Találatok a következő kifejezésre: Normális tünet, a terhesség (6 db)

Lányok.4 hete és 4 napja volt miss ab-om, még nem jött meg a vérzésem. De a mütét óta még mindig viszket a mellbimbóm, meddig normális ez a tünet, mennyi idö mulva mulnak el a terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.

Az már nem a volt terhesség tünete.A HCG hamar, kb.1hét alatt kiürül M.Ab.után.Ha nincs más tünet kend be sima testápolóval esetleg neogranormonnal vagy garmastannal.Ha 1-2 nap múlva is érzed a viszketést, menj orvoshoz.Inkább a terhesség alatti hormonváltozás miatt érzékeny lett a terület, és a ruha, ágynemû, valami kidörzsölhette.
Én a mûtét után 3-4 hétig még rosszul voltam a kávétól és a szagoktól, - persze nem olyan erõsen, de a reggeli elsõ konyhába vezetõ út mindig félelmetes volt... A melleim is fájtak kb 1, 5 hónapig míg! Vérvételbõl kiderült, kicsit magas a prolaktin, ami a tejtermelés miatt emelkedett meg. Ez visszamegy magától, csak légy türelemmel! Kicsit olyan a szervezetnek most minden, mintha szültünk volna...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ kicsit megnyugodtam, még van elötejem , megpróbálok türelmes lenni.aztmég hadkérdezem meg neked mikor jött meg?hány hétre?
2. vagyok. Nekem épp 11 héttel a mûtét után jött meg! Azt hittem, már sosem fog megjönni... De nem volt erõs egyáltalán, sõt... De legalább valami volt. Nagyon jó a prolaktin visszaállítására a barátcserje kapszula, azt ajánlom!! És a méhnyálkahártya felépítésére és peteérésre pedig a méhpempõ nagyon jó! Én ezeket szedem. Meg a mûtét után a vérveszteség és vitaminpótlás miatt 2 hónapig szedtem napi fél Gravidát, és napi 1 folsavat, és Cetebe C vitamint is nagy adagban (500 mg). Úgy éreztem, ez kell az erõsödéshez!

Normális ha a 10. héten elmúlt a mellfeszülés és mindenféle terhességi tünet?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz a biztonság kedvéért! Szerintem nem normális.

Menj el orvoshoz a biztonság kedvéért! Szerintem nem normális.
Persze, ne aggódj. Általában ha vannak is akkor a 12. hétig elmúlnak.
Teljesen normális, ne ijedj meg! :)
Szia! Szerintem ne aggódj, mert én is ilyen cipõben jártam, a 10. hét körül már teljesen jól éreztem magam. Mindenkinél máshogy mûködnek a dolgok. De ha megnyugtat kérdezd meg a dokid. Én is ha vmi "bajom" van csak akkor nyugszom meg beszéltem az orvosommal. Boldog babavárást. 17 hetes kismama
Persze, hogy normális nálam is a 10.héten elmúlt minden tünet. 27hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Igen, normális. Nekem is elmúlt minden tünet, a 10. hét végére. 16 hkm
Sajnos én nem tudlak megnyugtatni. Nekem a 8. héten múlt el minden tünet , éreztem hogy valami nem oké. És tényleg nem volt oké, mert már nem volt szívhang. Én megnézetném magam. Remélem minden rendben lesz!
Ó, nekem pl a hányinger a 7.-en szûnni látszott, 4 nap múlva visszajött, 10.-en nagyon enyhült, aztán elmúlt és csak a 13.-on visszajött pár napra, aztán egy darabig semmi, és a 16.-on újra hányinger, szédülés, borzasztó erõs undor mindentõl. Anno mikor elõször elmúlt megijedtem, de azt mondták, hogy ez magában a világon semmit nem jelent. Most 19 hetes vagyok, a mellfeszülés minden eddiginél durvább, és már elõtej is jön belõle, borzasztóan duzzadt, és néha még az émelygés is visszajön. No para, de ha nagyon stresszelsz, hívd fel a dokid! :)
hát ezek az alap tünetek :)
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemmel semmi tünetem nem volt, de ez a mostani eléggé "kijön" rajtam.
Nem biztatlak, minden terhességemnél egyre rosszabb lett. Egyre hamarabb jöttek a tünetek és egyre erõsebbek lettek, és egyre késõbb múltak. :o(

Normális tünet, ha a terhesség alatt csak a bal oldali petefészkem fáj?

màr egy hete èrzem ezt az èrzèst. nyomos furcsa èrzèès, de kibirhato.

Legjobb válasz: Szia!Lehet persze,de az is lehet,hogy csak egy erõsebb peteérésed volt azon az oldalon,és meg fog jönni.Mensi elõtt is fájhat a cicid.Nekem most 5 napot késett,cicim fájt,petefészkem is,de tegnapra megjött.De azért remélem összejön neked.Ha késik a havid egy hetet,csinálj tesztet,mert nem mindenkinél mutatja ki a teszt már egy napos késésnél a poz.vat,ha akkor is nega,akkor fordulj orvoshoz,mert a petefészek érzékenység ciszta is lehet,és ciszta okoz mensi kimaradást.Sok sikert!

