Találatok a következő kifejezésre: Normális vagyok ez (4090 db)

El sem tudom képzelni, hogy orálisan elégítsem ki Õt, vagy Õ engemet. Az is elképzelhetetlen, hogy valaha hozzáérjek a farkához. Normális ez? Szűz vagyok, és egy hónapja vagyunk együtt. Normális vagyok? Ezzel tökre fogom tenni a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Borzasztóan állsz hozzá ehhez a témához! Mi az, hogy el sem tudod képzelni, hogy a farkához hozzáérj? Akkor mi a búbá- natot akarsz? Dominózni, esetleg sakkozni? Azt is lehet, de ahhoz nem kell párkapcsolat! Hogy lehet így gondolkozni? Jobb lenne, ha elküldenéd magad mellõl azt a szerencsétlen fiút, hátha õ talál magának egy normális csajt, aki nem csak megérinti, hanem még a szájába is veszi a farkát! A többirõl már nem is beszélve!

Borzasztóan állsz hozzá ehhez a témához! Mi az, hogy el sem tudod képzelni, hogy a farkához hozzáérj? Akkor mi a búbá- natot akarsz? Dominózni, esetleg sakkozni? Azt is lehet, de ahhoz nem kell párkapcsolat! Hogy lehet így gondolkozni? Jobb lenne, ha elküldenéd magad mellõl azt a szerencsétlen fiút, hátha õ talál magának egy normális csajt, aki nem csak megérinti, hanem még a szájába is veszi a farkát! A többirõl már nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: **tönkre fogom tenni, nem tökre :D
szamo 77d....te osztod itt az észt bárkinek is, te? Jobb ha leállítod magad. Jobb ha tudjátok hogy bepróbálkozott nálam, írt privátot, és bár megjegyezte, hogy az apám lehetne, de azért érdekelném... Hab a tortán, hogy tudtam van barátom és nem csalnám meg. Na így kell adni a véleményekre. Te aztán képben lehetsz....érdekes, én majdnem szó szerint ugyanezt a kérdést tettem fel egy hónappal ez elõtt, mint a kedves Kérdezõ, akkor még azt írtad hogy kedves kislány okos kislány, de jó hogy nem vagy r*banc, és hogy ezzel semmi baj nincs majd kialakul bennem...és én még azt hittem értelmes vagy. -.- Fogd fel hogy igenis vannak még lányok akik félénkek, értelmesek, vannak szorongásaik, mert van lelkük. DE ez még sokkal inkább humánusabb mint az hogy te 40xen a szobádban ülsz egyedül egész nap.
Nem vagy még készen rá. Ne erõltesd. A szexnek alapvetõ eleme, hogy a nõ megfogja a ffi péniszét. Hiszen be is kell fogadnia. Szerintem nem is szereted.
Idtenem!Bárcsak szophatnék vagy foghatnék már [email protected] nem is vagyok rossz csaj. :( hol a másik felem akinek bekaphatnám?
Normális, egy hónap lósz*r, majd, ha egy év után is így gondolod, nah ott mát lehet gond van. A másik meg, csak azt kell csinálnod amit te szeretnél, és amikor szeretnéd. Ne akarj másoknak megfelelni, vagy valamit csak azért csinálni mert mások is megteszik. Mindannyian különbözõ emberek vagyunk, te attól nem leszel sem kevesebb sem több, hogy most pl.: orálisan csinálod-e vagy sem. Szóval nyugi és haladjatok szép lassan!:)
Utolsó: ritka nagy paraszt vagy...
"Barátnõm":) Én is pontosan így voltam még egy hónappal ezelõtt. Szûz vagyok még most is, el sem tudtam képzelni még másfél hónap együtt járás után sem hogy "úgy" egymáshoz érünk. Sõt szûz akartam maradni nagyon sokáig. Szóval higgy nekem: nem kell aggódnod, mert egy hónap még nagyon kevés, még bõvel van idõ, hogy ez kialakuljon benned. Tudnád én mennyit problémáztam hogy nem akarok szexelni...most meg:D Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de persze ehhez az kell hogy õszinte legyél. Nekem azért sikerült levetkõzni a gátlásokat, mert láttam hogy nagyon szeret a barátom meg fontos vagyok és nem titkolóztam, elmondtam neki mindig a félelmeimet, azt is hogy szégyenlõs vagyok, nem merem megmutatni magam, ilyenek...és jól tettem. Nagyon jól tettem. Nagyon szép dolgok várnak rád. Valószínû még nem mélyült el benned a dolog...de nem is csoda, hisz 1 hónaposak vagytok:) Semmi gond..csak légy vele õszinte, mondd, hogy még nem vagy kész, neked idõ kell, neked lassabb a tempód, te csak akkor tudod megtenni, ha biztos vagy teljesen... Nincs semmi gond:) Elõször úgyis õ fog hozzád érni, a többi meg majd jön. Ha szeret úgysem fog erõltetni semmit amit nem akarsz. Majd szépen fokozatosan kialakul benned. Mondom én olyan szinten voltam hogy majdnem hányingerem lett ha a nemi szervére gondoltam..mármint úgy általában a férfi nemi szervre. De helyre állt a dolog:) Veled is így lesz:) Csak õszintén:)
én is igy vagyok vele....:) eddig egyszer volt hogy kézzel csináltam neki de akkor sem mertem gyorsan hanem csak lassan :) nekem is még bátorodnom kell egy kicsit , fõleg ha szájjal is szeretném neki csinálni
Prûd... de hát szûz vagy, nem gáz! Próbálj meg nyitott lenni, mert sz*r lehet igy neked is a nemiéleted, meg neki is, ha majd elkezditek a dolgokat... mármint azzal, hogy ennyire elutasító vagy. Elõzõ páromnál semmit sem éreztem, mikor csináltam neki, és nem is hagytam hogy õ kinyaljon, talán azért, mert nem szerettem annyira, mint a võlegnyemet. Jelenleg attól indulok be a legjobban, ha a páromnak jó, vagy is amikor kényesztetem ott lent és látom, hogy élvezi. Szeretem a testét, ahogy õ is az enyémet, neki hagyom, hogy õ is puszilgassa, csókolgassa a puncim. MErt nagyon szeretjük egymást, egymás testét, és nincsenek egymás elõtt gátlásaink! De hát még belekell rázódnod ebbe, késõbb már lehet nevetni fogsz ezeken az érzéseiden és gondolataidon, amiket most érzel! :)
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok.
gondolom ez az elsõ kapcsolatod. nem kell sietni. ha õ erõlteti, akkor inkább most szakítsatok. idõ kell míg megérsz a szexualitáshoz. gondolj bele legalább 60 éves korodig élsz a statisztikák szerint. addig bõven van 40 éved minimum, hogy megtapasztalj mindent. szóval a szexel nem kell sietni. sõt fölösleges. minden el fog jönni a maga idejében, és mindent meg fogsz csinálni, ha készen vagy rá és akarod.
*idõt. Elsõ voltam.
Hány éves vagy?
Adj idõd magatoknak. Nem kell semmi elsietni.
Én is így voltam vele, aztán a barátom hozzámért, majd felizgatott, én is õt. Ez egy hete volt elõször. Mostmár elég gyakran izgatjuk fel egymást.

