresni, diplomával meg nem ez a határ
Én szerintem közelebb vagyok a határhoz, még is 70-bõl élünk.:D Nehéz találni olyat, ahol normálisan megfizetik az embert, plusz elmeri-e hagyni a biztos munkahelyét, még ha keveset is fizet... " Nettó 180 ezer forint alatt nem megyek el dolgozni. " De és hol fizetnek annyit? xD Legalább is itt biztos nem találnék olyan helyet... ehhez már utazni kéne. Pesten jó, ott biztos találni ilyet, ott valamivel jobb. Tekintve, hogy én/mi már hozzá szoktunk a 70-hez mondjuk... a 180k-nál megengedett dolgok nálunk már elengedésnek számítanának, szóval ez is szubjektív.:) )
"nettó 180-ból akarsz egészségesen étkezni, házat, autót fenntartani? Ha-ha-ha......" Ennyibõl sem engedheted el magadat, de azért könnyebb, mint nettó 100 ezerbõl. De sok tényezõ befolyásolja: -albérletben laksz-e vagy saját lakásban -mekkora az a ház -hányan laknak benne Ha saját lakásod van, akkor jó a 180.
ma 18:54 nettó 180-ból akarsz egészségesen étkezni, házat, autót fenntartani? Ha-ha-ha......
Attól függ, hogy mennyire vagy képzett. Ha csak 8 általánosod van, nincs semmilyen szakmában sem tapasztalatod, nem beszélsz idegen nyelveket vagy nem tudsz kiemelkedõ minõségben dolgozni, akkor kétlem, hogy ennyit kapni fogsz bárkitõl is. De egyébként nem hülyeség amit mondasz.
Ha csak érettségid van, vagy az se, vagy valami totál értelmetlen okj, akkor lehet sose találsz melót ahol többet fizetnek. Ha rendes szakmád, szaktudásod van, és nincsenek anyagi gondjaid, akkor kivárhatsz jah.
Van, akinek a 100k alatti fizetés is jó, mert annyira nem talál munkát.
Én sem mennék el ennyiért. Ennyibõl nem lehet megélni, ha egészségesen étkezel, autót, házat tartasz fenn, akkor nem elég. Nettó 180 ezer forint alatt nem megyek el dolgozni.
Hát a normális az lenne, ha tényleg az lenne az alsó határ. Sajna itt a balkánon azonban 40% a munkanélküliség és tovább nõ, így a dolog messze nem reális. Jelen pillanatban az összes ismerõsöm feketén dolgozik, "majd bejelentjük ha mindkettõnknek kényelmes" alapon, havi 50 nettóért. És örülnek hogy nem kapcsolják ki az áramot mind a fél szobájukban, ahol van kemény 18 fok.
Szerintem ennél sokkal összetettebb a kérdés. Egy kis faluban, ahol 2-3 millióért is lehet már házat venni, és az ember konyít a ház körüli dolgokhoz, és tudnak bánni a pénzzel, bõven meg lehet élni két szülõ havi 80-100 ezres fizetésébõl, szépen, jó módban. A nagy városban, ahol 15+ millió fölött mennek a kis garzonok, és az ember nagy lábon él, ott nem elég havi 200 netto sem fejenként. Szerintem ennyi a történet lényege.

Normálisan gondolkozom?

A rossz,inkább azt mondanám,ellaposodott párkapcsolatomban jól érzem magam.Pedig ez pár évvel ezel?tt nem volt így.Se szex,se érzelmek,inkább csak barátság.A gyerekemmel jól érzem magam,bár túl vagyok 1-2 lelki válságon,most jutottam túl rajta,a lelkem is kezd er?södni,elég a barátság egy kapcsolathoz?.Szerintetek meghibbantam?