Szia!Lehet persze, de az is lehet, hogy csak egy erõsebb peteérésed volt azon az oldalon, és meg fog jönni.Mensi elõtt is fájhat a cicid.Nekem most 5 napot késett, cicim fájt, petefészkem is, de tegnapra megjött.De azért remélem összejön neked.Ha késik a havid egy hetet, csinálj tesztet, mert nem mindenkinél mutatja ki a teszt már egy napos késésnél a poz.vat, ha akkor is nega, akkor fordulj orvoshoz, mert a petefészek érzékenység ciszta is lehet, és ciszta okoz mensi kimaradást.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De csak, ha hozzá érek akkor érzékeny a mellbimbó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) 1 évig a nõdokim kezelt napi kettõ bromocriptiddel, de novemberbe lett egy vetélésem és akkor kérdeztem mitõl lehet erre õ: nem tudja, de ne foglalkozzak vele és felírt clostyt a köv. hónapra, persze rám sem nézett abban a hónapba még uh-n sem, hogy minden ok e. Mérgembe bejelentkeztem a Kaáliba ahol januárba leállítottak a gyógyszerrõl és 1300 volt a szint bogyó mentesen, utána szép lassan emelték kettõig, na ennél kiderült, hogy túl alacsony lett vagyis a nõdokim túlgyógyizott és ezek után csökkentették egy fél szemmel a napi adagot, így áprilisra elértük a normál szintet. Március környékén voltam MRI vizsgálaton és van egy 2mm microadenomám ez annyit jelent, hogy a terhesség 5. hónapjáig tuti szedni kell a bromot. Neked is a prolaktinnal van a gond?
Kedves Kérdezõ! Elõször is gratulálok Neked! Szeretném megkérdezni, hogy a prolaktinodat mennyi idõ alatt és milyen gyógyszerrel sikerült helyrehozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Ma is teszteltem reggel és az is pozi:) így már hiszek neki.
hát pedig ez egy pozitív teszt! :) gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120526/K_P_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A teszt ma pozi lett (HCG-line) idõn belül, de nem értem, hogy miért, mert máj 16-án voltam dokinál és akkor azt mondta, hogy most késõi peteérésem lesz vagyis esélytelen a hónap, mert kb 18.a körül reped meg és, ha még számolok is akkor sem lehet még pozi a teszt, mert nincs meg az a bizonyos beágyazódási idõ, ja és akkor csak 7mm volt a méhnyálkahártyám. Már 1, 5 éve próbálkozunk és kiderült januárba, hogy 1300 a prolaktin szintem plusz 2mm mikroadenoma. De a porlaktint sikerült beállítani normál szintre áprilisba. Nem lehet, hogy megint ott vannak a gondok? Feltölteném nektek a képet, de nem tudom hogyan kell.:)
Van, aki a világon semmit, de tényleg semmit nem érez! Nem kell ettõl megijedni! Nincs baj! Ha a teszt pozitív lesz, hihetsz neki! Csinálj egyet!
Nekem nemvárt napján még talán a mellbimbóm sem volt érzékeny.. Másnap csaináltam tesztet, és negatív lett, ill. idõn túl pozitív, ekkor kezdtem el reménykedni. Rá két napra (nemvárttól 3ra) produkáltam pozitív teszteket :) Ekkor már a melleim is érzékenyebbek lettek, és azóta is azok, bár nem az a leszakad érzés :)
teszt?
Igen, nekem is a prolaktinommal volt/van baj. 3 hónapja szedem, nemrég voltam laborban, aszerint helyrejött, én csak napi fél szemet szedek, de nem merem abbahagyni. Az orvosom már 1 hónap után mondta, hogy hagyjam abba és menjek el vérvételre, de ezt furcsálltam, azt sem tudta milyen az eredmény, de hagyjam abba, úgyhogy nem hallgatok rá. Már akkor mondtam neki, hogy egy dobozzal írjon fel "tarcsiba", amit meg is tett. De ezek szerint többen is szeditek tovább, még akár/vagy sõtt terhesség alatt is. Úgy gondolom, hogy az én napi fél szemem nem valami nagy adag, de egy hozzáértõ dokival mindenképp konzultálnom kell. Te mit javasolsz?

Elméletileg 3hetes és 4 napos vagyok. A teszt ma 10-es érzékenységűvel -. A szeméremcsont felett keményebbnek és kidudoródobbnak érzem a méhemet. Ez normális terhesség esetén? Baba vagy megjön? Pisilni elég sokat járok, egyéb tünet nincs.

Legjobb válasz: Bocs, de ezeket a tüneteket még csak te képzeled. Ilyenkor még nincsenek tünetek, hiszen még csak most tart a beágyazódás folyamata. Én is bebeszéltem már mindenféle tünetet magamnak. Csak a nem várt napján tesztelj elöször, de lehet, hogy csak késõbb mutatja ki.

Bocs, de ezeket a tüneteket még csak te képzeled. Ilyenkor még nincsenek tünetek, hiszen még csak most tart a beágyazódás folyamata. Én is bebeszéltem már mindenféle tünetet magamnak. Csak a nem várt napján tesztelj elöször, de lehet, hogy csak késõbb mutatja ki.
Akkor még korán teszteltél.cSináld 7.-én lehet akkor már halvány pozi lessz.Akkor még csak pár napja ágyazódhatott ba.Ha megtörtént.
A tesztnek már + nak kellene lennie.Nekem a nemva´rt napján már pozitív lett.Mióta késik?? Lehet még kevés a HCG szinted.
A kérdező hozzászólása: 7-ére nem várom, úgyhogy még nem késik.
A méhedet ilyenkor még nem tudod érezni, ha terhes lennél is csak a 12. hét körül éri el a szeméremcsontot. Valószínû puffadás miatt érzed keménynek a hasad ez és a pisilés is normális menzi elõtt is. Akkor tesztelj ha már késik. Addig 50-50%. (amúgy nekem is már a nem várt elõtti délután + lett a tesztem és nem a 10-es hanem a 25-ös lily medilab, one minute)
Bocsi, de akkor honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még nem is késik és a teszt is nega?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!