Találatok a következő kifejezésre: Normális vagyok ez Mit tegyek h (3 db)

Normális vagyok? Ribancság ez? Mit tegyek h. ne kivánjam már?

Van egy srác már két éve oda vagyok érte régebben kevertünkXDXD...De konkrétan nem volt aktus.Azota meg romlott a viszonyunk,csunyán alázott 1 évig..Mert ragaszkodtam ö nem akarta,ezért.De még mindig elmondhatatlanul kivánom.Egyszer küldtem neki egy lényegre törö smst h. jo lenne vele sexelni-csak durva szavakkal)Õ erre azt mondta h. ugy viselkedek mint egy k...Meg h. nem nnéz annak de nézhetne.SENKIvel nem voltam még ilyen gátlástalan és örült mint vele szemben.2 évig szerettem.(De mind végig tudta mit akarok töle..csak nem élt vele.:(Még mai napig örülten kivánom de ö rám se hederit már nem hiv fel sose:(:(

Legjobb válasz: Szerintem most vonulj kicsit háttérbe és várj. Ha eljött a te pillanatod és úgy érzed h van még értelme, lépj fel mint egy igazi nõ és csábíts el újra.Flörtölgess. De ne légy rámenõs, csak nõiesen, szolidan h vegye a lapot. És ha bejössz még neki, akkor lépni fog. Szerintem.

