Találatok a következő kifejezésre: Normális-e az a lánynak (10 db)

Na mégis mit csinálnál?? Élvezd! =)
Engedd el magad, próbálj lazítani és ha jó élvezd! :) Ja! és vezesd rá mi a jó neked! A dolog amúgy tök normális, én is szeretem a barátnõmet kényeztetni "csak úgy" egyoldalúan, mert felizgat amikor élvezi amit csinálok! :)
Csókolózás közben a kezed egy kicsit kalandozzon el, mondjuk az alsógatyája felé, a többi meg jön magától. Valószínûleg önbizalomhiánya lehet a srácnak, ezért szégyenlõs. Nyugtasd meg a barátodat, hogy te is ki akarod õt elégíteni.
Szerintem elõször nadrágon keresztül izgasd fel, aztán szép lassan vedd le róla a gatyát. Nem tudom, hogy most orális szexre gondolsz, vagy kézzel akarod kielégíteni?
sóhajts, nyögj
A kérdező hozzászólása: oké!próbáltam már megnyugtatni, vagyis mondtam naki hogy hogyha már õ nekem akk énis neki, ne csak nekem elgyen jó hanem õ is kapjon belõle jót.de nem nagyon ment...
A kérdező hozzászólása: hát részben az orális sexre is gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem ehez a kérdéshez való amit most kérdezni fogok de hasonló...A pasim kicsit szégyelõs...de csak ebben a dologban...Énis akrom neki csinálni a dolgot de nem tudom hogy elkezdeni...Pedig tudom h akarná meg minden...És szoktam látni azt is h feláll neki.De, hogy kezdjem el neki?Segítsetek pls!
A kérdező hozzászólása: Értem! köszi!!!
A kérdező hozzászólása: Jó oké!Eddig nekem is oké meg minden :) De félénk vagyok és mondhatni azt is h nem nagyon tudom kimutatni azt h élvezem!De õ mégis azt várja el h kimutassam...ezt hogy csináljam?
Az sem egy utolsó szempont, hogy hány évesek vagytok, mert nem úgy kell viselkedni egy 20 évessel, mint mondjuk egy 15 évessel.

Normális-e az ha a lánynak szex után az első vizelés rettenetesen csíp, illetőleg anyira fáj utána a hüvelye, hogy egész este nem képes újabb menetre? Mit ronthatunk el?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a lány még szûz volt vagy nagyon kezdõ és még nem tágult ki megfelelõen a hüvelye, azért fájhatott neki?

Nem lehet, hogy a lány még szûz volt vagy nagyon kezdõ és még nem tágult ki megfelelõen a hüvelye, azért fájhatott neki?
nekem igy ment vagy egy honapig, amig mar annyira csipett s fajt belul h elkezdtem anyumnak is jajongani...aztan elkuldott az orvoshoz, s kiderult, h mikor kirandulni voltam osszeszedtema wcn valami gombat, vagy a tamponoktol...ugyh szerintem menj el orvoshoz, mert ez nem normalis
Semiképp nem normális, úgyhogy sürgõsen menjetek orvoshoz. Ajánlom a vizelet csípés miatt az urológust, a hüvelyfájdalom miatt pedig a nõgyógyászt. És kérdezzzetek rá, hogy a férfinak is kell-e kezelés, mert ha pl gomba, akkor neki is szoktak felírni krémet. Ha esetleg nincs gond a doki szerint, akkor használjatok sikosítót.
Vagy csak simán szét lettél kefélve!
Lehet valami fertõzés is. De akármennyire sem irodalmian fejezte ki magát az elõttem szóló, ez is okozhatja. Ha például nem voltál elég nedves.
Ha csíp, akkor szex elõtt mindenképp menj el pisilni és utánna is, mert könnyen lehet hólyaghurutot szerezni.A hüvelyedben a szex során megsérülhetett a felsõ réteg, mindig légy elég nedves, de a durvább szex is okozhatja.Ha viszket is a hüvely akkor ajánlom, hogy vegyél Canesten kúpot krémmel (vénymentes) és a partnered is használja a krémet egy hétig.Ha a vizeleted csíp akkor irass a házidokival Monuralt(vényköteles) az helyrehozza.Ha óvszert használtok az is okozhat ilyen tüneteket én pl.allergiás vagyok rá.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítõkész válaszokat!(: modtmár tisztábban látoma dolgokat, de még annyi kérdésem lenne a szexualitással kapcsolatban...(miért csak nekem megy ez nehezen?)
Nem értem az utóbbi kérdésedet. Mi megy neked nehezen? Kicsit konkrétabban kifejthetnéd, akkor válaszolni is tudnánk. 5.
rákszürésen voltál már?, mert ha a méhnyakad sebes..akkor az csipheti.pl sperma.rákszürés!!!

