Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy nem (3313 db)

Normális, hogy nem vagyok éhes?

Egészhéten nem eszek többet napi 1-2szendvicsnél..és lazán kibirom h dután 5kor eszem a másodikat(v ha nagyobb akkor az els? másik felét) és egészen éjfélig fent vok de még se vok éhes, és másnap is csak 8-9 körül kezdek éhes leni.

Legjobb válasz: A jelenség normális, ha nem eszel, vagy csak igen keveset, akkor kb 3 nap után drasztikusan lecsökken az éhség érzés. Ugyanakkor amit csinálsz nem normális, súlyos következményei lesznek (pl anorexia) ha nem kezdesz normális mennyiségû ételt magadhoz venni!

A jelenség normális, ha nem eszel, vagy csak igen keveset, akkor kb 3 nap után drasztikusan lecsökken az éhség érzés. Ugyanakkor amit csinálsz nem normális, súlyos következményei lesznek (pl anorexia) ha nem kezdesz normális mennyiségû ételt magadhoz venni!
Szerintem összeszükült a gyomrod.Próbáld tágitani folyadékkal.
A kérdező hozzászólása: Hát ebbe van vmi, mer tmár nem iszom meg a napi 4liter vizet mint eddig.. Ma se ettem többet..régen nem volt ilyen. Ám még mos tnem vészes, mert magával a súlyommal nincs gond, csak nem akarok emiatt vmi betegséget. (am 164cm és 52kilo vagyok) Vagyis voltam ezelõtt, azota nem állok rá, de nem hiszem h 1hát alatt drasztikusan megváltozna..bár a nacim az mr nagyon lecsúszik..ha nem marad abba a fogyás hordhatatlan lesz..mert már most se vmi jo..
bárcsak ilyen gondjaim lennének:) hogy anacim lecsuszikxDjó tudom neked ez gond:(amugy az a 4 liter viz nem sok egy kicsit?én ugy tudom napi 2 kell, bár én is többet iszok, de mindig ki vannak rajta akadva..
ááá de JÓ neked:D
A kérdező hozzászólása: Ma sikeült 2x enni..de a második csak ugy volt h csak ettem, de nem is figyeltem rá..és mind 2x nagyon minimálisat ettem..Tudom h nem kéne miatta ezt csinálnom..voltam már szerelmes..de nem kínozta így magam akkor se..sõt ez nem is tom h kinzás e. Mert nem szenvedek tõle..Csak amikor fáj mert éhes vok..de nemtok enni, mert egyserûen nem megy. Am köszi a segítséget.
ez inkább pszichológiai problémának hangzik. mintha a lelki fájdalmadat ahelyett h átélnéd és feldolgozznád, kivetíted tudat alatt az evésre. hogy inkább amiatt fájjon, mint a valódi probléma miatt. Talán jót tenne, ha vkivel kibeszélnéd magamdból, ami nyomaszt! Vigyázz magadra, hasonló módon alakul ki az anorexia nervosa is, ami igen súlyos betegség.

Az normális, hogy nem megyek el?

mármint úgy értem, hogy mikor a barátommal szexelünk, én sosem tudok elmenni, és mikor ? elmegy, be is fejezzük a szexet...és ennyi...ez normális? vagy ? azt hiszi, hogy én is el tudtam menni?

Legjobb válasz: A szex a kölcsönös örömrõl szól, ergó nem normális. Beszélni kell róla, bizony, mindenképp elég zavarba ejtõ lesz számára, már az elején szólnod kellett volna, hogy te nem élvezel el. Amúgy nem minden nõ képes hüvelyi úton elélvezni, szóval meg lehet oldani, hogy közben ingerli kézzel a csiklódat, vagy hasonló, de BESZÉLNI kell róla. Esetleg úgy kevésbé lesz kínos, ha megmondod neki, hogy eddig nem mertél szólni, mert láttad, hogy neki jó, de te nem élvezel el szex közben. Amúgy jó lenne tudni, hogy mással se sikerült neked eddig, vagy vele sem? Hány évesek vagytok, mennyi tapasztalatotok van szex téren.