Ez baj? Nekem mensi előtt az első napon csak barnázgatás van a második naptól intenzív vérzés. A végén pedig szintén csak ez a barnázgatás ez normális? Vagy ezzel orvoshoz kellene menni?

Legjobb válasz: Nem kell, ez normális. "A pecsételö vérzés normális lehet abban az esetben, ha az ovuláció és a menstruáció között legalább 10 nap eltelik pecsételés nélkül. Egyéb esetben a pecsételés arra utalhat, hogy a sárgatest, amely a tüszörepedés után a follikulusból visszamarad, túlságosan hamar elpusztul, lebomlik és a méhnyálkahártya kapillárisai idö elött elkezdenek vérezni. Ebben az esetben sárgatestelégtelenség (corpus luteum insufficiencia) lehet a baj megnevezése."

Nem kell, ez normális. "A pecsételö vérzés normális lehet abban az esetben, ha az ovuláció és a menstruáció között legalább 10 nap eltelik pecsételés nélkül. Egyéb esetben a pecsételés arra utalhat, hogy a sárgatest, amely a tüszörepedés után a follikulusból visszamarad, túlságosan hamar elpusztul, lebomlik és a méhnyálkahártya kapillárisai idö elött elkezdenek vérezni. Ebben az esetben sárgatestelégtelenség (corpus luteum insufficiencia) lehet a baj megnevezése."
A kérdező hozzászólása: hogy kell teljesen pontosan számolni a ciklust? Babát tervezünk azéárt lenne fontos. A barnázás már bele számít ? Vagy amikor rendesen megjön? Köszönöm!
nem számít bele
Nekem ugyan nem barnázás van, de az elsõ 3 napon szinte észre sem veszem, hnogy megjött: kevés és nem is görcsölök. A negyedik és ötödik napon van a komolyabb vérzés, akár görcsökkel, aztán a maradék két napban megint picike vérzés. A nõgyógyászom szerint ez is normális menzesz. Csak eltér az átlagtól. Nekem viszont az elsõ pecsételõs naptól kezdve kell számolnom.
A ciklus elsõ napja a rendes piros színû vér.
Nekem pont ugyanilyen kutya bajod!
A kérdező hozzászólása: annyi mindent lehet már itt olvasni :) Köszönöm!
Ja én ugyanígy jártam itt mindenki azt írta beteges ha sok folyásod meg bla bla nos csak simán 4 különbözõ orvost kerestem fel emiatt és lásd mindegyik ugyanazt mondta kutya bajom! Én már az ilyen kérdéseket el se olvasom! Mint mondtam semmi problémád nincs 12 éve menstruálok és nekem is mindig így van barnával kezdõdik és barnával zárul!
A kérdező hozzászólása: megnyugodtam, azt hittem betegd vagyok de csak agyilag ezek szerint!