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)
14 éves korig büntetik mivel már 15 így nem büntethetnek meg.
ha jol tudom akkor torveny szerint ha a csaj is bele egyezik akkor nem torvenytelen
Pedofil az, aki gyermekkorúakkal szexel, azaz 14. évét be NEM töltöttekkel...
http://m.neon.hu/menu/11/cikk/281269 itt is van 12-14-rõl van szó, szóval nagyot is mondtam :D
A törvénnyel nem lesz bajod de a lány szüleivel még lehet.
most volt nemrég pont a híradóban, hogy mivel a mai fiatalok sokkal hamarabb érnek (sztem csak testileg), így csak akkor büntethetõ 14-15 éves korban, ha nem egyezik bele, tehát erõszakról van szó.... bár 40 évesen 15 éves lány....sztem is gáz
Persze, hogy megbüntethetik a lánykának a szülei! Miért nem pedofil?Pedig az!
Nem büntetik, de a lány szülei LEVÁGJÁK A PÖCSÖD ÉS FELDUGJÁK A SEGGEDBE!!!
Ha beleegyezik, akkor sztem nem büntetik, de majd levagjak a farkad..miert nem sajat korosztalyoddal kezdessz?
Azért alaposan gondold végig, mert a szerelem az múlik. Nem büntetendõ, mert már elmúltál 14, de a szüleidnek lehet beleszólása, hogy találkozhatsz-e vele. Akik meg ki akarják herélni, azok gondolom Nagy Feróval is megtennék, aki harminc éve házas a tizenévesen megismert feleségével. Nem biztos, hogy ez a tipikus, és követendõ példa, de két lépést azért illik hátralépni, és végiggondolni, mielõtt elborul az agy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm utolsó! Eddig a te kommented bizonyult a leghasznosabbnak! Elég régóta érzek így iránta (2 év) de arról fogalmam sincs õ mit érezhet irántam, kölcsönösek -e az érzései?Vajon õ is ennyire szerethet engem? nem tudom eldönteni..
Jól értem-e, hogy a kedves közönség egy 15 éves lány egyelõre plátói és egyoldalú vonzódása miatt vizionál kiherélést? Az, hogy õ mit érez, az már végképp nem jogi kérdés. De vigyázz magadra. Egy dolog, hogy a jog már azt mondja, hogy felelõsen tudsz dönteni a nemi életedrõl. De ez felnõtt fejjel sem mindig könnyû. Nem tudom kirõl van szó, de lehet neked is, neki is az a jobb, ha megmarad távolból rajongásnak még pár évig, aztán te is el tudod dönteni, akarod-e még.
Az angol történelem legnagyobb királynõje, Tudor Erzsébet fejét is elcsavarta a mostohaanyja férje (Thomas Seymour), de az asszony rajtakapta õket. A lány akkor mindössze 14 éves volt, inkább még gyerek. Óriási botrány lett a vége, a pletykák szerint a lány terhes lett, de elvetélt, a férfit más miatt a saját bátyja végeztette ki. Szerencsétlen mostohaanyja belehalt a szülésbe. És Erzsébet egy életre megtanulta, hogy csak izgalmas kaland volt a férfinak, semmi más, noha õ beleszeretett. Soha többé nem gondolt férjhezmenésre, megmaradt "Szûz királynõnek". Erre gondolj: neki te "pipihús" vagy, kaland, semmi más, miközben odahaza van felesége vagy élettársa, akár néhány kisebb gyerek is.
