Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy volt (662 db)

Az normális hogy volt egy karedzésem tegnap, és azt érzem mintha mára kisebbek lennének az izmaim, ?

Legjobb válasz: Igen, mert leürültek a raktárai. Majd regenerálódik, normális a bedurranás utáni leeresztés egy idõre.

Igen, mert leürültek a raktárai. Majd regenerálódik, normális a bedurranás utáni leeresztés egy idõre.
nem ezzel kell foglalkozni. azt kell nézni hogy heti átlagban elég e a volumen( összes sorozat és ismétlés) és hogy erõsödsz. ha ez a két dolog megvan a karjaid nõni fognak.

Az normális, hogy volt egy gondom, és a párom azt mondta, hogy oldjam meg egyedül?

Egy apró félreértés történt az egyik kereskedõ oldalon, és rossz összeget írtam ki, közben meg már leütötték a terméket, és nagyon bepánikoltam,hogy ezt hogy fogom kimagyarázni, hogy mégse. Megkértem a barátomat, hogy nem hívná-e fel helyettem a fickót, ugyanis elég karakán,nem szívbajos az ilyenben, én meg visszahúzó típus vagyok... és azt mondta, hogy nem segít, ez az én dolgom, egyedül oldjam meg ha már elrontottam.... nem tudom, 3 év után ennyit várjak a páromtól? Ez normális??? Közben meg én már hányszor segítettem neki mikor problémája volt, és sose hagytam magára.... ilyen lenne egy "párkapcsolat" ?

Legjobb válasz: Ha egy telefonhívást nem tudsz egyedül megoldani, akkor mégis mit csinálsz, ha bármi ilyesmi történik, amikor nincs a közeledben a párod? Õszintén szólva szerintem jól tette, hogy nem segít egy ilyen dologban, hiszen lássuk be, ezt te cseszted el, szóval az a minimum, hogy ezt te rendezed. Az pedig megint csak egy más kérdés, hogy a párkapcsolatban neked sem kéne számolnod, hogy hányszor segítettél neki, és ennek fejében "visszafizetést" várnod.

Ha egy telefonhívást nem tudsz egyedül megoldani, akkor mégis mit csinálsz, ha bármi ilyesmi történik, amikor nincs a közeledben a párod? Õszintén szólva szerintem jól tette, hogy nem segít egy ilyen dologban, hiszen lássuk be, ezt te cseszted el, szóval az a minimum, hogy ezt te rendezed. Az pedig megint csak egy más kérdés, hogy a párkapcsolatban neked sem kéne számolnod, hogy hányszor segítettél neki, és ennek fejében "visszafizetést" várnod.
Lehet h azt akarja, hogy érj meg az ilyen feladatokra is ha egyedül lennél.
A kérdező hozzászólása: Csak ilyenkor arra gondolok, ha egy ilyen pici dologban õ nem segít nekem, akkor mi lesz késõbb...
Végül is amit írtam annak az ellenkezõje is lehetséges...
Szerintem csak azt akarta, hogy Te old meg, állj a sarkadra, hogy máskor simán tudj kezelni ilyen helyzeteket. 24/L

Normális hogy õ volt fellázadva?

21éves lány vagyok, anyukám 47 éves na és vettem magamnak nyáron egy adidas bemelegítõ nadrágot. Eddig még nem volt rajta egyszer sem. Akkor mondta hogy de jó volna neki, na jó hiszemûen neki adtam.Ma viszont szedegette a ruhákat elõ, hogy neki nincs mit felvennie egyik nadrágja ( bemelegítõt hord) rosszabb mint a másik, unalmas stb. Erre közöltem neki hogy akkor vagy használja amit neki adtam, vagy adja vissza, mert akkor használom én.Nem azért adtam hogy a szekrényben álljon. Nekem állt hogy ajándékot nem illik visszakérni, annak nincs zsebe, mibe tegye a bagót meg a telót. Nagyon föl háborodott nekem rosszul esett a viselkedése. Szerintem nekem van igazam és jogos volt, vagy nem?

Legjobb válasz: Ha egy a méretetek, és otthon laksz, akkor miért nem használjátok mindketten? Egyébként ha nem hordja, akkor tényleg visszaadhatná.