Szerintem most vonulj kicsit háttérbe és várj. Ha eljött a te pillanatod és úgy érzed h van még értelme, lépj fel mint egy igazi nõ és csábíts el újra.Flörtölgess. De ne légy rámenõs, csak nõiesen, szolidan h vegye a lapot. És ha bejössz még neki, akkor lépni fog. Szerintem.
Ha így viselkedtél, mit vártál, most öszintén.Nála úgy látszik, ez a stílus nem jött be.Próbálj meg kicsit visszavenni ebbõl a viselkedésbõl, és akkor talán komolyabban fog(nak)téged venni.Máskor meg inkább gondold át 10x is, hogy mit írsz és azt hogyan neki vagy másnak.
De ha vmi elszakadt meg elromlott, akkor biztos kell azt erõltetni? Más pasi a láthatáron?
Egyszerû: ha kurvaként viselkedsz akkor nehogy már csodálkozz hogy annak is néznek! Csak egy könnyûvérû ribanc ajánlkozik fel ilyen közönségesen. Van még mit tanulnod asszem...
Hány évesek vagytok? Jó lenne azt is tudni.
A kérdező hozzászólása: Ja és legutobbb csunyán elküldtem szidtam..H. hagyjon békén meg ne küldjön rám senkit se..Nagyon rossz volt elküldeni mert még hiányzik:(
20 éves vagy? Ez az írás meg a rövidítések meg stb.Lehetsz vagy 14-15.Ha tényleg 20 vagy meg elég szánalmas.
A kérdező hozzászólása: neked meg nagy a szád
Szia! Én is csak azt tudom neked mondani, hogy várj. Valószínû, hogy ezzel az sms-sel most mindent elrontottál. De még azért nincs minden veszve. Szükség lesz a türelmedre. Én 2 évvel ezelõtt voltam rákattanva egy srácra (most vagyok 21), de én nem csk szexelni akartam vele, hanem kapcsoltatot. Írtam neki sms-eket, de õ csak annyit válaszolt "a türelem rózsát terem". Én is csak ezt tudom neked mondani, nekem nem kellett sokat várni, 2-3 hetet. Sok sikert!
Nagyon gáz vagy! Komolyan. Kiadod magad 20-nak, közbe meg így nyomulsz egy pasira... szerinted ez kinek jön be? :S Nem kéne olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Ugyanazt tudom írni, amit az elõttem szóló(k).Tudod lehet, hogy egy srác(úgylátszik ez a konkrét fiú nem)él avval a lehetõséggel, ha egy lány csak úgy felkínálja magát tálcán, és neharagudj, de szerintem elvágtad magad nála.Szerintem õ egy komoly lányra vágyik, mint minden férfi, az ilyen lányok max. 1-2 dugásra jók, vagy szeretõként, mert ki lehet õket használni.Szerintem kicsit próbálj megváltozni és visszavenni...és azthiszem itt bukott el minden: "csunyán alázott 1 évig..Mert ragaszkodtam ö nem akarta, ezért."
Tudod van olyan pasi akinek ez kell de ezek szerint nem neki.Minnél jobban akarod annál jobban nem jön össze.A pasik mindig az elérhetetlent akarják meghódítani.Én is voltam már így, hogy nagyon akartam v.kit és látta rajtam, kihasznált és nem kellettem.Késõbb mikor már õ nem kellett akkor õ kapart utánnam.Sok ilyen volt. Azt tudom tanácsolni, hogy ezt az oldaladat egy pasinak se mutasd az elején és most ha lehet kívánj mást.A pasinak meg üzenj, hogy sajnálod, nem kellett volna így viselkedned, már elmúlt és hagyd békén ne tarts vele kapcsolatot egy ideig.Legyen annyi önbecsülésed, mert így egy pasi sem fog tisztelni. :-)
ezt a véleményt, amit a történtek után alkotott rólad, ezt nem mossa le rólad az isten se. Tudod, a pasik általában azért vannak oda, emiért küzdeniük kell, azt nem szeretjük, ami csak hipp-hopp az ölünkbe hullik.
Egy tipp ami bevállik nõknél is pasiknál is!!!Csinálj úgy mintha nem érdekelne és semmi sem történt, tudom nem egyszerû de higy nekem és bevállik, hacsak nem vagy a srácnak unszinpatikus!A nõknek firfiaknak mindig ugyanaz kell az elérhetetlen, de az bolondulásig kell neki!én is hasonlóan jártam egy lánnyal aztán megcsináltam azt hogy nem érdekelt és bejött minden még több is mint kellett volna:Dsok sikert hozzá!
hat en annyit tudok mondani hozza hogy a sracok neha megijjednek a csajoktol ha igy rajuktornek , szerintem vard ki azt a pillanattot amikor el van szontyolodva es o is orulten vagyik a szexre meglatod akkor nem fog visszautasitani ;);) ez tutttti
A kérdező hozzászólása: ö 21 én 20
A kérdező hozzászólása: utána megbántam hogy ezt irtam neki már késö volt..:(
A kérdező hozzászólása: Elszakadt-hogy már nem birom nélküle h. nem ér hozzám az önkontroll szünt meg..aztért irtam durván neki mit akarnék...
A kérdező hozzászólása: én probáltam finoman is..csak valami elszakadt..:)
az írásod alapján 1 16véves szûzkurvának néztelek... ha ennyi idõsen itt tartasz, akkor ne csodálkozz, ha ezt kapod...

A derekamnál és a combomnál elég gyakran becsipődik az ideg, vagy nemtudom h fejezzem ki magam. De félek hogy ez nem normális, mit tegyek?

16 éves fiú vagyok és rendszeresen sportolok.

Legjobb válasz: szia te fiatal fiú. remélem a hirtelen növekedésed az oka; a hirtelen növekedés miatt nagyon bölcsen teszed, hogy sportolsz, de nem normális dolog idegbecsípõdés-szerû érzést tapasztalni. orvos döntse el, mi az oka

szia te fiatal fiú. remélem a hirtelen növekedésed az oka; a hirtelen növekedés miatt nagyon bölcsen teszed, hogy sportolsz, de nem normális dolog idegbecsípõdés-szerû érzést tapasztalni. orvos döntse el, mi az oka

Esemény utáni tabletta bevétele után erős a vérzésem, olvastam h. ez normális, de meddig fog tartani, vagy mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Én nem vagyok nõ de ha már esemény után vagy az nem jó, elõtte kéne védekezni erre alkalmas dolgokkal, az esemény utáni tabletta amúgy is erõs!

Én nem vagyok nõ de ha már esemény után vagy az nem jó, elõtte kéne védekezni erre alkalmas dolgokkal, az esemény utáni tabletta amúgy is erõs!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!