Találatok a következő kifejezésre: Normálisak 34 és (42 db)

Nagyon faj a derekam es hatalmasakat nyilall a hasamba valamint kemenyedesek. Hamarabb akar jonni a pici vagy ez igy normalis 34 hetesen?

Legjobb válasz: Ez lehet abszolút normális. amilyen kerge idõjárás van most, nem csoda, hogy így reagálsz rá! Nekem annak idején vihar idején mindig 'jelzett' a babám. 11 hós kisfiú anyukája

Ez lehet abszolút normális. amilyen kerge idõjárás van most, nem csoda, hogy így reagálsz rá! Nekem annak idején vihar idején mindig 'jelzett' a babám. 11 hós kisfiú anyukája
Szia! Én ilyen keményedésekkel kerültem 32 hetesen kórházba, 1 ujjnyira kinyílt a méhszáj, de a fájások rendszertelenek és gyengék voltak úgyhogy bent maradt a bébi. Most 37 hetes vagyok, a tünetek azóta is megvannak és még mindig egyben vagyunk, a doki szerint nem is úgy néz ki mint aki ki akarna jönni... Úgyhogy megijedni nem kell, én is hiába aggódtam, az egyetlen amit elértem vele egy jó kiadós fejfájás. Minden jót nektek

Normálisak 34 hét és egy naposan a következő adatok: BPD: 89 mm, FL: 67mm, AC: 277 mm? Nem nagy a feje?

Azt mondták egy kicsit nagy, és emiatt nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Ne aggódj! A fiammal amikor terhes voltam, nekem is mondták, de nálunk ez "családi" vonás. Annyi történt csak, hogy nem fordult be és mivel nagy súllyal született, császár lett a vége.

Ne aggódj! A fiammal amikor terhes voltam, nekem is mondták, de nálunk ez "családi" vonás. Annyi történt csak, hogy nem fordult be és mivel nagy súllyal született, császár lett a vége.

A ciklusaim: 44, 34, és most 38 napra jött meg. Ha ennyire rendszertelen a ciklusom, az normális?

4 hónapja szeretnénk babát. A ciklusaim: 44, 34, és most 38 napra jött meg. Gondoltam, most már kikérem egy orvos véleményét, mit javasol. Ráksz?résen voltam, teljesen rendben vagyok. Volt már vagy van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Igen, én is ebben a helyzetben vagyok éppen. Elmentem az orvosomhoz, aki írt fel egy fogamzásgátló tablettát, majd ha megjön a beszedése után a menstruáció, hormontablettát (Clostilbegyt) kell szedni, ami utasítja a szervezetet, hogy termeljen pár érett petesejtet. Ezután vissza kell menni a dokihoz, aki ultrahanggal ellenõrzi, hogy van-e érett petesejt, majd mindent bele! =o)

Igen, én is ebben a helyzetben vagyok éppen. Elmentem az orvosomhoz, aki írt fel egy fogamzásgátló tablettát, majd ha megjön a beszedése után a menstruáció, hormontablettát (Clostilbegyt) kell szedni, ami utasítja a szervezetet, hogy termeljen pár érett petesejtet. Ezután vissza kell menni a dokihoz, aki ultrahanggal ellenõrzi, hogy van-e érett petesejt, majd mindent bele! =o)
Én is ilyen szituban vagyok. Nyáron hagytam abba a fogamzásgátlót és azóta nagyon rendszertelen. A múlt hónapban pl. a 65. napon jött meg. Semmi szervi bajom nincs, egyszerûen csakrendszertelen. ... Amúgy rendszertelen ciklussal is gyorsan teherbe lehet esni. Hõmérõzz, vegyél ovulációs tesztet, figyeld magad, é ne sürgesd a természet rendjét.
Szia! Az elsõ válaszról csak annyit, hogy ez a fajta gyógyszer amit ultrahanggal ellenõriznek, hogy van -e peteérés ez szerintem elég gáz. Mert ettõl akár 4-5 pete is beérhet és úgy õszintén? szeretne valaki 4-es ikreket? Sógornõm ugyan ebbena cipõben járt mint te és ajánlották neki a cickafarkfû teát ami rendbehozta neki 28 naposra a ciklusát.
Szia! Abba hagytam a gyógyszert és 2 hónap múlva beállt a menzeszem.Aztán késett 2 hetet azt hittem terhesség de nem.Utána megint késett 5 napot. Teszt pozitív:) Ez 6 hónap után történt. Szeintem neked is most tisztul ki a szervezetedbõl a gyógyszer teljesen.Hamarosan sikrül a baba is ne aggódj. Én is aggódtam de ez a rendszertelenség azért van mert felborul a hormonháztartás.Én 10 évig szedtem a gyógyszert.Szorítok:)
Januárban hagytam abba a gyógyszert, volt olyan, hogy 42 napra jött meg, volt hogy 24-re.Október elején megfogant a picikénk!Semmit nem avatkoztunk közbe, mindent a természetre bíztunk.Nem szabad görcsölni rajta, mert akkor sem jön össze.Csak szeressétek egymást és kitartás!Drukkolok! Egy 13 hetes kismami

