Találatok a következő kifejezésre: Normálisak 34 és egy (9 db)

34 hetes kismami vagyok és egy-két napja a pocakom a köldököm körül nagyon fáj, mintha izomlázam lenne. Ez normális? Vagy csak azért fáj mert tágul a bőröm? A baba jól van, foylamatosan mocorog.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama

Szia! Szerintem is a bõrtágulástól lehet mert nekem speciel zsibbad próbáld krémezni meg finoman masszírozni. 30hetes kismama
Szia!!Nekem a hasam aljában van izomláz, meg a combomban..a doki azt mondta azért, mert már nagy a babó és nehéz a pocaknak...31hetes kismama (jah, az én babám 1755gr)
Szia! nekem is ott fájt. A doki mondta, nõ a babám. Nincs baj! Ne izgulj. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat és a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon megnyugtat hogy másnak is van ilyen érzése. Már én is gondoltam rá, hogy most biztos hirtelen nõ sokat és ezért van, csak furcsálottam, hogy csak a köldökömnél érzem. Mégegyszer köszönöm a válaszodat és boldog babavárást és kitartást a továbbiakban!

Normálisak 34 hét és egy naposan a következő adatok: BPD: 89 mm, FL: 67mm, AC: 277 mm? Nem nagy a feje?

Azt mondták egy kicsit nagy, és emiatt nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Ne aggódj! A fiammal amikor terhes voltam, nekem is mondták, de nálunk ez "családi" vonás. Annyi történt csak, hogy nem fordult be és mivel nagy súllyal született, császár lett a vége.

Ne aggódj! A fiammal amikor terhes voltam, nekem is mondták, de nálunk ez "családi" vonás. Annyi történt csak, hogy nem fordult be és mivel nagy súllyal született, császár lett a vége.
Igen normális.Szerintem van esély.
nem normális, és nincs esélyed nála.
"Soha nem kívántam senkit, de õt a nap minden percében" Ez nem szerelem, hanem kémia, sima testi vágy. Szerintem ha szerelmes lennél, nem ezt említenéd elsõnek, ha róla beszélsz. A korotok alapján nincs esély "a jövõbeni bármi biztatóra", nem valószínû, hogy egészséges "kapcsolat" lenne. Egyébként nincs családja?
A kérdező hozzászólása: Nincsen családja...arab...és 9 éve él itt kint Németországban. Egyébként azért gondoltam hogy megemlítem azt is hogy kívánom mert soha nem voltam még senkivel és kívánni sem kívántam senkit...
Hmm. Ha a szived reagal ra akkor meg kene ismerd. Eggyertelmuen azzal kell legy akit szeretsz es kivansz. Ne ertekeld le onmagad. Legy nyitott. Hatha o is ugyanugy erez. Habar en a helyedben vigyaznek az arab ferfiakkal mert maskepp gondolnak a hazassagra mint amit te lattal.
A kérdező hozzászólása: Szinte minden nap beszelgetunk es latom hogy viselkedik velem es hogy masokkal...nyilvam ez is erositi bennem az erzest. Igen tudom es vigyazok.de azt hiszem nala nincs nagy szukseg ra :)
Az semmit sem jelent, hogy látod hogyan viselkedik másokkal meg veled, ez az egész lehet egy hatalmas kamu. A végén meg elrabol és megölnek valahol külföldön. Hidd el erre nagyobb az esély. Magyar fiúk ennyire nem érdekelnek?? Nem hiszem el, hogy nincs olyan srác aki felkeltené az érdeklõdésed. Persze ez attól függ, hogy milyen srácot akarsz magadnak.
A kérdező hozzászólása: Nemetorszagban elek...itt keves a magyar srac :-) a nemetek nem tul helyesek az arab, torok fiuk annal inkabb...de igazatok van valahogy el kell felejtsem... :(
Arab? Az a legjobb! Te nem nézel híreket? Kiviszik a gyereket a sivatagba és te sohasem láthatod majd, te meg csak egy leszel a feleségei közül...

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

34 hetes terhes vagyok, és van egy 2 éves fiam. Nagyon nehezen bírom fizikailag és mostmár idegileg is. Fáj a hasam és a kiabálástól a sírásig mindent produkálok. Normális ez, vagy csak gyenge vagyok?