A szex a kölcsönös örömrõl szól, ergó nem normális. Beszélni kell róla, bizony, mindenképp elég zavarba ejtõ lesz számára, már az elején szólnod kellett volna, hogy te nem élvezel el. Amúgy nem minden nõ képes hüvelyi úton elélvezni, szóval meg lehet oldani, hogy közben ingerli kézzel a csiklódat, vagy hasonló, de BESZÉLNI kell róla. Esetleg úgy kevésbé lesz kínos, ha megmondod neki, hogy eddig nem mertél szólni, mert láttad, hogy neki jó, de te nem élvezel el szex közben. Amúgy jó lenne tudni, hogy mással se sikerült neked eddig, vagy vele sem? Hány évesek vagytok, mennyi tapasztalatotok van szex téren.
Egy felnõtt kapcsolatnak az a lényege, hogy a kényes témákról is tudtok beszélni. Ha nem akarod kifejezetten szóbahozni az orgazmusod, akkor mond neki, hogy jobb lenne, ha több lenne az elõjáték, vagy lassabban csinálná az aktust. Ebben semmi rossz nincs. De nem tartható sokáig, hogy te elodázod a szexet, mert neked nem jó. A legtisztább elmondani, hogy mi a baj. Ha szeret, akkor segít, hogy neked is jó lengye.
Milyen barátod van neked? Te!!!! Vele az életbe nem fogsz elmenni, mert leszar téged aranyom!!!!Gusztustalan hülye gyerek, te meg egy kis buta lány vagy...ébresztõõõõõ!
ezt vele kellene megbeszelned! :S
A kérdező hozzászólása: ki mondta hgoy egyáltalán meg szoktam játszani az orgazmust...istenem miért nem lehet érteni a kérdésemet...hát ezért kérdezem...mert meg sem játszottam soha az orgazmust...és nem esik le neki...ezért nem értem...
Ha meg szoktad játszani az orgazmust, akkor érthetõ, hogy cikinek tartod most egyszercsak elmondani, hogy eddig végig színészkedtél. Nem kellett volna megjátszani, de most már mindegy. Szerintem mostantól mutasd ki és beszélj róla, hogy nem élvezel el, és ehhez nem kell feltétlenül elmondani, hogy eddig sem... Egyszerûen innentõl ne csinálj úgy, mintha orgazmusod lenne, és kezeljétek úgy, mintha most kezdõdött volna a probléma.
Hogy tudtál úgy lefeküdni vele, ha kínos ilyesmirõl beszélni? :S:S Akkor még nem ismerhetitek annyira egymást vagy nem tudom. De az nagyon nem jó egy kapcsolatban ha vannak olyan témák amik tabuk... Neki is te voltál az elsõ? Ha nem veszi észre, vagy azt Hiszi hogy neked sikerült, akkor nem figyel rád egyáltalán. Holott pont arról kéne szólnia hogy egymásra figyeltek... :/ Együtt jártok, szexuális életet is éltek, az ilyesmit meg kell tudnotok beszélni! Egyébként meg nem is olyan kínos egy ilyen beszélgetés mint gondolod, csak belekezdeni nem könnyû. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...nagyon hasznosak voltak.
Ha a barátod mindig elmegy, te meg néha nem, az még elmegy, de ha állandóan csak õ megy el, akkor jobb ha végleg elmegy.
Az orgazmust mostanában evolúciós jutalmazási mechanizmusnak tartják. Segít a gyerek könnyebb foganásánál is. Az a férfi akinél a nõ nem élvez genetikailag sem a legjobb, ezért szerintem érdemes váltani.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, és õ nekem az elsõ, akivel szexuális kapcsolatot létesítettem.:) és szerintem õ tudja, hogy nem megyek el...csak már nincs ahhoz ereje, hogy nekem is örömet okozzon...vagy már nem tudok mire gondolni...am. emiatt egyáltalán nincs kedvem sosem már a szexhez...és õ meg csodálkozik, hogy miért nincs...:S csak olyan kínos lennen vele errõl beszélni...
A barátom ha nem megyek el észreveszi, és utána segít elmenni. Ha nem veszi észre akkor nem törõdik azzal h neked is legyen jó
Oké, bocs, meg kellett volna elõször kérdeznem, hogy megjátszod-e. Mentségként mondom, hogy ez egy tök logikus következtetés volt, különben mi alapján hinné, hogy neked jó volt? Nyilván hallott már róla, hogy kábé hogyan néz ki egy nõi orgazmus, vagy látott pornófilmben megjátszottat, ami alapján azt gondolja, hogy amit te szex közben csinálsz, az olyasmi.

Az normális hogy nem áll fel minden reggel?

vagy nem mindig veszem észre. de van amikor megkeményedik de még mindig lóg.. és van amikor áll.. ez egészséges?

Legjobb válasz: Én úgy vettem észre, hogy ha gyorsan kelek fel és nem gondolkozok, akkor nem szokott. Nehéz ezt így elmondani :D Amúgy örülj neki :D néha elég kellemetlen(társaságban), hogy azért nem tudsz kiszállni az ágyból... :D De gondolom más is van így :D Szerintem normális, nem kell mindig az égnek állnia xD

Én úgy vettem észre, hogy ha gyorsan kelek fel és nem gondolkozok, akkor nem szokott. Nehéz ezt így elmondani :D Amúgy örülj neki :D néha elég kellemetlen(társaságban), hogy azért nem tudsz kiszállni az ágyból... :D De gondolom más is van így :D Szerintem normális, nem kell mindig az égnek állnia xD
tejesen normális ez a dolog nálad .Akiknél nem áll minden reggel , azok valami betegséget sejtenek mögötte .csak ismerni kell a pö**csünk mûködését, máris elmúlnak ezek a kételyek .Nem is korhoz kötött ez a dolog .Ezért nem is kérdeztem hány éves vagy .
Vajon miért van az, hogy a kérdezõk szinte sosem adnak meg életkort (és nemet...), s sokszor azt bezzeg kérik, hogy a válaszoló írja meg a korát, nemét ??? :(( A Kérdezõ életkora a kérdése miatt nem mindegy... (10 évesen? 20 évesen? 88 évesen???)
A kérdező hozzászólása: 18

Az normális, hogy nem tudom, hogy miért szeretem őt?

csak szimplán szeretem,minden kis hülyeségével együtt. de nem tudom megindokolni.