Legjobb válasz: szerintem érzelmek nélkül nincs értelme...A kérdés az,hogy csak jól érzed magad mert elfogadtad a sorsod, vagy boldog vagy, mert neked ez is elég?ha csak a gyerek miatt fogadod el a dolgot, akkor szerintem nincs értelme, mert a gyerek is érzi, hogy nincs minden rendben.Gondold végig nem vágysz e másra, jobbra.ha igen szerintem állj tovább.Mind a hármótoknak jobb lesz, a barátág viszont megmaradhat.Meg nem hibbantál, csak beletörõdtél a sorsodba.Hidd el van ennél jobb is csak meg kell találni az oda vezetõ utat.Azt viszont keresni kell...

szerintem érzelmek nélkül nincs értelme...A kérdés az, hogy csak jól érzed magad mert elfogadtad a sorsod, vagy boldog vagy, mert neked ez is elég?ha csak a gyerek miatt fogadod el a dolgot, akkor szerintem nincs értelme, mert a gyerek is érzi, hogy nincs minden rendben.Gondold végig nem vágysz e másra, jobbra.ha igen szerintem állj tovább.Mind a hármótoknak jobb lesz, a barátág viszont megmaradhat.Meg nem hibbantál, csak beletörõdtél a sorsodba.Hidd el van ennél jobb is csak meg kell találni az oda vezetõ utat.Azt viszont keresni kell...
Nem értek egyet az elõttem szólóval. A barátság a legfontosabb, fõleg a házasságban. Ha kölcsönös a bizalom, az õszinteség, akkor minden rendben lesz. Minden párkapcsolatban eljön az az idõ, amikor elmúlik, elhalványodik a szerelem, viszont a barátság örök (vagy legalábbis tartósabb a szerelemnél). A boldogsághoz elég lehet, kellõ õszinteséggel. A gyereknek meg még akkor is jobb, ha vele él az apja és az anyja is, ha közben nem szeretik egymást. Ha pedig megvan a kölcsönös tisztelet a két szülõ között, a gyerek jó példát fog látni.

Normális az hogy minden nap arról gondolkozok, hogy nem lenne-e jobb itt hagyni mindent és elindulni akár gyalog is egy világjáró utazásra?

Úgy értem például, hogy elindulok és lesz ami lesz, megyek amerre megyek.

Legjobb válasz: Sztem is norm. dolog. Énis gondolkozok ilyenen néha. Csak én úgy hogy van itthon 120ezrem aztán azt megfogni és elmenni motorral ameddig meg nem unom és a pénzem el nem fogy :D 17/F

Sztem is norm. dolog. Énis gondolkozok ilyenen néha. Csak én úgy hogy van itthon 120ezrem aztán azt megfogni és elmenni motorral ameddig meg nem unom és a pénzem el nem fogy :D 17/F
Szerintem ez teljesen normális. Vagy lehet hogy nem, de nekem is vannak néha ilyen gondolataim. Olyankor úgy érzem, hogy valami van a levegõben és valami készül...ilyenkor ilyenekrõl gondolkodom, mint amit írtál.:D Más kérdés, hogy alapvetõen álmodozó típus vagyok, de szerintem nem baj. Te hány éves vagy? 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat 14/F
Én ezt meg is fogom csinálni :) Barátaimmal már készülünk nyáron :)
Én is ilyeneken gondolkoztam ennyi idõsen:) Most 29 éves, háromgyerekes, boldog anyuka vagyok, egy szeretõ férjjel.
Elsõ vok. Szerintem ez az életkorunkkal jár.:D:P

Ez normális, hogy én ezeken gondolkozok?

Nemrég töltöttem még be a 16-ot, lány vagyok. Mostanában azon gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha volna egy kisbabám, férjem, boldog családban élnék.. Nemsokára fog megszületni a kis unokatesóm, ez is közrejátszhat? Nagynénéméknél nézegetni szoktam a babaholmikat, a kis pici babaruhákat. Ekkor mindig beleérzem magam a nagynénim helyébe, hogy milyen lenne várandósnak lenni..