Ez normális vagy ez gáz, csajok ezt jobban elnéznétek a párotoknak, mintha pórnót nézne?

szappanoperákat nézek, sokkal jobb nőkkel vannak tele, azok a testek, idomok, persze a történetet egyikbe se vágom, csak képzelgek közbe és... Ez normális? Ti is csináltok ilyet?

Legjobb válasz: Ez nem normális,Tamás.

Ez nem normális, Tamás.
pl milyeneket?mondj színészeket és keresek róluk smink nélküli képeket aztán álmodhatsz rosszakat...
A kérdező hozzászólása: nem tudom a színészek nevét, most pl. a talimánt nézem mindennap, abba vannak jó nõk
Én is szoktam szappanoperát nézni de nem ábrándozok a csajokról csak lesem õket xD Gabriella Spanic nagyon hasonlít Audrey Bitoni pornósztárra vagy csak szerintem?
ne aggódj, a nõk ugyanezt csinálják, sõt õk még szex közben is hajlamosak valami filmben látott alfahímrõl fantáziálni.
...akár csak a férfiak
A kérdező hozzászólása: akkor nem aggódok

Ez így normális, vagy ez már inkább eltávolodás?

Elkezd?dött a f?suli, és a barátomnak is. A barátom igen elfoglalt, mert suli, munka edzés. Én is sokat vagyok az iskolában. A barátom nem is érzem, hogy annyira nagyon hiányozna..lehet azért mert elfoglalt vagyok..nem nagyon tudom. Ugyanakkor meg mostanában sokat álmodom vele. Beszélni is csak napi 1 órát tudunk.

Legjobb válasz: Ez normális így! Nézd akik együtt élnek sem gondolnak a nap minden percében egymásra, elfoglalják a napi teendõk, nem foroghat az agyunk állandóan a szerelmünk körül! Vele álmodsz, ezt szerintem azt jelenti, hogy hiányzik neked. Nyugodj meg, biztosra veszem, h. szereted a barátod:)) 37/N

Ez normális így! Nézd akik együtt élnek sem gondolnak a nap minden percében egymásra, elfoglalják a napi teendõk, nem foroghat az agyunk állandóan a szerelmünk körül! Vele álmodsz, ezt szerintem azt jelenti, hogy hiányzik neked. Nyugodj meg, biztosra veszem, h. szereted a barátod:) ) 37/N
A lányom 17éves! Az õ barátja is egyetemre jár, ez a második éve. 3éve vannak együtt! A nyarat ami idõt tudtak együtt töltöttek, voltak együtt nyaralni és sokat találkoztak. Most, h. elkezdõdött a suli nagyon ritkán tudnak együtt lenni. A fiú igyekszik õt elkísérni a suliba, mert késõbb vannak az órái. Esténkét is max. csak fél-egy órát vannak együtt, hétvégén többet taliznak. Ettõl függetlenül szeretik egymást. 37/n
szerintem eltávolodás.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy szeret :) És az is biztos, hogy nagyon hiányzom neki hiszen elég sokszor felhív mióta ilyen elfoglaltak vagyunk. Csak furcsa ez mert ilyen még nem volt
Számomra normális. Meg is zakkannék, ha folyamatosan õt látnám, vele beszélnék. hiányozni erõsen nem hiányzik, mert tudom, hogy eljön a pillanat, amikor visszakapom. Azonban ismerek olyan embert akinek ez eltávolodást jelent. Aki attól zakkan meg ha nincs mellette a párja.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék olyan lány lenni aki nem tud létezni a barátja nélkül. Igazából csak hétvégén vagyunk együtt egyenlõre még távkapcsolatban. Ha kibírjuk ezt az évet utána összeköltözünk ha minden feltétel adott lesz.