Egyébként veszélyeztetett vagyok, volt egy vérzésem még 16 hetesen, azzal kórházban voltam sokat, elvileg fekszem és nem emelhetek. Gyakorlatilag a bölcsis fiam 4. hete velem van( beteg ), nyilván nem fekszem és emelek is. gyerkõc a dackorszaka elején..mindenre nemeet mond, és elkezdett kevesebbet aludni.

Legjobb válasz: Na pont ezért nem értem hova sietni a kistestvérrel. Már a kisfiadnak sem tudtál megadni mindent, kórház miatt otthon sem voltál, bölcsibe adtad, ha megszületik a testvér meg pláne nem fogsz tudni ráfigyelni. Megéri?

Na pont ezért nem értem hova sietni a kistestvérrel. Már a kisfiadnak sem tudtál megadni mindent, kórház miatt otthon sem voltál, bölcsibe adtad, ha megszületik a testvér meg pláne nem fogsz tudni ráfigyelni. Megéri?
Szerintem teljesen normális, hogy ki vagy bukva. Tényleg sok ez így együtt. Ja és azoknak üzenném, hogy nem kell ítélkezni senki fölött, hogy ki mikor vállal 2. gyereket: nem mindenki olyan szerencsés, hogy kiválassza a fogantatás idõpontját. Ez még a jobbik eset, hogy korán jött. Mások örülnének ennek....
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tudom, min mész keresztül, én is veszélyeztetett terhes voltam, az elsõ három hónapot végig kellett feküdnöm. Közben ott a két és fél éves gyerek, ráadásul nyár volt... Elõször is, normális és nem normális. Érzékeny vagy, félted a babát, készülnél az érkezésére, a babaholmit rendezni kellene, de ott a nagyocska, aki hiányzik, akivel játszani kellene, foglalkozni... Amik nekem nagyon beváltak: naponta többször pihenõt tartani. Reggel feltettem a kaját (semmi bonyolult), utána leültem egy órát (egy bögre tea, teázzatok együtt a kicsivel). Ezt a fiamra szántam, játszottunk, olyan játékokat, amik nem kívántak mozgást. Könyveket nézegettünk, vannak matricás könyvek (ezeket imádja, fél-1 órákat is eltöltünk vele), vagy pakolósat játszottunk (én megraktam a traktor utánfutóját dominókkal, õ elvitte a kanapé másik végébe és vissza). Volt, hogy youtube-on mesét néztünk, én feküdtem, õ mellettem ült és együtt néztük. A nagy csiklandozós birkózásokat átvette a férjem. :) Bár, látszott a gyereken, hogy hiányzik neki az anyai dögönyözés, de megértette, hogy most nem lehet. Volt, hogy elvittük játszóházba, ott aztán tombolhatott. A férjem gyakran vitte magával boltba, ide-oda, mindig magyarázott neki, hogy milyen nagy segítség, milyen ügyes, mennyire büszkék vagyunk rá stb. Ha fetreng a padlón, hagyd ott, semmi baja nem lesz. Tudom, hogy nagyon nehéz mindig türelmesnek, nyugodtnak lenni, de a fiad a te viselkedésedre reagál így. Ha teheted, hívj segítséget, akár fizess egy takarítónõnek, biztos akad a környéken olyan, aki elvállalja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, aki vette a fáradtságot és átgondoltan válaszolt! Segített!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 34 hetes vagyok én is, a lányom 2 éves lesz. értelmes lány, minden érdekli, az is amit én csinálok, így nem feltétlen azt kell csinálnunk amit õ szeretne, pl. a minap õ is pakolta száradni a kistesó holmikat..õt is fel kell vennem, viszont megérti hogy a hasamra vigyázni kell, és magától mondogatni szokta, hogy "nem szabad ugrálni most rajta"...mindig is olyan voltam vele, hogy mindent elmagyaráztam, bevontam abba amit épp csináltam, és többnyire megérti, mit miért kell ill.nem szabad.. elmondása szerint vára a babát, sõt, neki is van sírós áték baba, amit ringat mint a nagyok, cumit ad neki stb.. az elmúlt hetekben én vigyáztam keresztfiamra 3 éves, rettentõ eleven..persze fogy az ember türelme, de nem szabad a gyereken kitölteni. mély levegõ, pohár vizet inni, vagy picit kimenni levegõzni, esetleg olyankor kivinni a gyereket is, friss levegõ neki is jót tesz. hetek óta keményedek, leszakad a hasam, derekam, de a gyerek ebbõl semmit nem vesz észre. Kérdezõ, keress olyan elfoglaltságot, ami nem megterhelõ, földöl ülõs legózás, labdázás vagy bármi, beszélgess a gyerekeddel sokat, ha azt szeretné hogy vedd fel, de nincs rá nyomós oka, akkor csak ülj le mellé.