Legjobb válasz: Úgy látszik,hogy kezdenek gyakoribbak lenni az ilyesmi kérdések:) szerintem tök normális,hogy 16 vagy akár 11 vagy bármennyi évesen ilyeneken agyalunk:) hárman már nem lehetünk hülyék,ugyanis egy 17 éves lány is tett fel egy ehhez hasonló kérdést.Teljesen normális érzés ez,fõleg így tinilányként..álmodni a jövõrõl!:) Én is ilyen vagyok...:D nekem két unokaöcsém van és egy unokahugom. 2006-ban született a legidõsebb unokaöcsém,a kislány 2009-ben és a másik kisfiú is:D olyan cukik voltak mind a hárman!Én is izgatott voltam minden egyes születés után.A 2006-ban született unokaöcsém testvére a 2009-ben született kislánynak..:D és nagyon cukik. Pelenkáztam már õket,meg aludtam náluk..stb.:D 16/L

Úgy látszik, hogy kezdenek gyakoribbak lenni az ilyesmi kérdések:) szerintem tök normális, hogy 16 vagy akár 11 vagy bármennyi évesen ilyeneken agyalunk:) hárman már nem lehetünk hülyék, ugyanis egy 17 éves lány is tett fel egy ehhez hasonló kérdést.Teljesen normális érzés ez, fõleg így tinilányként..álmodni a jövõrõl!:) Én is ilyen vagyok...:D nekem két unokaöcsém van és egy unokahugom. 2006-ban született a legidõsebb unokaöcsém, a kislány 2009-ben és a másik kisfiú is:D olyan cukik voltak mind a hárman!Én is izgatott voltam minden egyes születés után.A 2006-ban született unokaöcsém testvére a 2009-ben született kislánynak..:D és nagyon cukik. Pelenkáztam már õket, meg aludtam náluk..stb.:D 16/L
Ne aggódj! Valószínûleg fiatal anyuka leszel majd. Én már 15évesen akartam gyereket. Most 28 vagyok, van 2 lányom. Az elsõt 20, a másodikat 27 évesen szültem. Férjhez pedig 3 hét múlva megyek:-)!
Gondolj bele, már a kislányok is babáznak. Eljátsszák, ahogy a barbie elmegy bevásárolni, sminkel, pasizik, pedig hat évesen még bõven nem tart ott. Eljátssza, amit pár év múlva meg fog tenni. A jelen idõben mindig a következõ életszakaszra álmodjuk a terveinket. Ez így normális. Ha már gyereked lesz, arra fogsz gondolni, milyen felnõtt lesz belõle :)
Ez nagyon jó dolog, hogy egy kamaszlány a jövõjét tervezgeti és szereti a gyerekeket, nem pedig a bulizáson, iváson és a felelõtlen szexen jár az esze! :)
Én is ezen gondolkozok:) Újabban azt álmodom, hogy van egy 13, és egy 9 éves fiam, egy ikerlányaim, akik az álmomban 2 évesek, és van egy pár hónapos kisfiam:D És, hogy a férjem mindig reggeltõl estig dolgozik, és sosincs itthon.Amit te írtál, azt én is írhattam volna.Októberben fog megszületni az unokaöcsém:) De rajta kívül még van 3 unokahúgom, és 2 unokaöcsém:) 14L
én is kb. ennyi idõs koromtól gondolkodtam ezen. sztem normális, sõt, lányoknál genetikailag kódolt.
Nos, én volnék az elsõ válaszoló által emlegetett 17 éves lány. Szerintem is normális dolog. :) A felelõsségteljesség sosem hátrány, és jobb ilyen korban elkezdeni tervezni, mint huszonévesen belecsöppenni a nagy ismeretlenbe.
én is ezen gondolkozom pár napja. :) csak nem vagyunk mind hülyék. :) szerintem tök normális.eltervezed a jövõd. 13/L

Normális hogy ilyen fiatalon így gondolkozok?

