Találatok a következő kifejezésre: Normális-e hogy elmegy (3 db)

Az normális-e hogy amikor olvasok (nem is bírom végig olvasni) híreket és nemierőszakról van szó (hogy ezt, meg azt bántalmazták) akkor, szabályosan hányingerem támad, olyan rossz érzés támad a világgal szemben, hogy még az életkedvem is elmegy?

Néha úgy érzem hogy az ilyet megkéne keresni és megölni (de el?tt szenvedjen sokat, mert a halál csak megváltás lenne neki), de tudom azt is hogy ezzel az áldozatnak már nem fogja törölni a múltját és nem lesz jobb neki. néha úgy érzem hogy ezt kivégzéssel kéne kordában tartani. De olyan undorító az igazásszolgáltatás hogy néhány év börtönnel beéri, s után várhatóan megint elengedik az ilyen egyéneket.

Legjobb válasz: igazad van és látszik, h.nagyon empatikus vagy,ez nem baj!!!sajnos nem tudni,mikor jön el az az idõ, amikor az igazságszolgáltatás 100%an fog mûködni.

igazad van és látszik, h.nagyon empatikus vagy, ez nem baj!!!sajnos nem tudni, mikor jön el az az idõ, amikor az igazságszolgáltatás 100%an fog mûködni.
én is undorodom a nemi erõszaktól és az incesztustól és én is legszívesebben kínhalállal végezném ki az ilyen embereket!!!!
Gondolom azért vagy ilyen, mert ilyen a természeted. Vannak ilyen emberek. Én is nagyon át tudom érezni az ilyesmit, pedig sose kerültem ilyen helyzetbe. Ha mindenki így gondolkozna, így bele tudná magát képzelni a másik fél helyzetébe, akkor valószínûleg semmiféle erõszak nem lenne.
szerintem normális, sõt, mindenkinek igy kéne hozzáállni a dologhoz.
Szvsz nagyon egyoldalúan nézitek ezt a dolgot... Van ilyen pszichés betegség is, hogy valaki úgy születik, hogy így elégíti ki vágyait, vagy neveltetésébõl adódóan ilyen õ nem tehet róla... Persze most nem akarok az Õ oldalukra állni, mert aki a börtönben is azt vallja, hogy nem bánta meg és a pszichológusok is megerõsítik akkor tényleg azt érdemli, amit leírtatok, de ha õ is egy "áldozat", akkor talán nem kellene ilyen súlyos dolgokat elkövetni ellene. Ezek a pszichés betegségek és gyógyíthatók, akkor mi értelme lenne elvenni egy életet? Én legalábbis így látom a helyzetet, lehet lepontozni, de elméletileg azért mert különbözõ véleményen vagyunk még nekem is jogom van ezt gondolni errõl a dologról.
A kérdező hozzászólása: hát "igazságszolgáltatás 100%an fog muködni" ez soha nem fog megtörténi amíg világ a világ. de ha valakirol egyértelmuen bizonyítható hogy ölt, eroszakolt azt miért engedik tovább élni/tevékenykedni, legalább 5ujját levágnám és akkor örökre emlékezne hogy mit tett. vagy az arcat szétkaszabolnám, hogy tudjuk mit tett. így felismerheto lenne az utcán, bár így kirekesztjük a társadalomba való visszailleszkedésbol, de miért kéne egy ilyen ember visszaengedni(annyira naivak a törvényalkotok is)? na mindegy nem én fogom megváltani a világot, csak már kikivánkozott.
A kérdező hozzászólása: "de ha õ is egy "áldozat" " igen a dolgok ott kezdõdnek összetetté válni, hogy ki milyen körülmények, társdalami helyzetben nõnek fel. apa-anya tette-e rosszá a gyereket? tényleg-e az adott személy maga döntése-e vagy ezt nevelték bele? de azért azt ne felejtsük el hogy kinek a teste, keze teszi a a dolgokat. az is olyan szánalmas hogy "pszichés betegség"el rendelkezõ embert haza engednek felügyelet mellet, mert hogy már félig-meddig meggyógyult, majd másnap estére megkésel egy véletlenül kiválaszott embert, fiatalt az utcán és belehal??. a szülei hogy emésztik ezt meg? lehet hogy pont ettõl válnak gyilkossá a szülõk? sajnos igaz az állítás, hogy az erõszak erõszakot szül.
Na és aki megvádol valakit, hogy megerõszakolta, azzal mit csinálnál? Már nem egyszer történt ilyen eset.