Hajdú-Biharban (is).
Ha egy a méretetek, és otthon laksz, akkor miért nem használjátok mindketten? Egyébként ha nem hordja, akkor tényleg visszaadhatná.
:DDD gondolom melegítõ.. csak lehet ahol õ lakik ennek hívják :) mondjuk most már én kíváncsi vagyok rá hogy jól gondolom-e :D
Nekem csak egy kérdésem van. Mi a fityfiritty az a BEmelegítõ nadrág?!
Mondjuk ezt közölhetted volna kevésbé ilyen most rántottalak elõ a s*ggembõl hangnemben.
Igen az, már olvastam ezen az oldalon hogy Nógrádban vagy Szabolcsban vagy merre bemelegítõt mondanak :D
Bemelegítõ? :) Nekem az is fura, hova vesz fel valaki "bemelegítõ" nadrágot, fõleg egy 47 éves nõ.Én max otthonra venném fel, vagy futni, de ha cigit akar tartani a zsebében, kétlem, hogy futni járna... 41/N
kedves 1-es hallottad tán hogy milyen hangnembe mondta? ott voltál ?:) õszintén szólva én sem értem ha nem használja miért nem adja vissza...
Igen, kiakasztottak vele Debrecenben :D
Fuss neki még egyszer. Olyan zavaros a szöveged, hogy képtelenség követni. Bemelegítõ nadrág nincsen, akkor sem, ha otthon így hívjátok tájnyelven. Az általános hivatali és társalgási nyelv írásban és szóban Magyarországon a szépmagyar, az pedig nem ismer ilyen kifejezéseket. Az "õ volt fellázadva" pedig csúnya germanizmus. Nem használjuk, és maga a kifejezés sem fedi az érzelmi tartalmat. Nem fellázadva volt, és nem lázadt fel, hanem egyszerûen dühös vagy mérges volt rád. Hogy kinek mi a tulajdontárgya, ki mit engedélyezett a mésiknak - ez a ti dolgotok. De ha valamit nem vagy képes tisztán elmondani, ne csodálkozz, ha nem értjük és nem tudunk rá válaszolni.
Azért az elsõnek teljesen igaza van abban, hogy nem kellett volna ilyen számonkérõ stílusban kioktatnod anyádat, talán akkor õ sem reagált volna így.Mielõtt megkérdezné valaki, honnan veszem ezt, a leírtakból vágni lehet a flegma stílust.Másrészt ajándékot valóban nem kérünk vissza.
családtagok között szerintem igenis megengedett ajándékot visszakérni, sõt visszaadni is, ha pl én nem használok vmit, megkérdem aki adta, hogy lehet neki hasznos lenne, kell e. és sértõdés sincs belõle. így én már vissza is fogadtam valamit, semmi rossz érzés nem volt senkiben, szóval én kérdezõnek adok igazat. meg eleve anyukádnak magától eszébe kellett volna jutnia, az lett volna a természetes!

Normális hogy sosem volt orgazmusa?

A barátnőmmel már több mint egy éve heti 4-5 alkalommal szexelünk, de még egyszer sem volt orgazmusa, ez engem kikészít mert az előző barátnőimnek nem is 1 volt közben. Nem tudok már mit csinálni, félóra-óra előjáték mindig van, a szex is 1 óra kb. és mindig úgy marad abba hogy már fáj neki. 18cm hosszú és 17cm a kerülete, szerintem nem kicsi, de mégis kicsinek érzem hogy sosem megy el :\.. Minden féle pózban próbáltuk már, a lovaglósat élvezi a legjobban, de akkor meg én megyek el túl hamar "kb félóra", és kikészít már. Akarom látni az arcán hogy már remeg a gyönyörtől, de csak nyög meg sikít állandóan, sosincs orgazmusa. Valami tanács? Köszönöm előre! 18/F, barátnőm 16/L