20 éves srác vagyok, szeretnék egy rendes, becsületes csajt aki nem csal meg és összeköltözhetnénk csinálnánk gyerekeket, és minden szép és jó lenne. Nem nagyon találtam még idáig erre alkalmas leányzót de szerintetek ez normális hogy ennyi id?sen így gondolkozok?

Legjobb válasz: Ha most magamból indulnék ki, ezt mondanám: az, hogy szeretnél egy normális csajt, de tulajdonképpen nem is teszel semmit érte, hogy legyen, ezért inkább mindenkit megbélyegzel "nem normálisnak", nem kifejezetten célravezetõ megoldás. Azt pedig egy pszichológustól tanultam, hogy a férfiak szeretnek egy kicsit szépíteni a helyzetükön (ezt hívják vágyteljesítõ beszédnek), valójában viszont koránt sincs úgy, ahogyan leírják. Gondolok itt erre: "mert nekem is jut bõven minden napra szinte más"

Ha most magamból indulnék ki, ezt mondanám: az, hogy szeretnél egy normális csajt, de tulajdonképpen nem is teszel semmit érte, hogy legyen, ezért inkább mindenkit megbélyegzel "nem normálisnak", nem kifejezetten célravezetõ megoldás. Azt pedig egy pszichológustól tanultam, hogy a férfiak szeretnek egy kicsit szépíteni a helyzetükön (ezt hívják vágyteljesítõ beszédnek), valójában viszont koránt sincs úgy, ahogyan leírják. Gondolok itt erre: "mert nekem is jut bõven minden napra szinte más"
csajoknak*
akkor lehetne téged komolyan venni, ha maximum egyszer-kétszer lettél volna nõvel. maradj csak meg a hajkurászásnál, a normális lányokat meg kerüld messzirõl.
Aki keres az talál, ha azzal töltöd az idõdet, hogy minden nap másik kisribit dugdosol, akkor híre megy, és a komoly kapcsolatra vágyó csajoknak nem fogsz ám kelleni. :) Különben meg kár ennyire elõre tervezned. 20 éves vagy, ha 16 évese kezdted, és minden napra más jutott, akkor az kb 1400 nõ. AIDS-es vagy.
az elsõ mond valamit :)
Mert mondjuk a normális csajok nem az ilyen 'minden csajt [email protected] a discoban' típusú fiúk kellenek. És gondolom ezt tudják is rólad. Talán tenned is kéne ez ellen, hogy téged is komolyan vegyenek a normális nõk.
Sya! Szerintem tökre normális, hogy egy rendes csajt akarsz találni:) Az olyan "minden csajt megdugok" típusú srácokból van épp elég...Szerintem tök jó hogy így gondolod...:) :D
A kérdező hozzászólása: "nekem is jut bõven minden napra !SZINTE! más" látom itt is okos emberkék vannak. :)
a második válaszoló vagyok: Tehát a 'szinte' azt jelenti, hogy ezt csak úgy írtam, hogy felvágjak vele, milyen kapós is vagyok? :D
Elsõ vagyok. Szerintem tök lényegtelen, hogy ott van-e a "szinte". Csak nem mered belátni, hogy erõs érvekkel le lettél - úgymond - "szavazva". Elmondom miért lényegtelen: az bizony ebbõl a szempontból teljesen mindegy, hogy esetleg egy csajjal együtt vagy még két-három napig, ne adj isten, egy hétig. Talán az egész életben így van. Kóstolgathatod az olcsó italokat, olcsó ételeket, mondhatod rájuk, hogy szar. Megkóstolhatsz egy olcsó, mûtrágyából készült bort, és megkóstolhatsz egy jó minõségû Irsai Olivért is, aminek tegyük fel, 2500 forint a literje. Attól, hogy nagy mennyiséget elfogyasztasz, még nem biztos, hogy eljutsz a minõséghez. Az én javaslatom tehát az, hogy gyûjtögess magadban annyi energiát, erõt ("virtuális pénzt"), hogy elérhess egy igazán kedves lányhoz. Mert amíg olyan lányokkal próbálkozol, akiknél elég az egy napos udvarlás, addig ne várj sokat tõlük.