Jogilag 0-14 éves korig gyereknek, 14-18 éves korig pedig fiatal korúnak számít az ember!Szexelni 12 éves kortól "szabad", de csakis 12-14 év közöttiekkel.....14 év fölött közös beleegyezéssel akár még egy 100 évessel is elmehetsz, de ezek a törvények BETEG, PEDOFIL törvények!Elhiszem, hogy úgy érzed szereted, de higgy nekem ez csak fellángolás/szexuális vonzódás!Ez mellesleg a te részedrõl sem teljesen normális, már ne is haragudj:Ezt apakomplexusnak hívják, és bár nem betegség, de általában olyan lányoknál jelentkezik akiknek valamilyen "traumájuk" volt a közel vagy akár távoli múltban.....Azt javaslom gondold át a dolgokat, nehogy olyat tégy amit késõbb felnõtt fejjel megbánnál! SOK SIKERT! Még annyit hozzá teszek, hogyha az én 15 éves húgomnál bepróbálkozna egy 39 éves pasi, akkor a saját fas-zánál fogva lógatnám fel az illetõt :) 21/kan
jogilag jelenleg magyarországon nem büntetendõ, ha a nemi és érzelmi serdülésen túl vagy elviekben társadalmilag sem kellene elítélni, de ez egyéni vélemény és társadalmilag nem ez az elfogadott. ezért nagyon alaposan gondoljátok át hogy családi baráti környezetben ennek milyen következményi lennének, és hogy késõbb a korkülönbség mivel járhat ha évekig tart a kapcsolat. személy szerint sok boldogságot kívánok csak az átgondolós részt vedd kérlek nagyon komolyan.
Pár évet vársz , vagy pár évet ülsz ! 16-tól beleegyezhet a csaj , de akkor a szülei feljelenthetnek ! Én nem kockáztatnék !
Komolyan, ebben az országban tényleg mindenki azt hiszi, hogy ért a joghoz. Amennyi hülyeség ide be lett posztolva... Szóval, akkor jogilag ahogy a dolog áll: Btk. 198. § (1) "Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Magyarán ha elmúltál 14, JOGILAG azt csináltok amit akartok. Hogy ERKÖLCSILEG vagy LELKILEG helyes-e, az nagyon sok mindentõl függ - a kapcsolat jellegétõl, a személyiségtõl stb. Én azt tanácsolnám, hogy ha nagyon bele vagy esve, akkor épp ezért felejtsd el. Össze fog törni a kicsi szíved, ebbõl hosszú távú komoly kapcsolat nem lehet. Ha érdeklõdik is irántad, a dolog természetébõl fakadóan csak szexre vágyik majd egy friss fiatal tinilánnyal, 39 évesen nem fog párjául választani Téged... Tudom hogy nehéz, nem irigyellek, de fiatal vagy és túl fogod élni. :)
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé.15/L
A pedofília nem jogi fogalom, úgyhogy nyugodtam mondhatom, hogy undorító pedofil vagy!
Szerintem igen, 18 év alatt. Senkit nem fog érdekelni, hogy õ is benne volt. Am. ez nekem eléggé pedofilnak hangzik, már bocs
ma 22:03 Mér az nem hangzik pedofilnak, hogy a törvény szerint, már 12 évesen is engedélyezett a szex akárkivel, beleegyezés alapján?
Normális választ erre nem igen lehet adni. Az én lányommal csinálná a hapi, garantáltan az utolsó aktusa lenne, utána guggolnia kell majd a pisiléshez.
Én nem a törvénytõl tartanák leginkább a helyedben. A Kedves papa szerintem sokkal veszélyesebb rád nézve. Én mondjuk a beled tekerném a nyakadra és azzal akasztanálak fel. Ha törlik ha nem! 1 FÉRFI nem GYEREKHEZ vonzódik ha bele egyezik ha nem! 38F