Kedves kérdezõ!Ne foglalkozz az olyan válaszokkal akik leszeretnék húzni az önbecsülésed!Igenis JÓ ANYA vagy!!!Az hogy kimered mondani a hibáidat, mersz segítséget kérni, az mind nagyon jó dolog!Sokan vannak akik nem mernek, nem tudnak segítséget, tanácsot kérni!Az hogy te ezt le merted írni, tanácsot mertél kérni, igenis dicsérni való!Terhesség alatt nagyon dolgoznak a hormonok a kismamákban.Fõleg ha van még 1 vagy 2 esetleg több gyermek is akirõl gondoskodni kell, plusz a párjuk.Nem kis feladat!Össze fogtok csiszolódni, meglátod!A kisfiaddal próbálj meg sokat beszélgetni!Boldog babavárást a hátralevõ hetekre!
Ne kiabálj vele, azt a sírásoddal nem oldod meg. Szegény kisgyerek nem tehet a ti döntéseitekrõl. Azt pedig minden babát vállalónak tudnia kell és nyilván te is tudtad, hogy nem mindegyik terhesség problémamentes, fel kell készülni minden körülményre. Ez a felelõs gyermekvállalás.
Na, látod kedves kérdezõ!Jönnek az ilyen "felelõs gyermekvállalók"mint az elöttem hozzászóló!Vicces!!! :) Ha-ha-ha! :D
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm a bíztatást annak akit megillet! És megint bebizonyosodott, hogy itt a legtöbben tökéletesek, vagyis sosem kiabálnak a gyerekükkel, sem senkivel, mindig minden körülmények között tökéletes anyaként és háziasszonyként tudnak és képesek viselkedni, és legfõképp felelõs szülõk. Mindez feljogosítja õket arra, hogy ne segítséget nyújtsanak, hanem ítélkezzenek. Mindig felmerül bennem mikor ilyesmit olvasok akár másnál is, hogy mi viszi rá ezeket az embereket a rosszindulatra? De nem akarok találgatni... Üdvözlöm õket és köszi! (Azért sarkítok, mert aki így nyilatkozott az mind sarkított velem szemben is.) Az ötleteket egyébként köszönöm. Bár némelyik a teljes tehetetlenséget és ötlettelenséget feltételezi rólam, dehát mindegy. Köszi mindenkinek! A kérdést lezárom!
Nem olvastam végig a válaszokat, inkább leírom én mit gondolok. Nem, ez így nem normális. Én 35 hetes kismama vagyok és van egy 2 és fél éves lányom. Egész nap itthon van velem, nem bölcsis. Soha nem ordítozok vele, pláne nem bõgök elõtte. Érzem kevesebb a türelmem, de magamban próbálom elintézni a dolgokat és higgadtan viselkedni. Aláírom, szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy jó gyermekem van, de ha Te így viselkedsz mit vársz egy 2 évestõl? Esetleg segítséget nem tudsz kérni? Nekem szinte minden nap délelõttönként itt van a tesóm, játszanak kinn az udvaron a gyerekkel. Addig én pár dolgot elvégzek, fõzök, aztán bejönnek, ebéd és alszik délután. Utána együtt játszunk és késõbb már apa is hazajön.
Kedves Beszólogatós! Nem mindenki úgy képzeli el az életét hogy szül egy gyereket, otthon dekkol 3 évet, majd dolgozik 1 évet (persze ha annyi idõre visszaveszik) és megint szül egy gyereket és otthon dekkol 3 évet. Én legalábbis nem így szerettem volna, és SZERENCSÉRE hamar összejött a második baba, így kb 3, 5-4 mozgalmasnak mondható évet töltök itthon, de nem is bírnék többet mert hiányzik a munka, a pörgés. Biztos vagyok benne hogy mindkettõt 100%-ig el fogom tudni látni, de tényleg a terhesség vége macerás. De azt meg kisebb-nagyobb nehézségekkel már ki lehet bírni. Azt a szituációt pedig, amibe a kérdezõ került, nem lehetett elõre kiszámolni, senki sem tehet róla. Az életben annyi váratlan fordulat történhet, pl valaki gyereket vállal, és szülés elõtt a férj elveszíti a munkáját. Rájuk is azt mondod hogy felelõtlenek?