Most akkor ez hogy is van? Ez A normális vagy ez IS normális?

F?leg férfiak válaszára lennék kíváncsi hisz ?k mégiscsak jobban tudják... :S

Legjobb válasz: xDDD Csak akkor megy hátra magától ha annyira rövid a fityma xD Ez egyén függõ ha nekem áll mint a zászló akkor sem megy hátra magától xD

xDDD Csak akkor megy hátra magától ha annyira rövid a fityma xD Ez egyén függõ ha nekem áll mint a zászló akkor sem megy hátra magától xD
Szia! A nõnemû vagyok. :-D Bassuska, mit akarsz 24 órán belül 3 menet után???? Ari vagy:-), hát akkor természetes, hogy lelankad, tök kimerül szegény, van neked önbizalmad, ha ennyiszer képes vagy rávetni magad. :-D (ez vicc volt) Próbáld meg, hogy pár nap szünet legyen, utána tuti olyan lesz, mint a pornófilmekben, csak akkor meg Te nem tudsz elmenni majd, mert akkor meg Õ fog nagyon hamar elmenni... De amúgy tényleg ne a pornófilmekbõl tanulj, mert az röhejes, hogy a pasik fél-1 órán keresztül reszelik a csajt...:-DDD (Az már fáj is szerintem mindkét félnek...) Persze néha lehet 1-1 kivétel, de a 10 perces menet szerintem elég, gondolom elõtte van egy kis simi, stb. szió
A kérdező hozzászólása: óóóóh:) köszi ezt legalább akkor letisztáztam.
Ami a jó hosszú, ráadásul még közben is kiegészített kérdésed fitymával kapcsolatos részét illeti, az tényleg teljesen egyénfüggõ. Nekem például magától igen nehezen csúszik hátra, és általában kézzel rá kell segítenem, még ha már tényleg nagyon fel vagyok izgulva, akkor is. Mármint nem azért, mert fitymaszûkületem lenne, abszolút könnyen csúszkál rajta a bõr, csak elég hosszú, és magától nem kerül a helyére. :P 24/F
A kérdező hozzászólása: áháá. Értem, szóval nem úgy kell ezt elképzelni mint a pornófilmben hogy leveszik a gatyát és eleve áll mint az állat... hehe. Jól van kezdõ vagyok na. :) Szóval akkor most a második válaszolónak nincs igaza? Ahogy nézem a válaszokat, ez tényleg egyénfüggõ. A nõnemû válaszadónak is köszönöm hogy hozzászólt! :) Hát vannak esetek amikor szex közben lelankadt neki... Ez a legszarabb. De õ ezt azzal magyarázza hogy kifáradt, vagy nem volt annyira ráhangolva és hamar kizökkent, vagy mondjuk ha 24 órában ez a 3. együttlétünk akkor már nemigazán megy neki a dolog. És ezeket el is hiszem mert hát elõfordulhat... ugye? ugye :D Azt meg amúgy én is észrevettem hogy ha én jobban kimutatom h jó, akkor õ is jobban bevadul. :D de... van még valami. A szex hossza ha hevesebbek vagyunk vagy olyan 6-10 perces vagy ha nem vagyunk annyira hevesek akkor történik sokszor az h nem tud elmenni vagy egyszerûen lelankad... Kicsit olyan mintha gyorsan le akarná zavarni h nehogy beleunjon :S De talán ez csak képzelgés. Mondjuk ezt nem tudhatjátok ti se.
nincs ezzel semmi baj, talán csak nem tud eléggé ellazulni, majd jobban összeszoktok és minden rendben lesz:)
Szia! Én sajnos nõnemû vagyok, de azért remélem nem baj, ha írok. Szal, attól, hogy feláll neki rendesen, nem kell, hogy a bõr hátrahúzódjon magától...hacsak nincs körülmetélve. A másik amit nem értek, hogy mire írod, hogy sex közben lelankad? Mert ha petting közben, akkor normális, ha pl. sokáig foglalkozik veled, de õt nem éri inger, elõfordul. De ha az aktus közben, mikor benned van, az furi... Az is lehet, hogy mint írod önbizalomhiányos vagy. NE TEDD!!!! Légy laza, próbáld meg elengedni magad, mert ha látja, és érzi, hogy neked jó, akkor az neki is szuper, és csak még jobban felizgul. Nyugodtan nyögdécselj, sóhajtozz, légy aktív, ne csak feküdj, hanem éreztesd vele, hogy bazira élvezed amit csinál, vagy fogd meg a kezét, és tedd oda, ahol Neked jó. Magyarán élvezz! Azért gondolhatod, hogy milyen lehet neki, ha "melózik" rajtad, :-), és te nem jelzel vissza...lehet attól lankad le szegénynek. Élvezz mint állat, és meglátod, hogy beindul tõle!
Ha olyan kemény hogy lehet vele cölöpöt verni a földbe akkor vigyázz mert meg heggeszt mint az állat!
a keménységet nézd, az jelzi igazán a felizgultságot, a többi egyénfüggõ
Utolsó hülye xD
Akkor van kész a szexre pl tehát nagyon fel van izgulva ha magától lejön a fityma és lent is marad ha neked kell lehúzni az gáz-valamit rosszul csinálsz
A kérdező hozzászólása: Hát jó. lehetséges hogy túlreagáltam a dolgokat. Pont ezért vannak kétségeim mert nem bízok önmagamban... Nekem igenis lehangoló ha nem áll fel a micsoda. De a válaszok megnyugtattak. Most jön a kísérletezés. :D Egyébként megkérdezhetem kedves nõnemû válaszolóm hogy mennyi idõs vagy? :D Csak kíváncsi vagyok... :)