Legjobb válasz: ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)

ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)
Nincs ezzel semmi probléma. :)
Kár, hogy még nem jöttél rá, hogy a szeretet nem racionális alapokon nyugszik.
Mint az elsõ kommentelõ leírta ez a szerelem! :) Akkor lenne baj , ha meg tudnád indokolni... mert az nem szerelem lenne. Persze tökéletes számodra , ezt ki is tudnád fejezni.
Ez azt jelenti, hogy tényleg szerelmes vagy. :-) Aki szerelmes, az nem fogja tudni megmondani, hogy miért szereti õt. Egyszerûen mindenért. :-)
A kérdező hozzászólása: õ kérdezte egyszer, hogy miért.nem nagyon adtam normális választ. hát nyilván pár dolgot fel tudnék sorolni, de az nem fejezné ki rendesen.
Én is ezen gondolkoztam ma. Próbáltam összeszedni a közös tulajdonságokat, de nagyon nehezen ment, ha sikerült is, csak 1-2 "jelentéktelen" dolog jutott eszembe. Néha már megfordul a fejemben, hogy biztos szeretem? Nem csak azt hiszem, mivel nem tudom én magam sem, hogy miket is kéne felsorolni indokként? Aztán eszembe jut, hogy milyen általa mondott vagy csinált kis hülyeségeken szoktam mosolyogni. Hogy elég a hangját meghallanom, és egybõl arra figyelek. Hogy ha egy picit is egymáshoz érünk, forróság fut végig bennem... És ezek után rájövök, hogy teljesen mindegy, mi fogott meg benne. Hiába akarnám szavakba önteni, úgysem tudnám. És ez így van jól. :)
Ezt úgy hívják, hogy agapé. És megsúgom, hogy az a legjobb, ha nem tudod megfogalmazni, hogy miért szereted. Csak úgy "szereted, mert szereted".

Normális hogy nem szoktam masztizni 16 évesen se? 16/L

próbáltam már de egyszer?en nem hoz lázba:S

Legjobb válasz: Mondanám, hogy nem, de több csajtól hallottam már, hogy õk sem gerjednek erre, és nem is csinálják. Szóval igen, normális. :)

Mondanám, hogy nem, de több csajtól hallottam már, hogy õk sem gerjednek erre, és nem is csinálják. Szóval igen, normális. :)
persze hogy normális. Barátnõm soha nem masztizott életében. Persze kipróbálta, de õt se hozta így lázba a dolog. És ettõl függetlenül a kapcsolatunk tökéletes. Jó nõ lett belõle. Élvezi a szexet, szereti nagyon, napi 2-3 menet lazán belefér, és míg én egyszer, õ van hogy 10x is elmegy. Tökéletes lány. és tényleg soha nem masztizott elõtte. A másik véglet, meg hogy olyat is ismerek csajt, aki meg egyszerûen képtelen a pasijával elmenni.
mindenki máskor érik, más a hormonmûködés.
Én is így voltam... 17 évesen jött meg a kedvem.

Az normális, hogy nem merek összejönni senkivel, mert félek, hogy esetleg érzelmileg bántanának?

Legjobb válasz: Elõtte már bántottak érzelmileg? Normális, hogy attól félsz, hogy megismétlõdik.

Elõtte már bántottak érzelmileg? Normális, hogy attól félsz, hogy megismétlõdik.
merre laksz? egy újabb baráthoz mit szólnál? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok, 17 éves.
lány vagy?
warrior: ha a cékla az akkor igen!
Normális az, ha valaki fél megkóstolni egy ételt csak mert nem tudja milyen ízû? Ha erre megvan magadban a válasz akkor a kérdésedre is.
Köszönöm szépen a reklámot, kedves Mókusgyilkos! :P
nekem is a családi kapcsolatom elég rossz, pár barátnõm van akinek tényleg elmondhatok mindent.. az 1. kapcsolatom elég rosszul végzõdött, azóta valahogy én is félek ilyenektõl.. de meg kell tanulnod nem erre koncentrálni, hiszen ott lesz a szép dolog is a szerelemben:)
A kérdező hozzászólása: A családi kapcsolataim elég rosszak, csak a barátaimra számíthatok. Még soha nem volt párkapcsolatom.
a félelem h megbántanak normális de h emiatt nem mersz összejönni senkivel nos azzal keresd meg Emmát õt biztos lázba hozza :D
Attól függ, milyen kontextusba helyezzük a dolgot. Szerintem nem.
Meg kell tanulni kezelni és viselni. A szüleiden/családon kívül senki sem fog úgy szeretni/kezelni, mint a hogy õk teszik. Mindennek van egy kezdete, ezt is el kell kezdeni és majd megedzõdsz.
Nem normális.
Én is így voltam.. néha még vagyok is. Általános iskola, csúfolás, kiközösítés, lelki, néha testi bántások, szomorúság, viszonzatlan szerelem, rossz családi kapcsolatok... Nagyon féltem én is, hogy soha többé nem tudok megbízni senkiben, vagy ha igen, akkor a legelsõ adódó alkalommal át fog ejteni. Nagyon sok ideig úgy voltam vele, hogy nem kell nekem senki, elleszek egyedül is, nem kellenek újabb és újabb bántások. Aztán eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább: kell találnom barátokat, akik kihúznak a sz.rból, akikkel tudok lógni, beszélgetni. Augusztusban felregisztráltam társkeresõre, mert meguntam, hogy nincs mellettem senki, akihez hozzábújhatnék, szeretnék, ill. szeretet adhatna. Ott megismertem egy srácot, akivel össze is jöttünk, és azóta is együtt vagyunk. Mindkettõnknek ez az elsõ kapcsolata, szüzek is voltunk:) Õ tudja, hogy eléggé nehezen bízok meg másokban, már az elején rájött, nem is kellett vele "közölnöm", de nem adta fel, nem ment r.banchoz, nem hagyott el. Teljesen visszahúzódó voltam, alig mertem beszélni vele, mert attól féltem, hogy mi lesz ha butának vagy unalmasnak fog tartani? Szép lassan felbátorodtam (sokban segített az, hogy mindig mondogatta, hogy gyönyörû vagyok, meg hogy milyen szerencsés, hogy megtalált, meg hogy megfogta az Isten lábát... és bizonyította is) most pedig teljesen kicseréltek.:) Bár néha még mikor a múltra gondolok, eszembe jut, hogy vajon tényleg engem akar-e, nem csak beéri velem, de akkor a szemébe nézek, és minden világossá válik! A csalódástól mindenki fél, de ha nem engedsz az érzelmeidnek, és mindig a múltban élsz, sohasem fogsz tudni boldognak lenni. Nem tudom, hogy neked volt-e a múltban ilyen bántásokkal teli korszakod, de esetleg keress fel egy pszichológust, aki segít helyretenni a dolgokat. Remélem, használt valamit, hogy ennyit gépeltem?! :) Ha valami kérdésed van, vagy beszélgetni szeretnél, írj nyugodtan! 17L