A kérdező hozzászólása: Csak még annyi, anélkül, hogy magyarázkodásba kezdenék. Nem a gyerek kora, betegsége, vagy dackorszaka a legnagyobb baj, hanem hogy veszélyeztetett vagyok, nem emelhetném fel, és fáj a hasam. Ez utóbbi nem azért zavar mert fáj, hanem mert nem szeretnék újra kórházba kerülni esetleg egy koraszülött gyerekkel, vagy bármi más miatt. Tehát nem a beteg gyerekkel üvöltök, mert fáraszt, hanem a tehetetlenség akaszt ki, hogy a dacoló gyerekem állandóan a földre fekszik ha nem az történik amit akar, és fel kell emelnem. És azért sírok, mert sajnálom hogy kiabáltam vele, meg egyáltalán fáradt vagyok rohadtul. Na mégiscsak magyarázkodtam. ez van.
A kérdező hozzászólása: Megfogtad a lényeget! Ez volt a kérdés? Vagy csak találtál valakit akit méltathatsz? Hát köszi! Sokat segítettél!
Most õszintén, kiabálsz a beteg kisfiaddal és sírsz, nem, ez nem normális, gyenge vagy. Ezért írtam, hogy nem kellett volna elkapkodni, és akkor kiegyensúlyozott anuykát kapna mindkét gyerek. De így..
Nyugodtan lepontozhatod, majd biztos lesz olyan , számodra hasznos válasz is, hogy NORMÁLIS, te JÓ anya vagy, a 2 éves kisfiadnak kellene megértõbbnek lenni.
Ez így elég nehéz idõszak, hasonló cipõben járok én is, csak nem vagyok veszélyeztetett (1 hétre az voltam, de szerencsére mondták hogy mégsem, de az az 1 hét maga volt a pokol mert a gyerek még jobban hisztizett mert nem tudtam vele eleget foglalkozni). Remélem hamar meggyógyul a fiad és tudsz valamennyit pihenni is, akkor biztos kevésbé leszel stresszes. Én abban a hétben leültettem a tv elé, és sajnos annyi elég volt neki hogy nagyon rászokott, azóta sokszor megy a hiszti a tv miatt, de szerencsére hamar el tudom terelni a figyelmét. De átmenetileg megoldást jelenthet. A beszólogató válaszolót pedig nem értem. Mikor vállaljon az ember második gyereket? Amikor az elsõ már betegen is önellátó? Nem mindenki szeretne 8-10 év korkülönbséggel szülni... (30 hkm és 20 hónapos kisfiú anyukája)
Ez olyan, amit csak az érthet meg, aki keresztülment rajta, pl.én. Sajnos szüés után sokkal rosszabb lesz, most még a hormonok, utána a hihetetlen fáradtság + dackorszak + féltékenység...nem lesz könnyû a köv . kb. 1 év...lehet, h nem normális, viszont nem egyedi és nagyon emberi, ami most van. Amúgy meg én sem tudtam, mire vállalkozom, tesót szerettünk volna kis korkülönbséggel és egyátalán nem hittem, h elsõre összejön. Hát de. Viszont jó látni, ahogy kezdenek összenõni!
Nyilván a 20 hónapos gyerek, 34 hkm csak ezt a végletet látja, gyorsan letudni a gyerekvállalást, vagy 10 év múlva. Nem, szerintem ha a nagytestvér 4-5 éves , nem pedig 2, könnyebb a gyereknek is (mindkettõnek) és anyának is. JA és miért kéne "összenõni", hogy ne neked kelljen velük foglalkozni, hanem egymást szórakoztassák el? Szerintem meg minden gyermek megérdemli a figyelmet, pláne abban a korban, amikor csak az édesanyja jelenti neki a világot. 5 évesen már nagy és okos a gyerek, szobatiszta, meg tud fürdeni felügyelet mellett, felöltözik, kibont egy joghurtot. VAN idõ a másik gyermekre is, ahogy rá is volt annak idején
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Jobban van már, csak nekem meg a cumira szokott nagyon rá, és pont ez a veszekedés tárgya. Nem szeretném ha egész nap a szájában lógna. A beszólogatós hozzászóló meg nyilván nem tudja mit beszél, de nem is mennék bele ennél jobban, mert nem a korkülönbségrõl akartam vitát nyitni.