Létezik, hogy van normális lány Hajdúszoboszlón? Aki nem a rossz fiúkra bukik? Aki hûséges, hosszú távra gondolkozik? Vannak még ilyen lányok? Csak szimplán érdekelne ez a dolog.

Tudom, hogy normális srác is kevés van, de olyan igazságtalanság az, hogy a két nem kevés normális képviselõi nehezen találnak egymásra. 25 éves srác vagyok, de inkább egyedül élek, mint sem a vagány, nagyképû, kicsapongó pláza ásza csaj típussal. Én vagyok hülye, hogy így gondolkozok?

Legjobb válasz: Nem te vagy a hülye, csak elfogytak az olyan csajok, az összesnek az kell, hogy bunkó legyél velük, mert máskülönben nem kellesz nekik. A normális csajoknak általában már van barátjuk, aki meg olyan mint a fent leírt, arról meg ne is beszéljünk... még ha szeretnéd, se lenne náluk esélyed.

Nem te vagy a hülye, csak elfogytak az olyan csajok, az összesnek az kell, hogy bunkó legyél velük, mert máskülönben nem kellesz nekik. A normális csajoknak általában már van barátjuk, aki meg olyan mint a fent leírt, arról meg ne is beszéljünk... még ha szeretnéd, se lenne náluk esélyed.
A kérdező hozzászólása: Kicsit borús hangulatodban írtad ezt.
kedves him tarsam. hidd el, fogd fel, a mai vilagba nem talalsz olyan lanyt akive vagysz, nem letezik, nincs ez nem a 1980-2000 evek.. akkor is keves volt, nem hogy most !!! :D en csak tudom, en ebbe nottem fel, te 25 vagy en meg mondjuk 10 evvel kevesebb... en is egy normalis lanyt kerestem, aki nem olyan mint a tobbi. hat ez a rovid kis eletem soran eddig hiaba ismertem meg vagy 1000 csajt, nem volt koztuk olyan amire en gondolok meg te. itt ebbe az eletbe nem talalsz... lehetetlen talalni. add fel, keress egy olyan not akivel nem banod ha egyutt vagy, ki tudja lehet egy gyerek utan olyan lesz mint amienre vagysz. hallotam mar olyat hogy egy mitom en mien ribi volt tini koraba a lany h nem tudna ossze szamolni menyi emberre volt, egy gyerek utan olyan csalad anya lett hogy olyan anya is ritka mint amien o (hat ha hiszed ha nem, ez allitolag apamnak egy baratjanak a huga akit le irtam, szemelyesen ismerem, hat hogy kajak olyan volt tini koraba nem tudom, de nincs okom nem elhinni)
Hihetetlen, hogy ilyen kérdések alá csak ilyen szerencsétlen hülyék írnak, mint az elsõ kettõ. Ha nem jön össze nekik valami, akkor mindig a másik a szemét, sose veletek van a gond! Kérdezõ áttudom érezni a problémádat nekem is volt benne részem, de egy megoldás van erre nem szabad ennyire akarni, mert mindig elfogod rontani az egészet. Tanuld meg egyedül is élvezni az életet, foglald el magad olyanokkal amikbe örömödet leled, mellé olvass sokat, járj el a barátaiddal szórakozni, ha ezek megvannak jönni fog magától. Ez a rossz fiú jó fiús dolog egy baromság, ennél sokkal komplexebb a személyiségünk, inkább a tinik vannak elfoglalva ezzel a hülyeséggel.
A kérdező hozzászólása: Ha lenne kivel eljárnom, azt is tenném amit írsz.
Èn pl nem vagyok se pláza cica, se nagyképû.. inkàbb kicsit fèlènkebb típus, aki sokáig csak álmodozott egy normàlis barátról. Vannak mèg normàlis lànyok, de mindenkiben van jó is rossz is.. tökèleteset nem fogsz találni, de olyat talán igen, akit a hibáival együtt tudsz szeretni. Szemèly szerint gondolkoznèk hosszú tàvra is, hisz ha vkivel mûködik, akkor mièrt is legyen vège? A kèrdésedre válaszolva: nem vagy hülye. :) Jàrj nyitott szemmel, ès fogsz talàlni normàlis lányt. A plàza csajokat meg ránézèsre felismerheted.. szóval vannak normàlis lányok (kinrmek mi a normális) :)
Kinek*
A mostani markas ruhaba jaros 200 lajkos gyerekek nem vagany rossz fiuk, hanem "yolo" #enaztanbiztosnemvokpawa #jelizzpls csavok akiket sajnalok mert szanalmas az osszes. Biztos van ott normalis lany de ne a topribik kozt keresd, mert ok ugyanabba a kategoriaba tartoznak mint a sracok. Ha normalis lanyt akarsz, akkor a picit szegyenlosebbek kozott keresd, akiknek nincs akkora pofajuk, h az egesz teremben lehessen hallani milyen jo volt b*b*szni tegnap ejjel stb.