Normális, hogy nem tudok úgy gyászolni most? (Bővebben lent)

Sziasztok.

Legjobb válasz: Szia! Nem, nem vagy bunkó, az általad leírtak alapján teljesen normális a viselkedésed. Az ember csak azt tudja igazán, szívbõl gyászolni, akihez érzelmileg szoros szálak fûzték. Ez a nagypapádra nem vonatkozik a helyzetedben. Ha valakit nagyon szerettél, az õ halála sem biztos, hogy teljesen le fog súlytani. Nyugi, ha úgy érzed, nincs kit gyászolnod, ne legyen lelkiismeretfurdalásod azért, mert nem érzel bánatot.

Szia! Nem, nem vagy bunkó, az általad leírtak alapján teljesen normális a viselkedésed. Az ember csak azt tudja igazán, szívbõl gyászolni, akihez érzelmileg szoros szálak fûzték. Ez a nagypapádra nem vonatkozik a helyzetedben. Ha valakit nagyon szerettél, az õ halála sem biztos, hogy teljesen le fog súlytani. Nyugi, ha úgy érzed, nincs kit gyászolnod, ne legyen lelkiismeretfurdalásod azért, mert nem érzel bánatot.
nem vagy az. amikor a maikám meghalt, én megkönnyebültem, mert szegény akkor már 2 éve csak vegetált, és borzasztó volt nézni mi lett belõle, sokszor imádkoztam vegye magához az Úristen miért szenvedteti? akkor én sem sírtam, és azóta sem, de a temetésén nagyon. a lényeg: van h az ember akkor sem érzi azt amit -mások szerint-kéne, amikor olyan hal meg aki közel volt hozzá
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a megnyugtató válaszokat.

18 hetesen normális, hogy nem érzem mindennap mozogni a babámat?

16 hetet még nem tölöttem be,mikor először éreztem, aztán két napig nem, majd megint és tegnapelőtt nem, tegnap,meg ma igen. Második baba. Az elsővel nem emlékszem,hogy ilyen kis ideges lettem volna,vagy csak folyamatosan mozgott:)

Legjobb válasz: persze hogy normális volt hogy 5 hétig nem éreztem hogy mozog ez pontosan a 20 dik héttõl a 25-ig volt, mikor már azt hittem baj van hírtelen belém "rúgott" és onnantól minden nap adott életjelet :) szóval vannak ilyen nyugis lustább és vannak aktívabb napjai is egy babának ! nyugi :)

persze hogy normális volt hogy 5 hétig nem éreztem hogy mozog ez pontosan a 20 dik héttõl a 25-ig volt, mikor már azt hittem baj van hírtelen belém "rúgott" és onnantól minden nap adott életjelet :) szóval vannak ilyen nyugis lustább és vannak aktívabb napjai is egy babának ! nyugi :)
Persze, én 19 hetesen éreztem elõször, hogy megmozdult. Ilyenkor még nem olyan erõs a pici, lehet, ha kicsiket mozdul.
Gond akkor lenne, ha az állandósult mozgásokat hirtelen nem éreznéd. Nyugi nincs gond! :) Én is igy voltam, paráztam még akkor is mikor a 4. gyerkõcöt hordtam.
18 hetes vagyok, én sem érzem minden nap, sõt. A héten voltam UH-on, ott ficánkolt a hasamban, és mégsem éreztem semmit. A szonográfus szerint ez lehet azért is, mert elöl van a méhlepényem. Az elsõ gyerekemet szerintem jobban éreztem a 18. héttõl, akkor hátul volt a méhlepényem. De úgy emlékszem, õt sem éreztem minden nap még ennyi idõsen. Nyugi!
Normális. Majd az utolsó hetekben - 30. hét után - lesz boxoló :)
Abszolút. Nekem a negyedik is elég korán megmozdult, de az állandó mozgásokat csak 25. héttõl éreztem kb folyamatosan.
egyáltalán nem gon, majd jön az rendszeresen is , csak még kicsi ahhoz h mindig érezd.Ahogy nõ , úgy lesznek érezhetõbben a mzgások is. Ne aggódj!