17 hetes múltam! Tegnap estétől elkezdődött megint az, hogy egyre érzékenyebb a mellbimbóm! Ez normális? Vagy ez is jelzi, hogy minden rendben van odabent? Mire számítsak még?

Legjobb válasz: Szia. Teljesen normális. Nekem is hol érzékenyebb, hogy kevésbé az. Mire számíts még? Ajaj, most jön a java. Néha nekem már a cipõfûzõ bekötése is gondot okoz. Akkor jön a hát és derékfájás, ez szerencsére csak olyankor, ha görnyedek, a nehéz alvás, mert sehogy sem jó. A gyomrodnak egyre kisebb lesz a helye, ezért többszöri hányinger, gyomorsav. A tüdõd összepréselõdik. De ezek mind kibírható, örömteli dolgok, hiszen azt jelenti, hogy a baba jól van, és szépen növekszik, és nem is tart örökké. Szép babavárást! 32 hetes kismama.

Szia. Teljesen normális. Nekem is hol érzékenyebb, hogy kevésbé az. Mire számíts még? Ajaj, most jön a java. Néha nekem már a cipõfûzõ bekötése is gondot okoz. Akkor jön a hát és derékfájás, ez szerencsére csak olyankor, ha görnyedek, a nehéz alvás, mert sehogy sem jó. A gyomrodnak egyre kisebb lesz a helye, ezért többszöri hányinger, gyomorsav. A tüdõd összepréselõdik. De ezek mind kibírható, örömteli dolgok, hiszen azt jelenti, hogy a baba jól van, és szépen növekszik, és nem is tart örökké. Szép babavárást! 32 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! nincsen még nagy hasam, bár már nem tudnám letagadni, de a lehajolás már nekem is kellemetlen! jó babavárást!

Mielőtt bemegyek egy vizsgára, szó szerinti halálfélelmem van. Ez normális? Vagy ez betegség?

Mit lehet ellenne tenni?

Legjobb válasz: Ha ez akadályoz abban, hogy teljesíts, akkor mindenképpen fordulj szakemberhez. Természetesen van olyan, hogy extrém vizsgadrukk vagy lámpaláz, de ezen lehet segíteni. Ha jól emlékszem, homeopátiás szer is van kifejezetten ez ellen.

Ha ez akadályoz abban, hogy teljesíts, akkor mindenképpen fordulj szakemberhez. Természetesen van olyan, hogy extrém vizsgadrukk vagy lámpaláz, de ezen lehet segíteni. Ha jól emlékszem, homeopátiás szer is van kifejezetten ez ellen.
nekem bevált az "mi a legrosszabb, amit történhet" gondolatmenet levezetése, reálisan, persze nyilván tudod, megölni nem fognak:) max. jól le...nak, mert nem tanultál, és kapsz egy jó nagy egyest és?? majd kijavítod:) ilyesmikkel tréningezd magad, és persze tanulj is!
Vizsgadrukknak nevezik. Azért "veszélyes", mert így hiába tanulsz. Bizonyítottan a sikertelen vizsgák jelentõs %-ért ez a felelõs, a diák hiába tanult és tudja is normál körülmények között, leblokkol az agya a drukktól és vége. Nem vagy jó vizsgázó, fele ennyi tanulással átmennek emberek, akik nyugodtak maradnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, régebben sokkal rosszabb volt a helyzet! Sokan ajánlották, hogy ezen csak sok vizsgázással lehet segíteni.Ezért csináltam már több nyelvvizsgát, osztályozót, elõrehozott érettségit...szerencsére blokkolni még nem blokkoltam és nem is szeretnék, de nagyon nagyon tudok izgulni elõtte :(
A kérdező hozzászólása: Ja, és még nem buktam soha semmin, mert azért az a tudás mindig elõjön mert felkészületlenül szerintem el se mernék menni egy vizsgára :/ Tanácsok esetleg még?
Csak gratulálni tudok, a sok sikeres vizsgádhoz. Csak így tovább.

