Találatok a következő kifejezésre: Normális szoptatás hogy fáj (2 db)

Normális szoptatás alatt, hogy fáj a csuklóm? Terhesség alatt zsibbadtak a kezeim.

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.

Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy annyit zsibbadt, hogy ráment az izületeimre. Nem erõltettem meg.
Lehet, hogy ínhüvelygyulladásod van. Bár az nem csak szoptatáskor fáj, de függ attól, hogy hogyan szoptatod a picit, mármint, hogy hogy tartod. Nekem is zsibbadtak a kezeim a terhesség alatt, de a csuklófájás csak a baba emelgetése tartása után jött ki.

Szoptatás után normális hogy fáj a mellem? Olyan mintha szét akarna szakadni!

Legjobb válasz: Nekem nem fáj...szerintem nem szabadna, hogy fájjon..vmi nem okés... Nehogy begyulladjon a cickód...beszélj a védõnõvel mindenképp, Õ segíteni fog. Szopi közben masszírozd, és utána fejjél, lehet vmelyik tejcsatorna el van dugulva... Minden jót!

Nekem nem fáj...szerintem nem szabadna, hogy fájjon..vmi nem okés... Nehogy begyulladjon a cickód...beszélj a védõnõvel mindenképp, Õ segíteni fog. Szopi közben masszírozd, és utána fejjél, lehet vmelyik tejcsatorna el van dugulva... Minden jót!
Nekem megkönnyebbülni szokott :O Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn lesz 8 hetes!Nekem rettentõen fáj ahogy gyûlik vissza a tej!
A kérdező hozzászólása: Mindig masszírozom szoptatás közbe mert kicsit csomós szokott lenni. Már kezdetek óta fáj kezdem megszokni csak elég kellemetlen:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!