27 hetesen egy visszatartás után, normális hogy nem tudok semmit csinálni?

szerdán volt egy visszatartásom mert 10 perces fájásokkal mentem be. tüd?érlel?t és infúziót kaptam, és szerencsére elmúltak a fájások. a méhszály 2110. pénteken engedtek haza, azóta max 20 percet tudok fennt lenni, annyira szédülök, meg fáj a hasam, derekam. volt valaki így?

Legjobb válasz: Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést,de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek,akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!

Ez nem jó jel. Én 2 hetet feküdtem bent visszatartással a 33-35 hét közt. Csak az injekciók után éreztem szédülést és gyengeséget meg remegést, de ez kb max fél óráig tartott, és mondták is hoyg normális. Én Bricanylt kaptam, meg tüdõérlelõt, meg még ki tudja miket ezeken kívül. Furcsa hogy 27 hetesen csak ennyi ideig tartottak bent. Ha hazaengedtek, akkor lehetõleg pihenj mert nagyon nem lenne jó ha a baba megszületne, úgy mondanám hogy vedd a tested jelzéseit. És ha roszabbodik, akkor azonnal menj be a kórházba, mert szerintem ez nem jelent jót!
Szerintem sajnos normális!Így jelez a szervezeted, hogy pihenj és nem a háztartással/gyerekekkel foglakozz sajnos!Hanem pihenj! Nekm 31 hetesen volt(méhszáj:1222 és a nyákdugóm is elment), engem is 1 hét után engedtek ki!A 35. hétig szigorú fekvést tartottam, de nem volt itthon gyerkõcöm!Nem tudom most mi lenne ha a lassan két évesem mellett feküdnöm kellene....39+4-re született végül! Pihenj amennyit tudsz, drukkolok, hogy még jó pár hétig bent maradjon! 22 hós kislány és 11 hetes pocakbabi anyuja
A kérdező hozzászólása: azért engedtek haza, mert 2 percre lakok a kórháztól, és itthon van a 7 éves lányom és az 5 éves fiam. a kórházban egész jól voltam, ott még egy órát is tudtam egyhuzamban fennt lenni, de mióta hazajöttem, azóta vagyok ilyen gyenge
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! sajnos mást nem is tudok mint pihenni, meg arra várok hogy legalább annyira jól érezzem magam hogy legalább a házból ki tudjak menni, mert pénteken költözünk és szar hogy semmit sem tudok csinálni
Én 1hete jöttem haza a kórházból, nekem is visszatartásom volt.Azóta a nap 24órájából 20at fekszem és így is sokat görcsölök és keményedek.Sajnos mást nem tudsz tenni, mint pihensz egész nap.A babád érdekében.Õ még nagyon pici és a legjobb helye most még a pocakodban van.Pihenj sokat! Kitartás!:) 34hkm
Szia! Második vagyok! Nálunk mondjuk költözés nem volt, de fekve néztem végig shogy anyósom ablakot pucol (retgeteg van a házban :((), a keresztlányommal, és vasalják a babaruháimat :(Én a 31.tõl a 35. ig nem mmehettem ki a házból, mert ezt csak 38 lépcsõvel tudtam volna megtenni!Így tilos volt!Én nagyon féltettem a pocakomban lakó bébit, de mégegyszer mondom, nem tudom mit tennék ha most is így lenne, mikor a nagyobb már ugye itt van!_Nagyon szörnyûlehet aztelhiszem! Sok sok kitartást kívánok! Második voltam!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsaitokat. Most már fennt tudok lenni, ma a városba is el kellett mennem a munkahelyemre meg a háziorvoshoz, de legközelebb majd csak a költözés napján megyek ki újra, mert még a 3.-on lakunk és csak ma tûnt fel hogy milyen nehéz is a lépcsõzés

Normális, hogy kb 6 hetesen nincs a petezsákomban még senki? Van rá esély, hogy megjelenik a baba? Meddig normális, hogy nem látszik?

Május 15-én volt meg utoljára de 35-40 naposak a ciklusaim,szóval ebbe az id?szakban lehetek.Már kétszer voltam ultrahangon de még a zsákon kívül nem látni semmit.Azt mondta a doki,hogy várjunk még,de lehetséges,hogy elhalt a magzat.

Legjobb válasz: Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést,ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?