Csak egyet tudok erteni az elottem szolokkal, torvenyileg nem buntetheto, viszont meglehetosen aberralt a viszony, es akkor meg finoman fogalmaztam. Az hogy a lany is benne van...Na bumm. Tini, fiatal, benne vannak azok mindenben. Te viszont felnott vagy, nem 15 eves, es kontroll alatt kellett volna tartanod az esemenyeket. En sem fekudnek le egy 15 eves lannyal, pedig joval fiatalabb vagyok mint te. Konkretan undorodom attol amit csinalsz. 24/F
én a lánynak is adnék 1-2 pofont ha hagyja magát megdugatni a 40eves emberrel
És ahhoz mit szóltok, hogy 34 éves pasi elcsalt egy 13 éves lányt, bújkálnak, a rendõrség meg nem is keresi? Aki gyerekpornót néz, azt letartóztatják, aki pedig gyerekkorúval szexel, azt futni hagyják? Kis p* is megérdemelne jó néhány pofont.
13 évesen még semmi tapasztalata nincs egy lánynak, tényleg még gyereknek számít.....a pasi elcsavarja a fejét, jól megdugja minden nap.....nem azt mondom hogy védem a 13 éves lányt, de tényleg még éretlen, ennyi idõsen az iskolapadban a helye.....mennyire szeretheti a férfi, inkább csak a beteges vágyai hajtják, mint a szeretet, szerelem..
Személy szerint nagyon furcsának tartom az ilyen kapcsolatot, akkor is, ha nem büntetendõ. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy 39 éves férfi szellemi partnerként tud kezelni egy 15 éves lányt.Igazából szerintem biztos, hogy valamelyik vagy mindkét fél sérült valamilyen szinten, mert normál esetben nem nagyon tudom elképzelni, hogy belemennének ebbe a kapcsolatba.Fõleg egy egészséges, ép gondolkodású, normális értékrenddel rendelkezõ 39 éves férfiról nem tudnám elképzelni, hogy akár szexuális kapcsolatot, akár tartós párkapcsolatot kialakít egy ilyen fiatal lánnyal... Én biztos, hogy nagyon rosszul reagálnék, ha megtudnám, hogy a 15 éves lányomnak ilyen idõs barátja van. A Te szempontodból is sokkal egészségesebb lenne egy 17-19 éves fiú, aki korban közelebb áll Hozzád, aki tényleg a társad lehet... Ennek ellenére tudok egy példát arra, hogy van, amikor az ilyen "furcsa" kapcsolatok tartósnak bizonyulnak: volt gimiben egy osztálytársam (elég zûrösek voltak z otthoni körülményei, a szülei elváltak, az apjával nem tartotta a kapcsolatot, az anyja pedig mindennel foglalkozott, csak a gyerekeivel nem) aki 15 évesen összejött egy 38 éves férfival.Mindenki nagyon megbotránkozott, fel volt háborodva minden ismerõs.Õket nem nagyon érdekelte a dolog, sõt, a csaj kb. 1 év múlva "nem hivatalosan" oda is költözött a pasihoz (papír szerint nem lakott ott, de gyakorlatilag oda ment haza az iskolából és reggel onnan indult el). A csaj most 25 éves, a pasi 48. Azóta összeházasodtak, van 2 gyerekük, és kívülállóként úgy látom, hogy boldogok. Szóval van, hogy nem csak futó kaland lesz egy ilyen kapcsolat, de mindenképpen egészségtelen, legalábbis szerintem. 25/L