Normális-e hogy miután elmegy a barátom, ha mozgok, neki állítólag kellemetlen?

Pontosabban azt mondta, olyan, mintha a nagyon-jó és a fájdalmas közt lenne az az érzés. Ez minden pasinál így van? Egy aktus végér?l "beszélünk" ugye.

Legjobb válasz: ja. en is szeretek egy darabig csak ugy mozdulatlanul fekudni s magamhoz szoritani a leanykat :D

ja. en is szeretek egy darabig csak ugy mozdulatlanul fekudni s magamhoz szoritani a leanykat :D
10-20 perc helyett két perctõl felfelé akármeddig. Van akinek hamar visszaáll a dolog (fõleg fiataloknak), van akinek egy évig is tart :D
Szia! A jelenség teljesen normális, csak a filmekben van másként (amirõl ugye tudjuk, hogy a pornó a szex karikatúrája). Ez az érzés változó intenzitású, nagyon sok mindentõl függ (a "menet" idõtartama, agresszivitása, elõjáték minõsége => mennyire volt mohó a kislány :) . Túlzásba vitt ingerlésnél ez a fájdalom-szerû érzés a végén erõsebben jelentkezhet. Amennyire tudom, lányoknál is elõfordul hasonló jelenség, legalábbis az én páromnál megfigyeltem; ilyenkor a csikló is hiperérzékennyé válhat (hogy mitõl azt inkább nem részletezem, de semmi durvulás nincs mögötte! :) ) Üdv: Tomi
Ez mindenkinél így van.De nem csak fiúknál, lányoknál is...
Igen, ez minden férfinál így van. Ilyenkor túlságosan érzékeny, nem esik jól a további ingerlés. Alkattól függõen 10-20 percig tart ez az állapot, utána újból visszaáll a normális érzékenység, tehát ismét akcióra készen állhat a "szerszám".
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! Igen, tényleg, nem csak a pasiknál :)

Normális-e a randizgatás első fázisában hogy elmegy nélkülem bulizni, kikapcsolódni a haverokkal?

21 éves csajszi vagyok

Legjobb válasz: Mi már 8 hónapja vagyunk együtt, de mindenki küldön megy bulizni , õ is meg én is...:) És elmegy külön a haverjaival õ is meg én is... teljesen megbizunk egymásban!:)

Mi már 8 hónapja vagyunk együtt, de mindenki küldön megy bulizni , õ is meg én is...:) És elmegy külön a haverjaival õ is meg én is... teljesen megbizunk egymásban!:)
Szerintem indítványozd, hogy találkozzatok többször! :) Amúgy az teljesen normális, hogy haverokkal külön szeret elmenni bulizni és szerintem ha összejöttök, akkor is ez lenne a normális. Természetesen a legtöbb napot ne velük töltse, de legyen ilyen szempontból magánélete.
nem csak az elsõ fázisban, szerintem akkor is, ha már házasság van, szüksége van mindenkinek arra, hogy haverjaival kikapcsolódjon, nem jó az hosszútávon, ha nonstop csak egymással, v egymás társaságában szórakoztok. fõleg hogy még együtt sem vagytok. te is elmehetsz simán barátnõiddel, haverokkal nem?
Szerintem hívd el! Ha nem másért, akkor azért mert a haverod és szeretnél vele együtt bulizni.
nekem ezért ment tönkre egy évek óta tartó kapcsolatom, mert nem engedett a pasim a barátnõimmel elmenni szórakozni. Egy idõ után elegem lett és kidobtam. 28/L
A kérdező hozzászólása: Igen persze, abszolút igazatok van, én is igy gondolom, csak például amikor elkezdtünk talizgatni akkor minden hétvégén együtt voltunk..minden buliba magával vitt ( hozzáteszem elõtte 5 évig jó haverok voltunk, és akkor szakitottam a volt barátommal, szoval lehet hogy segiteni akart hogy ne legyek otthon egyedül...) és igy most nekem furcsa hogy megsem említi hogy esetleg lenne e kedvem vele menni.... köszi a válaszokat, én sem csinálok belõle egetrengetõ problémát csak jár az agyam :)
A kérdező hozzászólása: jah igen és itt a következõ lépésre is a kérdés, :) hogy én is megyek bulizni jöv héten, de engem nem zavarna ha ott lenne... elhivjam szerintetek? :) vagy már azért se...?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!