Én 6+4 hetesen voltam dokinál és nekem már szívhang is volt! De ebbõl ne vonj le semmilyen következtetést, ez csak az én tapasztalatom, az én esetem. Biztos hogy 6 hetes?
6 hetesen nekem is üres volt a petezsák, és sajnos 3 hét múlva is.
A kérdező hozzászólása: szorítok neked..tudom milyen szar kétségek között..:(( Minden tünetem megvan, olykor elég erõsen is..csináltam tegnap tesztet és pozitív lett..egy erõs pozitív..nem halvány, bár tudom, hogy a szervezetemben lehet még olyan hormon...meglátom..kedden megyek másik dokihoz.. tartsunk össze:) )
ha van tuneted, akkor nyugi! amig van tunet, addig en is nyugodt vagyok :) probalok az lenni (tudom, egy het, mig elmulik a tunet, de ha van, az mindig jo jel, foleg ha eros. nekem mindig este 10kor van a reggeli rosszulletem :) )
A kérdező hozzászólása: úh. de jó..mármint úgy nem jó érzés, de lagalább nem vagyok egyedül az esti rosszullétekkel.:) ))rá sem kell néznem az órára, hogy tudjam mikor közeledik az este:) )..viszont azért bevettem az elevitet..gondoltam biztos ami biztos...de eléggé szarul vagyok tõle...sokkal erõsebb a hányingerem..szóval ennyit errõl...KITARTÁST nekünk:) )..én pont most keresek normális nõgyogyit aki tud uh olvasni is...te vérzel még?
en hajdu krisztinahoz fogok menni (nem o a nodokim, 4dsre, mert allitolag nagyon jo) nem verzek, viszont majd meg orulok egy kis szerelmeskedesert a ferjemmel. ha az elevittol vagy rosszul, probald a hipp natalt, mondjuk abban nincs "beepitve" a folsav, mint a femibionban (elevitben nem tudom benne van e), de en az elso babanal nem voltam tole rosszul, csak most gyerek mellett se kedvem se idom "ontogetni"
A kérdező hozzászólása: sajnos az én történetemnek holnap vége..reggel megyek be a kórházba és megmûtenek.:( elegem lett és most sem találtak semmit már a petezsákban:(( eléggé elvoltam keseredve..most sem jobb..de legalább vége a bizonytalanságnak..ennyit tudtam tenni érte. Állítólag kapok egy méhszájtágító gyógyszert és altatás alatt kivákumolják a petezsákot...következõ menzesz után megint lehet próbálkozni, mivel ez nem egy olyan nagy mûtét..õszintén..nem igazán van kedvem még most nekiállni megint..azt hiszem lelkileg még helyre kell rázódnom..de jól vagyok..tényleg..várom, hogy vége legyen...ami nem öl meg az erõsít..azt mondják Köszi neked mindent és jó babavárást..
:( sajnalom. szomoru, de tobb novel esik meg, mint gondolnad (tudom, nem vigasztal). statisztika szerint minden novel egyszer, es minden harmadik novel ketszer/tobbszor. ami vigasztaljon, nemcsak, hogy te mindent megtettel, hanem allitolag ilyenkor a kovetkezo babanak jobb lesz (elo lett keszitve). a nodokim azt mondta (o nem nagyon amitgatott, amikor mondtam, hogy verzek), hogy termeszetes kivalasztodas, nem lett volna egeszseges, jobb igy. sajnalom, azert ismeretlenul is jo volt egyutt "varni" veled, jó lett volna ha sikerul (en 16.an megyek, szamolom mennyit kell aludni :( )
A kérdező hozzászólása: köszönöm , hogy tartottad bennem a lelket:) többet jelentett mint gondolnád és ...a mûtét tényleg hamar megvolt és hála az Istennek nincsenek görcseim sem(lekopogom)..túl leszek rajta hamar.:) ettõl függetlenül várom, hogy mit mondott az orvosod..és remélem minden rendben lesz:)
feltetlen megmondom. nem vagyok nagy "gyakoris", de miattad idelestem parnaponta :) nekem a ferjemmel volt egy nagy beszelgetes, eddig tabutema volt a bebi, most mar neha beszelunk rola, es nem lesz agressziv kismalac, remelem nem lesz semmi gond (akarta o is, csak tul hamar jott, epp kulfoldon lesz..vegig, ha osszejon a szuletese utan jon haza fel honappal..nehezen viseli.. ) nekem jo, hogy tudtam vele beszelni, es nem a "nem akarok rola beszelni" "nem hagyhatnank ezt a temat?"at kapom :) te parod hogy viselte?
A kérdező hozzászólása: ez tökre érdekes, mert kb. én is ezért néztem ide fel:) )) mi terveztük a babát....sajnos két éve úgy kezdõdnek az éveim, hogy meghal valaki aki közel áll hozzám(sõt van két kolléganõm akinek ezek után szintén meghalt valakije..meghalt tavaly a mamám nekik is meghalt egy- két nap eltéréssel) tudom, hogy ezt csak az érti meg aki átélte, de idén januárban meghalt a kiskutyám (spániel kislány 14 éves volt és nagyon beteg...akkor megszakadt a szívem és még most fáj nagyon..:(( nagyon fontos volt nekem...