Én vagyok nem normális vagy ez másnak is rosszul esne? Na a történet a következő:Együtt voltam a párommal majdnem 4évet eleinte müködött de a vége fele meginogtam!

Szakitottam vele, körülbelül 1 hónapja, és sajnos egyre többet gondolok rá!Szeretem, imádom hiányzik és rossz nélküle! És ma kiderült hogy neki van "valakije" szóval ez esik nekem rosszul!Elfog ez valaha múlni vagy örökre rossz lesz!?

Legjobb válasz: De ha mégis szereted akkor miért szakítottál vele? Bár ha õ már mással van, nem pedig érted küzd, akkor talán õ is úgy gondolta, hogy nem illetek össze. Így másfelé kereste a boldogságát. No persze az is lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni és ez is része a visszahódításodra tett próbálkozásának. Vagy csak nem tud meglenni kapcsolat nélkül egyedül így szinte mindegy ki, csak legyen mellette valaki. Ettõl még lehet, hogy téged szeret. De ha szeretitek, szerettétek egymást, akkor jobban meg kellett volna gondolni azt a szakítást. Lehet, hogy csak egy hosszú mély komoly beszélgetés kellett volna... :(

De ha mégis szereted akkor miért szakítottál vele? Bár ha õ már mással van, nem pedig érted küzd, akkor talán õ is úgy gondolta, hogy nem illetek össze. Így másfelé kereste a boldogságát. No persze az is lehet, hogy csak féltékennyé akar tenni és ez is része a visszahódításodra tett próbálkozásának. Vagy csak nem tud meglenni kapcsolat nélkül egyedül így szinte mindegy ki, csak legyen mellette valaki. Ettõl még lehet, hogy téged szeret. De ha szeretitek, szerettétek egymást, akkor jobban meg kellett volna gondolni azt a szakítást. Lehet, hogy csak egy hosszú mély komoly beszélgetés kellett volna... :(
Variációk egy témára: Megoldás1: Bele egy kád forró vízbe, ütõerek felvág, kényelmesen elhelyezkedik Megoldás2: Reggel, este 1-1 xanax vagy Rivotril, rá egy feles vodka, egyész napos jó hangulat Megoldás3: Felejtsd el a pic sába, sza rik rá mi van veled Megoldás4: Öld meg a büdös kur vát aki elszedte tõled
A kérdező hozzászólása: Igen jobban megkellett volna beszélnünk!Hirtelen felindulás volt!Bár lehet én vagyok a vak, mert a körülöttemlévõk mindenki azt mondta "ne sírjak egy olyan után" hisz csetelt megmég rosszabb dolgok!Csak szenvedés volt a vége!Miután szakítottam vele õ azóta folyamatosan nõzik bulizik iszik drogozik!Mindent ami nekem anno nem tetszett!
Jól döntöttél , késõbb még rosszabb lett volna.Próbáld a hibáit elõtérbe helyezni és majd fogod látni, hogy vannak még szép dolgok is az éltben.
Hát ha ilyen ökör voltál hogy csak úgy kidobtad 4év után akkor viseld a következményeit!Azt hiszed neki nem esett rosszul a 4éb utáni szakítás?
Ja hát akkor tiszta a helyzet. Ha nem változott semmit, akkor nem is tudnátok újra kijönni egymással! Próbáld elfelejteni. Igazából te már nem akarod, hisz ezért szakítottál vele. De az, hogy neki lett egy új párja érthetõ, hogy zavar, felkavar. Ismerem az érzést. Jó pár éve én is szakítottam, mert úgy éreztem, hogy nem illünk össze hosszú távon. És akkor inkább hamarabb legyen vége, neki is gyorsabb, még ha pillanatnyilag fáj is. Utána nekem sokáig semmi kapcsolat, neki meg lett más. (Ráadásul életre szólóan megtalálta a boldogságát másnál.) És igen, bennem is felmerültek gondolatok, hogy mi lett volna ha mégsem szakítok. De rögtön beláttam azt is, hogy csak az elmém játszik velem. Mert tudtam, hogy nem illünk össze. Csak ugye könnyû abban a tudatban szakítani, hogyha mégis meggondolnánk magunkat akkor a másik biztos szeret még és visszafogadna (mi több, õ könyörög, sír utánunk), és más dolog az, amikor rádöbben az ember, hogy "hoppá, én szakítottam, de õ az aki már túl is lépett rajtam" - mert ekkor tudatosul a szakítás végleges mivolta. Elõtte agyilag csak egy hosszabb szünetnek könyveled el, amit te akartál, te befolyásolsz. Vagyis ezt érzed! De most azt érezheted, hogy kicsúszott a talaj alólad, már nem te irányítasz. És attól még, hogy ugyanúgy újra szakítanál vele, mert semmit nem változott.. attól még most emiatt az irányítás elvesztése miatt rosszul érzed magad. De gondolj arra, hogyha semmit nem változott akkor nem lenne nektek jó együtt! Újra szakítanál vele! Emelkedj felül ezen az érzésen, mert ez csak be akar csapni valószínûleg.
A barátnõm 2 év után tett ki, de 3 nap múlva visszakönyörögte magát. Azóta minden rendben megy. Szóval ha már továbbállt, akkor ez a hajó elment. Próbálj meg új kapcsolatot kereni, bármennyire fáj is.
A kérdésedre válaszolva te nem vagy normális, nekem pl nem esne rosszul ha már kidobtam.Semmi közöd hozzá hogy mit csinál!