Egy normális lány, aki gondolkozik az kb. hány évesen veszti el a szüzességét? (lehet hogy furcsa kérés, hát sajnálom).

Én mindig úgy képzeltem el,hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét.De most már kezdek kételkedni. Most lett barátom,és mivel vérbeli fiú,ezért majd le akar velem feküdni egyszer...de nem hiszem,hogy ennek 15 évesen kéne megtörténnie...vélemények? SOS! valaki!:(

Legjobb válasz: A normális lány akkor veszíti el a szüzességét, ha készen áll rá. Nincs korhoz kötve. Van aki már 16 évesen, van aki csak 20 felett. 16 alatt viszont mindenképp korai szerintem.

Az elsõ komolyabb párkapcsolatom 14 éves koromban volt, majd' egy évig együtt voltunk, de nem hogy nem feküdtem le vele, de még csak a pettingig se jutottunk el. Szerintem egyáltalán nem kell elsietni, ráérsz még, ha a srác szeret, akkor meg kibírja.:)
A normális lány akkor veszíti el a szüzességét, ha készen áll rá. Nincs korhoz kötve. Van aki már 16 évesen, van aki csak 20 felett. 16 alatt viszont mindenképp korai szerintem.
Szerintem is korai 16 alatt, de ha te késznek érzed rá magad akkor nyugodtan. A vérbeli fiúd pedig ha szeret fog tudni várni :)
"Én mindig úgy képzeltem el, hogy 18 évesen veszíti el egy rendes lány a szüzességét." Nem. Egy rendes lány akkor veszíti el, ha talál egy arra alkalmas partnert, akivel bíznak egymásban, szeretik egymást, és õ maga is elég érett rá. Hogy ez 16, 17, 18, 20, vagy 25 éves korban történik-e meg, az személytõl és helyzettõl függ. Nem is az életkor a lényeg, hanem hogy kivel és hogyan.
én úgy voltam vele, hogy amikor mindketten készen állunk. szerintem ezt nem lehet korhoz kötni, szellemi, érzelmi érettség kell hozzá. lehet valaki 18 évesen is gyerekes.. nem ezen múlik. a lényeg, hogy tudd, mit csinálsz és a legfontosabb: kivel csinálod. ez a ti dolgotok, ha készen állsz rá: hajrá. ha nem, szólj a barátodnak, ha rendes, megfogja érteni, ha szeret, várni fog rád. nem kell siettetni, de ne a korodhoz kösd. amikor úgy érzed, hagyd, h megtörténjen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Sok véleménnyel egyetértek, fõleg a 13.kommentelõjével!:) A 7. kommentelõn meg behaltam:D Igen, vannak még ilyen emberek:)
Az a csaj minek jár pasival, aki nem akar tõle semmit?
A kérdező hozzászólása: Kedves 15.kommentelõ! Ha a barátommal még nem szeretnék lefeküdni, az nem az jelenti hogy nem akarok tõle SEMMIT.Mert szeretem és mindent megtennék érte. De ha még nem állok késen rá, akkor meg kell értenie. Legalábbis az én szememben ez így mûködik..
És milyen az amikor a csaj készen áll?:)