és utána..mint egy pótlék(tudom csúnyán hangzik) ráálltam a baba témára..bár lelkileg nem voltam kész..a párom is nagyon szerette a kis hülyémet így õ is belement .Nem azért mert gyorsan kellett valami pótlék hanem mert rádöbbentett minket elég sok dologra az elvesztése... csak elakartam mondani az elõzményeket...egyébként kb 2 éve nyúzom õt a baba miatt. Õ örült neki de félt is...hogy valami baj lesz.és nem akarta, hogy elmondjuk bárkinek is míg nem lesz biztos...de nem bírtam..aztán már õ sem amikor végre meglett...aztán a többit már tudod..nem mondta, de szerintem benne is most összetört valami..szar ez a helyzet most...egyébként..tényleg pikkpakk megvolt a mûtét és a vérzésen kívül nem igazán van panaszom..kicsit fájdogál a hasam..tök fura, hogy mûtét után egybõl éreztem, hogy már tényleg egyedül vagyok..fura érzés volt:( Azért a férjedet nem igazán értem..miért ennyire elutasító..talán így védi magát a csalódástól, hogy ha baj lenne..vagy idõ kell míg megemészti?(bocsi a sok szövegért:) )
igy erthetobb.. amugy bennem is azert mozgott annyira a masodik baba, mert kifutok az idobol lassan, es a fiammal egyidos ismeros kislanya meghalt.. azota kattantam ra ennyire, nem tudom miert..szerintem ezek ilyen kimondhatatlan felelmek, amik leirva gyerekesnek tunnek, de borzaszto erosek :( szoval ha nem is tudom mondani hogy megertelek, tudom hoigy mirol beszelsz, e s egyaltalan nem gyerekes, vagy nem hangzik csunyan. a ferjem azert ilyen elutasito, mert o emlekszik mennyi gond volt az elso babaval (_minden_ tunetet produkaltam, 12 oran at tarto szules volt, amin bennvolt, az elso hetet a fiam korhazban toltotte, mert sargan engedtek haza, mondvan minden gyerek sarga, de o majdnem belehalt:()akkor lattam egyebkent a ferjem eloszor sirni pedig 15 eve egyutt vagyunk).. szoval o fel, mert messze lesz, es haza se tud jonni (katona, kikuldetes, egy bazison lesz, skype se lesz csak telefon) :( szoval retteg
A kérdező hozzászólása: akkor most már értem..:(( gondolom próbálod nyugtatni, hogy minden rendben lesz és attól, hogy az elsõ babával ez történt a másikkal minden rendben lesz...??..de akkor is elég szar az õ helyzete:((..gondolom az õ fejében is benne van, hogy gondoskodni kell rólatok és õ ezt most testkölebõl nem teheti meg.:(..persze a tied sem egyszerû...egyedül lenni..mondjuk most már ittvagyok én neked...bár tudom ez sovány vígasz:((..egyébként beírtalak a naptárba, hogy mikor mész dokihoz...:) A barátnõid is a szüleid is mellettetek állnak nem?..minden rendben lesz...
A kérdező hozzászólása: sajnos ilyenkor ismerszik meg az igazi barát...a szüleid nem tudnak segíteni? Igen, pesti vagyok és november 2-án leszek 26 éves(azt ne mond nekem, hogy ..óóóóóó...hát akkor rengeteg idõd van mert hülyét kapok....!!:) ..mi szilveszterkor leszünk 9 éve együtt..és lehet, hogy hülyeség, meg nem lehet ilyet...de 26 évesen terveztem az elsõ gyereket..tõlem a második jöhet 30 éves koromban is(ha rátudom beszélni )..mondjuk elõször az elsõ jöjjön össze..végre.. Én nem gondolom , hogy 32 évesen olyan nagyon kifutsz az idõbõl(ha esetleg valami baj lenne...de nem lesz!!) mi az , hogy csak paradicsom bigyón éltél....mondjuk ha egyedül lennék én sem fõznék..max sütnék valami sütit:) ))) (szerinted ez így nem gáz, hogy itt besdzélgetünk..) Képzeld tegnap tökre görcsöltem, ami fura így a mûtét után a 6. napon..kíváncsi vagyok mikor múlik el a vérzés is...uncsi már hatalmas bugyiban és , , pelenkában· járni..:) ..baromi szexinek érzem magam...:) )nem mintha bármi is lehetne még 2 hétig....de akkor is... egyébként gondolkoztam és lehet, hogy durván hangzik és fájni fog, de ha esetleg nem jönne össze most ez a baba..akkor godnolj arra, hogy ott van egy tündéri gyerek melletted..míg másoknak úgy kell megküzdeni ezzel a vetéléssel, hogy még nincs gyereke.(most nem magamra célzok..én viszonylag hamar túlleszek dolgokon)..tudom ez nem vígasz....sõt...de reméljük nincs semmi baj..apropó..vérzel még???..az orvosod miért nem remél semmi jót?
nekem meg ket 16 nap hogy kideruljon mi van, ha ez vigasztal.. de en is remenykedek.. huye kerdes, de feszul a cicid, erzekeny? rosszul vagy neha?
A kérdező hozzászólása: nem véreztem...semmi nem változott:(..már én sem bízom nagyon benne..elmegyek vagy ma vagy kedden sztk-ba és meglátjuk....én már szinte fel is adtam..a természet tudja mit csinál, de a lelkiismeretem miatt elmegyek másikhoz az biztos..talán csak egyetlen csepp remény maradt:(..de az sem sokáig..belefáradtam ebbe az egészbe:(((...hol örülni kell, hol sírni.. írok majd, hogy mi volt..köszi a támogatást:)