Miért csinálja ezt, ez normális vagy ez ilyen fiú szokás?

A párommal beszélgettem arról, hogy ? mikor masztizott utoljára (kiderült kb.1 év) és másnap elkezdett pornóra masztizni. Igaz akkor én is bekapcsolódhattam volna, de mondtam neki, hogy még várjunk egy kicsit,mert még volt1-2 dolgom(de csak 15 perc volt).De nem várt meg, hanem befejezte,persze azt mondta utána, hogy majd velem is csinálja,de mégse csináltuk. Pedig nagyon kívántam,de amikor hozzáértem eltolt magától,mert már nem volt kedve hozzá. Én szinte mindig akarom,de néha úgy érzem, hogy ? azt hiszi hogy kötelez?. De az elmúlt 1 héten csak pornóra csináltuk. Persze ma megállás nélkül azt mondogatja, hogy mennyire szeret és reggeli merevedést megszorongathattam és sokszor csinálja csinálja azt, hogy ruhástól elkezd izgatni,meg úgy csinál mintha "dugnánk",de mégsem megyünkt tovább.Kezdem úgy érzeni, hogy nem is engem kíván, csak magát a dolgot.Vagy mért játszik úgy, hogy mondja, hogy úgy meg d**.-na,de mégsem csinálunk semmit(persze ha szeretkezünk akkor gyengéd meg odafigyel rám stb.) 11 hónapja vagyunk együtt.25/L

Legjobb válasz: Na akkor most dugtok, vagy nem? Az kamu, hogy 1 éve nem verte, csak szégyenli elõtted az igazat, mi ritkán bírjuk ki 4-5 napig is, akkor is csak szenvedve és ha mondjuk sátortáborban együtt alszunk 2 idegennel... Nem lehet, hogy te nem mászol rá? Nekem pl elegem van belõle, h barátnõm sose kezdeményez és nincs is kedvem vele lenni...