Akkor ne feküdjetek le, szerintem egy normális lány tud várni egy olyan srácra aki nem csak kefélgetni akar. Normális srác is képes kéne legyen szerelembõl elveszíteni..
Várj 60 éves korodig.Aztán már úgysem kívánod.
Mi a barátnõimmel 11 évesen megbeszéltük, hogy egyikünk se szeretné 16 elõtt elveszíteni. Végül egyikük 15 volt (és megbánta, pedig szerelmes volt, és 3 évig együttvoltak) én és a másik lány pedig 18 évesen szexeltünk elõször. Én azt mondom, 16 alatt semmiképp, sõt, igazából amíg kétségeid vannak, addig ne feküdj le senkivel.
Ha nem akarsz nem fekszel le vele meg kell értenie
Én is úgy gondolom, hogy 18 évesen az ideális én is akkor szeretném.. és aki nem vár rád.. az nem szeret igazán!
Egy normális humanois leányzó :O Normális gondolkodással :O http://www.youtube.com/watch?v=manNnAlf4nY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Még egyáltalán nem érzem hogy készen állnék egy ekkora mérföldkõre...
15 évesen, még a fiúknak se ezen kellene gondolkodniuk... 17és a fölött már ideális fiúnak és lánynak egyaránt. 16 még belefér esetleg, de alatta semmiképpen. Egyetértek azzal, hogy az a korai, ha nem áll rá készen. Nem kell vele sietni.
séf bácsi szerint az ideális kor 17.
Gondolkozz és várj még.17 év elõtt semmiképp.Ez egy jótanács.

Szerintetek normális, hogy mostanában folyton felelek álmomban, de komolyan még gondolkozok is és ki is javítom magam, főleg németből? :$

Legjobb válasz: Semmi baj Flóra XD nekem mostanában rémálmaim vannak ...Csak rémálmok, nem igen tudok aludni. És igen, ez normális, természetes a sok német órátólXD :D pusz:*

Semmi baj Flóra XD nekem mostanában rémálmaim vannak ...Csak rémálmok, nem igen tudok aludni. És igen, ez normális, természetes a sok német órátólXD :D pusz:*

Normális, hogy ilyeneken gondolkozok?

Igazából így sikerült rájönnöm 1-2 dologra. Nagyon sok háborús filmet megnézek, ma megnéztem kett?t is. Közbe rájöttem, hogy az én hülye dolgaim azoké a katonákéhoz képest semmi. Ha kapok valamit suliba (magatartás, jegy vagy akár egy leszidás) vagy éppen összeveszek valakivel akkor rosszul érzem magam és egyb?l elkezdek depizni (vagyis régebben ezt csináltam, már nem mert rájöttem, hogy nem olyan nagy dolog). Holott ezek a dolgok SEMMIK azoké az emberekéhez képest akik (ártatlan) embereket is ölnek mert muszáj, látják meghalni a bajtársaikat, barátaikat, legjobb barátaikat és nem tehetnek ellene semmit. Amikor hazajönnek megváltoznak és talán a családjuk se áll ki mellettük és ennyi volt. Mi meg itt rinyálunk ilyen kis szar dolgok miatt. Azért szerintem nem teljesen normális, hogy ilyen dolgokon gondolkozok és ilyenekhez hasonlítom az életemet. De nekem ez segített. Normális vagy nem?