nem ereztel semmit? nem vereztel? szornyu ez a bizonytalansag :( en tovabbra is azt mondom, hogy varj egy hetet, lehet a geppel van valami, meg egy het..ha sok, akkor négy napot, de varj meg. magandokinal vagy? ha igen menj be akorhazba. ha korhazba mondtak, menj magandokihoz. nekem ez adoki nagyon nem tunik biztosnak, bocs
A kérdező hozzászólása: szerintem 6 hetes vagyok.Több semmiféleképpen sem.Rossz, hogy ilyen tehetetlen az ember és csak várni tud, hogy megjelenik, vagy sem.
szia, nekem 28 napos ciklusaim vannak, es hat hetes hat naposan mar lattam, hogy vert a pici szive, viszont nem embrio volt, hanem petezsak -- mig az elso babamnal 6 hetesen mar nemcsak a petezsakot lattam, hanem magat az embriot most nem tudom mas gep volt e, vagy ennyira nagy volt a fejlodesi kulonbseg a ket hat hetes baba kozoitt szerintem varj egy hetet ez a legrosszabb, a varakozas en a kovetkezo ultrahangot varom mar, nem is tudom mennyire :( mert verezgetek kozben es a dokim meg szabadsagon van, 12. hetig nincs ultrahang :( szoval nalam is ilyen dupla vagy semmi nem tehetunk semmit
A kérdező hozzászólása: Ha 6 hetesen volt már szívhang is akor én már tényleg feleslegesnek érzem a reménykedést.Kicsit kezdek belefáradni, mindemellett meg eléggé intezív a hányingerem.Nem könnyû úgy elviselni a napi rosszulléteket, hogy a semmiért.De akkor sem tudom feladni, valakinek hinnie kell benne.:( te nem tudsz elmenni másik orvoshoz? ha szólsz, hogy vérzel csak megvizsgálnak
azt mondta a doki amig nem eros mensi szeru, addig nyugi van nincs itthon a ferjem, egyedul vagyok egy ket eves babaval, aki mantrakent mondja, hogy "nyak" (vegyem fel a nyakamba), amit nem tehetek :( majd ha hazajon a ferjem (ma mar), es legkozelebb is verezni fogok, bemegyek az ugyeletre, ha leszidnak, akkor is (eddig ket alkalommal volt verzes) remenykedek. amugy amikor felhivtam a dokit hogy verzek eloszor, kozolte, hogy valoszinuleg vetélés, termeszetes kivalasztodas, blabla egesz ejjel simogattam a hasam (huyeseg tudom), meg imadkoztam (pedig nem vagyok hivo).. el se tudom mondani, de szerintem ismeredaz erzest szerintem tuzz ki egy idot, addig higgy benne, probalj ne parazni, beszelj/"gondolj" hozza.. ha soknak tartod az egy hetet, lefgyen negy nap. meg azert is mondom, mert nekem a doki most elsore meg se talalta a gyereket, elment masik kameraért, ugy lett meg.. szoval lehet a technika ordoge..
A kérdező hozzászólása: remélem minden rendben lesz veled.:) Nem hülyeség amit írtál..én is beszélek hozzá simogatom a hasam és magamban még imátkozom is:) ... két hetet várok még, de szerintem e hét után feladom:(de addi harcolok érte..jövõhéten már a hetedig hétben leszek..akkor már látszania kell.. Nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet velem, de azt sem tudom elképzelni, hogy a doki talál valamit...de legbelül folyamatosan reménykedem:) köszi a bíztatást:)
akkor legyen az az egy het a kituzott pont :) a ket het tul sok szerintem is. mellesleg utolso mensitol szoktak szamlni ah eteket, ami nem egeszen pontos, mert nem csak egyszer lehet peteeres a honapban drukkolok (ma megint vereztem, de csak kicsit, epp hogy latszott a wcpapiron :( )
A kérdező hozzászólása: Nos...mésem reménytelen:) ))Tegnap voltam uh és ott volt egy 4mm-es kis embrió ..és még a szive is pulzált..még gyengén.Mindenki elszámolta magát, mert most vagyok 6 hetes..fogalmam sincs hogy jött ez így össze.A lényeg, hogy ott van és most már minden rendben lesz...ezt a gondolkodást kell végig vinnem és nem aggódni.. Köszi a bíztató leveleket:)
gratulalok, ugye megmondtam :D :) ) örülök, hogy nem adtad fel, csak így tovabb!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztatàs..nagyon jól esett:) )
Na látod, hogy az idõvel volt itt probléma és nem a picivel :) Gratulálok!Jó és nyugodt babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) )))
A kérdező hozzászólása: sziasztok..úgy néz ki az én történetem most ért véget:( ma voltam megint orvosnál és most meg már nem látta megint..:(( ez hihetetlen...azt mondta, hogy ez ma már a harmadik vagy negyedik ilyen eset....gondoltam talán még elmegyek mégegy orvoshoz, mielõtt visszamegyek hozzá megint(papíron missed ab.)..szerintetek hülyeség..ha aznap már több ilyen eset volt..lehet, hogy talán a gép volt rossz(állítólag 20milliós)??..nem tudom a jövõhét az utolsó és mát nem küzdök többet. Azt mondta a doki, hogy a következõ menstruáció után már lehet próbálkozni..gondolom ez nem olyan kaparás..Vélemény?
A kérdező hozzászólása: válaszoltam:) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!