Legjobb válasz: szerintem meg nem eleg erett az orgazmushoz! es egy nonek meg is kell tanulnia,hogy hol es mikor jo neki szex kozben! nekem is volt nagy peniszu pasim es sosem volt orgazmusom vele! a jelenlegi paromnak normalis meretei vannak es volt,hogy 5perc alatt eljutatott a csucsra! amikor fiatal voltam nekem sosem volt orgazmusom,de kivantam a szexet minden pillanatban! pont olyan voltam ,mint most a baratnod,ill. ti,nem birtam kivarni meg a mensim elmulasat sem! aztan idovel belattam,hogy nem a mennyiseg,hanem a minoseg a fontos!!!! javaslom,hogy inkabb heti 2szer legyetek egyutt

szerintem meg nem eleg erett az orgazmushoz! es egy nonek meg is kell tanulnia, hogy hol es mikor jo neki szex kozben! nekem is volt nagy peniszu pasim es sosem volt orgazmusom vele! a jelenlegi paromnak normalis meretei vannak es volt, hogy 5perc alatt eljutatott a csucsra! amikor fiatal voltam nekem sosem volt orgazmusom, de kivantam a szexet minden pillanatban! pont olyan voltam , mint most a baratnod, ill. ti, nem birtam kivarni meg a mensim elmulasat sem! aztan idovel belattam, hogy nem a mennyiseg, hanem a minoseg a fontos!!!! javaslom, hogy inkabb heti 2szer legyetek egyutt
Nálam is az a helyzet, ami a barátnõdnél, bár nekem csak azóta fáj a 2. menet mióta tablettát használat és erõsen kidörzsölõdök. Én is eléggé élvezem, agyam eldobom kb, meg mindig kívánom, de a csúcsot még nem értem el. Vannak akik azt mondják, hogy ez valami pszichés gáttól van pl.: a nemiség/nõiesség nem elfogadása és ezt tudatosan le lehet építeni. Nem tudom, hogy barátnõd hogy van vele, de én így is élvezem a sexet, persze szeretnék közben elmenni, de nem görcsölök rá, inkább a barátom szokott. Szerintem ha aggódsz is emiatt, ne tedd túl látványosan, mert az is elég nagy nyomás, mikor a másik mondja, h h létezik, hogy még nem mentél el.
Nem akarlak elkeseríteni, de az elõzõ nõd (nõid) csúnyán átvágott(tak), ha "többször is elment", a mostani legalább nem játssza el, hogy orgazmusa van. Értékeld, hogy õszinte! Ne sikítson meg nyögjön, hanem figyeljen arra, amit érez, és mi az, ami jó. A nõi orgazmus nem jön magától, mint a fiúknak, azt bizony meg kell tanulni, hogy mitõl és hogyan... Sokan évekig nem élik át, mire egyszer végre sikerül. A másik... Több, mint egy éve rendszeresen szexeltek, vagyis õ 15 évesen kezdte. Annyira korán kezdik a mai fiatalok, hogy elképesztõ! Még ki se fejlõdött a teste rendesen, persze, hogy nem lesz orgazmusa, ha egy ennyi idõs gyerek teste nem a rendszeres nemi életre lett "kitalálva". Mire befejezõdik a testi fejlõdése, addigra kiépülnek benne a lelki gátak, miszerint neki úgyse lesz soha orgazmusa.
Elsõ vagyok, és még csak annyit, hogy meglepõen normális válaszok jöttek, sok igazság van bennük, érdemes átgondolni õket. Még egy nagyon fontos dolog: semmiképpen nem úgy értettem, hogy ha kívánjátok egymást, akkor ne szexeljetek. Viszont: mivel nagyon fiatal a barátnõd, nekem nagyon gyanús a viselkedése. Nem vagyok biztos benne, hogy igazat mond, amikor heti 5-ször kívánja a szexet. Nem úgy értem, hogy nem kíván téged, félre ne értsd. De 15-16 évesen az ember nagyon könnyen összekeveri a dolgokat. A barátnõd inkább szeretetre és törõdésre vágyik szerintem, amit úgy akar kiérdemelni, hogy úgy viselkedik, ahogy szerinte egy nõnek viselkednie kell: hetente sokszor kívánnia kell a párját. De ez több szempontból nem így van: a legfontosabb, hogy a párod nem nõ! Õ egy nagyon fiatal lány. Nem mondom, hogy kislány, de lássuk be, nagyon fiatal a szexhez. Nem vagyok prûd és nem is ellenzem, ha valaki fiatalon képes komoly kapcsolatra - hiszen a szex ehhez hozzá tartozik. De ez nem változtat azon, hogy testlileg és lelkileg éretlen az orgazmushoz, és emiatt a szexhez is. (És igaza van az elõzõnek, sajnos könnyû gátlásokat szerezni a kudarc miatt, megszabadulni tõlük viszont szinte lehetetlen.) Ha pedig csak azért kívánja a szexet, hogy neked megfeleljen, valójában nem fogja élvezni. Igaz, hogy az orgazmust nem játssza meg, de a sikítozást igen. Hidd el nekem, bármennyire is jó a szex, nem okoz olyan érzés, amitõl sikítani kéne. A nyögést és lihegést készséggel elhiszem, de semmi olyan nem történik, ami sikítást okozna. De ez van a filmekben, a pasik erre izgulnak, ezért idétlen