34 hetes vagyok és az utóbbi két hétben nem híztam. Ez normális?

Eddig összesen 7 kg-nál járok!

Legjobb válasz: Én is 34 hetes vagyok, az utóbbi egy hónapban nem híztam. :) 5 kiló plusznál járok, a baba végig két héttel nagyobb a menstruáció szerinti koránál, most is: lassan 2,5 kg, és 47 cm. :) Normális, örülj neki! :)

Én is 34 hetes vagyok, az utóbbi egy hónapban nem híztam. :) 5 kiló plusznál járok, a baba végig két héttel nagyobb a menstruáció szerinti koránál, most is: lassan 2, 5 kg, és 47 cm. :) Normális, örülj neki! :)
Kb ennyi idõs terhesen heti 1 kg-t híztam.Kb a 36-37. héttõl nem híztam semmit a hasam mégis nõtt.Összesen 13 kg híztam. Szerintem normális.A baba úgyis "elveszi" ami neki kell.
szerintem igen en en kb a 34 hettol semmit nem hiztam es volt egy olyan honap hogy meg 1 kiloval kevesebb is voltam
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Csak fura, hogy a baba csak nõ én meg nem :)
Nyugi, a végefele már lelassul a hízás. A 34. hétig felszedtem 12 kilót, 36-ra fogytam egyet. Az orvos szerint ez teljesen rendben van a baba nõ - nincs ok aggodalomra. Pedig rendesen eszem, sõt, bevezettem a napi sütit, mert iszonyatos szénhidrát-éhségem van. De gondold meg, mennyi energia fogy azzal, hogy a baba benned nõ-hízik, miközben gyakorlatilag minden élettevékenysége a te szervezeteden keresztül történik meg!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem most nem igazán van étvágyam. Kevesebbet eszek, mint eddig. De ezt annak tudom be, hogy kevesebb a hely a gyomornak.

34 hetes terhes vagyok. Tegnap bekeményedett a hasam és rettenetesen fájt egész nap, mintha a menzeszem akart volna megjönni, olyan felpuffadás félét éreztem. Ez normális? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.

Szia, én pont ma töltöttem a 34. hetet, úgy vagyok mint te. Ezek normális jelenségek már, jósló fájások, én is sokat keménykedek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)
A kérdező hozzászólása: Én tegnap :) Jósló fájások? Ettõl nem indulhat be hamarabb a szülés, ugye?
A keményedés nem jóslófájás. A jósló görcsös fájdalom, ami a has alsó részén jelentkezik, méhösszehúzódások okozzák. Természetes folyamat ilyenkor, a tested készülõdik a szülésre. Az igazi fájás fentrõl sugárzik lefelé. Tudni fogod, melyik az igazi.
ez nem feltétlen igaz. annyi hülyeséget olvasni itt, hogy hihetetlen. vki pl azt írta, hogy amikor a derekad is fáj, az jósló. hát nekem a derekam jobban fájt, mint a hasam, mikor szültem. ha túl gyakran keményedsz, érdemes bemenni a kórházba, ha görcsölsz akkor mindenképp. nekem is vannak jóslóim és annak ellenére, hogy már szültem, bementem 29. héten a kórházba, mert nem tudtam, hogy szülni fogok -e. a testvéremnek 6 gyereke van, a hatodikkal ugyanúgy bement jóslóval.. ennyit arról, hogy az ember tudja, melyik az igazi. általában ha jóslód van, javul ha máshogy fekszel, járkálsz vagy beülsz egy kád meleg vízbe. ha nem javul, akkor jó eséllyel szülni fogsz

34. hét után lévő kismamák Nektek milyen fájdalmaitok vannak? Nem tudom, hogy mi a normális és mi nem.