Legjobb válasz: normális dolog. végül is ahogy írtad, rajtad is segített, és így legalább nem depizel be. és tényleg igaz, hogy ez egy semmi ahhoz képest, ami ott zajlik, de az ország hibája is, aki a háborút okozta. és amúgy sem kellene egy leszidáson filóznod. rosszul csináltad, legközelebb figyelsz, és nem rontod el az adott helyzetet.

normális dolog. végül is ahogy írtad, rajtad is segített, és így legalább nem depizel be. és tényleg igaz, hogy ez egy semmi ahhoz képest, ami ott zajlik, de az ország hibája is, aki a háborút okozta. és amúgy sem kellene egy leszidáson filóznod. rosszul csináltad, legközelebb figyelsz, és nem rontod el az adott helyzetet.
teljesen normális mivel ez így vagy ahogy mondod, de nem is kell visszamenni odáig az idõben, a mai világban is rengeteg ember van aki éhezik, vagy veri az apja/anyja , önhibájukon kívül utcára kerültek..ehhez képest az hogy a Peti vagy az Eszti jaj mit mondott meg szólt rám tényleg semmi, meg szerintem nem vagy még olyan felnõtt szóval ezt úgy értem hogy olyan 13-16 körül lehetsz akkor ez a gondolkozás általában ki szokott jönni meg fõleg a depizés is és ha ezzel el tudod kerülni, akkor inkább nézz ilyen filmeket mint hogy hülyeségek járjanak a fejedben.
Jó kifogás sose rossz haver. Egyébként ha én nagyon mélyen vagyok és lúzernek tartom magam, akkor megnézek valami sírós filmet és eltûnik a bánatom.
A kérdező hozzászólása: Aki nem tetszik nekem azzal elég nagyszájú vagyok (sajnos tanárokkal is) és ezért is kapom néha a szidásokat. Jegyek, szidások miatt nem depizek. Csak néha rámjön, hogy milyen szar az életem (bár nem tudom, hogy miért is lenne az?!). Vagy amikor az osztályból szinte az összes lány ellenem van kavarások, hülyeségek miatt (õk hozzák ki belõlem a nagyszájú gyereket) és ilyenkor is rossz kedvem van mikor mindenki csak oltogat és nem áll ki mellettem senki. Most rájöttem, hogy hülyeség ezek miatt kiakadni vagy valami mert ez semmi.
Részben passzoló idézet: "Két porszem problémája semmi az õrült világ gondjaihoz képest."
Ne is törõdj a hülye osztálytársakkal, próbálj ne belekerülni a nagy tini depresszió halomba.
Minden embernek a saját problémája a legnagyobb.
persze, normális. szerintem (szinte) mindenki felfogja ezt, elgondolkodik ilyeneken. azokban a percekben órákban meg is állja a helyét az elmélet, hogy tök lényegtelen dolgok.. de aztán.. a te életed mégis az iskolából áll, nincs háború, nincsenek eget rengetõ drámák. te itt élsz, neked itt a lényeg, ez foglalkoztat. és mi más foglalkoztatna mint a SAJÁT életed?
Én is nagyon magamba fordulok néha. Sajnos mindig ilyen voltam, de egyszer olvastam Gyura Barbara Szemem fénye: Nail címû könyvérõl, aztán elolvastam Szasz blogját. Rögtön rájöttem, hogy semmi gondom az életben, mert egészséges vagyok (pár kisebb dolgot leszámítva, ami nem halálos, csak kellemetlen). Én rájuk gondolok, amikor nagyon ki vagyok, és akkor elszégyellem magam, mert valószínûleg bármit megadnának a beteg emberek, hogy olyan problémáik legyenek, mint az egészséges társaiknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!