cikkekben meg nõi lapokban elhitetik a nõkkel, hogy az jó a pasinak, ha sikítoznak - a nõk meg meg akarnak felelni. Ha tényleg annyira kívánjátok egymást, le ne szokjatok róla, mert lehet, hogy tönkremegy a kapcsolat ezzel. (Még azt hiszi, hogy te nem kívánod már, vagyis nem szereted már.) Azért javasoltam a legalább 1 hónap kihagyást, hogy kicsit érjen lelkileg, heverje ki az eddigi kudarcokat. De meg kell beszélned vele, hogy emiatt kéne még várnotok, nem azért, mert nem kívánod. Annak nem látom értelmét, hogy heti 5 helyett heti 2 legyen, mert a kudarc ugyanúgy ott lesz, és mondom, azt fogja hinni, hogy már nem kívánod annyira. Azt elfelejtettem mondani, hogy próbáljátok ki úgy, hogy nem váltogatjátok a pozíciót (abban legyen végig, ami a legjobb neki) és a ritmust sem. Azzal lehet legjobban elrontani, hogy már majdnem jó, és akkor hirtelen váltatok, és megakad a folyamat, lehet elölrõl kezdeni... Ha õ van felül, közben simogathatod a csiklóját. Azt nem írtad, hogy csak szex közben nincs-e orgazmusa, vagy egyáltalán nem. Ha egyáltalán nem, akkor talán tényleg érdemes lenne felhagyni a behatolásos szex-szel, és addig próbálkozni kézzel és szájjal, ameddig úgy már gond nélkül sikerül. Mert ha úgy sem tudod kielégíteni, akkor a normál szex teljesen reménytelen. Én már sokkal idõsebb vagyok, mint ti, de minden párkapcsolatom úgy indult, hogy nem egybõl behatolás, hanem több alkalommal simogatással juttatuk el egymást az orgazmusig. Az is nagyon jó, és a nõnek sokszor élvezetesebb is.
Nem kicsi, amúgy sem az számít. De tényleg nem oké ez így. Viszont fél-1 óra után már nekem is fájna... borzasztóan dörzsölheted neki, ráadásul ha fel van izgatva a nõ és nincs orgazmus, az alhasunk is megfájdulhat (a méhünknél), mert nincs, ami oldja a keletkezõ feszültséget. Remélem, utána kézzel/szájjal kielégíted, vagy úgy sem sikerül? Viszont: a sikítozás 100%, hogy kamu. Látta a filmeken, hogy így "kell", azt hiszi, neked ettõl jó lesz. Nem kell bedõlni neki. Egy tippet tudok adni, magamból kiindulva. Nekem minden alkalommal van orgazmusom, ha az elõjáték nem tart tovább 5-10 percnél (és nõ vagyok). Ha tovább tart, akkor elmúlik a bizsergés és nem érzek semmit szex közben. Ki kéne próbálni nektek is, nem itt van-e a baj. Ha nagyon nem megy, azt javaslom, hogy hagyjatok ki egy-két hónapot, ne szexeljetek, és utána próbáljátok újra. Nagyon fiatal még a barátnõd, elképzelhetõ, hogy lelkileg éretlen az orgazmushoz.
A kérdező hozzászólása: igen neki is ott szokott fájni oldalt, most bal oldalon fáj neki... hónapot? hát amikor megvan neki azt a 6 napot sem bírjuk ki.. :) hát remélem sikerül valahogy mert eléggé elkeserít ezek után :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindkettõtöknek:) mindent megfogok tenni, és lecsökkentjük az együttléteket :)
A kérdező hozzászólása: Semmi féle képpen nem volt még neki orgazmusa, hiába van sok simogatás, orál meg minden, de akkor sem megy, megfogom vele beszélni, hogy hagyjunk ki egy kis idõt, és próbálja magát elfogadni stb. és akkor talán menne. :) Hát én is meglepõdtem hogy ilyen sok jó válasz érkezett, vannak még normális emberek a földön, akiknek nem szakad le a keze ha leírnak pár sor tanácsot. Köszönöm nektek :)
en is meglepodtem, hogy nem kaptal semmilyen negativ kritikat ostoba emberektol !! orulok, hogy ennyire fontos neked a baratnod orgazmusa is, nem csak a tiede! ez mar alapbol egy pozitivum veled kapcsolatban, ami a kesobbiekben teged remek ferje es csaladapava fog tenni!!! gondolkoztam en is egy kicsit arrol az idorol, amikor 16voltam! es meg a valaszok elolvasasa elott rajottem, hogy azert fekudtem le a pasimmal szinte mindig, mikor o akarta, mert nem akartam elvesziteni, fiatal voltam es meg eretlen a szexhez! amikor szakitottunk, azt hittem, hogy azert hagy el, mert nem voltam jo neki az agyban! aztan ez a dolog annyira leblokkolt, hogy nem is tudtam magam elengedni szex kozben! a jelenlegi parommal volt elosszor orgazmusom es ha hiszed, ha nem mar elmultam 24!!! lehet en voltam tul gatlasos es merev, nem hagytam magam ellazulni! vagy tenyleg ekkora hulyekkel voltam egyutt !!! visszagondolva tiszta szanalmas voltam :D de neked sok szerencset es kitartast kivanok! remelem nemsokara beszamolsz nekunk a jo hirrol :D