Ma éjszaka arra ébredtem, hogy olyan, mintha karmolás lenne a hüvelyemben. Nem folytonos az érzés, de érzem többször is.

Legjobb válasz: A hétvégén én is betöltöttema 34 hetet. Többször észlelek alhasi fájdalmat, enyhe menstruációszerû görcsöket. Ilyen fura hüvelyi dolog nálam is volt, de csak egyszer, egyik este. Ha sokáig talpon vagyok, alaposan bekeményedik a hasam, elég aggasztó számomra. Én nagyon bízom benne, hogy még legalább 4 hétig nem szülök, jó helye van ott benn a kisbabónak. Mire vagy pontosan kiírva? Kisfiú vagy kislány? Neve? Nekünk kislány lesz és a neve még vitás, emiatt nem tudok pontosat írni. Minden jót neked!

A hétvégén én is betöltöttema 34 hetet. Többször észlelek alhasi fájdalmat, enyhe menstruációszerû görcsöket. Ilyen fura hüvelyi dolog nálam is volt, de csak egyszer, egyik este. Ha sokáig talpon vagyok, alaposan bekeményedik a hasam, elég aggasztó számomra. Én nagyon bízom benne, hogy még legalább 4 hétig nem szülök, jó helye van ott benn a kisbabónak. Mire vagy pontosan kiírva? Kisfiú vagy kislány? Neve? Nekünk kislány lesz és a neve még vitás, emiatt nem tudok pontosat írni. Minden jót neked!
Szia!Én is pontosan így voltam(vagyok), a 34 héttõl szurkálást, furcsa fájdalmat érzek néha.Voltam dokinál, és megnyugtatott.Akkor azt hittem lassan mehetek szülni, nagyon megijedtem én is.Most 36 hetes vagyok, és örülök, hogy még egyenlõre minden ok.Kitartást neked!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Április 30ra vagyok kiírva. Kisfiam lesz, a neve pedig Levente. :-) Én is nagyon remélem, hogy még legalább 1 hónapig a pocimban marad. Te hol szülsz? És Neked is minden jót, könnyû szülést!
Mi is április 30-ra vagyunk kiírva Vincével. Nekem a hüvelyem még nem jelezget, de a szemérem csontom, az már borzastóan fáj éjjelente, ha fordulok, illetve állva nehéz a nadrágot felhzni, mmert ha emelem a lábam, majd szétszakadok. Úgy tudom ez ilyenkor normális. Készül a szervezet a szülésre, lágyul a"kijárat". Keményedni az utóbbi 2 hétben nem keményedtem csak vagy 2-szer. Már nem dolgozom mert elõtte viszont volt ilyen gond, és a méhszáj Cx2000-es volt. Pihenés , meg 3*2 Magne B6, illetve ha nagyon feszít, akkor egy fél konyak. A ti babátok is hiperaktív? Gondolom kihasználja, hogy még van helye.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, elég sokat mozog Levi. Bár most már nem annyira a rugdosás a jellemzõ, inkább kinyomni szereti magát és keresztbe fordulni, na ekkor nem sok levegõ jut nekem. Nálatok mi a helyzet?
Mi az hogy 34, 5 vegyes ampulla?
sztem nem vagy gyenge éhgyomorra normális, ha megérzed meg valszeg nem éhgyomorra is :) a porto rico 60 fokos :D és az nem semmi :)
gynge vagy!! de majd a felsõoktatásban belejössz hogyan tanulj meg inni!!
A kérdező hozzászólása: Úgy érted munka után hogyan tanulok meg? Te anyaszomorító idõlopó intellektuális egyetemista. 2 év múlva leszek 18 és akkor már végre dolgozhatok
A kérdező hozzászólása: Kommersz, de kérlek ne offolj
Nem offolok te írsz érthetetlenül.
(Majd ha 40 év minimálbér után várod a nyugdíjat, akor lehet hogy másképp érzed majd, de én kívánom, hogy ne így legyen. Nem divatból akar mindenki egyetemre menni.) Ha az 1 dl "porto rico" az a 60 fokos piros löttyöt jelenti, akkor normális, hogy megérzed. Én is. (Hogy a felsõoktatásban meddig fejlesztik az emberek az alkoholtûrést borzasztó nagy unalmukban, az egy egészen másik kategória, és egyálalán nem nevezném normálisnak:)