De, nyilván tudom mirõl beszélek, de akkor is az lesz a véleményem hogy türelmetlen, felelõtlen "anya" vagy.
11. vagyok. Aki azt állítja hogy soha életében nem kiabált rá a gyerekére az hazudik, vagy nem õ neveli hanem átpasszolja másnak. Kivéve persze ha egy pár hónapos babáról van szó, de az meg nem tudja hogy milyen egy 2 éves. Nekem birkatürelmem van, de párszor már hangzott el hangosabb szó amikor szándékosan olyat csinált a gyerek amirõl tudta hogy nem szabad és elõtte vagy 200-szor elmondtam neki. Olyan anyuka nincs aki megússza másfél-2 éves korig kiabálás nélkül.
Pedofília. Fel kéne jelenteni, amíg nem késõ.
pff.. az apja lehetne. Hogy milyen vilagban elunk:(
Távolról sem normális, a pasit meg fel kell jelenteni még akkor is, ha nem õ volt az elsõ a csajnál. a komment alapján a csaj sajnos rutinosnak tûnik.
NEM pedofília, Magyarországon 14 éves a korhatár - csupán pornográf képet/filmet nem készíthet a lányról, de lefeküdni nyugodtan lefeküdhet vele, egészen addig, amíg nem erõszakoskodásról van szó. Nem normális, de nem kell hozzá cigánynak lenni. Mondjuk szerintem a csávó nem normális. A lányt én fiatalnak tartom a témához, bár szerintem igazából édes mindegy 14 évesen, hogy 21 vagy 34 éves, akivel lefekszik. Ezen az alapon a magyar fiatalság több, mint a fele cigány (a kommentekre reagálva) hiszen rengetegen 14 évesen már nem szüzek (mindegy, hogy fiú, vagy lány...)
Hat minimum az egyik ciganynak tunik, de inkabb mindketto. Bar nem tudom 2 gyerke kicsit keves.
Ti tudatlan szerencsétlenek! Olvastatáok mit írt a kérdezõ?! A lány is akarta, benne volt és már 14-et betöltötte, nem büntethetik a csávót és amúgy is a kiscsaj nem ártatlan, nincs mitõl félteni az ilyeneket. Tudod én huszonévesen csak egyszer dugtam, egy lánnyal, sokkal ártatlanabb vagyok, mint ezek a mai tini lányok, de ha egy kívülálló nem ismerne engem is csak támadna, ha meglátna egy 14 éves lánnyal, vagy megtudná, hogy szexeltünk. Na, de mégis miért is, amikor nem is ismernek, másrészt az alány mocskosabb, mint én!
Hiába jelentenéd fel, 14 éves elmúlt a csaj, nem büntetni a törvény.
kötelet mind2 nek......
Hagyd, fölöslegesen aggódsz, a kiscsaj már el van kapálva. Magaddal törõdj, neked több eszed van.
A kérdező hozzászólása: csak azért foglalkozok vele mert máskor már meg akarták erõszakolni. és féltem
akkor meg mit foglalkozol vele? 14 évesen akár 80 éves palival is szexelhet, ha mindketten akarták senki nem tehet semmit.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok irigy, én inkább szánalmasnak mondanám a csajt. nem gondoltam volna róla ilyet, de hát ha ez neki jól esett akkor csinálja.!
Nagyon szar ügy, ha csalódsz valakiben. Mintha kitépnének egy darabot belõled. Átvert, hazudott, becsapott. Útjaitok ezen a ponton különvált.
Írigy vagy?
A kérdező hozzászólása: egyik sem cigány. de ebben mindketten benne voltak...idézem:"beterpesztettem õ meg pumpált"
A kérdező hozzászólása: az biztos hogy nem normális, de sajnálom hogy ilyen lett, mer t nem így ismertem meg .
Nem normális dolog. De az se, hogy te ezzel foglalkozol.
R*BANCRIADÓ!!!
A fantázia segít elviselni az életet. Miért lenne gáz?
Lélekben még gyerek maradt, nem nõtt fel érzelmileg. Nem bántás.
60 évesen is fantáziálnak ilyenrõl. Ez nem érettség kérdése.
Sztm. az nem normális, ha valaki ezt nem tudja "elfogadni".. Mi lenne a világgal ha nem lehetne fantáziálgatni, persze bizonyos határokon belül.