Ez normális? Kinél hogy volt?

Augusztus 13.-án volt missed ab.-om és még nem jött meg. Amúgy is 33 napos ciklusaim voltak de kicsit aggódom. Kinél hogy volt? A másik kérdésem az lenne hogy amikor letelt a szexmentes pár hét és utána el?ször voltatok együtt a párotokkal mit éreztetek? Fájt vagy ugyanolyan volt mint el?tte? És lenne egy harmadik is: a doki azt mondta 3-6 hónap múlva lehet babával legközelebb próbálkozni ha minden rendben lesz. Mik lehetnek kizáró dolgok, mi nem lehet rendebn? És ha tényleg minden oké lesz akkor vannak olyan tippek amit?l hamarabb sikerül? Ne haragudjatok ha zagyva lett kicsit. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Nekem gyógyszerrel állították be, 26 napra jött meg, de az orvosok szerint a 4-6 hét a normális, szóval még ne aggódj. Másik válasz: a szex ugyanolyan volt, mintha semmi sem történt volna, nekem a 12. héten volt missed abom, de nagyobb terhességnél elképzelhetõ, hogy fáj, habár nem hiszem, mert a fájdalom rendszerint a gátvágás és a varrások miatt van, úgy gondolom, missed abnál pedig ilyesmi nincs. Én utána 4 hónapra estem teherbe, elõtte elmentem ellenõrzésre a dokihoz. A beavatkozás után volt egy hematómám, ami elmúlt, a doki elküldött még elõtte toxoplazma és citomegalovírus vizsgálatra. Gond lehet, ha pl. nem áll be a ciklusod, elmarad esetleg a peteérésed, darabosan elkezdesz vérezni stb. Nálam semmi gond nem volt. Tipp: szedjél folsavat és nagyon szeressétek egymást, Nekünk elsõ próbálkozásra összejött. 21 hetes pocis