34 évesen anyám igazgatja rajtam a ruhát és én felháborodom normális ez?

épp lányommal sétára indultunk volna...

Legjobb válasz: Igen normális hiszen már nem vagy kisgyerek. Mondd meg neki hogy ne csinálja mert nem szereted és már kinõttél ebbõl a dologból.

Igen normális hiszen már nem vagy kisgyerek. Mondd meg neki hogy ne csinálja mert nem szereted és már kinõttél ebbõl a dologból.
Egy kicsit hisztisnek tûnsz. Ezért kár volt itthonmaradni. A szülõket is és a gyereket is humorral kell kezelni, különben esély van a megõrülésre :-D Legközelebb nevess rajta és elvékonyított hangon mondd neki: "anyaaaaaa neeee máááááá'!"
Fiú vagy, vagy lány?
OFF: 34 éves embertõl megkérdezni, hogy fiú-e vagy lány... :-D Nõ vagy férfi, Te! :-D
Ha ezért képes vagy kérdést kiírni, az sem normális. Mellesleg a szülõket is "nevelni" kell.
Én is annyi idõs vagyok, mint te, és a csillagokat is lehoznám az égrõl, ha az anyukám a ruhámat megtudná igazítani.De nem tudja, mert 15(!)éve meghalt...
Engem meg 26 éves koromban is felhívott, ha éjjel nem mentem haza, hogy hol vagyok. Volt, hogy valakinél aludtam, és ott csörgött a telefon, hogy Anyukám keres. És?! Seg.gberúgtam volna, aki ezért kiröhög - de komolyan senki nem nevetett ki emiatt. Az inkább idegesít, hogy a táskámat, szobámat pakolja, de mivel anyagi okokból (és egyéb okokból: betegségem miatt) egy fedél alatt lakunk, ezt is el kell fogadni, tenni úgyse tudok ellene, és ha szólok, csak a sértõdés/veszekedés van. Egy ruhaigazítás - ugyan már!!!
Otthon laksz még?
majd akkor gondolj erre az idióta hisztidre, mikor édesanyád nem él már! én örülök neki, ha édesanyám törõdik velem, még akkor is, ha hülyeségek miatt felhív, vagy felesleges dogok miatt cseszeget. persze, kicsit bosszant, de nekem ebbõl az jön le, h fontos vagyok neki, és érdekli az életem.
õõõõ-õõõõõõ ezért nem elmenni sétálni... tizta paches vegy hogy ezért kiakadtál másko nevess és mondd hogy inkább neked kéne az õ ruháját igazgatnod... de enm mond má hogy most komolyan képesvoltán ezért egy külön kérdést feltenni ahelyettt hogy valami normálisat kérdeztél volnas?
Sajnos manapság a felnõtté vált utódokat még mindig gyerekként kezelik az anyák. Ha nekem lenne gyerekem és az felnõ, nem igazgatnám a ruháját, hanem szólnék neki, hogy az ing fel lett gyûrve, akkor õ önállóan megigazítja.
Én is megigazítom a fiamon néha az ingnyakat, vagy a kabátot, ha megy el, 24 éves, még sose szólt miatta. Eszembe se jutott még, hogy ez gond lenne. Még a férjemen is megigazítom néha a kabátot, vagy a nyakkendõjét, de õ se szólt még érte. Sõt, sokszor meg is kérdezik, mielõtt elmennek, rendben van-e rajtuk minden. Ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Most komolyan ezért nem vitted el a gyereket sétálni? Hát mit igazítod rajtad? El sem tudom képzelni! Szereted te az anyukádat?
...és szerinted te milyen anya vagy, ha a hülye hisztid miatt mégsem viszed a lányod sétálni, ha már mentetek volna...?
Szerintem ez aranyos dolog.
A gyereke maradsz, akár hány évessé is érsz, öregszel. De ha zavar, kérd meg, hogy ne tegye!
*barátaimnak/barátnõimnek
Hát tudod, ha az anyád mondaná meg, hogy mit fõzz, hogy takaríts, hogy neveld a gyereked, az elég idegesítõ lenne. De az hogy megigazítja a ruhádat.. én is meg szoktam igazítani az anyámnak, felnõtt húgomnak és a barátaimnak/barátaimnak, ha szükséges (mert begyûrõdött a gallér, kint van a címke, lóg a cérna..) és senki sem akadt még ki rajta, sõt hálásak érte, és ugyanúgy nekem is szólnak, ha valami nem stimmel érte. Nem értem, mi ezen olyan nagy probléma..
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok, és itthon maradtunk.
Ha lesz gyereked utolsó válaszoló, akkor igazítani fogod .Ennyi. Ezen kár vitatkozni, ez a szülõ dolga. Én 40valahány évesen is "kislányom" vagyok, és addig jó nekem, míg valaki annak tart.