Kedves Doktor Úr! A lányom tizenkét éves kora óta menstruál, most tizenhat éves, de még mindig rendszertelen a menstruációja. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez normális-e és várjunk-e még, rendszeres lesz vagy forduljunk orvoshoz.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy a menstruáció nem rendszeresen jelentkezik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy a menstruáció nem rendszeresen jelentkezik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Lányok! Hol találtok normális nagy melltartót? (80 E) Triumph nem nagyon árul ilyet, és az a baj, h más üzletlánc sem. Szóval tippeket várok!

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi lennék, bár nekem "csak" Ds kell, esetleg némely helyen DD-s 20£

erre én is kíváncsi lennék, bár nekem "csak" Ds kell, esetleg némely helyen DD-s 20£
70 d, dd tescoban veszem, az f&ftõl. elég jók:) egy próbát megér.
- Triumph: be tud szerezni vagy/és tart is, kérdezz rá a honlapjukon található elérhetõségeiken vagy/és törökbálinti képviseleti ügyfélszolgálatukon. - Aranypók - Bravissima - Hehérnemûfutár - Splendi - Womenstore - Harisnyadiszkont webáruház - 3Suisses - F&F - Felina - Anita - Fehérnemû szalon (web áruhz) - Bonprix
Naná, jobban ingerelheti pl. a G-pontodat. (:
Igen, minden lány szokott pisilni ha jól tudom..
mert a hugyhólyagra nyomás nehezedik szex közben, azért.
teljesen abnormális, prosztata megnagyobbodása van a csajodnak
nekem is mindig kell utána, a legtöbb lánynak kell.
Normális. De egyébként ajánlott is elmenni pisilni utána akkor is, ha nem kell, mert ha netán szex közben valamilyen baktériumot sikerült odaügyeskedni a húgycsõnyíláshoz, így rögtön kimosódik, ellenkezõ esetben meg lehet belõle hólyaggyulladás.
Igen.

Ti mit gondoltok arról ha 13 éves vagyok (fiú) de kinézek 15-16-nak is és ha összejönnék egy 15 éves lánnyal az gáz lenne? Tehát ezalatt azt értem hogy ha nem a kort nézzük hanem a kinézetet akkor lehetünk-e egy normális pár?

Csak értelmes kommenteket kérek!

Legjobb válasz: Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)

Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)
A kérdező hozzászólása: MEGY A ZÖLD PACSI MINDENKINEK AKI ÉRTELMES VÁLASZT AD!!!!! várom továbbra is a válaszokat :)
fiú szemszögbõl inkább "menõ" az idõsebb lány:) ha kijötök (pl szülök nem engednek el ide-oda, õt mg igen) akkor szerintem nem gáz.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy menõzni akarok szegény lánnyal a haverok elõtt hanem hogy az baj-e?
én se azt mondtam (azért nem lehet összejönni egy lánnyal) , ha kijöttök akkor nem baj.
Szerintem nem tudtok majd normális párt alkotni, ilyen idõs korban egy lány sokkal magasabb szellemi szinten van mint egy fiú, pláne hogy még 2 évvel fiatalabb is vagy nála, de majd ha mondjuk te leszel 18 õ meg 20 az már úgy oké.:)
Ha az idõsebb külsõdhöz idõsebb személyiség is társul szerintem nincs akadálya
A kérdező hozzászólása: köszönöm annak a kommentelõnek aki elõttem írt pontosan errõl beszéltem. MEGY A ZÖLD KÉZ MINDENKINEK! :)
i gyilkos.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom én nagyon kiprobálnám *-*
Ezt hívják BDSM-nek, csak ott általában a kötözés is hozzájárul. Mikor van egy Úrnõd, te pedig a subja vagy :)
Kutya, feküdj! :) )
A kérdező hozzászólása: Hát ja :S én a nöket (úrnõket) alatvalólyuk szeretnék lenni :)
Teljesen érthetö. Csak van akinél ez eljut a tudatáig, van akinek nem és ágaskodik benne a "férfibüszkeség".
A kérdező hozzászólása: Ja ja nálamis ez van szoval magyarul : lányoknak szeretek a csicskályuk lenni:S
A kérdező hozzászólása: ?
Ezzel én is így vagyok. Én sem értem ez mért alakult ki nálam. Plussz én a fájdalmat is szeretem, ha a szolgálat mellet megütnek vagy megbüntetnek, vagy megaláznak.
Nekem már volt részem hasonló dolgokban :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!