Szia! Nekem gyógyszerrel állították be, 26 napra jött meg, de az orvosok szerint a 4-6 hét a normális, szóval még ne aggódj. Másik válasz: a szex ugyanolyan volt, mintha semmi sem történt volna, nekem a 12. héten volt missed abom, de nagyobb terhességnél elképzelhetõ, hogy fáj, habár nem hiszem, mert a fájdalom rendszerint a gátvágás és a varrások miatt van, úgy gondolom, missed abnál pedig ilyesmi nincs. Én utána 4 hónapra estem teherbe, elõtte elmentem ellenõrzésre a dokihoz. A beavatkozás után volt egy hematómám, ami elmúlt, a doki elküldött még elõtte toxoplazma és citomegalovírus vizsgálatra. Gond lehet, ha pl. nem áll be a ciklusod, elmarad esetleg a peteérésed, darabosan elkezdesz vérezni stb. Nálam semmi gond nem volt. Tipp: szedjél folsavat és nagyon szeressétek egymást, Nekünk elsõ próbálkozásra összejött. 21 hetes pocis
Én 12 hetes terhes voltam, amikor megállapították, hogy elhalt. Mûtét után pontosan 5 hétre jött meg a szokásos mennyiségben. Mi a szexel 6 hetet vártunk, a doki ennyit mondott, de sokáig nem voltam a régi, még hetekig, fájdalmas volt, és csak nagyon óvatosan csináltuk, aztán rendezõdött szépen. Összesen 3 hónapig védekeztünk, majd a második próbálkozós hónapban estem ismét teherbe, most 37 hetes km vagyok. Mi az elsõ babára 1, 5 évet vártunk, mert nem akart összejönni, ki is vizsgáltattuk magunkat teljesen ez alatti az idõ alatt, nálam találtak nem orvosolható problémát, un. egyszarvú méhem van, ettõl függetlenül mindkét baba természetes úton jött össze, magunktól. Ne gondolj arra, hogy tutira valami probléma van veled, a vetélés nagyon gyakori dolog, egyszerûen nem jól sikerül valami. Csak pozitívan! Sok sikert!

Az normális hogy 16 évesen nem igazán volt még baratom?

Ismerkedni ismerkedek, elmegyünk ide-oda, de mind csak haveri szint... szeretnék egy baratot de nem akarmilyet... bar ennyi évesen már mindenkinek volt legalabb egy "szerelme"...

Legjobb válasz: persze,hogy normális,nekemse nagyon volt.Igazából volt 1-2 de csak olyan... Mostmár énis vágyok egy igazira :D 16/F

persze, hogy normális, nekemse nagyon volt.Igazából volt 1-2 de csak olyan... Mostmár énis vágyok egy igazira :D 16/F
Ez teljesen normális. A jó csajokat hamarabb viszik, fõleg ha "istentelenek".
Semmi baj. Nem jelenti azt, hogy csúnya vagy, csak azt, hogy még nem találtad meg a megfelelõt. Hidd el, az én barátnõm is csodaszép és még nem volt pasija, pedig 17 éves. :) Várj csak az igazira! Jól teszed ;)
Most mondhatnám azt, hogy nekem 13-4 évesen volt "pasim", de nem én õket nem tartom annak.:) Ergo nekem sem volt még.:) 17/L
Én is így vagyok és néha gáznak érzem. De igazából arra gondolok, h az osztályból a kis [email protected] mire viszik majd, és én mire viszem. Meg úgy egyáltalán a barátaim se olyanok, mint azok, inkább olyanok mint én. Meg nem is nagyon vágyom még fiúra, elterelik a figyelmem a háziállataim :) A kutyám mellett sosem érzem magam magányosnak, akkor sem ha mindenkire haragszom :) Nekem még egyáltalán nem volt pasim, komoly kapcsolat pláne nem. Teljesen tapasztalatlan vagyok és ez aggaszt néha :/ 14/L
utolsó: ne aggódj 14 évesen nem kell ennyire aggóóódni :D AM nekem sincs 19 évesen valami nagy szerelmi múltam, magányos vagyok mint a bánat, de nem törik le az önbizalmam soha többé :) Még sok idõnk van, tudod? F19
Hát oké, de nekem még egy olyan "kapcsolatom" se volt, amire azt mondhatnánk h járás vagy mittomén. Nincs onbizalmam se, meg nem tartozom úgymond a menok kozé.
Engem is aggaszt, mert 17/L vagyok, de feltetlenul meno pasi kell? Mert akkor mit szamit, hogy menok koze tartozol vagy sem, meg egyaltalan. Szerintem varhatsz meg.

Herevisszér-műtétem volt már több, mint 3 hete. Normális, hogy még mindig fáj? Akinek volt ilyen: mennyi idő alatt jött rendbe, mikor álltak vissza a visszerek? És HOGY KÉNE KIBÍRNOM 6 HETET MAGÖMLÉS NÉLKÜL?