Pár napja a melegtől el kezdtett vizesedni a lábfejem, ami ma reggelre nem ment vissza és ugyanolyan dagadt maradt. Normális ez az állapot? 34 hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen, így a vége felé normális, próbálj meg minél többet pihenni, polcold fel a lábaidat, és figyelj oda a vérnyomásodra, ha az is elkezdene magas lenni, akkor mindenképpen szólj az orvosodnak, mert akár baj is lehet belõle. Jó babavárást, könnyû szülést Neked!

Igen, így a vége felé normális, próbálj meg minél többet pihenni, polcold fel a lábaidat, és figyelj oda a vérnyomásodra, ha az is elkezdene magas lenni, akkor mindenképpen szólj az orvosodnak, mert akár baj is lehet belõle. Jó babavárást, könnyû szülést Neked!
Szia! Pihenjél, lábakat felocikolni.Engem ezzel a tünettel 36hetesen befektettek a kórházba. Boldog babavárást és könnyü szülést kívánok neked!
Én is 34-35 hetes vagyok és 3-4 napja vizesedek. Gyorsan vérnyomást mértem 2 nap is egymás után, de a béka feneke alatt volt mindkétszer...mint mindig :) Ez a meleg.. Viszont ma reggel a férjem is azt mondta, hogy a szám meg az orrom is vastagabb.. Lehet, hogy hamarosan jön a baba? :)
Én 23 hetes vagyok, de már 3 hete vizesedik a lábam. De nekem fáj is, és furcsa erek jöttek ki alábszáramon--pedig pihentetem, amikor tudom... Lehet ez a meleg is tesz rá egy lapáttal...
Sajnos normális. Nekem a 36. hét körül kezdett vizesedni, és a szülés után egy pár napig tetõzött... szóval ne lepõdj meg Te se, ha esetleg szülés után rosszabb lesz. Olyan másfél hét múlva viszont mintha elvágták volna, semmi vizesedés nem volt.

34 hetes vagyok, és elég kényelmetlen, ha összezárom a combom, vagy ha kemény felületre ülök. Olyan, mintha a baba belülről nyomna. Lehet, hogy korábban fogok szülni, vagy ez ilyenkor már normális?

Amúgy más panaszom nincs, minden értékem normális...

Legjobb válasz: ILYENKOR EZ MÁR NORMÁLIS ÉN MINDA KÉT LÁNYOMMAL ÍGY VOLTAM ÉS MÉG RÁ SI VITTEM 6 NAPOT BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS BABÁZÁST

ILYENKOR EZ MÁR NORMÁLIS ÉN MINDA KÉT LÁNYOMMAL ÍGY VOLTAM ÉS MÉG RÁ SI VITTEM 6 NAPOT BOLDOG BABAVÁRÁST ÉS BABÁZÁST

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!