Na akkor most dugtok, vagy nem? Az kamu, hogy 1 éve nem verte, csak szégyenli elõtted az igazat, mi ritkán bírjuk ki 4-5 napig is, akkor is csak szenvedve és ha mondjuk sátortáborban együtt alszunk 2 idegennel... Nem lehet, hogy te nem mászol rá? Nekem pl elegem van belõle, h barátnõm sose kezdeményez és nincs is kedvem vele lenni...
Szia! Én szinte ugyanebben a helyzetben vagyok (kivéve a pornó meg a maszti, errõl nincs szó); Én sokkal többször szeretnék szexelni mint õ és amikor kezdeményezném, vagy éreztetem vele hogy szeretnék valamit, sokszor leráz engem, és nem tudom h miért, mert tudom, h szeret, meg én is benne vagyok szinte mindenbe, és szerintem nem is unt meg. Úgyhogy nem értem. Én abban reménykedem, hogy csak fáradt (ami azért valószínû mert nagyon sokat dolgozik) csak olyan borzasztó h dugni akarok és nem dug meg :D És még a nõk a bonyolultak...
Azt hiszem le kéne vele ülni egy jót beszélgetni. Valami oka van, és ha van, akkor arra magyarázattal is tud szolgálni. Én nem érném be annyival, hogy Õ azt mondja fáradt. Itt többrõl van szó. Logikátlan, hogy felheregeli magát, Téged, és utána meg semmi. Ebben nem látok fantáziát.
Ha az utolós mondatot nem írtad volna le, akkor azt mondanám, hogy megunt. De a 11 hónap így is úgy is kevés, úgyhogy ezt kizárnám. Azt, hogy 1 éve masztizott utoljára, Én is kétlem, mert egy férfinak, legalább is Nekem mégha van is párom szüksége van egy kis Önkényeztetésre. Ez nem tudom miért van, Nekem erre szükségem van. Azt tudnod kell, hogy a mi testünk nem úgy mûködik, mint a Tietek lányoké. Nekünk orgazmus után kell némi idõ. Te gondolom, rögtön recska után támadtad le, tehét ne várd, hogy 1-2 percen belül, nem hogy kedv, de még merevedés sem igen lesz. A reggeli dolgot viszont nem értem. Ha áll a zászló, és megengedi, hogy elkprd a lompost, akkor miért nem megy tovább. Tálcán kínálod a lehetõséget, és Õ nem él vele? Nem lehet, hogy másfelé is kancsintgat? Nem kell fizikálisra gondolni, lehet egy msn , vagy chat partner.
A kérdező hozzászólása: Sokszor kezdeményezem és általában én akarom többször.Nem egybõl támadtam le, de utána egybõl azt mondta, hogy este velem is lesz, de egész este hiába próbáltam, csak eltólt, hogy nincs kedve.Szoktunk szeretkezi.Van, hogy csak heti 1-2 alkalom, de van, hogy többször is szeretkezünk, dugunk, stb.Szóval bármit engedek, ha épp kemény akar lenni az, ha épp romantikus akkor az van. Persze tény, hogy magának gyorsabban elmegy, mint amikor velem van. Persze volt már 5 perces menet is de mostanában elég sokáig bírja. Nem hiszem, hogy titokban masztizna, mert ezt se titkolta. Elvileg nincs másik nõ, interneten biztos nincs. De persze nem vagyok vele a nap 24 órájában, mert amikor dolgozik akkor nem vagyok vele.De hiszek abban, hogy csak én vagyok és azt tudom, hogy szeret.
A kérdező hozzászólása: :) Még ha nem is szórakozna, akkor még megérteném ha azt mondja, hogy fáradt.De elkezd szórakozni, mint ha ki lenne éhezve, aztán ennyi.Mögém jön mozog 1-2-t aztán annyi.De miért jó felizgatni magát és engem, ha utána nem csinálunk semmit.Ezt nem értem.
sajnos én sem :)
Kicsit éretlennek tûnik a barátod: pár percet nem tud rád várni, de téged folyton várat? Szerintem egy ilyen nyakatekert, de ügyefogyott módszerrel akarja elhúzni az orrod elõtt a mézes madzagot, hogy megkívánd még jobban, pusztán azért, mert jól esik a lelkivilágának:S Egyszer próbáld ki, hogy nem foglalkozol a kivont kardjával, hanem érdektelenséget mutatsz, mást csinálsz. Erre hogyan reagálna vajon? VAGY! Lehet, hogy megpróbálja fordított pszichológiával kicsikarni belõled, hogy izgasd fel te is õt, kezdeményezz. Elõfordulhat, hogy kicsit szófukar olyan ügyeiben, amikrõl nagyon is fontos lenne beszélni, és inkább meg akarja mutatni, hogy mire van szüksége...? 21/L

Erős hüvelyi folyás és enyhe görcsök a 37. héten normális? Vagy ez már azt jelzi, hogy nemsokára szülök?

Legjobb válasz: Nekem is ugyan ez van és én is 37 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát :-) Elsõ gyerekemmel is kb. ennyi idõsen kezdõdött a kicsit erõsebb hüvelyi folyás, 40. hétre született (vele nem görcsölgettem).

Nekem is ugyan ez van és én is 37 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát :-) Elsõ gyerekemmel is kb. ennyi idõsen kezdõdött a kicsit erõsebb hüvelyi folyás, 40. hétre született (vele nem görcsölgettem).
csatlakozom ugyanez van nálam is. már nagyon mennék. ma szinte csak kis lökéseket érzek még nem nagyon feszitett , remélem nemsokára megyek. meg eléggé feszit ott lent.éjszaka éreztem ahogy tolja le magát mégjobban, 3 napja szakad le a derekam. 38 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát akkor nem vagyok egyedül! Mi is nagyon várjuk, amúgy már nem lenne koraszülött, nekem a 37.hét elején 2800 gr.-ot mondtak. Nem is bánnám, ha a közeljövõben megszületne, nem várná meg, amíg 4 kg-os lesz:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!