Egyfolytában olyan érzésem van mintha pisilnék, és tartanom kell a húgyhólyagomat. Mármost elég kellemetlen 34 hetes vagyok és ez már így megy egy ideje. Ez normális?

Igazából használok már egy ideje tisztasági betétet, hogy az ilyen kis csurranások arra menjenek, de ezeket sem veszem észre. Olyan 3 óránként járok pisilni de nagyon keveset. Viszont egyfolytában érzem hogy mindjárt elpisilem magam, és ezért tartogatom, viszont ha meg elmegyek a wc-re akkor meg sehol semmi. Ez normális?

Legjobb válasz: Baba nyomja a hólyagodat, nekem is volt ilyen az elsõnél. Jó pár hétig feküdt úgy, nem volt jó érzés. Tényleg olyan érzésem volt folyamatosan, hogy mindjárt bepisilek, pedig teljesen üres volt a hólyagom.

Baba nyomja a hólyagodat, nekem is volt ilyen az elsõnél. Jó pár hétig feküdt úgy, nem volt jó érzés. Tényleg olyan érzésem volt folyamatosan, hogy mindjárt bepisilek, pedig teljesen üres volt a hólyagom.
Igen normális, mert nyomja a hólyagodat. Emlékszem nekem is ilyen volt. Bárhová mentem mindenhol azt lestem elõször, hogy hol a wc. Sokszor rohantam mert majd bepisiltem és aztán meg csak pár csepp jött. Kész röhej..
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat. Szóval akkor ez már végig ilyen lesz míg meg születik babóka?! Hát ez nem valami jó! :(

34 hetes kismama vagyok, kezdek aggódni hogy valami nem stimmel párom és köztem. Vagy ez normális? Szeretnék nő maradni a szemében, nem "csak" egy várandós kismama.

Legjobb válasz: Szerintem ha ezt mondja,higgy neki. Ha nem nyugatat meg,amit mond,akkor ülj le vele õszintén beszélgetni,hátha valami nyomja a szívét,amit nem mer elmondani. 37 hetes kismami

Szerintem ha ezt mondja, higgy neki. Ha nem nyugatat meg, amit mond, akkor ülj le vele õszintén beszélgetni, hátha valami nyomja a szívét, amit nem mer elmondani. 37 hetes kismami
Ezzel én is igy vagyok, van hogy szinte 3 hónapja sem volt szex, én pedig megõrülök, olyan mintha nem kivánná vagy nemtudom miért.Szerintem mindenképpen beszélni kellene.
Nálunk is ugyanez a helyzet.Nem a megváltozott külsõm zavarja (csak pocira híztam), csak félti a picit.Szeretkezés után mondja is mindig, hogy mitõl félt közben.Közben meg néha megkérdezi nem-e fáj, vagy nem-e ér el valamit?Elötte 2 naponta együtt voltunk, azóta nálunk is a heti 1.Akkor is általában én kezdem, Õ meg megkérdezi mostanában, hogy "biztos?".Sõt, volt, hogy az orgazmusom közben le akart állni, mert annyira bekeményedett a hasam és megíjjedt.:) Azt mondta "Azt hittem kiugrik a gyerek, annyira becsúcsosodott a hasad.Olyan volt, mint egy kemény labda.:) )Szóval szerintem ne izgulj, nõként néz rád valószínû, csak félti a picit.2-3 hét múlva már a Te igényeid is alábbhagynak majd valószínû ezen a téren.Nálam legalábbis visszaesett a vágy 37 hetesen.A gond csak akkor lesz ha szülés után (6 héttel) sem lesz igényük ránk.Na akkor lesz miért paráznunk.Üdv:39 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!