Legjobb válasz: Nem merek magamhoz nyúlni, mert amikor legutóbb megtettem (12 nappal a mûtét után) elkezdett utána fájni a bemetszés környéke, az erek. Az orvos azt mondta, ez normális, de hat hétig ne legyen magömlés. De ezt képtelenség kibírni... Egyébként érdekelne, hogy akinek volt ilyen, az mennyi idõ alatt jött rendbe.

A kérdező hozzászólása: Nem merek magamhoz nyúlni, mert amikor legutóbb megtettem (12 nappal a mûtét után) elkezdett utána fájni a bemetszés környéke, az erek. Az orvos azt mondta, ez normális, de hat hétig ne legyen magömlés. De ezt képtelenség kibírni... Egyébként érdekelne, hogy akinek volt ilyen, az mennyi idõ alatt jött rendbe.
Nekem a mûtét után 6 nappal már éjszakai magömlésem volt és ma 9 nappal utána már nem bírtam remélem nem lesz gáz : \ Tényleg lehetetlen kibírni hiába volt magömlésem, állandóan erekcióm volt ... De az vigasztal , hogy sose volt még ilyen orgazmusom és ennyi spermám
Engem 1 hónapja mûtöttek 17 éves vagyok.. az 5. napon maszturbáltam és néha néha nekem is fáj! Engem is érdekelnének ezek a dolgok amit kérdezel. IGAZ az ereket nem találom olyan duzzadt, kanyargósnak mint volt, sõt nem is türemkednek ki, de énis néha érzek fájdalmat még! Ha gondolod írj privátot és ott is beszélhetünk!
A kérdező hozzászólása: Most megint elkezdett érdekelni, mert tegnap ütés érte a herémet (beugrottam egy medencébe, én hülye), és kicsit még most is érzem... remélem, nem csináltam valami nagy bajt...
Nekem pl 4 honapja volt herevisszer mutetem de meg nem javult semmit az allapotom. Ugyanugy ott vannak a duzzadt erek a hereimben es fajnak is.

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.
Ez normálisnak tûnik, hisz erõsebben lettek kicsit megnyomkodva a mûtét miatt .

Normális, hogy még nem volt pasim? 15/L

A körülöttem lévő embereknek már mind volt párja,nekem még soha!Ez rossz mert úgy érzem lemaradok valamiről,de jó is mert tudom,hogy van tartásom.Tudom magamról,hogy nem vagyok bűn ronda nem vagyok buta...akkor miért nem kellek senkinek?ismerek olyanokat akik csúnyák buták nyávognak és van nekik...Igazság szerint szoktak dicsérni,hogy milyen szép vagyok meg vékony stb. de ezek lányok!(nem lányoknak kéne dicsérnie)

Legjobb válasz: igen normális. nem maradsz le semmirõl nyugi. inkább az a szomorú hogy sok kortársadnak már több is volt.

igen normális. nem maradsz le semmirõl nyugi. inkább az a szomorú hogy sok kortársadnak már több is volt.
Ige, normális és hidd el, nem maradsz le semmirõl.
Dettó... én se értem, és nekem is nagyon szeretethiányom van, nagyon vágyódom valaki után, de engem meg csak 25 feletti pedofilok találnak meg...
Normális...
Egy dolgot nézz meg. Ugyanezek a lányok mondják-e olyan lánynak, hogy szép aki nem az? Ha igen miért teszik? Ha csak szép lányokat dicsérnek, veled miért tennének kivételt? Ha pedig ez valóban így van, elõfordulhat, hogy nem vagy valami közvetlen a fiúkkal, nem adsz feléjük semmilyen jelet. Viszont túl szép vagy ahhoz, hogy merjenek próbálkozni. A te korodban még megy a suliban a srácok között ez a jaj csak ki ne nevessenek a haverok dolog. Szerintem normális. Persze sok lánynak van pasija ennyi idõs korában, csak mert a srác próbálkozik, csak mert lehet pasija. Aztán pár év múlva a fejét fogva nézi meg a srác képét. Ha jön valaki aki neked is tetszik, akkor úgy is lesz, ha meg nem, akkor nem vesztesz vele semmit, ha vársz egy picit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Nem maradsz le semmirõl sem, ha meg feltétlenül kapcsolatot akarsz, akkor járj el ismerkedni, szórakozni vagy a pár gyökér közül aki írt ismerkedj meg eggyel.
Nekem sem volt még csajom :D 15/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!